Paketresor för seniorgrupper

 

 

Fina paketerbjudanden till Helsingfors, Tallinn och Riga.

Tillhör ni en seniorförening eller intresseorganisation som vill resa tillsammans? Då har ni kommit rätt. Vi har resor och kryssningar som passar alla olika intressen. Ombord på våra fina fartyg avnjuter ni gemensamma middagar och kan ta del av fantastisk underhållning tillsammans.

Alla våra paket innehåller intressanta utflykter och ni har alltid med en svensktalande guide.

Samtliga seniorpaket bokas på telefon:
08-22 08 30

Uppge kod: SENIOR GRUPP

Lars Lerins verk

Exklusiv visning av Lars Lerins verk, samt guidad tur på kulturcentrumet Hanaholmen utanför Helsingfors.

Läs mer

I Sibelius fotspår

Vi följer den finske tonsättaren Jean Sibelius fotspår och besöker de platser som inspirerat honom i sitt skapande.

Läs mer

Upplev Kalevala

Följ med till Åbo på en härlig teaterresa och upplev Finlands vackra nationalepos Kalevala på Åbo Svenska Teater.

Läs mer

Vilnius

Upplev Vilnius, - Litauens huvudstad! Vilnius är en av Östeuropas finaste städer och Gamla Stan är ett barockens mästerverk.

Läs mer

Haapsalu & Dagö

Haapsalu fick sina stadsrättigheter år 1279, men stadens historia sträcker sig tillbaka till 1263. Dagö är Estlands näst största ö.

Läs mer

Slaget vid Narva

Nu har du chans att uppleva det historiska slaget när Karl XII lyckades bryta igenom de ryska linjerna och vinna en legendarisk seger.

Läs mer

Kultur &
arkitektur

Riga har ett myllrande musik- och kulturliv. Staden är också en metropol för Jugendarkitekturen med ett oslagbart antal bevarade hus från förr.

Läs mer

NARVA KULTUR & SPA

Narva är Estlands tredje största stad och sägs vara byggd ovanpå tre lager guld. På resan till Narva vid den ryska gränsen upplever vi såväl historia som kultur och härlig spamiljö.

Läs mer

Nytt & gammalt i Tallinn

Följ med oss på en härlig kryssning med temat Nytt och Gammalt i Tallinn. Vi samlas runt trevliga stunder ombord, med middagar och underhållning.

Läs mer

Rundale Slott

Följ med till Riga och besök Rundale Slott, som är den mest storslagna slottsanläggningen i Baltikum och det mest betydelsefulla minnesmärket i barock- och rokokostil i Lettland.

Läs mer

KGB-rummet

Hotel Viru byggdes på uppdrag av den sovjetiska staten för att försöka fylla statskassan med intäkter från utländska turister. Högst upp i byggnaden huserade ryska säkerhetspolisen KGB.

Läs mer

Estnisk nationalskatt

I den lilla fiskebyn Viinistu, i gamla fiskekylar från Sovjettiden, gömmer sig en riktig nationalskatt. Nämligen ett konstmuseum med över 1000 tavlor, alla målade av estniska konstnärer.

Läs mer

  


KUNDRECENSIONER

"Resan till Tallinn var mycket uppskattad, trevlig stad. Guiden som guidade oss i Bastionen var mycket kunnig och berättade intressant om livet där de senaste århundraden. Vi åt lunch på Olde Hansa mycket fin restaurang och god mat."

- Mary-Ann, PRO Märsta

Läs här vad tidigare resenärer tyckte om sin resa