SIGNATURMENY AV STJÄRNKOCK

Höstens Menu Nordic på Bon Vivant är komponerad av den estniska stjärnkocken Peeter Pihel och smakerna karaktäriseras som enkla och estniska där råvarorna talar för sig själva. Som medlem får du rabatterat pris på menyn - 1090:– /pers (ord. 1180:–) Finns ombord 19.8 2018 - 9.1 2019.

Läs mer →

Ditt digitala medlemskort

Du vet väl om att du kan få ditt digitala medlemskort direkt i din mobil? Ladda ner eller uppdatera appen för att använda det digitala kortet. Du kan använda det ombord på alla våra fartyg samt hos våra partners.

 

Läs mer →

FÖRMÅNER PÅ TALLINK HOTELS

Du vet väl att du alltid har fina förmåner på Tallink Hotels, där du också tjänar Club One-poäng? Som medlem har du 10% rabatt på maten på hotellen. Kom ihåg att du kan uppgradera rummet med bonuspoäng!

 

Läs mer →

En julhälsning med poäng

All information om ditt medlemserbjudande från Club One, med vinterns bästa priser!

Välkommen ombord och njut av allt som hör julen till! Upplev härlig julstämning och smaka det nordiska julbordet, fyllt med älskade klassiker och nya smaker. Vi ger specialpris på kryssningar, enkelresor och hotellpaket – kryssa med stil och uppgradera till lyxigare hytt med poäng! Boka med din personliga bokningskod, du hittar den när du loggar in.


Åbo fr 150:-* /B-hytt
*Prisexempel avser silvernivå.

Läs mer & Boka

MEDLEMSPRISER PÅ BILPAKET

Upplev mer av vad destinationen har att erbjuda.

Du har alltid bästa priserna på bilpaket som medlem i Club One.

Helsingfors fr 1092:-* /C-hytt inkl bil 
Åbo morgonavgång fr 343:-* /E-hytt inkl bil 
Riga fr 1050:- */B-hytt inkl bil 
Tallinn fr 1794:-* /B-hytt inkl bil 

Gäller enkel väg, utvalda avgångar mellan t o m 16.12 2018. *Prisexempel avser silvernivå.

Boka nu

Boka nu

SHOPPING OMBORD FÖR
CLUB ONE

Alltid de bästa priserna till Club One-medlemmar
Som Club One-medlem får du upp till 30% rabatt på över 200 utvalda produkter ombord på alla våra fartyg. I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras. I sortimentet finns också en mängd exklusiva varor du endast hittar ombord. Passa på att shoppa, och handla gåvor till dina nära och kära, eller varför inte dig själv? Dessutom har vi alltid månadens kampanjvaror upp till halva priset. Håll dig uppdaterad och håll utkik efter våra Club One-kampanjer.
 

ALLA CLUB ONE ERBJUDANDEN →

Destinationer Destinationer

MITT ÖSTERSJÖN

Den bästa guiden till upplevelser

TALLINN, RIGA, HELSINGFORS & ÅBO Du har väl inte missat vår nya inspirationssite? Här kan du få de bästa tipsen inför resan, möta kända och okända personligheter och lära känna deras Östersjön. Du kan också hitta riktiga guldkorn när det kommer till mat och dryck iland. Smaka på det gastronomiska Riga, eller följ med på en upptäcksfärd i Tallinn Old Town.

Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!
 

LÄS MER →

TRÄNA
OMBORD

Träna ombord med Actic

Få träningstips att utföra ombord med Actic

Det är enkelt att träna ombord Ett par sköna skor, din väska eller ett par smidiga gummiband räcker som redskap för ett helkroppsprogram i hytten eller på däck.

Det finns ett par riktigt bra fördelar med att träna ombord; havsutsikt och frisk luft under träningen samt möjligheten att avsluta träningspasset med dopp i poolen eller varför inte ett välgörande bastubad? Missa inte heller Club Ones förmån tillsammans med Actic.
 

LÄS MER →

 

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

ANVÄND #CLUBONESVERIGE FÖR ATT DELA MED DIG AV DINA UPPLEVELSER

För mer inspiration, följ oss på instagram under TallinkSverige och SiljaLineSverige.
Psst, riktigt fina bilder kan belönas!