Seniorresor

 

 

Med livserfarenhet kommer också högre ställda krav på upplevelser, komfort och service.

 • Vi ser till att ta hand om våra seniorer extra väl.
 • Vi erbjuder upp till 30% rabatt på utvalda avgångar sön–ons.
 • På Silja Lines fartyg finns alltid svensktalande personal.
 • På tre av Tallinks fyra fartyg finns seniorvärdar som tar extra väl hand om våra gäster. Deras uppgift är att svara på alla tänkbara frågor och se till att göra er resa så minnesvärd som den absolut kan bli.

Uppge bokningskod 114460 för att erhålla din rabatt*

*Res t o m 20.6 2019, samt under perioden 25.8–18.12 2019. Gäller utvalda avgångar sön–ons.

KRYSSA SMART

KRYSSNINGAR SÖNDAG TILL ONSDAG

För dig med flexibla utresedagar har vi sänkta priser på avgångar söndag till onsdag. Kryssa till Helsingfors, Tallinn, Riga eller Åbo. Skön avkoppling, restauranger av toppkvalité, prisvärd shopping och glittrande underhållning! Alla fartyg har seniorvärdar ombord.

Läs mer om kryssningar →

HOTELLPAKET SÖNDAG TILL ONSDAG

Vill du stanna kvar en eller flera nätter har vi prisvärda hotellpaket på våra destinationer. För dig som senior erbjuder vi upp till 30 % rabatt på båtpriset när du bokar ett hotellpaket. Njut av bekväma rum, hotellfrukost och närhet till middag på hotellet eller på stan.

Läs mer om hotellpaket →

 • Minisemester i Tallinn

  Best value destination 2018


  Följ med på en härlig semester – boka Tallinks prisvärda hotellpaket. Två kryssningskvällar ombord, med god mat,  skön underhållning och shopping till taxfree-priser! Bo en natt på 4-stjärniga Tallink City Hotel, mitt i stan med nära till allt. Just nu härligt paketerbjudande. Den berömda resesajten Lonely Planet har utsett Tallinn till ”Best value destination 2018”. Alltså världens mest prisvärda destination! Och visst får du mycket för pengarna. Erbjudandet gäller avresa t o m 19.6 och 25.8–20.12 2019.

  Läs mer (PDF)

  Prisex 830:–/pers
  Ingår: båtresa, del i B2-hytt, 1 hotellnatt, del i dubbelrum inkl hotellfrukost

  Uppge kod: SENIOR HOTELL

  Boka på: 08-22 21 40

 • Hotellpaket till Riga

  Baltikums Paris


  Upptäck charmiga Riga, Lettlands huvudstad! Just nu superpris på hotellpaket. Bo centralt på 4-stjärniga Tallink Hotel Riga. Båtresa ingår – och bokar du nu bjuder vi på en flaska bubbel och frukt på hotellrummet! Riga rymmer allt du kan önska för en skön semester. Bra restauranger, muséer och shopping till bra priser. Vandra i staden och se de fantastiska jugendkvarteren. Ja, visst är det lite känsla av Paris? TIPS! Boka en sightseeingtur med svensktalande guide för 168:–/pers och upplev mer. Erbjudandet gäller avresa t o m 19.6 och 25.8–20.12 2019.

  Läs mer (PDF)

  Prisex 810:–/pers
  Ingår: båtresa, del i B2-hytt, 1 hotellnatt, del i dubbelrum, hotellfrukost samt en flaska mousserande vin och fruktkorg på rummet

  Uppge kod: SENIOR HOTELL

  Boka på: 08-22 21 40

 • Semestra i Jurmala

  Lettlands riviera


  Den perfekta kurorten med relax och spa för semesterfirare årets alla dagar. Endast 30 minuter från storstadspulsen i Riga väntar Jurmalas charmiga badorter. Här kan du spendera en helg på Jurmala Spa Hotel – ett modernt spahotell som lockar resenärer året om. Här finns milslånga sandstränder, färggranna trähus och restauranger med havsutsikt. Lettlands Riviera är ett säkert kort för en avkopplande semester.

  Läs mer (PDF)

  Prisex 895:–/pers
  Ingår: Båtresa, del i B-hytt t/r, 1 hotellnatt med del i dubbelrum inklusive frukost samt inträde till pool- och bastuavdelningen Wellness Oasis*

  Boka online

  *Wellness Oasis har stängt för underhållsarbete 16.6-23.6 2019.

 • Upptäck Litauen 2019

  Upptäck Litauen

  europas okända pärla


  Redan vid första anblicken fångar staden Vilnius oss med sin charm. Stadens hjärta, den medeltida gamla staden, dignar av vackra byggnader. Arkitekturen är gotisk och renässans i en härlig blandning. Tillsammans besöker vi bland annat orten Trakai, kulturell hemvist för karaimerna. Dessutom stannar vi vid den berömda korskullen. Ingen annanstans i världen hittar du en sådan plats, där ett oräkneligt antal kors samlats på en plats och omges av så många historier, sägner och fabler. En plats som måste upplevas!

  Läs mer (PDF)

  Resa till Litauen prisex 5739:–/pers
  Ingår: båtresa t/r, alla måltider ombord och i land, alla entrébiljetter samt svensktalande reseledare under hela resan.

  Resedatum för individuella resenärer (ej grupp) under 2019: 15 september

  Boka på: 08-22 08 30

 • Upplev Kalevala

  Åbo Svenska Teater


  I år fyller Finlands nationalepos Kalevala 170 år, vilket firas stort på Finlands äldsta teater - Åbo Svenska Teater - som även fyller 180 år. Kalevala är vacker poesi och stundtals en grym saga där föreställningen tar med oss på en hisklig resa genom Finlands mörka skogar. Vi får även uppleva teatern bakom kulisserna och se några av dess skatter. Vi passar på att se lite mer av Åbo och får en guidad tur samt möjlighet att upptäcka stan på egen hand.

  Läs mer (PDF)

  Resa till Åbo fr 2613:–/pers
  Ingår: båtresa t/r i vald hyttkategori, à la carte-middag ombord, frukost i Åbo, visning av teatern, biljett till Kalevela, buffémiddag ombord.

  Resedatum för individuella och grupper under 2019: 13 november

  Boka på: 08-666 33 33

VÅRA GRUPP- OCH KONFERENSRESOR

GRUPPRESOR FÖR SENIORER

Upptäck Haapsalu och Dagö, besök KGB-rummet i Hotel Viru eller ta en dag i jugendmetropolen Riga. Vi erbjuder flertalet grupppaket för seniorer. Samtliga grupppaket för seniorföreningar bokas på telefon, 08-22 08 30.

Våra gruppresor för seniorer →

En Dag i Åbo

Upptäck Finlands första huvudstad – Åbo – på en En dag i Åbo-kryssning. Två nätter ombord och en hel dag i Åbo. Strosa runt bland restauranger och kaféer längs Aura å – åbobornas gemensamma vardagsrum.

Läs mer om en dag i Åbo →