Hotellpaket

Kombinera din resa med en natt eller två på hotell. Upplev design och god mat i Helsingfors, Muminvärlden, spahotell och barnaktiviteter i Åbo, äkta skärgårdskänsla på Åland eller historisk charm i Tallinn och Riga. Lägg till sightseeing i Tallinn eller Riga med svensktalande guide. Boka 30 dagar i förväg och spara 10 % på alla hotellpaket. Vi har även våra egna hotell under varumärket Tallink Hotels där barn får en överraskning vid incheckning. Vid bokning av något av våra Tallink Hotels erbjuder vi även bokning a buffémiddag (barn 0-3 äter gratis) vid ankomst och olika inträdespaket som spabehandling och bad.

Missa inte att bli medlem i CLUB ONE för medlemsrabatt på ordinarie priser, samt exklusiva erbjudanden ombord och iland! Extra bra medlemspriser på alla hotellpaket: upp till 10% rabatt som bronze-medlem, upp till 20% rabatt som silver-medlem och upp till 30% rabatt som gold-medlem.

BOKA DIREKT »

HOTELLPAKET TALLINN

I Tallinn erbjuder vi hotell för alla smaker och plånböcker. Men visste du också att vi har hotell i Tartu, Pärnu, Haapsalu, Narva och på Ösel?

 

Läs mer om hotellpaket i Tallinn och Estland »

HOTELLPAKET RIGA

Stanna en natt eller två i charmiga Riga och checka in på något av våra hotell. Eller varför inte besöka kurorten Jurmala och bo på spahotell?

 

Läs mer om hotell i Riga och Jurmala »

HELSINGFORS HOTELLPAKET

Helsingfors är lätt att utforska till fots. Bo kvar en natt på hotell och njut av vacker design och mat i världsklass.

 

Läs mer om hotellpaket i Helsingfors »

ÅBO HOTELLPAKET

Finlands äldsta stad lockar turister från hela världen. Bo kvar en natt på hotell, lyxa på ett spahotell eller ta med familjen till Muminvärlden. 

 

Läs mer om hotellpaket i Åbo och Nådendal »

ÅLAND HOTELLPAKET

På Åland hittar du slingrande cykelstigar, vacker natur och genuina små krogar. Bo kvar en natt och upplev äkta skärgårdskänsla. 

 

Läs mer om hotellpaket på Åland »