Seniorresor

 

 

Med livserfarenhet kommer också högre ställda krav på upplevelser, komfort och service.

 • Vi ser till att ta hand om våra seniorer extra väl.
 • Vi erbjuder upp till 30% rabatt på utvalda avgångar sön - ons.
 • På Silja Lines fartyg finns alltid svensktalande personal
 • På tre av Tallinks fyra fartyg finns seniorvärdar som tar extra väl hand om våra gäster. Deras uppgift är att svara på alla tänkbara frågor och se till att göra er resa så minnesvärd som den absolut kan bli.

Uppge bokningskod 114460 för att erhålla din rabatt*

*Res t o m 30.4 2019, erbjudandet gäller utvalda avgångar sön - ons

KRYSSA SMART

KRYSSNINGAR SÖNDAG-ONSDAG

För dig med flexibla utresedagar har vi sänkta priser på avgångar söndag - onsdag. Kryssa till Helsingfors, Tallinn, Riga eller Åbo. Skön avkoppling, restauranger av toppkvalité, prisvärd shopping och glittrande underhållning! Alla fartyg har seniorvärdar ombord.

Läs mer om kryssningar →

HOTELLPAKET SÖNDAG-ONSDAG

Vill du stanna kvar en eller flera nätter har vi prisvärda hotellpaket på våra destinationer. För dig som senior erbjuder vi upp till 30 % rabatt på båtpriset när du bokar ett hotellpaket. Njut av bekväma rum, hotellfrukost och närhet till middag på hotellet eller på stan.

Läs mer om hotellpaket →

 • Minisemester i Tallinn

  Best value destination 2018


  Följ med på en härlig semester – boka Tallinks prisvärda hotellpaket. Två kryssningskvällar ombord, med god mat,  skön underhållning och shopping till taxfree-priser! Bo en natt på 4-stjärniga Tallink City Hotel, mitt i stan med nära till allt. Just nu härligt paketerbjudande. Den berömda resesajten Lonely Planet har utsett Tallinn till ”Best value destination 2018”. Alltså världens mest prisvärda destination! Och visst får du mycket för pengarna. Erbjudandet gäller t o m 21.12 2018, samt mellan 8.1 – 29.4 2019.

  Fr 1250:- /pers
  Ingår: båtresa, del i B2-hytt, 1 hotellnatt, del i dubbelrum, hotellfrukost, lättare middagsbuffé inkl. vatten & kaffe samt spapaket GAIA: klassisk massage 25 min, djupåterfuktande paraffinbehandling för händer eller fötter 30 min

  Uppge kod: SENIOR HOTELL

  Boka på: 08-22 21 40

 • Hotellpaket till Riga

  Baltikums Paris


  Upptäck charmiga Riga, Lettlands huvudstad! Just nu superpris på hotellpaket. Bo centralt på 4-stjärniga Tallink Hotel Riga. Båtresa ingår – och bokar du nu bjuder vi på en flaska bubbel och frukt på hotellrummet! Riga rymmer allt du kan önska för en skön semester. Bra restauranger, muséer och shopping till bra priser. Vandra i staden och se de fantastiska jugendkvarteren. Ja, visst är det lite känsla av Paris? TIPS! Boka en sightseeingtur med svensktalande guide och upplev mer - för 168:- /pers som tillägg. Erbjudandet gäller t o m 21.12 2018, samt mellan 8.1 – 29.4 2019.

  Fr 820:- /pers
  Ingår: båtresa, del i B2-hytt, 1 hotellnatt, del i dubbelrum, hotellfrukost samt en flaska mousserande vin och fruktkorg på rummet

  Uppge kod: SENIOR HOTELL

  Boka på: 08-22 21 40

VÅRA PAKET- OCH MEDLEMSRESOR

Reet Frid, föreningsansvarig

GRUPPRESOR FÖR SENIORER

Upptäck Haapsalu och Dagö, besök KGB-rummet i Hotel Viru eller ta en dag i jugendmetropolen Riga. Samtliga grupppaket för seniorföreningar bokas på telefon, 08-22 08 30.

Våra gruppresor för seniorer →

DYGNSKONFERENS MED GALAXY

23-timmars konferenspaket till Åbo med Galaxy. Här finns en exklusiv konferensavdelning med nio konferensrum i olika storlekar och med plats för sammanlagt 450 gäster.

Läs mer här (pdf) →

 

Här presenteras vinnarna från tävlingen "Hur många bollar finns det i lådan?" som ägde rum på Seniormässan i Älvsjö.

Rätt antal bollar var: 38 st

Vinnarna är:

 • Hans Pettersson
 • Ingrid Söderberg
 • Eia Sturk
   

Ett STORT grattis!
Hälsningar från oss på Tallink & Silja Line