MAT & DRYCK
OMBORD

  •  

    Något för alla smaker!

    Fisk och skaldjur, sushi, läckra grillrätter och specialiteter från Norden, Italien och Ryssland är bara några av de smakupplevelser du kan få ombord på våra fartyg. Dessutom finns det alltid en bufférestaurang och enklare matalternativ för dig som vill äta något snabbt. I vissa av à la carte-restaurangerna finns barnmeny och i bufférestaurangerna finns en separat barnbuffé. Barn 0-5 år äter gratis i bufférestaurangen och barn 6-17 år har rabatterat pris. För er med allergier går det alltid att ordna alternativ. Fråga bara personalen i restaurangen. Läs mer om mat och dryck ombord på respektive fartyg nedan. Förboka måltider och få bättre pris på maten.

Gruppmeny på Tavolàta

Gruppmeny för större sällskap

Är ni ett stort sällskap? Prova då med fördel vår gruppmeny i restaurang Tavolàta eller Grill House. Gruppmenyerna serveras till större sällskap (minst 8 pers) och måste förbokas 14 dagar innan avresa. Bokas endast på telefon 08 - 22 21 40.

Gruppmeny Tavolàta 3.4–2.10 2019

Gruppmeny Grill House 3.4 – 2.10 2019

Menu Nordic januari 2019

Vårens Menu Nordic ombord

Vårens Menu Nordic ombord på restaurang Bon Vivant är denna gång komponerad av Silja Symphonys köksteam. Njut av Nordiska smaker med en twist av det som säsongen har att erbjuda.
 

MENU NORDIC 21.1–14.5 2019

MENU NORDIC (VEGAN) 21.1–14.5 2019

Nya menyer ombord

VEGANSKA ALTERNATIV

Matutbudet ombord uppdateras med jämna mellanrum efter säsong men även efter nya, spännande teman. På samtliga fartyg finns både vegetariska och veganska alternativ att tillgå på någon av restaurangerna.

Störst utbud hittar du på Silja Lines fartyg (Helsingfors och Åbo), där vi stolt kan presentera flertalet veganska maträtter i restaurangerna ombord.

Silja Resort <3 Italy

Italienskt tema ombord fr o m 1.4 2019! Finska journalisten och tv-personligheten Ella Kanninen är känd för sin kunskap om italiensk matkultur. Tillsammans med kockarna ombord har hon valt ut en rekommenderad meny som serveras på Tavolàta en begränsad period i vår och sommar. Njut av en touch av Italien!

Läs mer

HYTTSERVICE

Passa på att överraska ditt resesällskap med champagne, rosor eller choklad i hytten! När du förbeställer hyttservice får ni en härlig stund i hytten direkt när ni stiger ombord. Läs mer om vilka förfriskningar och godsaker du kan förbeställa genom att följa länken nedan. Hyttservice förbeställer du senast 4 dagar innan avresa.

Hyttservice

 

Förboka maten

Frukost, brunch, lunch eller middag. Ett tips är att förboka dina måltider ombord - det är smidigt att ha klart inför resan, dessutom sparar du upp till 15% av priset.

Måltidskupongen som du får vid förbokningen kan självklart användas som delbetalning i alla fartygets restauranger.

Läs mer