Inställd trafik till Helsingfors

All trafik på linjen Stockholm-Helsingfors ställs in tills vidare fr o m 19 mars 2020.

Fartygen Silja Serenade och Silja Symphony tas ur ordinarie trafik. Detta beslut är till följd av den pågående coronavirus-situationen och finska regeringens tillkännagivande att stänga Finlands gränser.


Läs mer

Reguljärresa till Helsingfors

 

 

Du väljer själv om du vill resa enkel väg, tur och retur eller stanna några nätter i land. Självklart kan du enkelt ta med bilen.

På vägen har du tillgång till hela utbudet ombord på fartygen Silja Symphony och Silja Serenade; restauranger, barer, taxfree-shopping och underhållning för både stora och små. Läs mer om våra prisvärda hotellpaket i Helsingfors här 

Missa inte att bli medlem i Club One för exklusiva erbjudanden och rabatter! Alltid bättre medlemspriser på bilpaket och reguljärresor - och ta del av exklusiva kampanjer och erbjudanden på resor endast för medlemmar!

  • Trygghet på resan

     

     

    Välkommen ombord till en trygg och säker resa. Våra fartyg har gott om utrymme och därmed möjlighet till social distans. För din och vår trygghet har vi vidtagit en rad säkerhetsåtgärder såväl i terminalen som ombord på fartygen för att förhindra spridning av coronaviruset.

    Läs mer om trygghet och säkerhet ombord


Reguljärresa Helsingfors

REGULJÄRRESA

Boka en reguljärresa till Helsingfors. Du väljer själv om du vill resa enkel väg eller tur/retur. På resan dit har du tillgång till hela utbudet ombord Symphony och Serenade. 

Pris fr 1090:– /hytt enkel resa* (1-4 pers)
*För exakt pris - se bokningsmotorn
 

Bilresa till Helsingfors

REGULJÄRRESA MED BIL

Från Helsingfors når du hela kustens pärlor. Upplev mer genom att resa med bil. Boka en reguljärresa och lägg till din bil enkelt i bokningen.

Pris fr 1365:– /hytt och personbil*

*För exakt pris - se bokningsmotorn
 

Fartyg till Helsingfors

Silja Symphony