Boka kryssning

Tallink och Silja Line erbjuder Dagskryssningar i skärgården 11 timmar och dygnkryssningar till Åbo med Galaxy med start från Stockholm, Värtahamnen. Silja Line trafikerar Helsingfors med två av sina systerfartyg Symphony och Serenade, två fina fartyg med restauranger med hög standard, stora lekytor på Silja Land och stora tax-freebutik. Tallink trafikerar Tallinn med sitt nyss hemkomna fartyg Baltic Queen och Victoria. Varje kryssning bjuder på god middag, show, underhållning för barnen och bra shopping. Väl framme väntar en mysig och charmig stad med många smågator och kryp-in. I mitten av december trafikerar vi äntligen Riga med två fartyg, det blir då dagliga avgångar även till Riga och möjligheten att stanna kvar en natt på hotell med några av våra prisvärda hotellpaket.

Missa inte att bli medlem i CLUB ONE för medlemsrabatt på ordinarie priser, samt exklusiva erbjudanden ombord och iland! Extra bra medlemspriser på kryssningar: upp till 10% rabatt som bronze-medlem, upp till 20% rabatt som silver-medlem och upp till 30% rabatt som gold-medlem.

BOKA DIREKT »

$image.alt-text.data
115:-
/pers

KRYSSNING TILL TALLINN

Res till Tallinn med Baltic Queen och Victoria med avgång från Värtahamnen i Stockholm. Kryssningarna avgår varje dag och bjuder er två nätter ombord och en heldag i Tallinn för att uppleva staden.

 

Läs mer om kryssning till Tallinn »

$image.alt-text.data
123:-
/pers

KRYSSNING TILL HELSINGFORS

Boka en kryssning till Helsingfors och få två nätter ombord på Serenad eller Symphony. Väl ombord så njuter ni av god mat, taxfreeshopping till bra priser eller härlig avkoppling i jacuzzin eller bastun.

 

Läs mer om kryssning till Helsingfors »

$image.alt-text.data
103:-
/pers

KRYSSNING TILL RIGA

Romantika och Isabelle trafikerar med dagliga avgångar från Stockholm till Riga. Resan erbjuder två härliga dagar ombord och en dag i underbara Riga där ni även kan välja att stanna över på Tallink Hotel Riga.

 

Läs mer om kryssning till Riga »

$image.alt-text.data
30:-
/pers

23H KRYSSNING MED GALAXY

Häng med på Östersjöns bästa partykryssning ombord på Galaxy, som avgår från Värtahamnen i Stockholm 19:30 varje dag. 23 fartfyllda timmar ombord där artister och DJ:s värmer upp dansgolven varje kväll.

 

Läs mer om kryssning med Galaxy »

$image.alt-text.data
30:-
/pers

KRYSSNING 23H MORGONAVGÅNG

Baltic Princess avgår från Stockholm tidig morgon och tar er till Åbo. Ni kryssar genom skärgård med oförglömlig utsikt och njuter av mat och shopping under resan över Östersjön som varar under 23h till havs.

 

Läs mer om kryssning 23H morgon »

$image.alt-text.data
20:-
/pers

DAGSKRYSSNING I SKÄRGÅRDEN

Upplev två av våra fartyg på bara 11 timmar. Från Stockholm reser ni ut på morgonen med Baltic Princess och ombord njuter ni av en resa genom skärgården, för att sedan byta till Galaxy i Mariehamn som tar er hem igen.

 

Läs mer om dagskryssning »

EN DAG I ÅBO

Res till Åbo och få en dag i land och två nätter ombord. Utresan sker från Stockholm med Galaxy som tar er till Åbo. Här stiger ni av och spenderar dagen. Till kvällen kliver ni på Baltic Princess som tar er hem till Stockholm igen.

 

Läs mer om en dag i Åbo »

SISTA MINUTEN

Med våra Sista Minuten-resor så kan du boka i sista stund. Missa inte att kolla in våra sistaminuten erbjudanden för att se vilka avgångar som ligger närmast till hands, utbudet uppdateras dagligen med paketresor och kryssningar.

 

Se alla sista minuten resor »