Tallinn

Med en kryssning till Tallinn får du hela 6 timmar att upptäcka Tallinn som stad.

Med de äldre stadsdelarna som transformerat sig till hippa kvarter med butiker, restauranger och pop-up stores ihop med vackra Gamla Stan, slutar Tallinn aldrig att förvåna. På morgonen när du kommer fram till Tallinn är du inte långt till vad stan har att erbjuda.

Vill du stanna längre och bo över en eller flera nätter har vi hotell för alla smaker och plånböcker. Allt från citynära hotell till spahotell för den som är ute efter mer avkoppling.

Läs vårt senaste magasin »

 

3 TIPS I TALLINN

 

3 TIPS I TALLINN

 

HIPPA KALAMAJA

Området Kalamaja har under senare år förvandlats till ett av Tallinns mest populära områden. Stadens kreativa kvarter lockar en yngre publik med avslappnande butiker och restauranger.

 

LÄS MER »

BARRUNDA I TALLINN

Det finns mycket roligt att hinna med när du kliver av fartyget i Tallinn. En barrunda i Gamla stan är ett av dem. Upptäck så mycket som möjligt under dagen – vi har bästa tipsen!
 

LÄS MER »

SHOPPING I TALLINN

Letar du efter lite udda shoppingupplevelser i Tallinn? Då har du kommit helt rätt. Vi listar våra absoluta favoriter i stan - från design och kläder till udda småprylar och butiker.

 

LÄS MER »

Hotellpaket

Dummy image
 • Aqua Spa
 • Lobby
 • Sauna
 • Room
 • Fidel Cigar Bar
 • Aqua Spa
 • Lobby
 • Sauna
 • Room
 • Fidel Cigar Bar

Tallink Spa Hotel ligger centralt i Tallinn med gångavstånd från hamnen och passar för alla. Du har möjlighet att välja mellan allt från fräscha familjeanpassade standardrum till superlyxiga sviter med egen jacuzzi. Arkitekturen är smått futuristisk och hotellets gourmetrestaurang Nero erbjuder utsökt mat med inspiration från hela världen. Högst upp finns Cigar Bar Fidel, där kan du avnjuta en drink med utsikt över stan.

Ingår:
Båtresa i del i B2-hytt, 1 hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost samt inträde till Aqua Spa under vistelse. Begränsat antal platser.

FR 1285:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One

 

Dummy image
 • Tallink City Hotel
 • Tallink City rum
 • Tallink City badrum
 • Tallink City bastu
 • Tallink City buffe
 • Tallink City Lounge
 • Tallink City Hotel
 • Tallink City rum
 • Tallink City badrum
 • Tallink City bastu
 • Tallink City buffe
 • Tallink City Lounge

Vill du bo fint mitt i city med nära till shopping, kvällsnöjen och Gamla stan, boka då rum på Tallink City Hotel. Det är stilrent och trevligt och passar de flesta, även barnfamiljer. Dessutom är läget utmärkt om du ska gå på teater, opera eller utforska nattlivet. Tallinns finaste shoppingcenter Viru Keskus ligger tvärs över gatan.

Ingår:
Båtresa i del i B2-hytt, 1 hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost. Begränsat antal platser.

FR 1225:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One

 

Dummy image
 • Tallink Express Hotel
 • Tallink Express rum
 • Tallink Express Tempo
 • Tallink Express frukost
 • Tallink Express drinkar
 • Tallink Express Hotel
 • Tallink Express rum
 • Tallink Express Tempo
 • Tallink Express frukost
 • Tallink Express drinkar

Tallinks kanske mest prisvärda hotell ligger intill sin "storasyster" Tallink Spa Hotel, nära hamnen och Gamla Stan. Här bor du som hellre lägger pengarna på shopping och restaurangbesök än på boende – och du gör det i snygga och välutrustade rum med tillgång till det mesta.

Ingår:
Båtresa i del i B2-hytt, 1 hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost. Begränsat antal platser.

