Spakryssningar

Semestra med en lyxkryssning


Tallinn och Riga blir allt mer populära resmål på grund av de prisvärda hotellen, för närheten – och inte minst för utbudet av spa. Helsingfors och Åbo har även de sina guldkorn för de som längtar efter en spahelg. Fräscha upp trötta fötter med skön pedikyr – njut av en klassisk massage, ansiktsbehandling, manikyr eller avslappning. Följ med oss på en kryssning eller boka ett hotellpaket, unna dig en skön spabehandling och kom hem som en ny människa! På samtliga destinationer finns utmärkta möjligheter att besöka ett spa över dagen eller att bo kvar på hotell med ett spapaket. Här finns något för alla.

Se våra tips och paketresor för en avkopplande resa.

 

HOTELLPAKET
FR
895:–
/PERS

 

 

HOTELLPAKET MED SPA

NÅDENDAL SPA

ÅBO Nordens kanske bästa spahotell Nådendal Spa ligger i Nådendal den lilla staden 15 km från Åbo. Här hittar du allt du kan önska dig: bassänger, ett brett spektra av spa- och wellnessbehandlingar, restauranger och vacker natur vid havet.

 


Fr 1210:– /pers.
Ingår: Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i Standard DeLuxe inkl. frukost och tillgång till spaavdelning.

BOKA

HOTEL KÄMP

HELSINGFORS Ett av Nordens absoluta topphotell i hjärtat av Helsingfors med stadens bästa shoppingstråk, restauranger och sevärdheter runt hörnet. Här upplever du lyx, SPA och elegans i legendomspunna miljöer – en hotellvistelse med service utöver det vanliga.

 


Fr 1610:– /pers.
Ingår: Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost.

Boka på tel: 08- 22 21 40

LAULASMAA SPA

TALLINN Kom bort från stadsvimlet och njut av stranden och havskusten. Laulasmaa Spa erbjuder bad och härliga promenader 40 min från Tallinn. Koppla av i poolen eller välj bland ett brett utbud behandlingar. Här finns även en restaurang med havsutsikt.

 


Fr 970:– /pers.
Ingår: Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost och tillgång till pool- och bastuavdelningen.

BOKA

TALLINK SPA HOTEL

TALLINN Tallink Spa & Conference Hotel ligger centralt i Tallinn. Hotellets breda spektrum av rumstyper och spakoncept lockar både barnfamiljer och lyxsugna resenärer. Aqua Spa med pooler och bastur lockar dagsbesökare samt besökare till skönhetssalongen Hera Salong.

 


Fr 930:– /pers.
Ingår: Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost och inträde till Aqua Spa.

BOKA

TALLINK HOTEL RIGA

RIGA Tallink Hotel Riga ligger centralt i Riga nära till många sevärdheter. Här finns bastu och jacuzzi för skön avkoppling. Testa också vårt exklusiva romantikpaket. En naturlig samlingsplats för nordiska resenärer tack vare utmärkt service och annorlunda arkitektur.

 


Fr 895:– /pers.
Ingår: Båtresa t/r del i B hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost.

BOKA

HOTEL JURMALA SPA

JURMALA Hotel Jurmala SPA & Conference Center är ett modernt spahotell med konferenscenter. Hotellet ligger 25 kilometer från Riga på en av Lettlands mest historiska och vackra kurort - Jurmala, endast några hundra meter från den gyllene stranden längs Rigabuktens kust.

 


Fr 910:– /pers.
Ingår: Båtresa t/r med del i B hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost samt inträde till pool- och bastuavdelning.

BOKA

KRYSSNING MED SPA

AQUA SPA, TALLINN

För dig som åker på en 40-timmars kryssning och stannar i Tallinn över dagen finns möjlighet att förboka inträde till vattenparadiset Aqua Spa på Tallink Spa & Conference Hotel. Aqua Spa har en större pool, barnpool, två jacuzzis, poolbar och utomhuspool. Låt själen få ro på Hera Salong som finns i samma byggnad. Njut av sköna spa- och skönhetsbehandlingar i toppklass.


Alla priser →

Mån-Tors:
Vuxen fr 16 år: 84:–
(Club One: 76:–)
Barn 5-15 år: 42:–
(Club One: 40:–)

Fre-Lör:
Vuxen fr 16 år: 158:–
(Club One: 106:–)
Barn 5-15 år: 52:–
(Club One: 50:–)


Inträde (mån-tors) 84:– /vuxen
Ingår: 2 timmar på Aqua Spa.

