Riga

 

UPPLEV | NJUT | BO

arrow

Riga

 

UPPLEV | NJUT | BO

arrow

SHOPPA I RIGA

LETTISK DESIGN PÅ VÄG UPP

RIGA Butiker som Bold Concept och 8 Rooms visar vägen: ung, vågad och originell design som sakta men säkert håller på att bli internationell. Shoppa i Riga och du kommer stå ut ur mängden.

Läs mer →

FEMSTJÄRNIGT I SEX VÅNINGAR

SPA I VÄRLDSKLASS

RIGA Det finns spa och det finns Spa med stort S. Lettland stoltserar med Baltikums i särklass lyxigaste femstjärniga anläggning - ESPA mitt i centrala Riga. Ett absolut måste för alla sanna livsnjutare.

Läs mer →

BETRAKTA I RIGA

MEDELTIDA KONST MÖTER NUTIDA

RIGA Riga sjuder av konstliv. Ofta har varje konstform sitt eget museum eller galleri, vilket känns lyxigt för den specialintresserade. Du hittar allt från konstsmycken och modedesign till modern- och klassisk konst.

Läs mer →

SEMESTRA PÅ LETTLANDS RIVIERA

JURMALAS SEMESTERPARADIS

JURMALA Den perfekta kurorten med relax och spa för semesterfirare årets alla dagar. Endast 30 minuter från storstadspulsen i Riga väntar Jurmalas charmiga badorter.


Läs mer →

AKTIVERA DIG I RIGA

VATTENLEKAR, EXOTISKA DJUR OCH CHOKLADTILLVERKNING

RIGA Riga har ett brett utbud av aktiviteter för den aktiva familjen. Vad sägs om hinderbanor, vattenrutschkanor eller roleplay? För den mer stillsamma hittar du bland annat picknickar, chokladtillverkning och zoo.Läs mer →

Besök Rigas central market

2 hektar saluhall och historisk byggnad

RIGA Sedan 1934 har Riga Central Market, eller Rigas ”mage” som den har kallats i folkmun, varit stadens skafferi. Från början byggdes hallarna som zeppelinarhangarer, därav det karaktäristiska utseendet.

Läs mer →

Rigas restaurangscen

Världens fångst

RIGA Det har aldrig varit så roligt att äta ute i Riga som nu. Den senaste tiden har restaurangscenen utökats med flera nya krogar.


Läs mer →

Relaxa i Riga

LYXSPA, BARBERARE OCH BASTUKULTUR

RIGA Riga är en stad där öst möter väst och gammalt möter nytt. Här hittar du allt från det moderna Espa Spa och skönhetssalongen Babor, till det anrika Baltā Pirts och barbershopen Rīgas Bārddzinis. Läs mer →

Skåla i Öldistriktet

2,5 KILOMETER ÖLKULTUR

RIGA Tio mikrobryggerier och pubar har gått samman och bildat Riga Alus Kvartals där du kan njuta av mer än 100 handgjorda ölsorter. Letterna själva säger att ölet finns i blodet och bryggerikunskapen är en del av deras DNA.

Läs mer →

Nattsudda i Riga

KLUBBLIV FÖR ALLA SMAKER

RIGA Riga är lika kontrastrikt som stadens barer och klubbar med allt från rockklubbar och hipsterhak till underground raves och röjarklubbar. För dig som gillar att glassa är Cayote Fly, La Rocca och Studio 69 bra tips.

Läs mer →

Skåla i Riga

HIPSTERBARER OCH LYXHÄNG

RIGA Rigas rika barutbud kittlar även den mest kräsna hipstern, bohemen, lyxliraren eller fashionistan. Det vitala nattlivet återspeglas i barernas strävan efter att erbjuda äkta upplevelser och unika drinkar.

Läs mer →

Smaka på Riga

MODERN HUSMANSKOST
MED NORDISKA INFLUENSER

RIGA Rigas restaurangscen har formligen exploderat de senaste fem åren. Oavsett om du gillar traditionell lettisk mat eller mer från det moderna köket – så hittar du riktigt bra mat här.

Läs mer →

Bo

Bo på Pullman Hotel

ADLIGT 1700-TAL MÖTER MODERN MASKULINITET

RIGA I ett adligt residens från 1700-talet ligger detta femstjärniga hotell vid en medeltida port till gamla stan. Med Rigas generösaste hotellterrasser och urbant maskulina interiör är Pullman Hotel en magnet för den kosmopolitiska hotellgästen.
Läs mer →

Bo på Dome Hotel

UNIKT FEMSTJÄRNIGT HOTELL MED 15 RUM

RIGA I hjärtat av gamla stan hittar du detta femstjärniga hotell där 1600-tal möter nutid. Med en av Rigas populäraste takterrasser och bästa fiskrestauranger är Dome Hotel & Spa något utöver det vanliga.

Läs mer →

Bo på Tallink Hotel Riga

MODERNT HOTELL MITT I CITY

 

RIGA Mitt i stadskärnan mellan gamla stan och det trendiga Centrs hittar du Tallink Hotel Riga. Med en välbesökt cocktailbar, restaurang, kafé, spaavdelning och cigarrum är hotellet ett av Rigas modernaste.

Läs mer →

LÄS MER OM KRYSSNING TILL RIGA