FR 1075:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One

 

Sightseeing i Tallinn

En rundtur med svensktalande guide ger dig snabbt en bild av Tallinn och de viktigaste platserna, bland annat Gamla Stan, Sångarfältet, Pirita Kloster, Domberget (Toompea) med Estlands Riksdag och Alexander Nevskijkatedralen. Du åker buss i ca en timme och promenerar lika länge. Påstigning sker i terminalen i Tallinn och rundturen avslutas i Gamla Stan. Boka resa och sightseeing samtidigt.

Praktisk information »

Utanför terminalen vid parkeringen i Tallinn väntar guiden med skylten: Rundtur i Tallinn. Även bussen är skyltad med samma text. Sightseeingen pågår i 2 timmar. På grund av kullersten rekommenderas fotriktiga skor och det kan förekomma svårigheter att ta sig runt med rullstol.

Tid: 11:15 – 13:50 

168:-

Vuxen (från 12 år) 168:- 
(Club One 154:- )
Barn (6-11 år) 72:-
(Club One 62:-)

Barn 0-5 år: gratis

Priser gäller endast vid förhandsbokning.

Har du redan bokat din resa? Lägg till sightseeing genom att boka via telefon: 08 22 21 40

 

Boka

Sevärdheter

Rådhuset

Rådhusets historia sträcker sig tillbaka till 1404 och huset har genom århundradena varit medelpunkten i Gamla stan. Vindflöjeln Gamle Toomas är berömd och pryder det höga tornet. Idag är Rådhuset konsertsal och museum.

Sankt Olaikyrkan

Med sin 124 m höga tornspira är S:t Olaikyrkan (Oleviste kirik) något av en symbol för Tallinn. Från april till oktober kan du klättra upp till tornet och få en hisnande utsikt över Gamla stan med Domberget, hamnen och Finska viken.

 

Kiek in de kök

På Dombergets sluttning i Gamla stan ligger ett mäktigt, medeltida torn som heter Kiek in de Kök, vilket betyder "titta in i köket". Här finns ett museum som beskriver Tallinns utveckling och militära historia.

 

Tallinns stadsmuseum

Ett modernt historiskt museum, där du kan bekanta dig med Tallinns historia och utveckling. Självklart finns här en bra medeltidsavdelning, men också minnen från den sovjetiska ockupationstiden och slutligen Estlands självständighet.

Estlands historiska museum

Detta museum är beläget i Stora gillets hus, en sevärdhet i sig från 1400-talet i Gamla stan. Med hjälp av filmer och utställningar lär du dig mycket om arkeologin i Estland och historiska tider fram till 1700-talet.

Estlands ockupationsmuseum

Museet invigdes 2003 och är det första i landet tillägnat den långa period då Estland var ockuperat av Tyskland och Sovjetunionen 1940–1991. Här får du en inblick i hur människor överlevde vardagen under en svår tid.

TV-tornet

Tallinns 314-meter höga TV-torn komplett med utsiktsrestaurang har nyligen öppnats för besökare. Här får du en panoramautsikt från 170 meters höjd tillsammans med en science fiction-inspirerad inredning och en interaktiv utställning om tornets historia.

Kumu konstmuseum

Missa inte denna futuristiska anläggning som fungerar dels som nationalgalleri, dels som museum med det senaste inom modern konst. Kumu konstmuseum hittar du i den vackra Kadriorg-parken med mycket att se och göra.

Sjöflyghamnen Lennusadam

Det nya och spännande sjöflygmuseet i stadsdelen Kalamaja öppnades våren 2012.
På Lennusadam kan du strosa runt bland hundratals utställningsobjekt i form av unika sjöflygplan, yachter och motorbåtar samt ubåten Lembit.

Svenska S:t Mikaelskyrkan

År 1726 överlät tsarens myndigheter stadens fattighus till svenska församlingen, som ersättning för den gamla kyrkan som tagits i anspråk för den ryska garnisonen. Kyrkan invigdes 1733 och har idag ca 200 medlemmar. En viktig träffpunkt för nordbor och än idag hålls gudstjänsterna på svenska.

 

Sevärdheter

Kadriorgparken

Kadriorg är en förtjusande och grön stadsdel med ett slott som var Peter den stores sommarresidens. Här finns även Kadriorgs konstmuseum, konstmuseet Kumu, presidentens bostad och rosenträdgård, Svansjön, kaféer och restauranger. Hit kommer du med spårvagn nr 1 och 3.

