• Tillhör ni en seniorförening eller intresseorganisation som vill resa tillsammans?

  Då har ni kommit rätt! Vi har kryssningar och spännande paketresor som passar alla intressen. Ombord våra fina fartyg njuter ni av god mat och spektakulär underhållning. I land lär ni känna våra destinationer och gör spännande utflykter. När ni bokar en resa med oss ingår måltider och utflykter och vi har alltid svensktalande guider. Praktiskt eller hur? Samtliga seniorpaketresor bokas på telefon. 

  Uppge kod SENIOR GRUPP när du bokar din gruppresa.

   

   

  Del i resa - ett perfekt sätt för din förening att bredda ert reseutbud!

  Om din förening kanske inte fyller en egen resa kan du välja mellan våra fasta avresedatum och reser då tillsammans med andra föreningar. Du preliminärbokar ett valfritt antal platser som du sedan marknadsför i ert reseprogram. 60 dagar innan avresa stämmer du av antalet resenärer från din förening. Så klart kan du hela tiden justera antalet platser om du märker att intresset är stort, men samtidigt förbinder du dig inte ekonomiskt.

Lars Lerins verk

Få en exklusiv visning av några väl utvalda verk av konstnären Lars Lerin, samt en guidad tur på det vackra kulturcentrumet Hanaholmen utanför Helsingfors.

Prisex: 1749:- /pers

Läs mer

I Sibelius fotspår

Vi reser via Helsingfors, övernattar i Lahtis och följer den finske tonsättaren Jean Sibelius fotspår. Under resan besöker vi de platser som inspirerat honom i sitt skapande.

Prisex: 4690:- /pers

Läs mer

Upplev Kalevala

Följ med till Åbo på en härlig teaterresa och upplev Finlands vackra nationalepos Kalevala på Åbo Svenska Teater. Under resan får du även se teatern bakom kulisserna, samt en guidad tur av Åbo. 

Prisex: 2678:- /pers

Läs mer

Vilnius

Upplev Vilnius, - Litauens huvudstad! Vi reser via Riga till Vilnius där vi övernattar två nätter. En av Östeuropas finaste städer, och Gamla Stan är ett barockens mästerverk.

Prisex: 5739:- /pers

Läs mer

Haapsalu & Dagö

VI reser via Tallinn till Haapsalu och Dagö. Haapsalu fick sina stadsrättigheter år 1279, men stadens historia sträcker sig tillbaka till 1263. Dagö är Estlands näst största ö.

Prisex: 5098:- /pers

Läs mer

Slaget vid Narva

Nu har du chans att uppleva det historiska slaget när Karl XII lyckades bryta igenom de ryska linjerna och vinna en legendarisk seger. Resan går via Tallinn med övernattning i Narva.

Prisex: 4946:- /pers

Läs mer

Kultur &
arkitektur

Upplev Riga! Riga har ett myllrande musik- och kulturliv. Staden är också en metropol för Jugendarkitekturen med ett oslagbart antal bevarade hus från förr.

Prisex: 1726:- /pers

Läs mer

NARVA KULTUR & SPA

Narva är Estlands tredje största stad och sägs vara byggd ovanpå tre lager guld. På resan via Tallinn till Narva vid den ryska gränsen upplever vi såväl historia som kultur och härlig spamiljö.

Prisex: 4946:- /pers

Läs mer

Nytt & gammalt i Tallinn

Följ med på en kryssning till Tallinn med temat "Nytt och Gammalt". Under resan samlas vi runt trevliga stunder ombord, middagar och underhållning.

Prisex: 2306:- /pers

Läs mer

Rundale Slott

Följ med på en kryssning till Riga, där vi besöker Rundale Slott. Rundale är den mest storslagna slottsanläggningen i Baltikum och det mest betydelsefulla minnesmärket i barock- och rokokostil i Lettland.

Prisex: 3488:- /pers

Läs mer

KGB-rummet

Kryssa till Tallinn och besök Hotel Viru, som byggdes på uppdrag av den sovjetiska staten för att fylla statskassan med intäkter från turister. Högst upp i byggnaden huserade ryska säkerhetspolisen KGB.

Prisex: 1737:- /pers

Läs mer

Estnisk nationalskatt

I den lilla fiskebyn Viinistu, i gamla fiskekylar från Sovjettiden, gömmer sig en riktig nationalskatt. Nämligen ett konstmuseum med över 1000 tavlor, alla målade av estniska konstnärer. Resan går via Tallinn med övernattning i Vihula.

Prisex: 4134:- /pers

Läs mer