PRISVÄRDA
FAMILJEKRYSSNINGAR

En lyckad resa för stora och små, både ombord och iland!

Visst är det skönt att resa bort en stund tillsammans med hela familjen? Minisemestra med Tallink och Silja Line till Helsingfors, Tallinn, Riga, Åbo eller Åland – vi har de rätta familjepaketen. Familjehytter, hytter med mumintema, mat för alla smaker och busiga aktiviteter, både ombord och iland. För shoppingsugna finns butiker för både vuxna och barn och underhållning i alla dess former. Boka en kryssning eller stanna kvar en natt på hotell. Välj bland olika familjepaket och få ut så mycket som möjligt av resan.

KRYSSNING
FR
280:–

/HYTT

 

FAMILJEPAKET MED HOTELL

Tallink Spa Hotel

TALLINN Tallink Spa Hotel ligger centralt i Tallinn, nära hamnen. Hotellet har ett brett spektrum av rumstyper och spakoncept som passar semestersugna barnfamiljer. På Aqua Spa finns pooler och bastur som lockar dagsbesökare och boende på hotellet.

Fr 2430:– /familj.
Ingår: Båtresa i B-hytt, en natt i Deluxe-dubbelrum inkl. frukost för 2 vuxna + 2 barn (upp till 11 år). Inträde till Aqua Spa.

 

BOKA

BOKA

 

Tallink Express Hotel

TALLINN På Tallink Express Hotel finns också både rymliga och prisvärda familjerum. Boka boende och passa på att besöka badavdelningen hos grannen Aqua Spa, läs mer under tillval. Tallinks kanske mest prisvärda hotell, med nära både hamnen och Gamla Stan!

Fr 1650:– /familj.
Ingår: Båtresa i B-hytt (t/r), 1 natt i Deluxe-dubbelrum (2 vuxna + 2 barn upp till 11 år), hotellfrukost, inträde till Aqua Spa.

 

BOKA

BOKA

 

Jurmala Spa Hotel

JURMALA I närheten av Riga ligger Jurmala, en riktig sommarpärla! Jurmala Spa Hotel är ett modernt spa-hotell ca 25 kilometer från Riga, endast några hundra meter från den gyllene stranden längs Rigabuktens kust. Ta dig enkelt hit med vårat Red Cab Taxi-tips.

Fr 1790:– /familj.
Ingår: Båtresa t/r i B hytt, 1 hotellnatt i familjerum inkl. frukost, inträde till poolområde t o m 18:00, samt 15:00 avresedagen.

 

BOKA

BOKA

 

Tallink Hotel Riga

RIGA Hotellet passar er som reser som familj. Här kan ni bo i rum med extrabäddar som fungerar perfekt som familjerum. På en paradgata mitt i Rigas pulserande stadskärna ligger Tallink Hotel Riga. En naturlig samlingsplats för nordiska Rigaresenärer tack vare utmärkt service, vänligt bemötande och annorlunda arkitektur.

Fr 2170:– /familj.
Ingår: Båtresa i B-hytt (t/r), 1 natt i familjerum, hotellfrukost.

 

BOKA

BOKA

Scandic Park Hotel

HELSINGFORS Ett trevligt, högklassigt hotell som ligger en kort promenad från Helsingfors centrum. Perfekt om du vill besöka Borgbacken eller SEA LIFE, som är ett spännande undervattenzoo med hajar, rockor, sjöhästar och korallfiskar. Köp biljett i samband med din resa eller ombord.

Fr 2320:– /familj.
Ingår: Båtresa t/r i hel  B-hytt, 1 hotellnatt i Helsingfors i familjerum 2 vuxna + 2 barn (upp till 11 år) inkl frukost.

 

BOKA

BOKA

HOLIDAY CLUB CARIBIA

ÅBO Ta med familjen till Östersjöns eget Karibien! Holiday Club Caribia ligger nära Åbo centrum och är ett äventyrsbad för hela familjen med pooler, restauranger, caféer och barer. Det här hotellets karibiska stämning och vattennöjen gör det till en riktig favorit för barnfamiljer och passar den som vill ha äventyrsbad på hotellet.

Fr 2760:– /familj.
Ingår: Båtresa i E4-hytt (t/r), 1 natt i dubbelrum med extrasängar (2 vuxna + 2 barn upp till 11 år), entré till äventyrsbad.

 

BOKA

BOKA

För barn ombord

 • Kryssa med Mumin

  fullspäckat med barnaktiviteter varje dag

  Häng med på ett spännande äventyr på Silja Symphony tillsammans med Muminfamiljen och alla deras vänner! I december styr vi skutan mot Helsingfors - ombord finns alla barnens favoriter från Muminvärlden och bjuder på galna upptåg. Kryssningen avgår den 8 december från Stockholm, med två nätter ombord och en dag iland i Helsingfors.

  Muminkryssning fr 780:– /familj
  Ingår: båtresa t/r i C-hytt 1-4 pers 

  Läs mer →
 • LEK & BUS

  LEKLAND OMBORD

  Silja Land på Helsingforsfartygen hittar du på däck 5, och här ordnas lekar och upptåg varje dag. Här kan man träffa nya kompisar, dyka i bollhavet, rita, spela spel och titta på barnprogram. Också på våra Tallinn- och Rigafartyg samt till Åland/Åbo finns lekland för de små och spelrum för de lite äldre barnen.

 • MAT & UNDERHÅLLNING

  BARN 0-5 ÅR ÄTER GRATIS I BUFFÉN

  På kvällarna uppträder våra showartister och roar både stora som små. För kurrande små magar finns mycket gott att äta. I bufférestaurangerna finns en separat barnbuffé, där barn mellan 0-5 år alltid äter gratis, och i vissa av à la carte-restaurangerna finns barnmeny.

 • FAMILJEHYTTER

  BO ALLA TILLSAMMANS

  På samtliga fartyg finns familjehytter för 4-8 personer där alla får plats tillsammans. Beställ potta, barnsäng och sängkant enkelt online och njut av härlig utsikt över havet. Ombord på Silja Lines fartyg till Helsingfors hittar du även våra Muminhytter, familjehytter med Mumintema! Inredningen är som tagen ur en saga. Här finns plats för totalt 6 personer, varav minst ett barn.

FÖR FAMILJER ILAND

Sea Life

Ta med barnen på en sagolik och lärorik resa i spännande undervattensvärlden Sea Life i Helsingfors. Här får ni på nära håll bekanta er med havets djur: hajar, pirayor, pilgiftsgrodor, rockor, maneter, sjöhästar och många andra havsdjur.

Vuxen: 144:-, barn 3-14 år: 96:-
Barn 0-2 år: Gratis inträde.
 

LÄS MER →

Borgbacken

En populär nöjespark i Helsingfors med spännande åkattraktioner som påminner om Gröna Lund. Här finns mycket att hinna med under en dag iland. Upptäck Lustiga huset, Berg- och dalbanan, Vikingaskeppet och andra roliga spel och attraktioner.

Åkband: 355:- /pers.
Entré: Gratis.
 

LÄS MER →

Semesterparadiset Jurmala

Solig semesteridyll och lata dagar på stranden! Endast 30 minuter från storstadspulsen i Riga väntar Jurmalas charmiga badorter. Milslånga sandstränder, färggranna trähus och restauranger med havsutsikt. Lettlands Riviera är ett säkert kort för en avkopplande semester. Perfekt för hela familjen! Bokas som ett hotellpaket på Hotel Jurmala Spa.

 

LÄS MER →

Livu Akvaparks äventyrsbad

Besöker du Jurmala kan du passa på att besöka ortens äventyrsbad! Här kan du spendera en hel dag med hela familjen. Det finns attraktioner för både stora och små.

Biljetter köpes på plats på destinationen.
 

LÄS MER →

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

  BLI MEDLEM →

HÄNG PÅ FAMILJEN ROSAS URIBES PÅ MINISEMESTER