 

Estlands Friluftsmuseum

I Rocca al Mares vackra skogspark kan du göra en tidsresa till gamla Estland. Miljön pryds av gamla halmtaksstugor, väderkvarnar, ett träkapell och en byskola. Du kan köpa hantverk och smaka den traditionella maten som serveras på bykrogen.

Viru-hotellets KGB-museum

Den sovjetiska underrättelsetjänsten KGB använde sig bl a av buggning för att spionera på folk. Så också på hotell Viru, där man har öppnat ett museum i avlyssningslokalerna på våning 23.

Tallinn Zoo

Djurparken ligger på ett 87 hektar stort skogigt område. Här kan du se noshörningar, gamar, kameler, isbjörnar, bisonoxar, lejon m.m. Tropikhuset stoltserar med krokodiler och schimpanser, medan elefanthuset också inhyser en dvärgflodhäst och ormar. 

Japanska trädgården i Kadriorgparken

Kadriorgparkens nordöstra del har fått en riktig japansk trädgård skapad av den japanska arkitekten Masao Sone. På våren blommar här körsbärsträd, på försommaren rhododendron, på sommaren irisar och på hösten är det lönnlöven som ger färg åt trädgården. 

Kalamaja

Den gamla stadsdelen Kalamaja med sina färgglada trähus är Tallinns trendigaste område med bohemisk atmosfär. Här blomstrar kreativiteten och de gamla fabriksbyggnaderna görs om till konstnärsateljéer, restauranger och butiker.

För barn

Aqua Spa

Tallink Spa Hotel stoltserar med badanläggningen Aqua Spa. Koppla av i en lyxig miljö bland fontäner och statyer, bada i ett flertal pooler och jacuzzier samt njut av en drink i poolbaren medan barnen roar sig i barnpoolen. Därtill många olika bastur.

Tallinn Zoo

I stadsdelen Rocca al Mare finns en av de mest intressanta djursamlingarna i hela Nordeuropa, spridd över ett enormt bälte av skogsmark. Här finns mängder med olika djur och Barnens Zoo ger minstingarna chansen att träffa söta små djur som kaniner.

Miia-Milla-Manda-museet

Reser du med småbarn får du bara inte missa detta fartfyllda museum med lekfulla utställningar och barnteater. Det ligger i Kadriorg-parken, 1,5 km från centrum. Med spårvagn 1 och 3 tar du dig enkelt till parken och museet.

Energia Upptäckarcentrum

Är du nyfiken på vetenskap? Det familjeorienterade centret Energia ligger i en unik industriell kulturmärkt byggnad och fokuserar främst på natur, teknik och fysik. Energia Upptäckarcentrum ligger ca 200 m från Tallink Spa Hotel. Här finns olika utställningar om electricitiet, energi, astronomi, rymdprojekt, ljud, syn och känsel. Det roligaste är att du själv får testa på allt. Roligt för både barn och vuxna!

Öppettider
Mån–fre 10.00–19.00
Lör–sön 11.00–19.00

CityJungle Minigolf

Det första och största äventyrsgolfcentrum i Baltikum. CityJungle Minigolf ligger centralt vid Frihetstorget intill Gamla stan. En härlig fritidsaktivitet – minigolf med specialeffekter inomhus. Passar barn och vuxna från 7 år.
  Öppettider
Mån–tor 14.00–22.00
Fre 14.00-23.00
Lör–sön 10.30-23.00

Skypark

Skypark är ett lekcentrum med hoppborgar, studsmattor och rutschkanor. Och ligger några kilometer utanför Tallinns centrum, men det tar endast cirka 10 minuter med buss. Skypark är en motsvarighet till Andys Lekland. Passar barn i olika åldrar.

Buss nr 18 avgår från Viru centrums busstation, samt buss nr 5 och 26 från Frihetstorget. Stig av vid busshållsplatsen ”Hallivanamehe”. Föredrar du att åka taxi: ta Tallink Taxi från centrum. Det kostar ca 8 €.

