Specialkryssningar

Specialkryssningar

 

 

Tallink och Silja Line anordnar tillsammans med en rad samarbetspartners över 70 populära specialkryssningar och temaresor varje år. 

Några av dem är återkommande klassiker som gör succé år efter år, andra exklusiva nyheter. Upplev Östersjöns största nöjesfartyg på vägen till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo, där partykryssningar varvas med lite mer nischade evenemang.

Valmöjligheterna är många, hitta din favorit! 

 

augusti 2018

Finnkampsbåten 2018

30 augusti | Galaxy, Åbo

En av de mest klassiska idrottshändelserna och den äldsta landskampen är Finnkampen. Detta är vår 3dje Finnkampsbåt och vi upprepar succén 2018 då tävlingarna än en gång hålls i Tammerfors!

Läs mer & boka

september 2018

Monday Bar Summer Cruise

7 september | Romantika, Riga

WELCOME TO MONDAY BAR SUMMER CRUISE 2018 - Sweden's legendary club promoter Monday Bar has up to date presented 52 international cruises with the best and most well-known djs the world has to offer.
 

Läs mer & boka

Zumba FITNESSKRYSSNING

8 september | 23H Galaxy,
Åbo

Detta är 9:e året i rad som denna kryssning hålls. Ett dygn med nonstop Zumba® Fitness med instruktörer från Sverige och utlandet. I år är det PINK-tema som gäller på Zumba in the Night Club (gratis för alla) som börjar kl 21.00 i Starlight på däck 6.

Läs mer & boka

ONE LOVE REGGAE CRUISE

13 september | ROmantika,
Riga

Den åttonde upplagan av One Love Cruise! Under 40 timmar tar vi Karibien till Östersjön. Som vanligt bjuder vi på förstklassig underhållning med ett nytt spexat schema och nya överraskningar. Vi firar in sommaren med det bästa från Karibien & Norden.

Läs mer & boka

Vi:s Framtidsbåt

16 september | 23H Galaxy,
Åbo

Det här är dygnet då vi lyssnar till spännande, kunniga föreläsare för att tillsammans spana in i framtiden. Hur ser världen ut i dag och vad innebär det för nästa generation? Vågar vi kisa mot horisonten? Ja, tillsammans gör vi det!

 

Läs mer & boka →

Dövas dag 2018

21 september | Silja Serenade, Helsingfors

Den 21–23 september 2018 arrangerar Stockholms Dövas Förening, SDF, Dövas Dag 2018 och under 2018 firar även SDF 150-års jubileum. Ombord kommer det finnas föreläsningar, öppet forum, utställningar, kultur, underhållning och festlig samvaro under hela resan.

Läs mer & boka

Dryckeskultur

23 september | 23H Galaxy,
Åbo

En modern Dryckesmässa med workshops, premiumskolningar, föreläsningar, Bartenderbattle och stora Dj´s bla John Dahlbäck & Albin Myers som kommer köra ett spektakulärt ”back to back” gig.

 

Läs mer & boka

The Latin Cruise

29 september | 23H Galaxy,
Åbo

VÄLKOMMEN TILL DEN ROLIGASTE LATINOFESTEN TILL HAVS! En stor och glädjefylld fest med bra musik och dans, hög stämning, spännande tävling, roliga happenings och mycket mer…

Läs mer & boka

OKTOBER 2018

M-Magasin Lyckokryssning

7 oktober 2018 | 23H Galaxy, Åbo

Häng med på vår succékryss och inspireras av våra föreläsare. Skratta, gråt och bli lycklig! M:s kryssningar till Åbo har blivit en megasuccé. I år upprepar vi resan, med nya spännande gäster.

Läs mer & boka

Rock the Boat

11 oktober 2018 | 23H Galaxy, Åbo

Rockkryssningar med Silja Line. Under året förvandlas fartyget Galaxy till en kokande Rockfestival. Med riktiga rockstjärnor så som Hammerfall ombord kan du räkna med att fartyget kommer att gunga!

Läs mer & boka

90-tals vågen

13 oktober 2018 | 23H Galaxy, Åbo

Häng med på en genuin resa och återupplev 90-talet på riktigt! Fantastiska Artister kommer stå för underhållningen under denna 23 timmar långa partykryssning.

Läs mer & boka

Close-Up Båten 23

25 oktober 2018 | 23H Galaxy, Åbo

Europas galnaste hårdrockskryssning! 23-timmar med hårdrocksspelningar, hårdrocksdisco, hårdrockskaraoke och en massa annat hårdrockskul.

Läs mer & boka

NOVEMBER 2018

Halloweenkryssningen 2018

2 november 2018 | Romantika, Riga

Succén ni alla väntat på är tillbaka! Där årets upplaga sker på ett ännu större fartyg med bättre datum: Allhelgonahelgen, 2-4:e November, med fartyget Romantika mot Riga.

Läs mer & boka

Historiekryssningen

11 november 2018 | 23H Galaxy, Åbo

På dagen 100 år efter att första världskriget slutat fyller vi finlandsfärjan Silja Galaxy med historia under ett helt dygn. Temat är “Sveriges historia – från vikingar till världskrig”.
 

Läs mer & boka

X-Cruise 2018 Winter Wonderland

22 november 2018 | Romantika, Riga

Det är dags för X-CRUISE 3-ÅRS JUBILEUM som kommer gå helt i sagornas tecken. Helt galna happenings och som vanligt har vi fyllt fartyget med artister och dj's.

Läs mer & boka

Mat- och vinkryssingen

23 november 2018 | Symphony, Helsingfors

Höstens vinkryssning bjuder på Italiensk elegans, tryffel och vinösa överraskningar! Med exklusiva menyer på Bon Vivant samt vin- och champagneprovningar under hela resans gång så blir detta en resa i den goda smakens tecken.

Läs mer & boka

DECEMBER 2018

Sabaton Cruise

12 december | 23H Galaxy, Åbo

Den 12/12 fylls Galaxy med ett mycket unikt framträdande av Falun’s Heavy Metal-band Sabaton + gäster och så klart världens bästa fans! Biljettsläpp 27/8 kl. 11.30

Läs mer & boka

MARS 2019

Häng me' på party

11 mars | Silja Symphony, Helsingfors

Följ med på en riktigt rolig kryssning. Den är speciellt gjord för dig och dina kompisar. Vi reser med det lyxiga fartyget Silja Symphony. Ni har två nöjeskvällar ombord ute till sjöss och en dag i Helsingfors

Läs mer & boka

VI:S Litteraturbåt 2019

20 & 21 mars | 23H Galaxy,
Åbo

2019 års upplaga av Vi:s Litteraturbåt är den 21;a i raden. Som traditionen kräver, bjuds det på god litteratur, god mat och goda vänner.
 

Läs mer & boka