Dagskryssning i skärgården

På dagskryssningen till Åland upplever du två av våra fartyg på 11 timmar.

Avresa med Baltic Princess på morgonkvisten där du kan njuta av god frukost och skärgårdsutsikt. På Åland byter du fartyg och bordar Galaxy med nya shoppingupplevelser och utbud av restauranger. En perfekt dagsutflykt helt enkelt!

Dagskryssning fr. 20:- /pers
Barn 0-5 år 0:-, 6-17 år 10:-

 

 

$image.alt-text.data

Barn 0-5 år äter gratis i buffén

För kurrande små magar finns mycket gott att äta ombord. I bufférestaurangerna finns en separat barnbuffé och i vissa av à la carte-restaurangerna finns barnmeny.

$image.alt-text.data

Lek ombord

Bollhav, tv-spel, bordsspel och kryssningsprogram för bara barnen. Ombord finns något för alla åldrar. På helgerna kan du träffa Mumin och Sälen Harry.

 

$image.alt-text.data

Kidz Club-paketet

Förbeställ ett Kidz Club-paket med en Harry-ryggsäck och en Malaco Treasure Box. Boka senast 4 dagar innan avresa på telefon 08-22 21 40.

Pris 148:–/paket

Kryssning + frukost 125:-

Ingår: kryssning 11 tim, frukost (07.10 - 08.30), däcksplats.

Börja dagen på bästa sätt med frukost och skärgårdsutsikt. Sjöfrukosten avnjuts i den stilfulla bufférestaurangen.

Boka »

Kryssning + specialfrukost 185:-

Ingår: kryssning 11 tim, specialfrukost (07.10 - 09.00), däcksplats.

Specialfrukosten serveras i fartygets À la Carte-restaurang. Den generösa frukostbuffén inkluderar varma rätter och ett glas mousserande vin.

Boka »

Kryssning + brunch 300:-

Ingår: kryssning 11 tim, brunch (10.30-12.00), däcksplats.

Brunchen serveras i skaldjursrestaurangen Happy Lobster. Välj bland varma rätter, frukt, smoothies, olika sorters bröd och delikatesser

Boka »

$image.alt-text.data

Morgnonbastu på Baltic Princess

Passa på att ta en morgonbastu i vår bastuavdelningen på däck 2. Här hittar du en privat bastu och en allmän bastu samt liten bassäng för både barn och vuxna.

Morgonbastun öppnar kl 8.00.

$image.alt-text.data

Poolhäng på eftermiddagen

På eftermiddagen kan ni varva ner i poolen, beställa något från baren direkt till poolkanten. Här finns en större och en mindre pool för upp till 20 personer.

Pool- och bastuavdelningen stänger kl 16.00.

FASHION STREET

Butiken erbjuder ett brett sortiment av mode och accesoarer för män, kvinnor och barn. Här hittar du märken som Mexx, Esprit, Marc O'Polo, och Desigual. Kom och köp dina favoriter.  

 

Cosmetic Boutique

I parfymshopen hittar du kvalitetsmärken inom parfym, kosmetik och hudvård. Här finns märken som YSL, Dior, Chanel, Clinique, L'Occitane, Neulash, Guerlain, L'Oréal, Sensai och Tigi. Ta hjälp av expediternas omfattande produktkännedom.

Taxfree Supermarket

Galaxys supermarket däck 6 erbjuder ett brett sortiment av medelstark alkohol till starksprit, öl, cigaretter, läckra godsaker och livsmedel. Vinsortimentet är Östersjöns bästa och fartygets kunniga personal hjälper dig gärna med vinvalet.  

Gifts and toys

I denna nya butik hittar du leksaker till barn i alla åldrar, presenter och mycket annat. Ombord har du tid att utforska det breda sortimentet av fina souvenirer och kan köpa något åt dig själv - så lämna plats i din resväska. 

HYTTPAKET

Behöver ni en hytt på ut-eller hemresan eller både och kan det enkelt läggas till i bokningen. Vi erbjuder rabatterade priser på hytterna under en dagskryssning. Ibland kan det vara skönt att få lägga upp fötterna eller läsa en bok för sig själv.

Dagskryssning med hytt på ut- eller hemresan fr. 80:-/hytt
Dagskryssning med hytt båda vägarna fr. 120:-/hytt

Boka din dagskryssning med hytt »

$image.alt-text.data

Underhållning

Ombord på Baltic Princess är det alltid något på gång! Varje lördag- och söndagsavgång underhåller en svensk trubadur.

Artister ombord »

$image.alt-text.data

Nöjeskalender

I vår nöjeskalender kan du ta reda på vilka artister som uppträder och vilka shower som visas på de olika fartygen.

Nöjeskalender »