  Öppettider
Mån–fre 12.00–10.00
Lör–sön 10.00–22.00

Restauranger

Leib Resto & Aed

Leib betyder svart bröd och är typiskt estniskt. Något esterna känner igen från barndomen. Restaurangen använder enkla, estniska ingredienser för att skapa en kreativ och säsongsbetonad meny. Lieb Resto & Aed ligger på en innergård och erbjuder bra mat till bra priser.

 

Restaurant & Bar Nero

Restaurang Nero på Tallink Spa Hotel serverar vällagad och hälsosam mat i en avkopplande miljö. På menyn hittar du varma soppor, skaldjur, kött och fiskrätter som en av Estlands främsta kockar, Andrus Laaniste, har komponerat.

 

Konrad

En restaurang vid Frihetstorget med fine dining (Vabaduse Väljak). Här serveras estnisk mat på ett modernt vis med traditionella tillagningstekniker som har influenser från estniks matkultur från 20-talet fram till idag. 
Köksmästaren Andrus Laaniste skapar en smaklig middagsupplevelse med hjälp av närodlade och lokala råvaror. Interiören är dekorerad med historiska detaljer och svartvita foton av Tallinn.

 

Bocca

Italienska restaurang Bocca i Gamla stan är inte bara tallinnbornas favorit – den räknas till en av världens mest ansedda restauranger! Här kan du välja bland mängder av klassiska och nyskapande läckerheter och utsökta viner i en vacker miljö.

Restaurang Mekk

Trendig estnisk restaurang i Tallinn, på Suur-Karja street i Gamla stan. Här serveras moderna och säsongsbetonade rätter med fräscha och ekologiska råvaror. Miljön är charmig och servicen är utmärkt – perfekt val om du vill prova äkta estnisk mat. 5 % rabatt för Club One medlemmar.

 • www.mekk.ee
 • Boka bord +372 680 6688
 • Suur-Karja 17/19, Tallinn

Olde Hansa

En annorlunda restaurang väl värd att uppmärksamma, nära Rådhuset i Gamla stan. Olde Hansa är känd för sina måltider tillredda och serverade på medeltida manér. Här finns också en medeltida butik.

Trühvel

Nyöppnad restaurang i området Kalamaja. God, prisvärd medelhavsmat med bra service. Trühvel satsar på bra viner och beskriver allt de serverar. Uteservering mitt i Tallinns kreativa kvarter.

Gloria

Gloria är ett måste för dig som gillar det klassiska köket, med fantastiskt vinutbud och stora matsalar i 1930-talsstil. Här serveras aristokratiskt förfinade franska och ryska rätter, och den separata vinkällaren andas lyx och är också väl värd ett besök.

Ribe

Restaurang Ribe inspireras av det franska och italienska köket. Menyn är av hög kvalité och karaktäriseras av fräscha, säsongsbetonade rätter och inhemska råvaror. Vinlistan består av cirka 150 viner – främst från Gamla världen. Ribe har kommit på andra plats två gånger bland Estlands 50 bästa restauranger.

Visa ditt boardingkort så får du 10 % rabatt på lunchmenyn! Gäller t o m 30/4 2016. 

 

 • ribe.ee

 • Bordsbokning +372 631 30 84
 • Vene 7, Tallinn

Restauranger

Rataskaevu 16

Ett favoritställe bland Tallinnbor och turister – här är alla välkomna. Hemtrevligt och gästvänligt. Välj bland rätter av hög kvalité och goda viner. TripAdvisor belönade restaurangen med Certificate of Excellence 2014. Ett tips är att boka bord i förväg.

 

Manna La Roosa

Hippt inneställe i Tallinn. Menyn är säsongsbetonad och en mix av fisk, skaldjur och kötträtter. Köket drivs av greken Nikolaos Stavrakakis som har jobbat på Noma – en av världens bästa restauranger. Mycket bra läge och ett stort utbud av drinkar – kanske stans godaste till och med. Boka bord i förväg.

