Dagskryssning i
skärgården

STOCKHOLM - MARIEHAMN - STOCKHOLM

 


Dagskryssning
11h fr
20:-

/vuxen


Kära vänner, vår resa har börjat igen

Äntligen kan vi åter välkomna dig ut till havs! Kryssa bara över dagen eller välj övernattning ombord. Välkommen ut, välkommen ombord.

Våra reguljärresor till Finland är öppna för dig som gör en arbetsresa eller annan nödvändig resa.

Läs mer

 • 11 timmar Silja Resort ombord Galaxy och Baltic Princess.


  På dagskryssningen till Åland upplever du två av våra fartyg på 11 timmar. Avresa med Baltic Princess på morgonkvisten där du kan njuta av god frukost och skärgårdsutsikt. På Åland byter du fartyg och bordar Galaxy med nya shoppingupplevelser och utbud av restauranger. En perfekt dagsutflykt helt enkelt! Under sommaren förvandlas konferensavdelningen till ett enda stort lekland. Barn 0–5 år äter gratis i bufférestaurangen.

  Just nu har fartygen ett begränsat utbud ombord på grund av den rådande situationen med coronaviruset. Läs om vilka förändringar vi har gjort i utbudet på Galaxy här och Baltic Princess här.

  Dagliga avgångar kl 07:10 och du får en hel dag ombord att njuta av skärgården och utforska fartygen.

  Vi kallar det Silja Resort – välkommen ombord!

  Dagskryssning fr 20:- /vuxen

 • Trygghet på resan

   

   

  Välkommen ombord till en trygg och säker resa. Våra fartyg har gott om utrymme och därmed möjlighet till social distans. För din och vår trygghet har vi vidtagit en rad säkerhetsåtgärder såväl i terminalen som ombord på fartygen för att förhindra spridning av coronaviruset.

  Läs mer om trygghet och säkerhet ombord

Ombord

 •  

  Relax & bad

  Lyxiga dagar ombord

  Besök relaxavdelningen där ni kan varva ner i poolen, njuta av bastun och beställa något från baren direkt till poolkanten. Både på Galaxy och Baltic Princess finns både en större och en lite mindre pool.

  Obs. Pool- och bastuområdet är stängt tills vidare.

  Läs mer

 • Lek & bus

  FriendSHIP! - Vårt nya barnkoncept ombord! Det finns massvis av roliga saker att upptäcka för de små ombord. Besök lekrummet Silja Land ombord på Baltic Princess på däck 5 och prova på roliga leksaker, spel och bada i bollhavet. Psst! Under helger och skollov kan ni träffa Mumin och Sälen Harry ombord!

  Obs. Bollhavet är stängt tills vidare.

  Läs mer

 • Frukost och lunch

  Tips! Passa på att förboka frukost eller lunch till din dagskryssning, så bjuder vi på själva resan! Njut av frukosten eller lunchen och den fantastiska havsutsikten under resans gång - i någon av restaurangerna eller buffén ombord.

  Kryssning + frukost fr 143:-
  Ingår: kryssning 11h, frukost (07.10-08.30), däcksplats

  Maten ombord

Fartyg

När du reser på en 11-timmars dagskryssning får du möjligheten att uppleva två fartyg på en och samma resa - avgång på morgonen med Baltic Princess och fartygsbyte i Mariehamn för hemresa mot Stockholm igen. En perfekt dagsutflykt.
 

 • BALTIC PRINCESS
  Avgår kl 07:10 från Värtaterminalen, tid för frukost ombord samtidigt som man njuter av havsutsikten.
   
 • GALAXY
  Fartygsbyte kl 13:45 i Mariehamn till systerfartyget Galaxy. Kliv ombord för nya upplevelser. Åter i Stockholm kl 18:15.
   

Lek & bus

 • Leklanden på Galaxy och Baltic Princess har nyligen byggts ut och renoverats. 
 • Silja Land är barnens självklara samlingspunkt! Här finns massvis med roliga saker att göra.
 • Spela tv-spel, färglägg bilder, bygg med lego, klättra i klätterträd och mycket mer. Det finns roliga aktiviteter för barn i alla åldrar!

Träffa Mumin och Sälen Harry

Under helger och skollov kommer sälen Harry, Mumintrollet och Lilla My och hälsar på. Då finns det extra mycket roligt att göra för alla barn! Extrainsatta aktiviteter, allt från frågesport, tipsrundor, teckningstävlingar och ansiktsmålning till Mumindisco och familjebingo.

FriendSHIP! Under sommaren 2019 lanserade vi vår nya barnklubb, som har större lekyta, vilket innebär större möjligheter för skoj och lek för barnen!

Boka nu

Lyxig brunch

Avnjut den lyxiga brunchen i Happy Lobster!

Just nu serveras inte brunch.

Tavolàta

Bästa maten från Italien. Här hittar du moderna smaker, färska råvaror och pizza. Här finns också delikatesser och en härlig charkbricka!

Tavolàta är stängd tills vidare.
 

Läs mer

Happy Lobster

Fisk- och skaldjursrestaurang i världsklass. Östersjöns bästa fisk- och skaldjursrestaurang. Tips! Testa den läckra skaldjursplatån.

Happy Lobster är stängd tills vidare.
 

Läs mer

Grill House

Läckra grillrätter och avslappnad atmosfär. Här finns ett brett utbud kött, fisk och även trevliga vegetariska rätter.

Läs mer

Fast Lane

Nyhet 2019! Fräsch snabbmatsrestaurang. Här finns både vegetariska alternativ som falafel, och klassiker som burgare och fish & chips.

Läs mer

Grande Buffet

Något för alla. Har ni svårt att bestämma er? På Grande Buffets meny finns något för alla. Spännande rätter med kött och fisk samt flera vegetariska och veganska rätter.

Läs mer

Shopping ombord

 
 • FASHION STREET
  Här hittar du ett brett sortiment av märkeskläder, mode och accessoarer.
 • SUPERDRY
  Endast ombord Galaxy. Superdry butiken har adderats inuti Fashion Street då butiken byggdes ut under renoveringen 2019.
 • TAXFREE SUPERMARKET
  Delvis renoverat 2019. Öl, vin, cigaretter, läckra godsaker och livsmedel! Vinsortimentet är Östersjöns bästa.
 • COSMETIC BOUTIQUE
  Kvalitetsmärken inom parfym, kosmetik och hudvård.
 • GIFTS & TOYS
  Presenter, prylar, elektronik, leksaker och annat smått & gott.

SILJA
RESORT

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem