Paketresor för seniorgrupper

Fina paketerbjudanden till Helsingfors, Tallinn och Riga.

Tillhör ni en seniorförening eller annan intresseorganisation erbjuder vi flera paket för seniorer runt Östersjön. Besök rummet där KGB avlyssnade Hotel Virus gäster, bekanta dig med Sakubryggeriets traditioner eller ta en dag i kultur- och arkitekturstaden Riga. Valen är många! 

Samtliga seniorpaket bokas via telefon, 08-666 34 87.
Uppge kod: SENIOR GRUPP

Svenska bastionen

Boka en kryssning för din seniorgrupp till Tallinn och besök de spännande Svenska Bastionen under Gamla Stan.

KGB-rummet

Hotel Viru byggdes på uppdrag av den sovjetiska staten för att försöka fylla statskassan med intäkter från utländska turister. Högst upp i byggnaden huserade ryska säkerhetspolisen KGB.

Kultur i Riga

Riga har ett myllrande musik- och kulturliv. Staden är också en metropol för Jugendarkitekturen med ett oslagbart antal bevarade hus från förr.

NARVA MED KULTUR OCH SPA

Narva är Estlands tredje största stad och sägs vara byggd ovanpå tre lager guld.

Haapsalu och Dagö

Haapsalu fick sina stadsrättigheter år 1279, men stadens historia sträcker sig tillbaka till 1263. Dagö är Estlands näst största o.

Bryggeriet Saku

Traditionen att brygga öl fick sin början i Estland redan år 1820, när greven Karl Friedrich von Rehbinder grundade ett brygghus vid Väänaälven på Saku-herrgårdens territorium.

Vilnius

Vilnius, Litauens huvudstad, är en av Östeuropas finaste städer och Gamla Stan är ett barockens mästerverk. 

Riga och Rundale Slott

Rundale Slott är den mest storslagna slottsanläggningen i Baltikum och det mest betydelsefulla minnesmärket i barock- och rokokostil i Lettland.

Wellnessresa till Finland

All inclusive! Följ med på en resa i hälsans tecken med allt inkluderat. På Kisakallios berömda träningscenter kommer vi gå stavgång, ha vattengympa och utföra ett exklusivt InBody-test.

KUNDRECENSIONER

"Resan till Tallinn var mycket uppskattad, trevlig stad. Guiden som guidade oss i Bastionen var mycket kunnig och berättade intressant om livet där de senaste århundraden. Vi åt lunch på Olde Hansa mycket fin restaurang och god mat."

- Mary-Ann, PRO Märsta

Läs här om vad våra tidigare resenärer tyckte om sin resa »