Reguljärresa till Åland

 

 

Åk på en reguljärresa till Åland med oss! Du väljer själv om du vill resa enkel väg, tur och retur eller stanna några nätter på Åland. Ta med bilen och upptäck ön på egen hand.

Vi trafikerar Åland med sex fartyg till och från Helsingfors, Åbo och Tallinn så valmöjligheterna är många. Missa inte våra prisvärda hotellpaket.

Missa inte att bli medlem i Club One för exklusiva erbjudanden och rabatter! Alltid bättre medlemspriser på bilpaket och reguljärresor - och ta del av exklusiva kampanjer och erbjudanden på resor endast för medlemmar!

Är du mer intresserad av en dagskryssning till Åland och Mariehamn? Boka här

  • Trygghet på resan

     

     

    Välkommen ombord till en trygg och säker resa. Våra fartyg har gott om utrymme och därmed möjlighet till social distans. För din och vår trygghet har vi vidtagit en rad säkerhetsåtgärder såväl i terminalen som ombord på fartygen för att förhindra spridning av coronaviruset.

    Läs mer om trygghet och säkerhet ombord


REGULJÄRRESA

Boka en reguljärresa till Åland. Du väljer själv om du vill resa enkel väg eller tur/retur. På resan dit har du tillgång till hela utbudet ombord våra fartyg. 

Pris fr 130:– /pers enkel resa (däcksplats)

Boka reguljärresa till Åland

REGULJÄRRESA MED BIL

Åland är en perfekt bildestination med flera gulkorn på ön. Boka en reguljärresa och lägg till din bil enkelt i bokningen.


Pris fr 460:– /pers och personbil enkel resa (däcksplats)