Tallinn

 

arrow

Tallinn

 

arrow

 • Våra bästa Tallinn-tips!


  När du reser på en kryssning med oss har du 7 timmar i land att uppleva Tallinn. Du hinner både upptäcka den vackra Gamla stan och se de moderna kvarteren i Telliskivi. Handla på marknaden Balti Jaama turg och ät gott på någon av alla mysiga restauranger. Missa inte Tallink Spa & Conference Hotel med sina olika bassänger och bastur. Här är även barnen välkomna!

  Vi har samlat på oss de bästa tipsen på aktiviteter, shopping, mat och upplevelser att hinna med under din resa. Vi uppdaterar med nya tips allt eftersom. För dig som reser på ett hotellpaket får du mer tid i land. Du hittar våra bästa tips på trevliga hotell längre ned på denna sida. Hotellen är bokningsbara som förmånliga hotellpaket med oss.

  Letar du efter information om våra fartyg och kryssningar till Tallinn, läs om det här.

  Kryssning till Tallinn fr :- /hytt

  Boka nuBoka nu

ETT AVSLAPPNAT FOODIE-PARADIS

SMAKA PÅ TALLINN

TALLINN En av norra Europas mest intressanta restaurangstäder. Foodies och gourmander från hela världen lägger upp bilder och filmer från de välbesökta matställena. Den stora trenden ”resto”  har slagit igenom stort och utbudet är stort och av hög kvalitet.
Läs mer →

VÅRA BÄSTA TALLINN-TIPS FÖR FAMILJEN

Ta med hela familjen till Tallinn

TALLINN Vi har superbra tips både för er som stannar över dagen och för er som väljer att boka en extra hotellnatt. Ombord på våra fartyg finns massor av kul underhållning och god mat. Efter en avkopplande resa kommer ni fram till Tallinn på morgonen. Läs mer →

SUPER SKYPARK I TALLINN

ETT DRÖMSTÄLLE FÖR BARN I ALLA ÅLDRAR

TALLINN Har du barnasinnet kvar? Då kommer du att trivas på Super Skypark. En av Europas största trampolinparker med massor av aktiviteter för barn i alla åldrar, bara tio minuters taxifärd från centrum i Tallinn.
Läs mer →

GAMLA STAN

UPPTÄCKTSFÄRD I gamla stan

TALLINN Det finns mycket att hinna med när du kliver av fartyget i Tallinn. En barrunda i Gamla stan är ett av alternativen. Strosa i gränderna och upptäck våra favoriter i den historiska staden. Hinn med så mycket som möjligt – vi har bästa tipsen! Läs mer →

AKTIVERA DIG I TALLINN

SEGWAY, BUNGYJUMP och BÅTSAFARI

TALLINN Här hittar du segwayturer, strandliv och detektivrundor för den mer stillsamma - samt bungyjump, BMX-banor och motorbåtsturer för den mer aktiva.
 

Läs mer →

SHOPPA I TALLINN

ESTNISK DESIGN PÅ FRAMMARSCH

TALLINN Estlands tid i designskuggan är slut. Det visar estniska designers med sina moderna och ofta ekologiska skapelser. Många är inspirerade av den estniska naturen, andra metalliska och glittrande kreationer.
 

Läs mer →

KALAMAJA

TALLINNS HIPSTERVILLE

TALLINN Kalamaja, även kallat hipsterville, har på senare år förvandlats till ett av Tallinns mest populära områden. Stadens kreativa kvarter lockar en yngre publik med avslappnade ölpubar och vinbarer, caféer, food trucks och designbutiker.
Läs mer →

KONST, KULTUR OCH KONSERTER

Upplev kulturen i Tallinn

TALLINN Upptäck det rika kulturlivet i Tallinn, här finns ett stort utbud av muséer och sevärdheter att besöka, där inte bara utställningarna är intressanta - utan även byggnaderna de ligger i.

Läs mer →

MODERNA SPAUPPLEVELSER

RELAXA I TALLINN

TALLINN Tallinn med omnejd erbjuder ett brett utbud av både spa- och skönhetsupplevelser. Här hittar du allt från traditionella skönhetsbehandlingar och spaupplevelser till traditionell bastu och turkiskt bad.

Läs mer →

KONDITORIER OCH MYSIGA KAFÉER

FIKA I TALLINN

TALLINN Tallinn är en stad i ständig utveckling där gammalt möter nytt och tradition möter nytänk. Detta märks inte minst i utbudet av kaféer. Vad alla har gemensamt är ett generöst utbud av nyrostat kaffe och väldoftande bakverk.

Läs mer →

TRENDIGA HAK FÖR ÖLINTRESSERADE

SKÅLA I TALLINN

TALLINN Tallinn har inte bara ett rikt utbud av bra restauranger, utan även barer och pubar. Du hittar allt från trendiga mikrobryggerier till internationella vinotek. Den gemensamma nämnaren är trovärdighet och äkthet kryddat med den estniska enkelheten.

Läs mer →

TAXFREE TILL TALLINN

FYNDA I TAXFREEN

TAXFREE På kryssningen till och från Tallinn kan du göra riktiga fynd i taxfreen - vad sägs om upp till 70% billigare dofter, smink och godis?

Se taxfree-utbudet till Tallinn→

Hotelltips i Tallinn

Bo på Tallink Spa Hotel

Aqualand & Skönhetssalong i hamnen

I hamnen hittar du nyrenoverade Tallink Spa & Conference Hotel med stadens mest spektakulära pool och största wellnesscenter.

Läs mer →

Bo på Hotel Palace

Estnisk Historia under ett lyxigt tak

TALLINN Hotel Palace i Tallinn har överlevt ett världskrig, två ockupationer, en tillbyggnad och två stora renoveringar sedan lyxhotellet slog upp portarna i januari 1937.
Läs mer →

Bo på Savoy

5-stjärnigt boutiquehotell mitt i stan

TALLINN I hjärtat av Tallinn hittar du detta mysiga lyxhotell med en av stadens bästa restauranger och barer.

Läs mer →

 

 

LÄS MER OM KRYSSNING TILL TALLINN →