Boka Kryssning

Tallink och Silja Line erbjuder Dagskryssningar i skärgården 11 timmar och dygnkryssningar till Åbo med Silja Galaxy med start från Stockholm, Värtahamnen. Silja Line trafikerar Helsingfors med två av sina systerfartyg Silja Symphony och Silja Serenade, två fina fartyg med restauranger med hög standard, stora lekytor på Silja Land och stora tax-freebutik. Tallink trafikerar Tallinn och Riga med dagliga avgångar. Varje kryssning bjuder på god middag, show, underhållning för barnen och bra shopping. Väl framme väntar en mysig och charmig stad med många smågator och kryp-in. 

Bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, samt exklusiva erbjudanden ombord och iland! Extra bra priser på kryssningar, upp till 20% rabatt.

Kryssning till Tallinn

Res till Tallinn med Baltic Queen och Victoria med avgång från Värtahamnen i Stockholm. Kryssningarna avgår varje dag och bjuder er två nätter ombord och en heldag i Tallinn för att uppleva staden.

Kryssning till Tallinn

Kryssning till Riga

Romantika och Isabelle trafikerar med dagliga avgångar från Stockholm till Riga. Resan erbjuder två härliga dagar ombord och en dag i underbara Riga där ni även kan välja att stanna över på Tallink Hotel Riga.

Kryssning till Riga

Kryssning till Helsingfors

Boka en kryssning till Helsingfors och få två nätter ombord på Serenad eller Symphony. Väl ombord så njuter ni av god mat, taxfreeshopping till bra priser eller härlig avkoppling i jacuzzin eller bastun.

Kryssning till Helsingfors

Kryssning Galaxy 23h (kväll)

Häng med på Östersjöns bästa partykryssning ombord på Galaxy, som avgår från Värtahamnen i Stockholm 19:30 varje dag. 23 fartfyllda timmar ombord där artister och DJ:s värmer upp dansgolven varje kväll.

Kryssning med Galaxy

Kryssning Baltic Princess 23h (morgon)

Baltic Princess avgår från Stockholm tidig morgon och tar er till Åbo. Ni kryssar genom skärgård med oförglömlig utsikt och njuter av mat och shopping under resan över Östersjön som varar under 23h till havs.

Kryssning 23H morgon

Dagskryssning i
skärgården

Upplev två av våra fartyg på 11 timmar. Från Stockholm reser ni ut på morgonen med Baltic Princess och njuter av en resa genom skärgården, för att sedan byta till Galaxy i Mariehamn som tar er hem igen.

Dagskryssning

En dag i Åbo

Res till Åbo och få en dag i land och två nätter ombord. Utresan sker från Stockholm med Galaxy som tar er till Åbo. Här stiger ni av och spenderar dagen. Till kvällen kliver ni på Baltic Princess som tar er hem till Stockholm igen.

En dag i Åbo

SISTA MINUTEN

Med våra Sista Minuten-resor så kan du boka i sista stund. Missa inte att kolla in våra sista minuten erbjudanden för att se vilka avgångar som ligger närmast till hands, utbudet uppdateras dagligen med paketresor och kryssningar.

Sista minuten-resor