BOKA

ESPA, RIGA

ESPA Riga tillhör världens bästa spaanläggningar. Njut av 2.5 timmes avkoppling. I paketet ingår inträde till Thermal Suite, bastur, ångbastur, inomhuspool, vitalitypool och fitness studio. Bokas online samtidigt som kryssningen. Passar utmärkt till ditt hotellpaket men även för en vanlig kryssning.

Läs mer →


Spapaket 298:– /pers.
Ingår: Inträde till bastur, inomhuspool, vitalitypool och fitness studio 2,5h.

BOKA

AQUA PARK FLAMINGO, HELSINGFORS

Finlands största nöjes- och köpcenter. Njut av välgörande wellnessbehandlingar och busa med barnen i vattenparkens vilda och snabba rutschbanor.

Läs mer →

 


Fr 514:– /familj
Ingår: Inträde till flera olika pooler och vattenrutchbanor.

BOKA

Ombord

 • BASTU & BAD

  RELAX PÅ FARTYGET

  Börja resan med bad och bastu på fartyget! På alla fartyg till och från Stockholm finns någon form av bastu och bad, antingen pool eller jacuzzi. Det finns fler bastualternativ, både turkisk bastu och traditionell. Boka privat bastu, eller avnjut en drink i poolbaren. På Silja Serenade och Symphony finns härliga Sunflower Oasis med pooler och jacuzzi i anslutning till soldäck. På Baltic Queen till Tallinn finns bassäng för vuxna och barn, och en separat barnpool. Specifik information om bastu och bad ombord kan du hitta under fartyg.

 • HERA SALONGER

  BEHANDLINGAR OMBORD

  Reser du till Tallinn eller Riga kan du passa på att få behandlingar ombord. På fartygen Isabelle, Romantika, Baltic Queen och Victoria finns Hera Salonger, skönhetssalonger som erbjuder behandlingar på land och till sjöss. Uppfriska ditt ansikte med en mask, ta en avslappnande massage eller skäm bort dig med manikyr. Följ länken nedan för utförlig information om behandlingar på respektive fartyg.

  LÄS MER →

 • LYXIGA HYTTER

  UNNA DIG DET LILLA EXTRA

  Boka en härlig lyxkryssning! Med en A Premium-hytt och uppåt ingår specialfrukost med ett glas mousserande vin. Frukosten serveras i en av våra a la carte restauranger lite mer avskilt. I sviterna på Helsingforsfartygen får du även tillgång till Commodore Lounge med privat bastu och bar. Kanske vill du också ha balkong på hytten, för att kunna njuta i kvällssolen på utresan?

 • HYTTSERVICE

  Överraska ditt sällskap med champagne, rosor, choklad eller andra godsaker! Hyttservice förbeställer du 4 dagar innan avresa, utan extra serviceavgift.

  Bokas på telefon 08-22 21 40.

 • EN MATRESA

  Testa någon av restaurangerna ombord. Avnjut ett lyxigt skaldjursfat på Happy Lobster, eller traditionella italienska smakupplevelser på Tavolàta Ristorante Italiano. Här finns något för alla smaker!

 • SHOPPING

  Shoppa ombord till förmånliga havspriser! Passa på att inhandla härliga krämer, parfymer, produkter och annat smått och gott ombord från din sparesa, allt till extra bra havspriser. Håll utkik efter nyheter i hyllorna.

 • HYTTSERVICE

  Överraska ditt sällskap med champagne, rosor, choklad eller andra godsaker! Hyttservice förbeställer du 4 dagar innan avresa, utan extra serviceavgift.

  Bokas på telefon 08-22 21 40.

 • EN MATRESA

  Testa någon av restaurangerna ombord. Avnjut ett lyxigt skaldjursfat på Happy Lobster, eller traditionella italienska smakupplevelser på Tavolàta Ristorante Italiano. Här finns något för alla smaker!

 • SHOPPING

  Shoppa ombord till förmånliga havspriser! Passa på att inhandla härliga krämer, parfymer, produkter och annat smått och gott ombord från din sparesa, allt till extra bra havspriser. Håll utkik efter nyheter i hyllorna.

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

  BLI MEDLEM