Shopping & Tax Free

 

 

Hos Tallink och Silja Line finns det ett hav av möjligheter när det kommer till att shoppa.

Shoppa loss! I taxfreebutikerna kan du fynda kläder, drycker, godis, parfym och smink för upp till 70 % bättre priser än i land. Vi har flera tjänster som underlättar för dig som kund. Du kan till exempel välja att shoppa före din resa genom att använda vår "Pre Order"-tjänst, samt använda dig av "Cruise Car Shopping" som gör att du själv slipper bära dina varor till bilen på bildäck utan du får dem istället levererade dit dagen efter. Följ länken nedan för att besöka vår shoppingkatalog och planera dina inköp. 

Se hela vårt shoppingutbud

Taxfree

Vi har ett stort urval av taxfreeprodukter ombord. Allt från leksaker, alkohol till godis och delikatesser. Besök shopping.tallink.se och planera dina inköp.

Shopping ombord i vår Taxfree

Car Shopping

Handla ombord och få dina varor levererade till bildäck dagen efter när du reser till Tallinn, Riga eller Helsingfors. Smidigt och enkelt för dig som reser reguljärt med bilen.

Car Shopping

Pre Order 

Handla innan du reser från Tallinn - Stockholm med bil. Beställ och hämta ut dina varor i Tallinn i hamnen. Ett smart sätt om du behöver handla mycket.

Pre Order: Tallinn - Stockholm

  • SUPERSALE OMBORD

    Rea med upp till 50% rabatt i butikerna ombord

    Under perioden 2 januari - 29 februari 2020 har vi SuperSale i våra butiker ombord! Passa på att boka in en resa som infaller under SuperSale-perioden för att ta del av extra förmånlig shopping.

    Boka resa

    Boka resa