SENIORRESOR

Med livserfarenhet kommer också högre ställda krav på upplevelser, komfort och service.

Vi ser till att ta hand om våra seniorresenärer och pensionärer extra väl. Uttöver våra specialerbjudanden arrangerar vi också specialresor, och på alla fartyg till Tallinn och Riga finns nu seniorvärdar som tar extra väl hand om våra gäster. Deras uppgift är att svara på alla tänkbara frågor och se till att göra er resa så bra och minnesvärd som den absolut kan bli.

Reet Frid, föreningsansvarig.

Tävling på Seniorevent i Linköping - hur mycket väger väskan?
Väskan vägde 7,9kg och vinnarna är:
Carl-Gustaf Fridolfsson
Britt-Marie Karlsson

ERBJUDANDEN SENIORER

KRYSSNINGAR FR 50:-

Kryssa till Helsingfors, Tallinn, Riga eller Åbo. Skön avkoppling, restauranger av toppkvalité, prisvärd shopping och glittrande underhållning!

 

Kryssningserbjudande »

 

BRA PRISER PÅ HOTELLPAKET

Kombinera en kryssning med en natt på hotell i Tallinn, Helsingfors eller Åbo. Du får då två nätter ombord och en i land.

 

Erbjudande på hotellpaket »

 

UTVALDA PAKETRESOR

Upptäck bryggeriet Saku, besök KGB-rummet i Hotel Viru eller ta en dag i jugendmetropolen Riga. Vi har paketen för er.

 

Våra gruppresor för seniorer »

VÅRA MEDLEMSRESOR

$image.alt-text.data
PRO

WELLNESSRESA MED PRO

24.4 - 28.4 2017

Följ med på en resa i hälsans tecken. Vi reser till Tallinn 24.4–28.4 2017. Här kommer vi njuta av god hälsosam mat, uppleva sightseeing, stavgång, och vattengympa. Det blir föreläsningar om hälsa och livskvalité, mat och motion – exklusivt med Lucas Fierro Smith.

 

Läs mer här (pdf) »

TRÄDGÅRDSKRYSSNING

18.5 - 20.5 2017

Trädgårdskryssning till Estland. Välkommen ombord trädgårdskryssningen till Türi, en innehållsrik resa för den trädgårdsintresserade. Resan utförs i samarbete med Riksförbundet Svensk Trädgård. Handla med dig så mycket du orkar bära från stadens prisvärda växtmarknad.

 

Läs mer här »

$image.alt-text.data
SPF

WELLNESSRESA MED SPF

5.6 - 9.6 2017

Följ med på en resa i hälsans tecken. Vi reser till Tallinn 5.6–9.6 2017. Här kommer vi njuta av god hälsosam mat, uppleva sightseeing, stavgång, och vattengympa. Det blir föreläsningar om hälsa och livskvalité, mat och motion – exklusivt med Lucas Fierro Smith.

 

Läs mer här (pdf) »

KUNDRECENSIONER

"Resan till Tallinn var mycket uppskattad, trevlig stad. Guiden som guidade oss i Bastionen var mycket kunnig och berättade intressant om livet där de senaste århundraden. Vi åt lunch på Olde Hansa mycket fin restaurang och god mat."

- Mary-Ann, PRO Märsta

Läs här om vad våra tidigare resenärer tyckte om sin resa »

VÅRA SENIORVÄRDAR

  • Folke Gustafsson

  • Mickael Wikner

  • Angelica Häggström

  • Irene Hansson

  • Git Persson

  • Fredrik Willstrand