• Specialpris på utvalda avgångar!

  Med livserfarenhet kommer högre krav på komfort, upplevelser och service. Vi ser till att ta hand om våra seniorer extra väl. Till exempel har vi alltid svensktalade personal på Silja Lines fartyg.

  På tre av Tallinks fyra fartyg finns seniorvärdar som tar extra god hand om våra gäster. De svarar på alla tänkbara frågor och ser till att er resa blir så minnesvärd som det bara går. Vi har alltid högklassig underhållning på våra fartyg med något för alla. Shower, trubadurer och dans till exempel.

  30% rabatt på utvalda avgångar! Res till bästa pris till Tallinn, Riga och Helsingfors söndag - onsdag. Kryssa med oss till Åbo för rabatterat pris söndag - torsdag.

  Uppge bokningskod 114460 för att erhålla din rabatt*

  *Erbjudandet gäller resor t o m 10.6 2020.

Kryssningar

För dig med flexibla utresedagar har vi sänkta priser för seniorer på avgångar söndag till onsdag. Vi erbjuder:

 • Kortare kryssningar på 11 & 23 timmar med Silja Line
 • Långkryssningar på 40 timmar till Tallinn & Riga med Tallink, och till Helsingfors med Silja Line
 • Fartyg som avgår varje dag till samtliga destinationer från Värtahamnen i Stockholm
   

Hotellpaket

Vill du stanna kvar en eller flera nätter har vi prisvärda hotellpaket på våra destinationer. För dig som senior erbjuder vi:

 • Upp till 30% rabatt på båtdelen när du bokar ett hotellpaket avresa söndag - onsdag
 • Specialpris och ännu bättre erbjudanden på utvalda hotell för seniorer - året om!
 • Smidiga paketresor där hotell och båtresa ingår i bokningen
   

Aktuella erbjudanden

 • Trädgårdskryssning till Estland

  TRÄDGÅRDSKRYSSNING TILL VÄXTMARKNADEN I ESTLAND

  GRUPPRESA TILL TALLINN


  Följ med till Estland och den unika växtmarknaden i Türi. Här har du möjlighet att fynda favoriter och hitta flera nya sorter. Passa också på att besöka matmarknaden som bjuder på godbitar i form av mat och dryck från den estniska matkulturen. Ombord får du lyssna på spännande och lärorika föredrag av Linda Schilén, trädgårdsmästare med återkommande inslag på TV4 Nyhetsmorgon, Lars Krantz, uppmärksammad för sin biodynamiska odling i Rosendals trädgård i Stockholm men sedan många år verksam på Wij Trädgårdar i Ockelbo. Samt Tony Johansson vinnare av SVT:s program Trädgårdskampen och mycket uppskattad rådgivare och föreläsare.

  Läs mer

  Resa till Estland fr 1787:- /pers
  Ingår: Båtresa (t/r) i vald hyttkategori, frukost (t/r), gemensam buffémiddag inklusive dryck på utresan, välkomstdrink, föreläsningar ombord inklusive kaffebuffé med smörgås, busstransfer tur/retur till trädgårdsmarknaden i Türi, entrébiljett till marknaden.

  Datum för 2020: 14-16 maj & 14-17 maj

  Boka på: 08-666 33 33

 • Operaresa till Tallinn

  Kulturresa med Operabesök

  GRUPPRESA TILL TALLINN


  Följ med på en resa till Tallinn där vi upptäcker nya delar av denna charmiga stad. Vi besöker under resan bl a svenska kyrkan, Põhjala bryggeriet, Telliskivi och Fotografiska, Stockholmsmuseet som nyligen öppnat filial i Tallinn. En hotellövernattning ingår i resan, och på kvällen besöker vi operan i Tallinn och får ta del av en fantastisk föreställning av antingen La Boheme, för dig som åker i februari, eller La nozze di Figaro, för dig som åker i april.

  Läs mer

  Resa till Estland fr 4056:- /pers
  Ingår: Båtresa (t/r), svensktalande guide, 2-rätters á la carte-middag på utresan, dryckespaket med 2 glas öl/vin, buffé på hemresan, frukostbuffé (t/r), välkomstdrink, övernattning inkl frukost på Tallink City Hotel, operabiljetter (La Boheme / La Nozze Figaro), besök i svenska kyrkan i Tallinn, besök på Pohjala bryggeri, inträde på Fotografiska i Tallinn och 2 st luncher i land.

  Datum för 2020: 12 februari & 1 april

  Boka på: 08-666 33 33

 • Vilnius - Europas okända pärla

  Gruppresa till Litauen


  Vi börjar resan till Litauen med båt till Riga, där vi får en guidad tur av Lettlands huvudstad och får höra om de båda ländernas skillnader och likheter. Vi åker sedan vidare genom Lettland till Vilnius. Under den guidade turen passar vi på att besöka några av stadens 40 kyrkor som alla har sin egen charm och stil. Genom ett besök på Frihets- och ockupationsmuseet, även känt som KGB-museet, får vi en inblick i några av de mörka delarna av landets historia. Vårt hotell ligger längs med Vilnius huvudgata och härifrån kan du enkelt upptäcka staden till fots. På vägen tillbaka till Riga gör vi ett stopp vid Korskullen.

  Läs mer

  Resa till Litauen fr 6006:- /pers
  Ingår: Båtresa t/r, alla måltider ombord och iland, alla entrébiljetter samt svensktalande reseledare under hela resan.

  Datum: 27 april–1 maj 2020, 1–5 juni 2020 & 7–11 september 2020

  Boka på: 08-22 08 30

 

Är ni en större grupp, seniorförening eller intresseorganisation som vill resa tillsammans? Vi erbjuder flertalet paketresor för grupper där utflykter och guide ingår. Läs mer om det här.