Boka kryssning

Tallink och Silja Line erbjuder både Dagskryssningar i skärgården 11 timmar och dygnkryssningar till Åbo med Galaxy med start från Stockholm, Värtahamnen. Silja Line trafikerar Helsingfors med två av sina systerfartyg Symphony och Serenade, två fina fartyg med restauranger med hög standard, stora lekytor på Silja Land och stora tax-freebutik. Tallink trafikerar Tallinn med sitt nyss hemkomna fartyg Baltic Queen och Victoria. Varje kryssning bjuder på god middag, show, underhållning för barnen och bra shopping. Väl framme väntar en mysig och charmig stad med många smågator och kryp-in. I mitten av december trafikerar vi äntligen Riga med två fartyg, det blir då dagliga avgångar även till Riga och möjligheten att stanna kvar en natt på hotell med några av våra prisvärda hotellpaket.

Missa inte att bli medlem i CLUB ONE för medlemsrabatt på ordinarie priser, samt exklusiva erbjudanden ombord och iland! Extra bra medlemspriser på kryssningar: upp till 10% rabatt som bronze-medlem, upp till 20% rabatt som silver-medlem och upp till 30% rabatt som gold-medlem.

BOKA DIREKT »

$image.alt-text.data
115:-
/pers

KRYSSNING TILL TALLINN

Till Tallinn kryssar du med Victoria eller Baltic Queen från Stockholm i Värtahamnen. Fartygen avgår dagligen, och du får två nätter ombord och en hel dags minisemester att uppleva trendiga Tallinn.

 

Läs mer om kryssning till Tallinn »

$image.alt-text.data
123:-
/pers

KRYSSNING TILL HELSINGFORS

Till Helsingfors kryssar du med Symphony och Serenade från Stockholm. Ät god mat, shoppa taxfree till förmånliga havspriser eller varva ner i bastun och jacuzzin. Shower och underhållning varje kväll.

 

Läs mer om kryssning till Helsingfors »

$image.alt-text.data
103:-
/pers

KRYSSNING TILL RIGA

Fartygen Isabelle och Romantika avgår från Stockholm varje dag kl 17.00. Upplev två nätter ombord och en dag i underbara Riga. Kombinera en kryssning med övernattning på Tallink Hotel i Riga.

 

Läs mer om kryssning till Riga »

$image.alt-text.data
30:-
/pers

23H KRYSSNING MED GALAXY

Galaxy, Östersjöns bästa nöjeskvarter avgår dagligen från Stockholm kl 19.30. Artister och dj:s värmer upp dansgolvet varje kväll. Här hittar du Party Weekends, Rock the boat och Galaxy Beats ombord.

 

Läs mer om kryssning med Galaxy »

$image.alt-text.data
30:-
/pers

KRYSSNING 23H MORGONAVGÅNG

Fartyget Baltic Princess avgår från Stockholm tidigt på morgonen och tar dig på en kryssning i skärgården till Åbo och tillbaka. 23 timmar till havs med härlig brunch, shopping och avkoppling ombord.

 

Läs mer om kryssning 23H morgon »

$image.alt-text.data
20:-
/pers

DAGSKRYSSNING I SKÄRGÅRDEN

Två av våra fartyg på 11 timmar. Avresa med Baltic Princess på morgonen med skärgårdsutsikt och frukost eller brunch på soldäck. I Mariehamn byter du fartyg till Galaxy. Till kvällen är du tillbaka i Stockholm. En härlig dag till havs.

 

Läs mer om dagskryssning »

EN DAG I ÅBO

Två nätter ombord och en dag i Åbo. Utresa på kvällen med Galaxy. Väl framme nästa morgon stiger ni av och spenderar en hel dag i Åbo. På kvällen tar ni Baltic Princess hem igen.

 

Läs mer om en dag i Åbo »

SISTA MINUTEN

Sugen på att resa redan i morgon, eller vill du helt enkelt ha bästa priset? Hitta en extra billig kampanjresa på vår sista minuten sida. Här släpper vi dagligen nya paketresor och kryssningar, till de allra bästa priserna just nu! 

 

Se alla sista minuten resor »