Specialkryssningar

 

 

Tallink och Silja Line anordnar tillsammans med en rad samarbetspartners över 70 populära specialkryssningar och temaresor varje år. 

Några av dem är återkommande klassiker som gör succé år efter år, andra exklusiva nyheter. Upplev Östersjöns största nöjesfartyg på vägen till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo, där partykryssningar varvas med lite mer nischade evenemang.

Valmöjligheterna är många, hitta din favorit! 

 

maj 2018

Close-Up Båten 22

24 maj 2018 | 23H Galaxy, Åbo

Close-Ups punkbåt är tillbaka! Europas galnaste punkkryssning lämnar Stockholm den 24 maj och återvänder följande dag.

Läs mer & boka

VI:S MUSIKKRYSSNING

27 maj 2018 | 23H Galaxy, Åbo

Den 27 maj kastar vi loss för en premiärtur av Vi:s Musikkryssning! Några av våra starkaste artister är med oss ombord under vår 23 timmarskryssning på Silja Galaxy.

Läs mer & boka

juni 2018

Classic Car Cruise Parade

1 juni 2018 | Romantika, Riga

Nu värmer vi upp pannan i maskinen och siktar in oss mot ett nytt resmål. Den 1-3 juni 2018 ställer vi kompasskursen mot Riga.

Läs mer & boka

augusti 2018

Finnkampsbåten 2018

30 augusti | 23H Galaxy, Åbo

En av de mest klassiska idrottshändelserna och den äldsta landskampen är Finnkampen. Detta är vår 3dje Finnkampsbåt och vi upprepar succén 2018 då tävlingarna än en gång hålls i Tammerfors!

Läs mer & boka

september 2018

Monday Bar Summer Cruise

7 september | Romantika, Riga

WELCOME TO MONDAY BAR SUMMER CRUISE 2018 - Sweden's legendary club promoter Monday Bar has up to date presented 52 international cruises with the best and most well-known djs the world has to offer.
 

Läs mer & boka

Zumba FITNESSKRYSSNING

8 september | 23H Galaxy,
Åbo

Detta är 9:e året i rad som denna kryssning hålls. Ett dygn med nonstop Zumba® Fitness med instruktörer från Sverige och utlandet. I år är det PINK-tema som gäller på Zumba in the Night Club (gratis för alla) som börjar kl 21.00 i Starlight på däck 6.

Läs mer & boka

ONE LOVE REGGAE CRUISE

13 september | ROmantika,
Riga

Den åttonde upplagan av One Love Cruise! Under 40 timmar tar vi Karibien till Östersjön. Som vanligt bjuder vi på förstklassig underhållning med ett nytt spexat schema och nya överraskningar. Vi firar in sommaren med det bästa från Karibien & Norden.

Läs mer & boka

Operation Nordvind

14 september | 23H Galaxy,
Åbo

Militum Organization har tillsammans med Tallink Silja skapat en specialkryssning för samtliga medlemmar, militärer, supporters och dess familjer. Överskottet på denna kryssning går till Militum och Veteranstöd Rapid Reaction VRR.

 

Läs mer & boka →

Vi:s Framtidsbåt

16 september | 23H Galaxy,
Åbo

Det här är dygnet då vi lyssnar till spännande, kunniga föreläsare för att tillsammans spana in i framtiden. Hur ser världen ut i dag och vad innebär det för nästa generation? Vågar vi kisa mot horisonten? Ja, tillsammans gör vi det!


 

Läs mer & boka →

Dövas dag 2018

21 september | Silja Serenade, Helsingfors

Den 21–23 september 2018 arrangerar Stockholms Dövas Förening, SDF, Dövas Dag 2018 och under 2018 firar även SDF 150-års jubileum. Ombord kommer det finnas föreläsningar, öppet forum, utställningar, kultur, underhållning och festlig samvaro under hela resan.

Läs mer & boka

The Latin Cruise

29 september | 23H Galaxy,
Åbo

VÄLKOMMEN TILL DEN ROLIGASTE LATINOFESTEN TILL HAVS! En stor och glädjefylld fest med bra musik och dans, hög stämning, spännande tävling, roliga happenings och mycket mer…

Läs mer & boka

OKTOBER 2018

M-Magasin Lyckokryssning

7 oktober 2018 | 23H Galaxy, Åbo

Häng med på vår succékryss och inspireras av våra föreläsare. Skratta, gråt och bli lycklig! M:s kryssningar till Åbo har blivit en megasuccé. I år upprepar vi resan, med nya spännande gäster.

Läs mer & boka

NOVEMBER 2018

Historiekryssningen

11 november 2018 | 23H Galaxy, Åbo

På dagen 100 år efter att första världskriget slutat fyller vi finlandsfärjan Silja Galaxy med historia under ett helt dygn. Temat är “Sveriges historia – från vikingar till världskrig”.

Läs mer & boka

MARS 2019

VI:S Litteraturbåt 2019

20 & 21 mars | 23H Galaxy,
Åbo

2019 års upplaga av Vi:s Litteraturbåt är den 21;a i raden. Som traditionen kräver, bjuds det på god litteratur, god mat och goda vänner.
 

Läs mer & boka