PRISVÄRDA
FAMILJEKRYSSNINGAR

En lyckad resa för stora och små, både ombord och iland!

Visst är det skönt att resa bort en stund tillsammans med hela familjen? Minisemestra med Tallink och Silja Line till Helsingfors, Tallinn, Riga, Åbo eller Åland – vi har de rätta familjepaketen. Familjehytter, hytter med mumintema, mat för alla smaker och busiga aktiviteter, både ombord och iland. För shoppingsugna finns butiker för både vuxna och barn och underhållning i alla dess former. Boka en kryssning eller stanna kvar en natt på hotell. Välj bland olika familjepaket och få ut så mycket som möjligt av resan.

KRYSSNING FR
280:–

/HYTT

 

Familjepaket med hotell

 

Familjepaket med hotell

 

Tallink Spa Hotel, Tallinn

Tallink Spa Hotel ligger centralt i Tallinn, nära hamnen. Hotellet har ett brett spektrum av rumstyper och ett spakoncept som passar perfekt för semestersugna barnfamiljer och lyxsugna resenärer. På Aqua Spa finns pooler och bastur som lockar såväl dagsbesökare som boende på hotellet.

Fr 2430:– /familj.
Ingår: Båtresa i B-hytt, en natt i Deluxe-dubbelrum inkl. frukost för 2 vuxna + 2 barn (upp till 11 år). Inträde till Aqua Spa.

 

BOKA →

BOKA →

Tallink Express Hotel, Tallinn

På Tallink Express Hotel finns också rymliga coh prisvärda familjerum. Boka boende på Tallink Express och passa på att besöka badavdelningen på grannen Aqua Spa, läs mer under tillval.

Fr 1650:– /familj.
Ingår: Båtresa i B-hytt (t/r), 1 natt i Deluxe-dubbelrum (2 vuxna + 2 barn upp till 11 år), hotellfrukost, inträde till Aqua Spa.

 

BOKA →

BOKA →

Jurmala Spa Hotel, Jurmala

I närheten av Riga ligger Jurmala, en riktig sommarpärla! Jurmala Spa Hotel är ett modernt hotell 25 kilometer från Riga, endast några hundra meter från den gyllene stranden längs Rigabuktens kust. Under juli och augusti kan ni även passa på att besöka vattenparken Akvapark. Inträdesbiljetter köps i hotellets reception!

Fr 1790:– /familj.
Ingår: Båtresa t/r till Riga i B hytt, 1 hotellnatt i familjerum inkl. frukost, inträde till poolområde fram till kl. 18:00, samt till kl. 15 på avresedagen.

 

Tips! Boka taxi via Red Cab och du får rabatt med ditt Club One kort. Glöm inte visa ditt kort innan resans start. Red Cab – www.redcab.lv
+371 8383

BOKA →

BOKA →

Tallink Hotel Riga, Riga

Hotellet passar även er som reser som familj. Här kan ni bo i rum med extrabäddar som fungerar perfekt som familjerum.

Fr 2170:– /familj.
Ingår: Båtresa i B-hytt (t/r), 1 natt i familjerum, hotellfrukost.

 

BOKA →

BOKA →

Scandic Park Hotel, Helsingfors

Ett trevligt, högklassigt hotell som ligger en kort promenad från Helsingfors centrum. Perfekt om du vill besöka Borgbackens nöjesfält eller undervattensvärlden SEA LIFE, som är ett spännande undervattenzoo med hajar, rockor, sjöhästar och korallfiskar. Köp biljetten i samband med din resa eller ombord på fartyget.

Fr 2320:– /familj.
Ingår: Båtresa t/r i hel  B-hytt, 1 hotellnatt i Helsingfors i familjerum 2 vuxna + 2 barn (upp till 11 år) inkl frukost.

