Reguljärresor till Åbo

Våra reguljärresor till Finland är öppna för dig som gör en arbetsresa eller annan nödvändig resa. Ta hjälp av webbtjänsten FINENTRY. Här får du hjälp och guidning gällande test för covid-19. Läs mer på finentry.fi/sv.

Kryssningar med Galaxy är möjliga från 1 juli.

Läs mer

Reguljärresa till Åbo

 

 

Res enkel väg, tur och retur eller stanna några nätter i Åbo. Ta med bilen och upptäck mer.

Åbos gator, torg och byggnader vittnar om livet från medeltid till nutid. Äventyrsbadet på Holiday Club Caribia, vattenparken JukuPark och Muminvärlden i Nådendal står högt på önskelistan bland barn. Nådendal Spahotell en pärla för alla. Utbudet ombord på fartygen, får du på köpet. Missa inte våra prisvärda hotellpaket.

Till Åbo reser du med:

 • Baltic Princess som avgår varje dag kl 07:10, och du är framme i Åbo samma kväll kl 19:15 lokal tid.  
 • Galaxy som avgår varje dag kl 19:30, och du är framme i Åbo morgonen därpå kl 07:00.

Du som reser till Åbo kan ta hjälp av webbtjänsten FINENTRY. Här får du hjälp och guidning gällande test för covid-19. Läs mer på https://www.finentry.fi/sv/.

Missa inte att bli medlem i Club One för exklusiva erbjudanden och rabatter! Alltid bättre medlemspriser på bilpaket och reguljärresor - och ta del av exklusiva kampanjer och erbjudanden på resor endast för medlemmar!  

 • Trygghet på resan

   

   

  Safe to visit VisitaVälkommen ombord till en trygg och säker resa. Våra fartyg har gott om utrymme och därmed möjlighet att hålla distans. För din och vår trygghet har vi vidtagit en rad säkerhetsåtgärder såväl i terminalen som ombord på fartyget för att förhindra smittspridning. Bland annat tar vi emot ett begränsat antal passagerare ombord.

  Läs mer om trygghet och säkerhet ombord

   

Reguljärresa Åbo

REGULJÄRRESA

Boka en reguljärresa till Åbo. Du väljer själv om du vill resa enkel väg eller tur/retur. På resan dit har du tillgång till hela utbudet ombord på fartygen Galaxy eller Baltic Princess. 

Morgonavgång fr 120:– /pers enkel resa (däcksplats)

Kvällsavgång fr 990:– /hytt enkel resa (1-4 pers)
 

Reguljärresa till Åbo med bil

REGULJÄRRESA MED BIL

Finland är perfekt att upptäcka med bil! Från Åbo når du både Helsingfors enkelt och andra trevliga städer i närheten av Åbo. Boka en reguljärresa och lägg till din bil enkelt i bokningen.

Morgonavgång fr 572:– /hytt och bil enkel resa (1-4 pers)

Kvällsavgång fr 1302:– /hytt och bil enkel resa (1-4 pers)
 

Våra fartyg till Åbo

Galaxy