Erbjudanden för
medlemmar just nu

 

Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena för medlemmar just nu! Härliga kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. För att se dina personliga priser och rabatter, logga in här. Inte medlem? Bli medlem i Club One idag

Nedan hittar du pågående kampanjer för Club One-medlemmar.

 

MENU NORDIC

Vårmenyn på restaurang Bon Vivant ombord på våra Helsingforsfartyg är komponerad av tillsammans med Serenades och Symphonys köksteam. Låt dig njuta av mustiga smaker med modern twist.

Medlemspris: 99 € (ord pris 110 €)

Menyn 10.1–14.5 2020 →

Winter flavours

Hela februari serveras härlig specialmeny på våra egna restauranger i Tallinn! Njut av Winter Flavours in Estonia, trerätters meny till specialpris mellan 1.2 - 29.2 2020. Extra bra pris för medlemmar i Club One på: Nero, Sume, Ristorante Flavore och NOK NOK.

Medlemmar: -10% (ord pris 29 €)

Boka resa till Tallinn →

Boka resa till Tallinn →

LYXIGA ESPA RIGA

ESPA är ett exklusivt day spa och Baltikums lyxigaste anläggning. Boka en 40 min massage (rygg, nacke, huvud) och få tillgång till takvåningen. Koppla av i Thermal Suite innan behandlingen – relaxavdelning med utomhuspool, bastur och avkopplingsrum.

Medlemspris: 70€ /pers
Betalas på plats i samband med uppvisande av medlemsskap i Club One.

Läs mer →

ALLA HJÄRTANS DAG-RABATT
PÅ RESOR

Upp till 30% rabatt!

Lyxiga alla hjärtans dag-resor. Ta med nära och kära och res iväg res på en kryssning eller stanna över en natt eller två på hotell. Rabatten gäller alla destinationer och hyttkategorier. Boka senast 21.2 2020, res t o m 29.4 2020.

Åbo fr 365:– /A Premium-hytt
Uppge kod: 126022

Uppge medlemsnummer och bokningskod när du bokar. Läs mer om erbjudandet och se alla priser genom att följa länken nedan.

Läs mer →

Upplev Tallinn och Riga

Smit iväg på en härlig miniweekend!

Massor av prissänkta avgångar till Tallinn och Riga. Njut av god mat, spännande aktiviteter och upptäck nya platser tillsammans.

Prisex 40h kryssning:

Helsingfors fr 5 000 p + 330:-
Tallinn fr 5 200 p + 330:-
Riga fr 5 000 p + 440:-

Boka t o m 10.3 2020, res t o m: 30.6 2020. Läs mer om erbjudandet och se alla priser genom att följa länken nedan.

Läs mer →

Club One övergår till digitala medlemskort för miljön

Vi övergår till digitala medlemskort fr o m 1 februari.

Syftet med att byta från plast till digitala medlemskort är att minska vårt gemensamma CO2-avtryck och att erbjuda dig som kund bekvämare tjänster digitalt via appen. Valet att sluta med medlemskort i plast bidrar till vårt mål för hållbarhet och miljö som du kan läsa mer om här.

Ditt medlemskort i mobilen
Vår mobilapp finns alltid nära till hands, och underlättar för dig både under bokning och resa. Förutom att ditt medlemskort finns i mobilen, kan du även använda ditt boardningkort som medlemskort om du uppgett medlemsnumret i samband med bokning. Skulle du trots allt vilja ha ett plastkort, kontakta oss.

Läs mer om våra mobila tjänster

SHOPPING
OMBORD

SHOPPING OMBORD FÖR
CLUB ONE

Alltid de bästa priserna till Club One-medlemmar
Som Club One-medlem får du upp till 30% rabatt på över 200 utvalda produkter ombord på alla våra fartyg. I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras. I sortimentet finns också en mängd exklusiva varor du endast hittar ombord. Passa på att shoppa, och handla gåvor till dina nära och kära, eller varför inte dig själv? Dessutom har vi alltid månadens kampanjvaror upp till halva priset.

Håll dig uppdaterad och håll utkik efter våra Club One-kampanjer.
 

ALLA CLUB ONE ERBJUDANDEN →

INSPIRATION FRÅN VÅRA
DESTINATIONER

Den bästa guiden till upplevelser

TALLINN, RIGA, HELSINGFORS & ÅBO Du har väl inte missat vår nya inspirationssite? Här kan du få de bästa tipsen inför resan, möta kända och okända personligheter och lära känna deras Östersjön. Du kan också hitta riktiga guldkorn när det kommer till mat och dryck iland. Smaka på det gastronomiska Riga, eller följ med på en upptäcksfärd i Tallinn Old Town.

Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!
 

LÄS MER →

TRÄNA
OMBORD

Träna ombord med Actic

Träningstips och 30 % rabatt på årskort

Det är enkelt att träna ombord Ett par sköna skor, din väska eller ett par smidiga gummiband räcker som redskap för ett helkroppsprogram i hytten eller på däck.

Det finns ett par riktigt bra fördelar med att träna ombord; havsutsikt och frisk luft under träningen samt möjligheten att avsluta träningspasset med dopp i poolen eller varför inte ett välgörande bastubad? Missa inte heller Club Ones förmån tillsammans med Actic.


 

LÄS MER →

 

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

ANVÄND #CLUBONESVERIGE FÖR ATT DELA MED DIG AV DINA UPPLEVELSER

För mer inspiration, följ oss på instagram under TallinkSverige och SiljaLineSverige.
Psst, riktigt fina bilder kan belönas med en kryssning!