 

BOKA →

BOKA →

HOLIDAY CLUB CARIBIA, ÅBO

Ta med familjen till Östersjöns eget Karibien! Holiday Club Caribia ligger nära Åbo centrum och är ett äventyrsbad för hela familjen med pooler, restauranger, caféer och barer. Det här hotellets karibiska stämning och vattennöjen gör det till en riktig favorit för barnfamiljer och passar den som vill ha äventyrsbad på hotellet.

Fr 2760:– /familj.
Ingår: Båtresa i E4-hytt (t/r), 1 natt i dubbelrum med extrasängar (2 vuxna + 2 barn upp till 11 år), entré till äventyrsbad.

 

BOKA →

BOKA →

FÖR BARN OMBORD

 

FÖR BARN OMBORD

 
 • LEK & BUS

  LEK & BUS

  LEKLAND OMBORD

  Silja Land på Helsingforsfartygen hittar du på däck 5, och här ordnas lekar och upptåg varje dag. Här kan man träffa nya kompisar, dyka i bollhavet, rita, spela spel och titta på barnprogram. Också på våra Tallinn- och Rigafartyg samt till Åland/Åbo finns lekland för de små och spelrum för de lite äldre barnen.

 • MAT & UNDERHÅLLNING

  MAT & UNDERHÅLLNING

  BARN 0-5 ÅR ÄTER GRATIS I BUFFÉN

  På kvällarna uppträder våra showartister och roar både stora som små. För kurrande små magar finns mycket gott att äta. I bufférestaurangerna finns en separat barnbuffé, där barn mellan 0-5 år alltid äter gratis, och i vissa av à la carte-restaurangerna finns barnmeny.

 • FAMILJEHYTTER

  FAMILJEHYTTER

  BO ALLA TILLSAMMANS

  På samtliga fartyg finns familjehytter för 4-8 personer där alla får plats tillsammans. Beställ potta, barnsäng och sängkant enkelt online och njut av härlig utsikt över havet. Ombord på Silja Lines fartyg till Helsingfors hittar du även våra Muminhytter, familjehytter med Mumintema! Inredningen är som tagen ur en saga. Här finns plats för totalt 6 personer, varav minst ett barn.

FÖR FAMILJER ILAND

 

FÖR FAMILJER ILAND

 

Sea Life

Ta med barnen på en sagolik och lärorik resa i spännande undervattensvärlden Sea Life i Helsingfors. Här får ni på nära håll bekanta er med havets djur: hajar, pirayor, pilgiftsgrodor, rockor, maneter, sjöhästar och många andra havsdjur.

Vuxen: 144:-, barn 3-14 år: 96:-
Barn 0-2 år: Gratis inträde.
 

LÄS MER →

Borgbacken

En populär nöjespark i Helsingfors med spännande åkattraktioner som påminner om Gröna Lund. Här finns mycket att hinna med under en dag iland. Upptäck Lustiga huset, Berg- och dalbanan, Vikingaskeppet och andra roliga spel och attraktioner.

Åkband: 355:- /pers.
Entré: Gratis.
 

LÄS MER →

Semesterparadiset Jurmala

Solig semesteridyll och lata dagar på stranden! Endast 30 minuter från storstadspulsen i Riga väntar Jurmalas charmiga badorter. Milslånga sandstränder, färggranna trähus och restauranger med havsutsikt. Lettlands Riviera är ett säkert kort för en avkopplande semester. Perfekt för hela familjen! Bokas som ett hotellpaket på Hotel Jurmala Spa.

 

LÄS MER →

Livu Akvaparks äventyrsbad

Besöker du Jurmala kan du passa på att besöka ortens äventyrsbad! Här kan du spendera en hel dag med hela familjen. Det finns attraktioner för både stora och små.

Biljetter köpes på plats på destinationen.
 

LÄS MER →

SKIP O HOY! BLI MED FAMILIE ROSAS URIBE PÅ MINICRUISESKIP O HOY! BLI MED FAMILIE ROSAS URIBE PÅ MINICRUISE

 

 
 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

  BLI MEDLEM →