• Dags för nya upplevelser - res på en seniorkryssning!

  Upptäck nya platser, njut av god mat & underhållning och dessutom till extra förmånligt pris för dig som senior.

  Res till bästa pris till Tallinn, Riga och Helsingfors söndag till onsdag. Kryssa med oss ombord på Galaxy för rabatterat pris söndag till torsdag.

  Uppge bokningskod 114460 för att erhålla din rabatt*

  *Gäller begränsat antal platser. En i sällskapet måste vara över 63 år

Galaxy | Kryssning 23h

Ta en semester till havs. Börja kvällen med en skaldjursmiddag på Happy Lobster innan ni ser någon av våra shower eller stjärnartister ombord. Ta en härlig sovmorgon och lyxa till det med en brunch när ni vaknar. Under dagen har du sedan möjlighet att shoppa i taxfree och ta del av allt Galaxy har att erbjuda. För att ta del av erbjudandet förboka lunch eller middag för rabatterat hyttpris.

Fr 150:– /hytt
Ingår: Kryssning i B-hytt (sön–tors)

Uppge kod: 114460

Helsingfors | Kryssning 40h

När du reser på en kryssning med oss har du 7 timmar iland att uppleva Helsingfors. Det ger dig gott om tid att utforska staden. Varför inte fika på det kända Fazer café, shoppa på Stockmanns eller besöka någon av stadens alla museum. Allt på gång avstånd från terminalen. Ombord på våra lyxiga fartyg Silja Serenade och Silja Symphony kan du avnjuta en härlig skaldjursplatå på Happy Lobster eller varför inte ta ett glas vin i vår vinbar?

Fr 480:– /hytt
Ingår: Kryssning i B-hytt (sön–tors)

Uppge kod: 114460

Tallinn | Kryssning 40h

När du reser på en kryssning med oss har du 7 timmar i land att uppleva Tallinn. Du hinner både upptäcka den vackra Gamla stan och se de moderna kvarteren i Telliskivi. Handla på marknaden Balti Jaama turg och ät gott på någon av alla mysiga restauranger. Du får dessutom två nätter ombord för att upptäcka fartygets spännande restauranger och shopping.

Fr 390:– /hytt
Ingår: Kryssning i B-hytt (sön–tors)

Uppge kod: 114460

Upplev mer av destinationen och stanna kvar på hotell, som senior får du fina rabatter på våra egna hotell som ingår i Tallink Hotels. Läs om våra hotellpaket.

Riga | Kryssning 40h

När du reser på en kryssning med oss har du 7 timmar iland att uppleva Riga. Här hittar du Europas största (och vackraste) jugendkvarter, passa på att ta en promenad och se den vackra arkitekturen. Smit in på någon mysig restaurang i Gamla stan och avrunda din Riga upplevelse med att handla med dig några godbitar från Saluhallen.

Fr 390:– /hytt
Ingår: Kryssning i B-hytt (sön–tors)

Uppge kod: 114460

Upplev mer av destinationen och stanna kvar på hotell, som senior får du fina rabatter på våra egna hotell som ingår i Tallink Hotels. Läs om våra hotellpaket.

Hotellpaket

 • Vill du stanna kvar en eller flera nätter har vi prisvärda hotellpaket på våra destinationer. För dig som senior erbjuder vi:

  • Upp till 30% rabatt på båtdelen när du bokar ett hotellpaket avresa söndag till onsdag
  • Alltid seniorrabatt på våra fyra hotell inom Tallink Hotels i Tallinn och Riga
  • Smidiga paketresor där hotell och båtresa ingår i bokningen
    

 

Är ni en större grupp, seniorförening eller intresseorganisation som vill resa tillsammans? Vi erbjuder flertalet paketresor för grupper där utflykter och guide ingår. Läs mer om det här.
 

 

INTE MEDLEM i Club One?

INTE MEDLEM i Club One?

Bli medlem här →

Östersjöns största kundklubb! Ta del av exklusiva erbjudanden, rabatter och bonusresor.