Seniorresor

Med livserfarenhet kommer också högre ställda krav på upplevelser, komfort och service.

Vi ser till att ta hand om våra seniorer extra väl. Upp till 30% rabatt på utvalda avgångar söndag-onsdag. På Silja Lines fartyg finns alltid svensktalande personal och på Tallinks tre av fyra fartyg finns seniorvärdar som tar extra väl hand om våra gäster. Deras uppgift är att svara på alla tänkbara frågor och se till att göra er resa så bra och minnesvärd som den absolut kan bli. 

Boka med bokningskod 114460 för att erhålla din 30% rabatt.
Boka och res t o m 13.6 2018, utvalda avgångar, söndag-onsdag.

BOKA DIREKT

BOKA DIREKT

 

KRYSSA SMART

KRYSSNINGAR SÖNDAG-ONSDAG

För dig med flexibla utresedagar har vi sänkta priser på avgångar söndag - onsdag. Kryssa till Helsingfors, Tallinn, Riga eller Åbo. Skön avkoppling, restauranger av toppkvalité, prisvärd shopping och glittrande underhållning! Alla fartyg har seniorvärdar ombord.

 

Läs mer om kryssningar →

HOTELLPAKET SÖNDAG-ONSDAG

Vill du stanna kvar en eller flera nätter har vi prisvärda hotellpaket på våra destinationer. För dig som senior erbjuder vi upp till 30 % rabatt på båtpriset när du bokar ett hotellpaket. Njut av bekväma rum, hotellfrukost och närhet till middag på hotellet eller på stan.

 

Läs mer om hotellpaket →

VÅRA PAKET- OCH MEDLEMSRESOR

Reet Frid, föreningsansvarig.

GRUPPRESOR FÖR SENIORER

Upptäck bryggeriet Saku, besök KGB-rummet i Hotel Viru eller ta en dag i jugendmetropolen Riga. Samtliga grupppaket för seniorföreningar bokas på telefon, 08-666 34 87.

 

Våra gruppresor för seniorer →

DYGNSKONFERENS MED GALAXY

23-timmars konferenspaket till Åbo med Galaxy. Här finns en exklusiv konferensavdelning med nio konferensrum i olika storlekar och med plats för sammanlagt 450 gäster.

 

Läs mer här (pdf) →

Trädgårdskryssningen till Türi/Estland

17-19 maj 2018 - Trädgårdskryssningen till Türi/Estland är en återkommande succé! År 2018 blir det en medlemsresa för SPF Stockholmsdistrikt och PRO Stockholms län.

 

Läs mer →

Seniorkryssning

På en seniorkryssning kan du njuta av härliga upplevelser med nära och kära, äta god mat och ta del av härlig underhållning ombord samt göra fynd ombord med förmånlig shopping.

Upplev en minisemester på bästa vis med något av våra fartyg till destinationerna Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo.

BOKA DIREKT →

BOKA DIREKT →