• Specialpris på utvalda avgångar!

  Med livserfarenhet kommer högre krav på komfort, upplevelser och service. Vi ser till att ta hand om våra seniorer extra väl. Till exempel har vi alltid svensktalade personal på Silja Lines fartyg.

  På tre av Tallinks fyra fartyg finns seniorvärdar som tar extra god hand om våra gäster. De svarar på alla tänkbara frågor och ser till att er resa blir så minnesvärd som det bara går. Vi har alltid högklassig underhållning på våra fartyg med något för alla. Shower, trubadurer och dans till exempel.

  30% rabatt på utvalda avgångar! Res till bästa pris till Tallinn, Riga och Helsingfors söndag till onsdag. Kryssa med oss till Åbo för rabatterat pris söndag till torsdag.

  Uppge bokningskod 114460 för att erhålla din rabatt*

  *Erbjudandet gäller resor t o m 10.6 2020.

Galaxy | Kryssning 23h

Ta en semester till havs. Börja kvällen med en skaldjursmiddag på Happy Lobster innan ni ser någon av våra shower eller stjärnartister ombord. Ta en härlig sovmorgon och lyxa till det med en brunch när ni vaknar. Under dagen har du sedan möjlighet att shoppa i taxfree och ta del av allt Galaxy har att erbjuda. För att ta del av erbjudandet förboka lunch eller middag för rabatterat hyttpris.

Upp till 30% rabatt på utvalda avgångar söndag till torsdag

Uppge kod: 114460

Helsingfors | Kryssning 40h

När du reser på en kryssning med oss har du 7 timmar iland att uppleva Helsingfors. Det ger dig gott om tid att utforska staden. Varför inte fika på det kända Fazer café, shoppa på Stockmanns eller besöka någon av stadens alla museum. Allt på gång avstånd från terminalen. Ombord på våra lyxiga fartyg Silja Serenade och Silja Symphony kan du avnjuta en härlig skaldjursplatå på Happy Lobster eller varför inte ta ett glas vin i vår vinbar?

Upp till 30% rabatt på utvalda avgångar söndag till onsdag

Uppge kod: 114460

Tallinn | Kryssning 40h

När du reser på en kryssning med oss har du 7 timmar i land att uppleva Tallinn. Du hinner både upptäcka den vackra Gamla stan och se de moderna kvarteren i Telliskivi. Handla på marknaden Balti Jaama turg och ät gott på någon av alla mysiga restauranger. Du får dessutom två nätter ombord för att upptäcka fartygets spännande restauranger och shopping.

Upp till 30% rabatt på utvalda avgångar söndag till onsdag

Uppge kod: 114460

Riga | Kryssning 40h

När du reser på en kryssning med oss har du 7 timmar iland att uppleva Riga. Här hittar du Europas största (och vackraste) jugendkvarter, passa på att ta en promenad och se den vackra arkitekturen. Smit in på någon mysig restaurang i gamla stan och avrunda din Riga upplevelse med att handla med dig några godbitar från Saluhallen.

Upp till 30% rabatt på utvalda avgångar söndag till onsdag

Uppge kod: 114460

Aktuella erbjudanden

 • Trädgårdskryssning till Estland

  TRÄDGÅRDSKRYSSNING TILL VÄXTMARKNADEN I ESTLAND

  GRUPPRESA TILL TALLINN


  Följ med till Estland och den unika växtmarknaden i Türi. Här har du möjlighet att fynda favoriter och hitta flera nya sorter. Passa också på att besöka matmarknaden som bjuder på godbitar i form av mat och dryck från den estniska matkulturen. Ombord får du lyssna på spännande och lärorika föredrag av Linda Schilén, trädgårdsmästare med återkommande inslag på TV4 Nyhetsmorgon, Lars Krantz, uppmärksammad för sin biodynamiska odling i Rosendals trädgård i Stockholm men sedan många år verksam på Wij Trädgårdar i Ockelbo. Samt Tony Johansson vinnare av SVT:s program Trädgårdskampen och mycket uppskattad rådgivare och föreläsare.

  Läs mer

  Resa till Estland fr 1787:- /pers
  Ingår: Båtresa (t/r) i vald hyttkategori, frukost (t/r), gemensam buffémiddag inklusive dryck på utresan, välkomstdrink, föreläsningar ombord inklusive kaffebuffé med smörgås, busstransfer tur/retur till trädgårdsmarknaden i Türi, entrébiljett till marknaden.

  Datum för 2020: 14-16 maj & 14-17 maj

  Boka på: 08-666 33 33

 • Vilnius - Europas okända pärla

  Gruppresa till Litauen


  Vi börjar resan till Litauen med båt till Riga, där vi får en guidad tur av Lettlands huvudstad och får höra om de båda ländernas skillnader och likheter. Vi åker sedan vidare genom Lettland till Vilnius. Under den guidade turen passar vi på att besöka några av stadens 40 kyrkor som alla har sin egen charm och stil. Genom ett besök på Frihets- och ockupationsmuseet, även känt som KGB-museet, får vi en inblick i några av de mörka delarna av landets historia. Vårt hotell ligger längs med Vilnius huvudgata och härifrån kan du enkelt upptäcka staden till fots. På vägen tillbaka till Riga gör vi ett stopp vid Korskullen.

  Läs mer

  Resa till Litauen fr 5645:- /pers
  Ingår: Båtresa t/r, alla måltider ombord och iland, alla entrébiljetter samt svensktalande reseledare under hela resan.

  Datum: 27 april–1 maj 2020, & 7–11 september 2020

  Boka på: 08-22 08 30

 

Är ni en större grupp, seniorförening eller intresseorganisation som vill resa tillsammans? Vi erbjuder flertalet paketresor för grupper där utflykter och guide ingår. Läs mer om det här.
 

 

INTE MEDLEM i Club One?

INTE MEDLEM i Club One?

Bli medlem här →

Östersjöns största kundklubb! Ta del av exklusiva erbjudanden, rabatter och bonusresor.