• Dags för nya upplevelser!

  Upptäck nya platser, njut av god mat & underhållning och dessutom till extra förmånligt pris för dig som senior.

  Res till bästa pris till Tallinn, Riga och Helsingfors söndag till onsdag. Kryssa med oss ombord på Galaxy för rabatterat pris söndag till torsdag.

  Uppge bokningskod 114460 för att erhålla din rabatt*

  *Gäller begränsat antal platser. En i sällskapet måste vara över 63 år

 • Höga Kusten

  NYHET! KRYSSA TILL HÖGA KUSTEN

  UPPLEV FANTASTISKA VYER OMBORD PÅ SILJA SYMPHONY TILL HÖGA KUSTEN


  Nu tar vi kryssningsupplevelsen till nya höjder – närmare bestämt till Härnösand och Höga Kusten. Följ med vårt flaggskepp Silja Symphony på en unik kryssning som bjuder på fantastiska naturupplevelser. Njut av vår vackra skärgård och upplev hisnande vyer vid världsarvet Höga Kusten. Ta del av en unik chans att upptäcka världens högsta kustlinje från vattnet medan vi sakta seglar inomskärs i nästan fyra timmar från Härnösand genom Sannasundet till Högakustenbron och Ulvön. Låt blicken klättra uppför de branta bergen, dyka ner i de djupa vikarna och vila på de täta norrländska skogarna. Ombord väntar härliga matnjutningar, underhållning, taxfreeshopping och bad & relax.

  Bli medlem i Club One för bästa pris!

  Läs mer & boka här

Galaxy | Kryssning 23h

Ta en semester till havs. Börja kvällen med en skaldjursmiddag på Happy Lobster innan ni ser någon av våra shower eller stjärnartister ombord. Ta en härlig sovmorgon och lyxa till det med en brunch när ni vaknar. Under dagen har du sedan möjlighet att shoppa i taxfree och ta del av allt Galaxy har att erbjuda. För att ta del av erbjudandet förboka lunch eller middag för rabatterat hyttpris.

Fr 150:– /hytt
Ingår: Kryssning i B-hytt (sön–tors)

Uppge kod: 114460

Helsingfors | Kryssning 40h

När du reser på en kryssning med oss har du 7 timmar iland att uppleva Helsingfors. Det ger dig gott om tid att utforska staden. Varför inte fika på det kända Fazer café, shoppa på Stockmanns eller besöka någon av stadens alla museum. Allt på gång avstånd från terminalen. Ombord på våra lyxiga fartyg Silja Serenade och Silja Symphony kan du avnjuta en härlig skaldjursplatå på Happy Lobster eller varför inte ta ett glas vin i vår vinbar?

Fr 480:– /hytt
Ingår: Kryssning i B-hytt (sön–tors)

Uppge kod: 114460

Tallinn | Kryssning 40h

När du reser på en kryssning med oss har du 7 timmar i land att uppleva Tallinn. Du hinner både upptäcka den vackra Gamla stan och se de moderna kvarteren i Telliskivi. Handla på marknaden Balti Jaama turg och ät gott på någon av alla mysiga restauranger. Du får dessutom två nätter ombord för att upptäcka fartygets spännande restauranger och shopping.

Fr 390:– /hytt
Ingår: Kryssning i B-hytt (sön–tors)

Uppge kod: 114460

Upplev mer av destinationen och stanna kvar på hotell, som senior får du fina rabatter på våra egna hotell som ingår i Tallink Hotels. Läs om våra hotellpaket.

Riga | Kryssning 40h

När du reser på en kryssning med oss har du 7 timmar iland att uppleva Riga. Här hittar du Europas största (och vackraste) jugendkvarter, passa på att ta en promenad och se den vackra arkitekturen. Smit in på någon mysig restaurang i Gamla stan och avrunda din Riga upplevelse med att handla med dig några godbitar från Saluhallen.

Fr 390:– /hytt
Ingår: Kryssning i B-hytt (sön–tors)

Uppge kod: 114460

Upplev mer av destinationen och stanna kvar på hotell, som senior får du fina rabatter på våra egna hotell som ingår i Tallink Hotels. Läs om våra hotellpaket.

Hotellpaket

 • Vill du stanna kvar en eller flera nätter har vi prisvärda hotellpaket på våra destinationer. För dig som senior erbjuder vi:

  • Upp till 30% rabatt på båtdelen när du bokar ett hotellpaket avresa söndag till onsdag
  • Alltid seniorrabatt på våra fyra hotell inom Tallink Hotels i Tallinn och Riga
  • Smidiga paketresor där hotell och båtresa ingår i bokningen
    

Aktuella erbjudanden

 • Vilnius - Europas okända pärla

  Gruppresa till Litauen


  Vi börjar resan till Litauen med båt till Riga, där vi får en guidad tur av Lettlands huvudstad och får höra om de båda ländernas skillnader och likheter. Vi åker sedan vidare genom Lettland till Vilnius. Under den guidade turen passar vi på att besöka några av stadens 40 kyrkor som alla har sin egen charm och stil. Genom ett besök på Frihets- och ockupationsmuseet, även känt som KGB-museet, får vi en inblick i några av de mörka delarna av landets historia. Vårt hotell ligger längs med Vilnius huvudgata och härifrån kan du enkelt upptäcka staden till fots. På vägen tillbaka till Riga gör vi ett stopp vid Korskullen.

  Läs mer

  Resa till Litauen fr 5645:- /pers
  Ingår: Båtresa t/r, alla måltider ombord och iland, alla entrébiljetter samt svensktalande reseledare under hela resan.

  Datum: 24–29 augusti 2020 (endast gruppresa)

  Boka på: 08-22 08 30

 

Är ni en större grupp, seniorförening eller intresseorganisation som vill resa tillsammans? Vi erbjuder flertalet paketresor för grupper där utflykter och guide ingår. Läs mer om det här.
 

 

INTE MEDLEM i Club One?

INTE MEDLEM i Club One?

Bli medlem här →

Östersjöns största kundklubb! Ta del av exklusiva erbjudanden, rabatter och bonusresor.