Kryssning morgon
23h Silja Line

Morgonavgång / restauranger / inomhuspool / nattklubb / bastu / butiker / lekland / familjehytter

 


Kryssning 23h
morgon fr
 :-

/hytt


Reguljärresor till Åbo

Våra reguljärresor till Finland är öppna för dig som gör en arbetsresa eller annan nödvändig resa. Ta hjälp av webbtjänsten FINENTRY. Här får du hjälp och guidning gällande test för covid-19. Läs mer på finentry.fi/sv.

Kryssningar med Galaxy är möjliga från 1 juli.

Läs mer

 • Morgonkryssa genom skärgården och njut av 23 timmar ombord Baltic Princess

  Boka en 23-timmars kryssning med Baltic Princess – och få en härlig morgonkryssning genom skärgården! Gott om tid till shopping, lek och bus, upplevelser och aktiviteter. Ni övernattar en natt ombord och kan ta del av kvällens underhållning på fartyget. Börja dagen med frukost i buffén, specialfrukost i Grill House eller varför inte vänta lite och avnjuta den lyxiga brunchen? Ombord väntar underhållning, restauranger av olika slag, trevliga barer och shopping.

  Just nu har Baltic Princess ett begränsat utbud ombord på grund av den rådande situationen med coronaviruset. Läs om vilka förändringar vi har gjort i utbudet här.

  Dagliga avgångar kl 07.10 och du är åter i hamn 06.10 dagen därpå.

 • Trygghet på resan

   

   

  Safe to visit VisitaVälkommen ombord till en trygg och säker resa. Våra fartyg har gott om utrymme och därmed möjlighet att hålla distans. För din och vår trygghet har vi vidtagit en rad säkerhetsåtgärder såväl i terminalen som ombord på fartyget för att förhindra smittspridning. Bland annat tar vi emot ett begränsat antal passagerare ombord.

  Läs mer om trygghet och säkerhet ombord

   

Ombord

 •  

  Suite dreams

  Familjehytt, ensamhytt eller lyxigare variant?

  Uppgradera din hytt och få ut max av din kryssningsupplevelse! Vi har alternativ ombord som passar alla. Läs mer om hyttalternativen på Galaxy och Baltic Princess genom att följa länken nedan. Välkommen ombord!

  Läs mer

 • Lek & bus

  Ombord finns det massvis av roliga saker att upptäcka för de små. Besök lekrummet Silja Land ombord på Baltic Princess på däck 5 och prova på roliga leksaker, spel och bada i bollhavet. Psst! Under helger och skollov kan ni träffa Mumin och Sälen Harry ombord!

  FriendSHIP! Under sommaren mellan 10.6 – 13.8 lanserar vi vår nya barnklubb, och har större lekyta och mer skoj för barnen. Sälen Harry bjuder in sina vänner från Angry Birds, som har hjälpt till att dekorera om lekrummet med Angry Birds-tema! Någon av figurerna från Angry Birds finns på besök ombord varje dag under denna period.

  Läs mer

 • Tidig frukost, eller lyxig brunch?

  Fisk och skaldjur, läckra grillrätter och italienska delikatesser är några av de smakupplevelser du kan få ombord! Dessutom finns det en bufférestaurang och den fräscha, nyrenoverade snabbmatsrestaurangen Fast Lane för dig som vill äta något snabbt. Läs mer om maten genom länken nedan. Tips! Passa på att förboka den lyxiga brunchen! Ett härligt förmiddagsnöje medan ni kryssar genom skärgården. Alltid bättre priser på måltiderna ombord när ni förbokar.

  Maten ombord

Hytter ombord

   

Relax & bad

Obs. Bastuavdelningen är stängd tills vidare.

Bastuavdelningen ligger på däck 2 och har två privatbastur för 6 personer, allmänn bastu samt bassäng både för barn och vuxna. Skilda dam- och herrbastur. I bastuavdelningen finns en 8 m x 3,5 m simbassäng samt en liten barnbassäng. Poolbaren har plats för 20 personer.

 • Bad och bus, eller tid för avkoppling i relaxavdelningen ombord.
 • Poolbar och bad- och bastualternativ.
 • Öppet utresa 08:00–18:30, hemresa mellan 20:00–23:00 (sista insläpp 1h innan stängning). Fler detaljer här.


  Privatbastu 1–6 personer
  880:– / 1,5 tim
  Baddräkter för vuxna kan hyras ombord för 44:–
   

Priser:

Vuxen: 93:–
Barn: 6–11 år: 49:–
Barn 1–5 år: 33:–
Barn under 1 år: gratis

Handduk och förvaringsskåp ingår i priset.

Lek & bus

 • Leklandet på Baltic Princess har nyligen byggts ut och renoverats. 
 • Silja Land är barnens självklara samlingspunkt! Här finns massvis med roliga saker att göra.
 • Spela tv-spel, färglägg bilder, bygg med lego, klättra i klätterträd och mycket mer. Det finns roliga aktiviteter för barn i alla åldrar!

Träffa Mumin och Sälen Harry

Under helger och skollov kommer sälen Harry, Mumintrollet och Lilla My och hälsar på. Då finns det extra mycket roligt att göra för alla barn! Extrainsatta aktiviteter, allt från frågesport, tipsrundor, teckningstävlingar och ansiktsmålning till Mumindisco och familjebingo.

FriendSHIP! Vi lanserade under sommaren 2019 vår nya barnklubb, som innebar en ännu större lekyta och mer skoj för barnen.

Boka nu

Lyxig brunch

Avnjut den lyxiga brunchen i Happy Lobster! Sittning mellan kl 10.30 - 12.00. Drop in eller förhandsbokning. Varma rätter, frukt, bröd och delikatesser.

Läs mer

Tavolàta

Bästa maten från Italien. Här hittar du moderna smaker, färska råvaror och pizza. Här finns också delikatesser och en härlig charkbricka!
 

Läs mer

Happy Lobster

Fisk- och skaldjursrestaurang i världsklass. Östersjöns bästa fisk- och skaldjursrestaurang Tips! Testa den läckra skaldjursplatån.
 

Läs mer

Grill House

Läckra grillrätter och avslappnad atmosfär. Här finns ett brett utbud kött, fisk och även trevliga vegetariska rätter.

Läs mer

Fast Lane

Nyhet 2019! Fräsch snabbmatsrestaurang. Här finns både vegetariska alternativ som falafel, och klassiker som burgare och fish & chips.

Läs mer

Buffét

Nyrenoverat 2019. Välj och vraka bland en mängd rätter! Ett enklare alternativ med mycket variation som passar alla. För de minsta finns en separat barnbuffé.

Läs mer

Shopping ombord

 
 • FASHION STREET
  Här hittar du ett brett sortiment av märkeskläder, mode och accessoarer.
 • TAXFREE SUPERMARKET
  Öl, vin, cigaretter, läckra godsaker och livsmedel! Vinsortimentet är Östersjöns bästa.
 • COSMETIC BOUTIQUE
  Kvalitetsmärken inom parfym, kosmetik och hudvård.
 • GIFTS & TOYS
  Presenter, prylar, elektronik, leksaker och annat smått & gott.

Barer & fest

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem