Seniorresor

Med livserfarenhet kommer också högre ställda krav på upplevelser, komfort och service.

Vi ser till att ta hand om våra seniorer extra väl, och erbjuder upp till 30% rabatt på utvalda avgångar söndag-onsdag. På Silja Lines fartyg finns alltid svensktalande personal och på Tallinks tre av fyra fartyg finns seniorvärdar som tar extra väl hand om våra gäster. Deras uppgift är att svara på alla tänkbara frågor och se till att göra er resa så bra och minnesvärd som den absolut kan bli.

Boka med bokningskod 114460 för att erhålla din 30% rabatt.
Res t o m 30.4 2019, gäller utvalda avgångar söndag-onsdag.

BOKA DIREKT

BOKA DIREKT

 

KRYSSA SMART

KRYSSNINGAR SÖNDAG-ONSDAG

För dig med flexibla utresedagar har vi sänkta priser på avgångar söndag - onsdag. Kryssa till Helsingfors, Tallinn, Riga eller Åbo. Skön avkoppling, restauranger av toppkvalité, prisvärd shopping och glittrande underhållning! Alla fartyg har seniorvärdar ombord.

 

Läs mer om kryssningar →

HOTELLPAKET SÖNDAG-ONSDAG

Vill du stanna kvar en eller flera nätter har vi prisvärda hotellpaket på våra destinationer. För dig som senior erbjuder vi upp till 30 % rabatt på båtpriset när du bokar ett hotellpaket. Njut av bekväma rum, hotellfrukost och närhet till middag på hotellet eller på stan.

 

Läs mer om hotellpaket →

VÅRA PAKET- OCH MEDLEMSRESOR

Reet Frid, föreningsansvarig.

GRUPPRESOR FÖR SENIORER

Upptäck bryggeriet Saku, besök KGB-rummet i Hotel Viru eller ta en dag i jugendmetropolen Riga. Samtliga grupppaket för seniorföreningar bokas på telefon, 08-666 34 87.

 

Våra gruppresor för seniorer →

DYGNSKONFERENS MED GALAXY

23-timmars konferenspaket till Åbo med Galaxy. Här finns en exklusiv konferensavdelning med nio konferensrum i olika storlekar och med plats för sammanlagt 450 gäster.

 

Läs mer här (pdf) →

Här presenteras vinnarna från tävlingen "Hur många bollar i lådan?" som ägde rum på Seniordagen i Kungsträdgården.

Antalet bollar var 43 st

Vinnare är:
Karin Lizana
Arne Lindström

Ett STORT Grattis!
Hälsningar från oss på Tallink & Silja Line