• Specialpris på utvalda avgångar!

  Med livserfarenhet kommer högre krav på komfort, upplevelser och service. Vi ser till att ta hand om våra seniorer extra väl. Till exempel har vi alltid svensktalade personal på Silja Lines fartyg.

  På tre av Tallinks fyra fartyg finns seniorvärdar som tar extra god hand om våra gäster. De svarar på alla tänkbara frågor och ser till att er resa blir så minnesvärd som det bara går. Vi har alltid högklassig underhållning på våra fartyg med något för alla. Shower, trubadurer och dans till exempel.

  30% rabatt på utvalda avgångar! Res till bästa pris till Tallinn, Riga och Helsingfors söndag - onsdag. Kryssa med oss till Åbo för rabatterat pris söndag - torsdag.

  Uppge bokningskod 114460 för att erhålla din rabatt*

  *Erbjudandet gäller resor t o m 18.12 2019.

Kryssningar

För dig med flexibla utresedagar har vi sänkta priser för seniorer på avgångar söndag till onsdag. Vi erbjuder:

 • Kortare kryssningar på 11 & 23 timmar med Silja Line
 • Långkryssningar på 40 timmar till Tallinn & Riga med Tallink, och till Helsingfors med Silja Line
 • Fartyg som avgår varje dag till samtliga destinationer från Värtahamnen i Stockholm
   

Hotellpaket

Vill du stanna kvar en eller flera nätter har vi prisvärda hotellpaket på våra destinationer. För dig som senior erbjuder vi:

 • Upp till 30% rabatt på båtdelen när du bokar ett hotellpaket avresa söndag - onsdag
 • Specialpris och ännu bättre erbjudanden på utvalda hotell för seniorer - året om!
 • Smidiga paketresor där hotell och båtresa ingår i bokningen
   

Aktuella erbjudanden

 • Upplev Kalevala

  Åbo Svenska Teater


  I år fyller Finlands nationalepos Kalevala 170 år, vilket firas stort på Finlands äldsta teater - Åbo Svenska Teater - som även fyller 180 år. Kalevala är vacker poesi och stundtals en grym saga där föreställningen tar med oss på en hisklig resa genom Finlands mörka skogar. Vi får även uppleva teatern bakom kulisserna och se några av dess skatter. Vi passar på att se lite mer av Åbo och får en guidad tur samt möjlighet att upptäcka stan på egen hand.

  Läs mer

  Resa till Åbo fr 2613:– /pers
  Ingår: båtresa t/r i vald hyttkategori, à la carte-middag ombord, frukost i Åbo, visning av teatern, biljett till Kalevela, buffémiddag ombord.

  Datum: 13 november 2019

  Boka på: 08-666 33 33

 • ADVENTSKONSERT OCH STRÅLANDE JUL

  Julresa till Riga


  Upplev en traditionell och vacker adventskonsert I den pampiga Blå hallen, följd av en kryssning på Tallinks fina fartyg Romantika till Riga. I Lettlands huvudstad besöker vi den traditionella julmarknaden som bjuder på en magisk och stämningsfull atmosfär. Här kan du passa på att handla glögg, rostade mandlar och fynda unika julklappar som doftande vaxljus, smycken och andra fantastiska hantverk. På hemresan får du njuta av julens alla smaker.

  Läs mer

  Resa till Åbo fr 2457:– /pers
  Ingår: Inträde till adventskonsert i Blå hallen platser på rad 14-27, transfer från Stadshuset till Värtaterminalen, önskad hyttkategori, tvårätters à la carte-middag, dryckespaket, två sjöfrukostar, sightseeing och besök på julmarknaden i Riga, lunch och julbuffé.

  Datum: 1 december 2019

  Boka på: 08-666 33 33

 • Magiska julresor

  Magiska julresor

  Upplev en magisk julstämning ombord på våra fartyg


  Klassisk julmat, julmusik och en härlig julkänsla. På våra julbord hittar du alla klassiker som behövs för att det ska kännas som en äkta jul. Men självklart finns också nyheter och innovativa rätter. Passa på att handla julklappar - vi har alltid bra erbjudanden i våra butiker! På Galaxy har vi konceptet Magic Xmas med underhållning från bl a Brynolf & Ljung och Sydafrikanska kvintetten Bayside som sjunger julsånger. Julbord serveras på samtliga linjer.

  Läs mer och se alla julresor

  Julkryssa med Galaxy sön - tors inkl julbord prisex  496:– /pers
  Ingår: del i A-hytt (utsideshytt med fönster) 1 - 2 pers och julbord.

  Julkryssa 40 timmar sön - ons inkl julbord prisex  745:– /pers
  Ingår: del i A-hytt (utsideshytt med fönster) 1 - 2 pers och julbord.

  Uppge kod: 136396

  Datum: 20 november - 23 december 2019

  Boka på: 08-666 33 33

 

Är ni en större grupp, seniorförening eller intresseorganisation som vill resa tillsammans? Vi erbjuder flertalet paketresor för grupper där utflykter och guide ingår. Läs mer om det här.