Seniorresor

Med livserfarenhet kommer också högre ställda krav på upplevelser, komfort och service.

Vi ser till att ta hand om våra seniorer extra väl. Upp till 30% rabatt på utvalda avgångar söndag-onsdag. På Silja Lines fartyg finns alltid svensktalande personal och på Tallinks tre av fyra fartyg finns seniorvärdar som tar extra väl hand om våra gäster. Deras uppgift är att svara på alla tänkbara frågor och se till att göra er resa så bra och minnesvärd som den absolut kan bli. 

Boka med bokningskod 114460 för att erhålla din 30% rabatt.
Gäller avresa t o m 28.6 2017, utvalda avgångar sön-ons.

BOKA DIREKT »

BOKA DIREKT »

 

Från "hur många bollar i lådan”- tävlingen på Seniordagen i Kungsträdgården.
Antalet bollar var 42st.

Vinnare är:
Sonia Garney
Bert Parnesjö
Ulla Pettersson
Grattis!

KRYSSA SMART

-30%

KRYSSNINGAR SÖNDAG-ONSDAG

För dig med flexibla utresedagar har vi sänkta priser på avgångar söndag - onsdag. Kryssa till Helsingfors, Tallinn, Riga eller Åbo. Skön avkoppling, restauranger av toppkvalité, prisvärd shopping och glittrande underhållning! Alla fartyg har seniorvärdar ombord.

 

Läs mer om kryssningar »

-30%

HOTELLPAKET SÖNDAG-ONSDAG

Vill du stanna kvar en eller flera nätter har vi prisvärda hotellpaket på våra destinationer. För dig som senior erbjuder vi upp till 30 % rabatt på båtpriset när du bokar ett hotellpaket. Njut av bekväma rum, hotellfrukost och närhet till middag på hotellet eller på stan.

 

Läs mer om hotellpaket »

VÅRA PAKET- OCH MEDLEMSRESOR

Reet Frid, föreningsansvarig.

GRUPPRESOR FÖR SENIORER

Upptäck bryggeriet Saku, besök KGB-rummet i Hotel Viru eller ta en dag i jugendmetropolen Riga. Samtliga grupppaket för seniorföreningar bokas på telefon, 08-666 34 87.

 

Våra gruppresor för seniorer »

DYGNSKONFERENS MED GALAXY

23-timmars konferenspaket till Åbo med Galaxy. Här finns en exklusiv konferensavdelning med nio konferensrum i olika storlekar och med plats för sammanlagt 450 gäster.

 

Läs mer här (pdf) »

SPF

WELLNESSRESA MED SPF 5.6 - 9.6

Följ med på en resa i hälsans tecken. Vi reser till Tallinn 5.6–9.6 2017. Här kommer vi njuta av god hälsosam mat, uppleva sightseeing, stavgång, och vattengympa. Det blir föreläsningar om hälsa och livskvalité, mat och motion – exklusivt med Lucas Fierro Smith.

 

Läs mer här (pdf) »