Tallinn

 

UPPLEV | NJUT | BO

arrow

Tallinn

 

UPPLEV | NJUT | BO

arrow

T1 Mall of Tallinn

SHOP ’TIL YOU DROP

TALLINN Snart finns en ny anledning för shoppingsugna att resa till Tallinn. I oktober öppnar nämligen T1 Mall of Tallinn, ett modernt shoppingcenter i stadsdelen Ülemiste, fyra kilometer från Tallinns centrum.

Läs mer →

BETRAKTA I TALLINN

INDUSTRI, SJÖFART OCH ARKITEKTUR MÖTER KONST

TALLINN Tallinn har ett rikt utbud av muséer där inte bara utställningarna är intressanta, utan även byggnaderna de ligger i.
 

Läs mer →

AKTIVERA DIG I TALLINN

SEGWAY, BUNGYJUMP och BÅTSAFARI

TALLINN Här hittar du segwayturer, strandliv och detektivrundor för den mer stillsamma - samt bungyjump, BMX-banor och motorbåtsturer för den mer aktiva.
 

Läs mer →

ÖSEL

ETT PARADIS FÖR ALLA

ÖSEL Nu vallfärdar turisterna till Ösel. Denna populära paradisö är känd för sin medeltida historia, sina vackra klapperstensfyllda stränder och sin fantastiska natur.

Läs mer →

SHOPPA I TALLINN

ESTNISK DESIGN PÅ FRAMMARSCH

TALLINN Estlands tid i designskuggan är slut. Det visar estniska designers med sina moderna och ofta ekologiska skapelser. Många är inspirerade av den estniska naturen, andra metalliska och glittrande kreationer.
 

Läs mer →

SPANA IN GAMLA STAN I TALLINN

UPPLEV DEN MEDELTIDA MILJÖN

TALLINN Gamla stan i Tallinn är sedan 1997 med på Unescos världsarvslista som norra Europas bäst bevarade medeltida stad. Som av ett under klarade sig stadskärnan nästan helt skadefri under de två världskrigen. Njut av att vandra omkring i en autentisk medeltida miljö.

Läs mer →

TALLINK STORIES

EPISOD 1

SE FLER AVSNITT AV TALLINK STORIES HÄR

Restaurangveckan i Tallinn

7 DAGARS MATGLÄDJE

TALLINN Restaurangveckan i Tallinn är ett svårslaget tillfälle för alla mat- och vinintresserade att besöka staden. Under veckan serveras extra prisvärda menyer på flera av stadens bästa restauranger.


Läs mer →

MODERNA SPAUPPLEVELSER

RELAXA I TALLINN

TALLINN Tallinn med omnejd erbjuder ett brett utbud av både spa- och skönhetsupplevelser. Här hittar du allt från traditionella skönhetsbehandlingar och spaupplevelser till bastu i Tipi-tält och saltrum.


Läs mer →

TRENDIGA HAK FÖR ÖLINTRESSERADE

SKÅLA I TALLINN

TALLINN Tallinn har inte bara ett rikt utbud av bra restauranger, utan även barer och pubar. Du hittar allt från trendiga mikrobryggerier till internationella vinotek. Den gemensamma nämnaren är trovärdighet och äkthet kryddat med den estniska enkelheten.

Läs mer →

KONDITORIER OCH EKLEKTISKA KAFÉER

FIKA I TALLINN

TALLINN Tallinn är en stad i ständig utveckling där gammalt möter nytt och tradition möter nytänk. Detta märks inte minst i utbudet av kaféer. Vad alla har gemensamt är ett generöst utbud av nyrostat kaffe och väldoftande bakverk.

Läs mer →

ETT AVSLAPPNAT FOODIE-PARADIS

SMAKA PÅ TALLINN

TALLINN Tallinn är just nu en av norra Europas mest intressanta restaurangstäder. Foodies och gourmander från hela världen lägger upp bilder och filmer från de välbesökta matställena. Den stora trenden ”resto”  har slagit igenom stort och utbudet är stort och av hög kvalitet.

Läs mer →

DEN HÖGKLASSIGA MATEN ÄR I FOKUS

GOURMETVY PÅ RESTAURANG NOA

TALLINN Med knappa femton minuters bilfärd från centrala Tallinn hittar du restaurang Noa, där du kan uppleva gourmetmat i hisnande vackra lokaler med havsutsikt från panoramafönstren.

Läs mer →

BO

Bo på Tallink Spa Hotel

Aqualand & Skönhetssalong i hamnen

I hamnen hittar du Tallink Spa & Conference Hotel med stadens mest spektakulära pool och största wellnesscenter.

Läs mer →

Bo på Palace Hotel

Estnisk Historia under ett lyxigt tak

TALLINN Palace Hotel Tallinn har överlevt ett världskrig, två ockupationer, en tillbyggnad och två stora renoveringar sedan lyxhotellet slog upp portarna i januari 1937.
Läs mer →

Bo på Savoy

5-stjärnigt boutiquehotell mitt i stan

TALLINN I hjärtat av Tallinn hittar du detta mysiga lyxhotell med en av stadens bästa restauranger och barer.

Läs mer →

 

LÄS MER OM KRYSSNING TILL TALLINN