• Tillhör ni en seniorförening eller intresseorganisation som vill resa tillsammans?

  Då har ni kommit rätt! Vi har kryssningar och spännande paketresor som passar alla intressen. Ombord våra fina fartyg njuter ni av god mat och spektakulär underhållning. I land lär ni känna våra destinationer och gör spännande utflykter. När ni bokar en resa med oss ingår måltider och utflykter och vi har alltid svensktalande guider. Praktiskt eller hur? Samtliga seniorpaketresor bokas på telefon. 

  Uppge kod SENIOR GRUPP när du bokar din gruppresa.

   

   

  Del i resa - ett perfekt sätt för din förening att bredda ert reseutbud!

  Om din förening kanske inte fyller en egen resa kan du välja mellan våra fasta avresedatum och reser då tillsammans med andra föreningar. Du preliminärbokar ett valfritt antal platser som du sedan marknadsför i ert reseprogram. 60 dagar innan avresa stämmer du av antalet resenärer från din förening. Så klart kan du hela tiden justera antalet platser om du märker att intresset är stort, men samtidigt förbinder du dig inte ekonomiskt.

Upplev Kalevala
 

Följ med till Åbo på en härlig teaterresa och upplev Finlands vackra nationalepos Kalevala på Åbo Svenska Teater. Under resan får du även se teatern bakom kulisserna, samt en guidad tur av Åbo. 

Prisex: 2613:- /pers

Adventskonsert & jul i Riga

Upplev en vacker adventskonsert i pampiga Blå hallen, följd av en kryssning till Riga. I Lettlands huvudstad besöker vi julmarknaden som bjuder på stämningsfull atmosfär.

SLUTSÅLD

Kulturresa Tallinn med Opera

Följ med till Tallinn och upptäck nya delar av denna charmiga stad. En hotellövernattning ingår, och på kvällen besöker vi operan och ser antingen La Boheme (feb), eller La nozze di Figaro (april).

Prisex: 4056:- /pers

Vilnius

Upplev Vilnius - Litauens huvudstad! Vi reser med våra fartyg till Riga, och vidare till Vilnius där vi övernattar två nätter. Under resan upplever vi en av Östeuropas finaste städer, där Gamla Stan är ett barockens mästerverk.

Prisex: 5739:- /pers

NARVA KULTUR & 
SPA

På denna spännande resa till staden Narva vid den ryska gränsen får vi uppleva såväl historia som kultur och härlig spamiljö. Många av stadens sevärdheter är minnen av berömda härskare från främmande makter.

Prisex: 4946:- /pers

Haapsalu &
Dagö

En resa genom svenskbygderna i Estland. Vi reser via Tallinn till Haapsalu, och vidare till Dagö. Haapsalu fick sina stadsrättigheter år 1279, men stadens historia sträcker sig tillbaka till 1263. Dagö är Estlands näst största ö.

Prisex: 5696:- /pers

Det nya Helsingfors

Det nya Helsingfors bjuder på upplevelser, spännande kultur och såklart design. Vi besöker bl a det nya omtalade biblioteket Oodi, museet Amos Rex och Iittala & Arabia Design Center Store.

Prisex: 4365:- /pers

Upptäck Riga

Riga är en spännande stad med mycket att upptäcka. Vi har valt ut de bästa upplevelserna när det kommer till kultur, mat och historia. Vi besöker bl a "The Beer Embassy" och "Latvia Museum of Art".

Prisex: 3987:- /pers

Estnisk nationalskatt

I den lilla fiskebyn Viinistu, i gamla fiskekylar från Sovjettiden, gömmer sig en riktig nationalskatt. Nämligen ett konstmuseum med över 1000 tavlor, alla målade av estniska konstnärer. Resan går via Tallinn med övernattning i Vihula.

Prisex: 4664:- /pers

I Sibelius fotspår
 

Vi reser via Helsingfors, övernattar i Lahtis och följer den finske tonsättaren Jean Sibelius fotspår. Under resan besöker vi de platser som inspirerat honom i sitt skapande.

Prisex: 4690:- /pers

Kultur & arkitektur
i Riga

I Riga finns mycket att upptäcka! Arkitekturen är en blandning av medeltid, 1800-tal och på sina håll kall Sovjetarkitektur. Jugendkvarteren sticker ut med lekfulla fasader, målningar och dekorationer.

Prisex: 1726:- /pers

Nytt & gammalt i Tallinn

Följ med ill Tallinn på en resa där vi samlas runt trevliga stunder ombord med middagar och underhållning. I Tallinn väntar sightseeing, besök på bl a Svenska Kyrkan, kvarteret Rotermann och chokladbutiken Kalev.

Prisex: 2306:- /pers