• Specialpris på utvalda avgångar!

  Med livserfarenhet kommer högre krav på komfort, upplevelser och service. Vi ser till att ta hand om våra seniorer extra väl. Till exempel har vi alltid svensktalade personal på Silja Lines fartyg.

  På tre av Tallinks fyra fartyg finns seniorvärdar som tar extra god hand om våra gäster. De svarar på alla tänkbara frågor och ser till att er resa blir så minnesvärd som det bara går. Vi har alltid högklassig underhållning på våra fartyg med något för alla. Shower, trubadurer och dans till exempel.

  Vi erbjuder upp till 30% rabatt på utvalda avgångar söndag – onsdag. Välkomna ombord!

  Uppge bokningskod 114460 för att erhålla din rabatt*

  *Erbjudandet gäller resor under perioden 19.8 - 21.12 2019. Gäller utvalda avgångar sön–ons.

Kryssningar

För dig med flexibla utresedagar har vi sänkta priser för seniorer på avgångar söndag till onsdag. Vi erbjuder:

 • Kortare kryssningar på 11 & 23 timmar med Silja Line
 • Långkryssningar på 40 timmar till Tallinn & Riga med Tallink, och till Helsingfors med Silja Line
 • Fartyg som avgår varje dag till samtliga destinationer från Värtahamnen i Stockholm
   

Hotellpaket

Vill du stanna kvar en eller flera nätter har vi prisvärda hotellpaket på våra destinationer. För dig som senior erbjuder vi:

 • Upp till 30% rabatt på båtdelen när du bokar ett hotellpaket avresa söndag - onsdag
 • Specialpris och ännu bättre erbjudanden på utvalda hotell för seniorer - året om!
 • Smidiga paketresor där hotell och båtresa ingår i bokningen
   

Aktuella erbjudanden

 • Se Lars Lerins mest älskade verk

  visning och guidad tur på Hanaholmen utanför Helsingfors


  Lars Lerin är högaktuell i tv-programmet Lerins lärlingar, men redan innan han blev tv-kändis var han en av våra mest älskade konstnärer. Med sina akvareller där han avbildar allt från djur och natur till övergivna byggnader och krigshärjade städer har Lars Lerin målat sig rakt in i våra hjärtan. På kulturcentrumet Hanaholmen utanför Helsingfors får du chans till en exklusiv visning av några väl utvalda verk av Lars Lerin. Du kommer också att få en guidad tur av Hanaholmen.

  Läs mer (PDF)

  Kryssning fr 1749:–/pers
  Ingår: Del i B-hytt, 2 x frukost ombord, 2 rätters a la carte middag med dryck, välkomstdrink, lunch på Hanaholmen, transfer till och från Hanaholmen, guidad visning på Hanaholmen, svensk färdledare.

  Datum: 18 augusti 2019

  Boka på: 08-666 33 33

 • Upplev Kalevala

  Åbo Svenska Teater


  I år fyller Finlands nationalepos Kalevala 170 år, vilket firas stort på Finlands äldsta teater - Åbo Svenska Teater - som även fyller 180 år. Kalevala är vacker poesi och stundtals en grym saga där föreställningen tar med oss på en hisklig resa genom Finlands mörka skogar. Vi får även uppleva teatern bakom kulisserna och se några av dess skatter. Vi passar på att se lite mer av Åbo och får en guidad tur samt möjlighet att upptäcka stan på egen hand.

  Läs mer (PDF)

  Resa till Åbo fr 2613:–/pers
  Ingår: båtresa t/r i vald hyttkategori, à la carte-middag ombord, frukost i Åbo, visning av teatern, biljett till Kalevela, buffémiddag ombord.

  Datum: 13 november

  Boka på: 08-666 33 33

 

Är ni en större grupp, seniorförening eller intresseorganisation som vill resa tillsammans? Vi erbjuder flertalet paketresor för grupper där utflykter och guide ingår. Läs mer om det här.