Helsingfors inkl hotell

 

 

Den vita staden vid havet, Helsingfors, visar upp fin arkitektur och underbar design – något som också syns i stadens trevliga hotell. En metropol som är lätt att utforska till fots. Boka en kryssning med hotellpaket och få ett bättre pris.

Helsingfors erbjuder på sitt eget charmiga sätt en härlig mix av storstadsmiljö och vacker natur. Med oss kan du välja bland flera spännande hotell i Helsingfors, från lyxig boutique till skandinavisk design.

I Helsingfors upplever du spännande sevärdheter, svensk teater, trevliga shoppingstråk och fantastiska smakupplevelser. Skönt att du kan stanna en natt eller två – inte sant?

I Finland har vi också hotell i Åbo och Tammerfors. Läs mer via knapparna nedan.

Läs mer och boka tillval i Helsingfors →
Läs våra tips i Helsingfors och få inspiration →

 

Clarion Hotel Helsinki öppnades i oktober 2016 och ligger i Jätkäsaari, nära västra hamnen och gångavstånd till centrum. Detta stiliga 16-våningars hotell med sina två torn har en fantastisk utsikt där du kan njuta av vyn över Helsingfors. Koppla av i poolen eller bastun på Roof Top Pool & Terrace med utsikt i tre riktningar, här finns även ett toppmodernt gym. Ta dig sedan med hjälp av gångbron i glas över till andra tornet för en drink i Sky Room. Clarions koncept Kitchen & Table by Marcus Samuelsson kombinerar på Clarion Hotel Helsinki Manhattans smaker med finländska läckerheter och traditioner.

Häng med när vi besöker Clarion Hotel Helsinki, inspireras och läs mer i vår destinationsguide

Ingår: båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i Standard dubbelrum inkl frukost och tillgång till pool, bastu och gym

FR 1335:- /PERS

Nyhet!

Ett unikt hotell som erbjuder förstklassiga upplevelser på bästa läge i centrala Helsingfors. Den tidlöst eleganta interiören och den klassiskt vackra jugendbyggnaden i kombination med hotellets avslappnade atmosfär garanterar en trevlig vistelse. Scandic Grand Central Helsinki är beläget i den vackra historiska byggnaden som ritats av den berömda arkitekten Eliel Saarinen och ligger vid centralstationen, där gammaldags charm möter en modern stil på ett inspirerande sätt.

Ingår: båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i Standard dubbelrum inkl frukost

FR 1480:- /PERS

Bo modernt och lyxigt på femstjärniga Hotel St. George precis vid Gamla kyrkoparken, mitt i Helsingfors. Här möts modernt och historiskt på ett unikt sätt. Byggnaden från 1890, där finska litterära societeten satt en gång i tiden, blandas med modern skandinavisk design och en mängd spännande konstverk. På hotellets spa – St. George Care spa – kan du ta en simtur i poolen, slappna av i bastun eller boka en skönhetsbehandling. Hotellet ligger nära Designdistriktet – fullt av shoppinggallerior, museer och restauranger, och kort promenad till Svenska Teatern.

Ingår: båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i Serenity Studio dubbelrum inkl frukost och tillgång till St. George Care spa

FR 1640:- /PERS