SIGNATURMENY AV STJÄRNKOCK

Höstens Menu Nordic på Bon Vivant är komponerad av den estniska stjärnkocken Peeter Pihel och smakerna karaktäriseras som enkla och estniska där råvarorna talar för sig själva. Som medlem får du rabatterat pris på menyn - 1090:– /pers (ord. 1180:–) Finns ombord t o m 20.1 2019.

Läs mer →

Ditt digitala medlemskort

Du vet väl om att du kan få ditt digitala medlemskort direkt i din mobil? Ladda ner eller uppdatera appen för att använda det digitala kortet. Du kan använda det ombord på alla våra fartyg samt hos våra partners.

 

Läs mer →

Lyxiga Espa Riga

ESPA är ett exklusivt day spa och Baltikums lyxigaste anläggning. Boka en 40 min massage (rygg, nacke, huvud) och få tillgång till takvåningen. Koppla av i Thermal Suite innan behandlingen – relaxavdelning med utomhuspool, bastur och avkopplingsrum. Pris 70 EUR per person. Betalas på plats i samband med uppvisande av medlemskort.

Läs mer →

JUST NU
100:-
extra rabatt

Vinterns bästa priser

All information om ditt medlemserbjudande från Club One, med vinterns bästa priser!

Njut av ledigheten och koppla av med god mat och underhållning ombord. Just nu får du extra bra priser på kryssningar till Helsingfors, Riga och Tallinn i vår stora medlemskampanj! Upplev en ny destination eller besök en gammal favorit. Boka med din personliga bokningskod, du hittar den när du loggar in.

Kryssning fr 170:-* /B-hytt
*Prisex avser silvernivå till Tallinn. Boka senast 31.1 2019 för att ta del av den extra rabatten.

Läs mer & Boka

JUST NU
40%
rabatt

40% RABATT PÅ NÅDENDAL SPA HOTELL

Specialerbjudande - 40% rabatt på hotellpaket!

Bo på 5-stjärniga och nyrenoverade Nådendal, endast 15 km från Åbo. Här finns allt du kan önska dig: nytt gym, 5 pooler, spa- och wellnessbehandlingar, olika bastur, trevliga restauranger och vacker natur vid havet. Perfekt också för barnfamiljer!

Prisex fr 625:– /pers
Använd din bokningskod som du hittar när du loggar in.
Boka senast 28.2, res tom 30.3 2019.

Boka direkt

Lägg till ett Må bra-paket

SHOPPING OMBORD FÖR
CLUB ONE

Alltid de bästa priserna till Club One-medlemmar
Som Club One-medlem får du upp till 30% rabatt på över 200 utvalda produkter ombord på alla våra fartyg. I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras. I sortimentet finns också en mängd exklusiva varor du endast hittar ombord. Passa på att shoppa, och handla gåvor till dina nära och kära, eller varför inte dig själv? Dessutom har vi alltid månadens kampanjvaror upp till halva priset.

Håll dig uppdaterad och håll utkik efter våra Club One-kampanjer.

ALLA CLUB ONE ERBJUDANDEN →

Destinationer Destinationer

MITT ÖSTERSJÖN

Den bästa guiden till upplevelser

TALLINN, RIGA, HELSINGFORS & ÅBO Du har väl inte missat vår nya inspirationssite? Här kan du få de bästa tipsen inför resan, möta kända och okända personligheter och lära känna deras Östersjön. Du kan också hitta riktiga guldkorn när det kommer till mat och dryck iland. Smaka på det gastronomiska Riga, eller följ med på en upptäcksfärd i Tallinn Old Town.

Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!
 

LÄS MER →

TRÄNA
OMBORD

Träna ombord med Actic

Träningstips och 30 % rabatt på årskort

Det är enkelt att träna ombord Ett par sköna skor, din väska eller ett par smidiga gummiband räcker som redskap för ett helkroppsprogram i hytten eller på däck.

Det finns ett par riktigt bra fördelar med att träna ombord; havsutsikt och frisk luft under träningen samt möjligheten att avsluta träningspasset med dopp i poolen eller varför inte ett välgörande bastubad? Missa inte heller Club Ones förmån tillsammans med Actic.
 

LÄS MER →

 

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

ANVÄND #CLUBONESVERIGE FÖR ATT DELA MED DIG AV DINA UPPLEVELSER

För mer inspiration, följ oss på instagram under TallinkSverige och SiljaLineSverige.
Psst, riktigt fina bilder kan belönas med en kryssning!