Specialkryssningar

Tallink och Silja Line anordnar tillsammans med en rad samarbetspartners över 70 populära specialkryssningar varje år. 

Några av dem är återkommande klassiker som gör succé år efter år. Upplev Östersjöns största nöjesfartyg på vägen till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo, där partykryssningar varvas med lite mer nischade evenemang. Valmöjligheterna är många, hitta din favorit! 

SEPTEMBER 2017

8-10 september | Romantika, Riga

Monday Bar Jubilee Cruise 2017 »

This is the TRIPLE JUBILEE CRUISE! Cruise No 50, Monday Bar turns 25 years and the cruises 15th anniversary!

9 september | Galaxy, Åbo

Zumba Fitness Cruise »

Detta är 8:e året i rad som denna kryssning hålls. Ett dygn med nonstop Zumba® Fitness med instruktörer från Sverige och utlandet.

10 september | Galaxy, Åbo

Vi:s Framtidsbåt »

Nu upprepar vi succén från oktober 2016 och sjösätter Tidningen Vi,s Framtidsbåt. Båten där vi stannar upp, reflekterar, kort sagt, då vi höjer blicken.

16 september | Galaxy, Åbo

The Latin Cruise »

Vi är stolta över att få presentera en av de mest genuina latinofesterna, ombord på Silja Galaxy. En 23-timmarsfest med 3 dansgolv, 2 liveband och ett urval av Sveriges bästa latino DJs.

OKTOBER 2017

M Magasin Lyckokryssningen

8 oktober 2017 | Galaxy, Åbo

M Magasin Lyckokryssningen »

Handplockade föreläsare får oss att under ett dygn komma undan höstmörkret och bli uppslukade, glada och gripna. Försäljningen öppnar fredag 9 juni.

Englaklubben 112-kryssning

10 oktober 2017 | Galaxy, Åbo

Englaklubben 112-Kryssning »

Englaklubbens 26:e 112 kryssning på Silja Galaxy fylls med Sveriges 112:are inom POLISER-BRANDMÄN-VÅRDEN-SOS-AMBULANSEN-FN SOLDATER och KRIMINALVÅRDEN

Close-Up Båten 21

26 oktober 2017 | Galaxy, Åbo

Close-Up Båten 21 »

Europas främsta hårdrockskryssning! 23 timmars hårdrockskryssning med nio band. Dessutom efterfest till gryningen med grymma dj:s, karaoke, skivförsäljning och en massa annat kul.

NOVEMBER 2017

9 november | Romantika, Riga

One Love Reggae Cruise »

Under 40 timmar tar vi Karibien till Östersjön. Som vanligt bjuder vi på förstklassig underhållning med ett nytt spexat schema och nya överraskningar.

12 november | Galaxy, Åbo

Historiekryssningen »

Vi fyller finlandsfärjan Silja Galaxy med historia under ett helt dygn. Lyssna på sju fantastiska föreläsare och träffa hundratals historieintresserade svenskar.

23 - 25 november | Romantika, Riga

X-Cruise Winter Edition »

Nu gör vi den femte resan med X-CRUISE och vi har som vanligt maxat med artister, dj's och happenings. VÄLKOMMEN TILL X-CRUISE - SVERIGES MEST MAXADE PARTYKRYSSNING!

DECEMBER 2017

21 december | Galaxy, Åbo

Yalla Yalla-kryssningen »

Avsluta år 2017 med en festfylld kryssning där det utlovas kurdisk musik, mat och kultur. Följ med på 23-timmarskryssningen där vi ”målar” om Galaxy-färjan till rött, vitt, gult och grönt.

MARS 2018

20, 21 och 22 mars | Galaxy, Åbo

Litteraturbåten »

2018 firar Vi:s Litteraturbåt 20 år. Det kommer vi fira, men som traditionen kräver, bjuds det på god litteratur, god mat och goda vänner.