Alter Ego

En populär tapasrestaurang i Rotermann kvarteret, nära Gamla stan. Mysig och elegant atmosfär. God mat med matchande vinlista – mycket att välja på och bra service. Finns även olika vegetariska alternativ. TripAdvisor belönade restaurangen med Certificate of Excellence 2015.

 

Varuhus och köpcenter

Viru Keskus

Ett populärt köpcentrum som ligger mittemot Tallink City Hotel. På Viru Keskus hittar du välkända märken som Zara, Guess, Tommy Hilfiger, Mango och Karen Millen men även smyckesbutiker, accessoarer, skönhets- och hälsoprodukter med mera.

Foorum

En trevlig galleria att strosa runt i. På Foorum finns märken som Lush, Morgan, Pilgrim, Replay och Salamander. Njut av en god lunch på Vapiano eller en skönhetsbehandling på Babor SPA. 

Stockmann

Ett finskt varuhus och Estlands svar på NK. På Stockmann hittar du exklusiva märken som Longchamp, Marc Jacobs, Michael Kors, Roberto Cavalli, Versace Collection, Ted Baker, Pilgrim och SNÖ. 

Rotermann köpcenter

Rotermann byggdes på 1800-talet och ligger i stadens mest attraktiva kvarter mellan Gamla stan, hamnen och Virutorget. Här hittar du Bershka, Guess och estniska märken. Intressant miljö som blandar gammalt och nytt.

Kaubamaja Tallinn

Det är inte mycket man märker av sovjettiden i Kaubamaja, det stora varuhuset som öppnades 1966 för att glädja dem som fick och kunde handla där. Idag är det ett modernt shoppingparadis med märkesvaror. 

Rocca al Mare

Ett jättestort shoppingcenter i närheten av Friluftsmuseet och Tallinn Zoo. Här finns över 170 butiker och internationella restauranger. Dessutom över 1300 parkeringsplatser om du kommer med bil. 

Kristiine Keskus

Ett shoppingcenter nära city med många intressanta småbutiker, berömda brittiska Marks & Spencer, 18 restauranger och en stor Prisma-dagligvaruhandel.​

Norde Centrum

Om du är på väg tillbaka till Tallinks D-terminal och kommer på att du har glömt att köpa t ex estnisk mat att ta med hem, misströsta inte! Alldeles nära terminalen ligger Norde Centrum där vanliga tallinnbor handlar mat, kläder och mycket annat.

Ülemiste Keskus

Det här är ett köpcentrum strax utanför innerstan på väg mot flygplatsen. Ülemiste är ett familjevänligt shoppingcenter med över 160 butiker och restauranger bredvid en vacker insjö. 

Tallinns konsthall

För dig som är konstintresserad är konsthallen ett måste. Besök Tallinns främsta konstarena. Inträdesavgift till Konsthallen, fritt inträde till gallerierna. 

Varuhus och köpcenter

Mästarnas gård

På Mästarnas gård kan du strosa runt i konstgalleriet, designstudion och hantverksbutiken samt ta en fika på konfektcaféet. 

A-Galerii

Ett av norra Europas mest särpräglade smyckegallerier. A-Galerii fokuserar på nutida smyckekonst. Parallellt med utställningen sker också försäljning av smycken.

Draakoni Galerii

Ett galleri som tillhör Estlands konstnärsförbund. Främre delen av butiken är reserverad för varierande utställningar, medan det i bakre delen finns estnisk konstgrafik till försäljning.

Bogapott

Bogapott är konsthantverksbutik, kafé och keramikstudio i ett. Endast här kan man köpa Bogapott-produkter.

Navitrolla Galleri

Den estniska konstnären Navitrolla är populär världen över. Galleriets väggar är fyllda av roliga tavlor med underfundiga motiv. Navitrollas arbeten syns även på M/S Galaxy! Här hittar du mängder av småsaker som vykort, T-tröjor, affischer och böcker. 

Estonian Handicraft House

Ylle och linnetyger är en viktig del av den estniska folkkonsten. Det lilla landet och de många öarna har en stark hantverkstradition. Intressant hantverk hittar du i hantverksförbundets butik i Gamla stan.

Rewill

I närheten av Dominikanerklostret hittar du Rewill – ett bra ställe att fynda genuint estniskt hantverk och konst. Här finns ett brett sortiment av stickade varor samt souvenirer av trä, päls och sten. 

