Underhållning
ombord

 

På våra fartyg erbjuder vi allt från underhållande shower, coverband, DJ & saxofonist till välkända artister ombord. I vår showbar har vi på våra 40-timmars kryssningar två shower varje kväll, en vid 21-tiden och en midnattsshow. I puben drar trubaduren igång publiken för fullt, i pianobaren och vid Promenaden på Silja Serenade och Silja Symphony har vi skön loungemusik i form av jazzband och pianist. Det finns alltså något för alla smaker! För att se all underhållning för din kommande resa kan du följa länkarna nedan.
 

ARTISTER OMBORD

Oavsett koncept har vi en mängd kända och uppskattade artister, både för stora och små, ombord våra fartyg varje år. Här kan du se ett schema med alla artister som uppträder ombord inom den närmsta framtiden. Kanske har du chansen att se just din favorit?

Artister ombord

NÖJESKALENDERN

Kul barnunderhållning, fartfyllda shower och coverband. Partykryssningar med en noggrant utvald line-up. Namn från den svenska hip hop-scenen, populära house-DJs, folkkära idoler från Sverige och internationella världsartister – håll dig uppdaterad med vår nöjeskalender!

Nöjeskalendern

FÖR BARN OMBORD

På våra fartyg finns något även för de minsta. Uppträdanden, lekland, pyssel och spel. När magen kurrar äter barn 0-5 år gratis i buffén. Dessutom Mumin och sälen Harry ombord på helger och lov. Att kryssa med barn är enkelt och roligt. Skepp och skoj!

För barn ombord

SHOWER OMBORD

Shower med något för alla smaker. Varje kväll uppträder svenska eller internationella showgrupper ombord på våra fartyg. Du får se allt från fräcka koreografier med attityd till klassiska teman och shownummer som hyllar våra mest populära artister genom tiderna.

Shower ombord

KONCEPT OCH SPELNINGAR

Våra koncept riktar sig till en mängd olika intressen och målgrupper. Oavsett om det är partykryssning med stjärnspäckad underhållning, spelningar med kända artister, specialkryssning med föreläsare eller happenings så kombineras det alltid med god mat och shopping.

Koncept och spelningar