HOTELLPAKET

HOTELLPAKET

Visste du att du sparar upp till 60% på båtresan när du bokar ett hotellpaket med oss? Du får alltså båtresan till ett mycket bättre pris än om du istället skulle boka reguljärresa utan hotell. Det lönar sig att boka båtresa + hotell med oss!

Kombinera din resa med en natt eller två på hotell. Upplev design och god mat i Helsingfors, Muminvärlden, spahotell och barnaktiviteter i Åbo, äkta skärgårdskänsla på Åland eller historisk charm i Tallinn och Riga. Lägg till sightseeing i Tallinn eller Riga med svensktalande guide. Boka 30 dagar i förväg och spara 10 % på alla hotellpaket. Vi har även våra egna hotell under varumärket Tallink Hotels med egna rabatter och förmåner.

Bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, samt exklusiva erbjudanden ombord och iland! Extra bra priser på hotellpaket: upp till 10% rabatt som bronze-medlem, upp till 20% rabatt som silver-medlem och upp till 30% rabatt som gold-medlem.

Hotell Tallinn

HOTELL HELSINGFORS

Helsingfors är lätt att utforska till fots. Bo kvar en natt och njut av design och mat i världsklass. Vi erbjuder fler olika alternativ på boenden.

Helsingfors →

HOTELL ÅBO

Åbo lockar turister från hela världen. Lyxa på ett spahotell eller ta med familjen till Muminvärlden. 

Åbo och Nådendal →

HOTELL ÅLAND

På Åland hittar du slingrande cykelstigar, vacker natur och genuina små krogar. Boka ett hotellpaket med oss och se mer av Åland. 

Åland →