Helina Tilk

Helina Tilks roliga teckningar av olika djur pryder det stora sortimentet av handmålat hushållsporslin som säljs i de butikerna i Gamla stan. Hennes speciella tolkningar av kända Tallinnmotiv är perfekta presenter.

Ivo Nikkolo

Ivo Nikkolo är ett av Estlands äldsta och mest framgångsrika klädmärken. Kollektionen vänder sig uteslutande till kvinnor och erbjuder sofistikerade, avancerade kläder med betoning på kvalitetsskrädderi.

Estlands Nationalopera

Estlands berömda nationalopera och konserthall i jugend och klassicistisk stil är en av Tallinns mest populära teatrar. Ett "måste" när du besöker Tallinn. Under våren 2017 ges många eftertraktade föreställningar här.

Vi rekommenderar att bo på Tallink City Hotel som ligger nära Estlands Nationalopera.

Operaföreställningar ges på originalspråket och oftast med undertexter på estninska och engelska. Operetter, musikaler och barnföreställninger ges på estniska. Information om föreställning har undertexter (även på andra språk än estniska) finns intill respektive föreställnings info.

Föreställningar och datum »

Aida - opera
10/2, 2/3, 30/3
Ball im Savoy - operetta
11/1, 26/1, 9/2, 1/3, 26/3
Ballet Evening - T. Edur “Silent Monologues”
8/2, 18/2, 13/4
International Dance Day Ballet
29/2
The Bird Seller - operetta
26/5, 28/5, 30/5, 15/6, 18/6
Cardillac - opera
22/3, 24/3
Carmen - opera
6/1, 18/1, 18/3, 6/4
Die Csardasfürstin - operetta
4/1, 21/1, 16/2, 4/3
Cyrano de Bercerac - opera
25/4, 26/4
L'Elisir d'amore - opera
13/1, 28/1, 19/2, 2/6, 17/6
Fiddler on the Roof - musikal
15-19/8, 23-24/8, 27/6, 29-31/8
The Flying Dutchman - opera
20/4, 28/4, 19/5
Giselle - ballet
7/4, 9/4, 21/4, 3/5, 13/5, 25/5, 14/6
The Goblin - ballet
8/3, 10/3, 25/3
La Bayadere - ballet
14/1, 4/2, 27/4, 18/5
"La Traviata" - opera
7/6, 20/6
Modigliani - ballet
19/1, 2/2, 11/2, 3/3
My Fair Lady - musical 15/3
Le Nozze di Figaro - Opera
3/5, 5/2, 17/2, 25/2, 16/3, 1/4, 8/4, 30/4
"The Nutcracker"- ballet
7/1, 12/1, 27/1
Onegin - ballet
5/5, 7/5, 27/5, 3/6, 8/6, 21/6
Rinaldo - opera
15/1, 12/5, 10/6
The Sleeping Beauty - ballet
23/3, 23/4
Swan Lake - ballet
26/2, 17/3, 31/3, 20/5, 31/5, 16/6
Tannhäuser - opera
9/3, 11/3
Tosca - opera
22/4, 6/5
Die Zirkusprinzessin - operetta
19/4, 4/5
 

Läs mer om varje föreställning på http://www.opera.ee/en

Fr 260:–

 • www.opera.ee/en/
 • Boka biljetter till flertalet föreställningar på Nationaloperan, till förmånligt pris. 

Boka

Nordea Concert Hall

Mamma Mia och Phantom of The Opera är tillbaka! Framförs av ”Vanemuine Teater i Tartu” i Tallinn på Nordea konserthuset. Musikalen är på estniska med engelsk och finsk text.

Speldatum »
Avresedatum Speldatum
2016/2017
Fre 9.12 Lö 10.12 Mamma Mia!
Lör 10.12 Sön 11.12 Mamma Mia!
Tor 11.2 Fre 10.2 Mamma Mia!
Fre 10.2 Lör 11.2 Mamma Mia!
Tors 16.3 Fre 17.3 Phantom of The Opera
Fre 17.3 Lör 18.3 Phantom of The Opera
Tors 4.5 Fre 5.5 Mamma Mia!
Fre 5.5 Lör 6.5 Mamma Mia!

