Underhållning ombord

På samtliga fartyg erbjuder vi underhållande shower och välkända artister ombord. I vår showbar har vi på varje avgång två shower, en vid 9-tiden och en midnattsshow. I pianobaren och/eller Promenaden på Silja Serenade och Silja Symphony har vi skön loungemusik i form av jazzband. I puben drar trubaduren igång publiken för fullt. Det finns alltså något för alla smaker ombord.

BOKA RESA »

ARTISTER OMBORD

Oavsett koncept har vi en mängd kända och uppskattade artister, både för stora och små, ombord våra fartyg varje år. Här kan du se ett schema med alla artister som uppträder ombord inom den närmsta framtiden. Kanske har du chansen att se just din favorit?

 

Artister ombord »

NÖJESKALENDERN

Kul barnunderhållning, fartfyllda shower och coverband. Partykryssningar med en noggrant utvald line-up. Namn från den svenska hip hop-scenen, populära house-DJs, folkkära idoler från Sverige och internationella världsartister – håll dug uppdaterad med vår nöjeskalender!

 

Nöjeskalendern »

FÖR BARN OMBORD

På våra fartyg finns något för alla, självklart även för de minsta. Uppträdanden, lekland, pyssel och spel. När magen kurrar äter alla barn mellan 0-5 år gratis i buffén. Dessutom finns Mumin och sälen Harry ombord på helger och lov. Att kryssa med barn är enkelt och roligt. Skepp och skoj!

 

För barn ombord »

SHOWER OMBORD

Shower med något för alla smaker. Varje kväll uppträder svenska eller internationella showgrupper ombord på våra fartyg. Du får se allt från fräcka koreografier med attityd till klassiska teman och shownummer som hyllar våra mest populära artister genom tiderna.

 

Shower ombord »

KONCEPT OCH SPELNINGAR

Våra koncept riktar sig till en mängd olika intressen och målgrupper. Oavsett om det är partykryssning med stjärnspäckad underhållning, spelningar med kända artister, specialkryssning med föreläsare eller happenings så kombineras det alltid med god mat och shopping.

 

Koncept och spelningar »