Välkommen ombord
Silja Resort

 

 

 

 

 

Semester för alla sinnen - välj mellan 40h och 23h

Ombord på resorten kan du göra allt – eller ingenting. Här möter du en värld av smaker, dofter, musik och underhållning. För dig som tycker om god mat så finns det flera restauranger med lite olika teman att välja mellan. Kvällarna är självklart späckade med musik och underhållning. Oavsett om det är shower, artister eller DJ:s som står för underhållningen – ingen behöver somna besviken om natten. En kryssning med Silja Resort betyder mer. Mer av upplevelser och mer av avkoppling.

  • För den shoppingsugne finns det flera populära varumärken till bra priser
  • För våra yngre gäster med spring i benen finns det självklart ett populärt lekrum med Playstation, bollhav, pyssel och spel
  • Dagliga avgångar från Värtaterminalen - kl 16.45 till Helsingfors och kl 19.30 med Galaxy

 

Kryssning Helsingfors

Silja Resort (40h)

Boka en kryssning och njut av god mat, taxfreeshopping till bra priser eller härlig avkoppling i jacuzzin eller bastun. Silja Line trafikerar linjen till Helsingfors med sina två systerfartyg Silja Symphony och Silja Serenade. Här finns allt för din semester, restauranger med hög standard, stora lekytor för alla barn i Silja Land och stor och välfylld taxfree-butik.

Läs mer & boka

Kvällskryssning med Galaxy

Silja Resort (23h)

Upplev 23 timmar Silja Resort ombord på Galaxy. Njut av god mat, ta en drink i baren eller dansa tills solen går upp. Fredagar och lördagar har vi kända artister och DJ:s på scen - med uppträdanden som passar alla åldrar. En kryssning med Galaxy är ett perfekt alternativ för dig som inte kan vara borta allt för länge - men som ändå vill resa iväg på en resort.

Läs mer & boka

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

    Bli medlem