 

Fr 460:–

 • Estonia pst 9
 • Hösten 2016/Våren 2017

 

 

Boka

Relaxavdelningen ombord

I relaxavdelningen kan du basta i separat dam- eller herrbastu, boka privat bastu, bada i poolen och beställa en uppfriskande drink från baren. Både Baltic Queen och Victoria har bad- och bastuavdelning ombord. 

Priser:
vuxen 50:–
barn 6-17 år 30:–
barn 0-5 år gratis

I priset ingår:
- handduk
- förvaringsskåp

Behandlingar ombord

Börja resan och kvällen på bästa sätt med en skön massage, manikyr, pedikyr eller annan skön behandling på Hera Salong. Bokas ombord på fartyget.

Aqua Spa

För dig som åker på en 40-timmars kryssning och stannar i Tallinn över dagen finns möjlighet att förboka inträde till vattenparadiset Aqua Spa på Tallink Spa & Conference Hotel. Aqua Spa har en större pool, barnpool, två jacuzzis, poolbar och utomhuspool. Låt själen få ro på Hera Salong som finns i samma byggnad. Njut av sköna spa- och skönhetsbehandlingar i toppklass.

Läs mer om de olika paketen på
Tallink Spa & Conference Hotel »

Mån-Tors 
77 kr fr 16 år
(Club One 73 kr)
39 kr barn 5-15 år
(Club One 39 kr)

Fre-Lör
144 kr fr 16 år
(Club One 102 kr)
48 kr barn 5-15 år
(Club One 48 kr)

Ingår: 2 timmar på Aqua Spa
 

Boka

Evenemang i Tallinn

DATUM EVENT MER INFO
2016 - 27.8 2017 Vikingatidens skatter i Estland
Estlands Maritima Museum samt Institutet för Historia vid Tallinns Universitet presenterar en helt ny utställning med fynd som aldrig tidigare skådats från den tiden då vikingar ännu befann sig i Estland. Utställningen äger rum i "Feta Margareta", det välkända runda tornet i Tallinn.
https://www.visittallinn.ee/eng/visitor/see-do/events/eid-5657/viking-era-treasures-in-estonia
31.5-4.6 2017 Gamla stans dagar i Tallinn 2017
Huvudtemat för detta kulturevenemang – vilket är på väg att bli mer och mer internationellt – är ett enat europeiskt kulturrum och ett gemensamt själsligt hem för alla europeiska folk.
https://www.visitestonia.com/sv/gamla-stans-dagar-i-tallinn-2017
1.6-4.6 2017 Den internationella visualteaterfestivalen NuQ Tref 2017
Tallinn TREFF Festival är en internationell visualteaterfestival som utgår från att presentera och populärisera modern dockkonst, att behålla och vidarebefordra traditioner samt överraska med former av teater som man tidigare inte kände till.
https://www.visitestonia.com/sv/den-internationella-visualteaterfestivalen-nuq-tref-2017
1.6-11.6 2017 Tallinns Gatumatfestival & TaDaa! Festival 2017
Tallinns Gatumatfestival är Estlands största och mest innovativa evenemang ägnat åt gatumaten. Festivalen har över 60 mat- och dryckställen - Telliskivi Skaparverkstads kaféer och restauranger, foodtrucks, pop-up kök och gäst-matleverantörer från andra länder.
https://www.visitestonia.com/sv/tallinns-gatumatfestival-tadaa-festival-2017
30.6-2.7 2017 XII ungdoms sång- och dansfestival “Mina jään” ("Jag stannar här")
Traditionen av sång- och dansfestivaler är införd i UNESCOS lista på andligt arv. 2017 års XII ungdoms sång- och dansfestival lägger fokus på "rötter", ungdoms anknytning till sitt land, kultur och äldre generation, som ger oss kraft att behålla och vidarebefordra förfäders visdom.
https://www.visitestonia.com/sv/xii-ungdoms-sang-och-dansfestival-mina-jaan-jag-stannar-har