VÅRENS MENU NORDIC

Vårens Menu Nordic ombord på restaurang Bon Vivant är denna gång komponerad av Silja Symphonys köksteam. Njut av Nordiska smaker med en twist av det som säsongen har att erbjuda.

Som medlem får du rabatterat pris på menyn - 998:– /pers (ord. 1103:–)

Läs mer →

Ditt digitala medlemskort

Du vet väl om att du kan få ditt digitala medlemskort direkt i din mobil? Ladda ner eller uppdatera appen för att använda det digitala kortet. Du kan använda det ombord på alla våra fartyg samt hos våra partners.

 

Läs mer →

Lyxiga Espa Riga

ESPA är ett exklusivt day spa och Baltikums lyxigaste anläggning. Boka en 40 min massage (rygg, nacke, huvud) och få tillgång till takvåningen. Koppla av i Thermal Suite innan behandlingen – relaxavdelning med utomhuspool, bastur och avkopplingsrum. Pris: 70€ per person. Betalas på plats i samband med uppvisande av medlemskort.

Läs mer →

FIRA VÅREN TILL HAVS

Vårfira till superpriser

Just nu har vi superpriser på kryssningar till Tallinn och Riga. Upplev god mat, shopping, underhållning och nöjen både ombord och iland. Vi firar även att Tallink fyller 30 år och därför erbjuder vi upp till 30% rabatt på alla våra fyra fina Tallink Hotel när du bokar ett hotellpaket.

Prisex. kryssning Tallinn och Riga 450:– /hytt
Boka senast den 31.5, res t o m 7.7 2019.

Få dessutom 50% rabatt på resa i höst
Passa på att få upp till 50% rabatt på en resa i höst! Boka en resa till Tallinn eller Riga med avresa senast 31.8 2019, och få 50% rabatt på en resa med Tallink eller Silja Line i höst. Boka senast 31.5 2019 för att få din 50% rabattkod. Rabattkoden skickas via e-post efter det att bokning och betalning av resan är genomförd.

Boka direkt →

Boka direkt →

Extra fina priser på bilpaket

Just nu extra fina priser på bilpaket!

Passa på att ta med bilen ombord i vår, hälsa på familj och vänner under vårens långhelger eller boka sommarens resa redan nu! Just nu extra fina priser på bilpaket för dig som är medlem.

Prisex Åbo 319:– /E-hytt & bil enkel väg
Prisex Helsingfors 698:– /C-hytt & bil enkel väg
Prisex Tallinn 1464:– /E-hytt & bil enkel väg
Prisex Riga 1770:– /B-hytt & bil enkel väg
Uppge kod: 119764 och ditt medlemsnummer när du bokar

Boka direkt →

SHOPPING OMBORD FÖR
CLUB ONE

Alltid de bästa priserna till Club One-medlemmar
Som Club One-medlem får du upp till 30% rabatt på över 200 utvalda produkter ombord på alla våra fartyg. I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras. I sortimentet finns också en mängd exklusiva varor du endast hittar ombord. Passa på att shoppa, och handla gåvor till dina nära och kära, eller varför inte dig själv? Dessutom har vi alltid månadens kampanjvaror upp till halva priset.

Håll dig uppdaterad och håll utkik efter våra Club One-kampanjer.

ALLA CLUB ONE ERBJUDANDEN →

Destinationer Destinationer

MITT ÖSTERSJÖN

Den bästa guiden till upplevelser

TALLINN, RIGA, HELSINGFORS & ÅBO Du har väl inte missat vår nya inspirationssite? Här kan du få de bästa tipsen inför resan, möta kända och okända personligheter och lära känna deras Östersjön. Du kan också hitta riktiga guldkorn när det kommer till mat och dryck iland. Smaka på det gastronomiska Riga, eller följ med på en upptäcksfärd i Tallinn Old Town.

Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!

 

LÄS MER →

TRÄNA
OMBORD

Träna ombord med Actic

Träningstips och 30 % rabatt på årskort

Det är enkelt att träna ombord Ett par sköna skor, din väska eller ett par smidiga gummiband räcker som redskap för ett helkroppsprogram i hytten eller på däck.

Det finns ett par riktigt bra fördelar med att träna ombord; havsutsikt och frisk luft under träningen samt möjligheten att avsluta träningspasset med dopp i poolen eller varför inte ett välgörande bastubad? Missa inte heller Club Ones förmån tillsammans med Actic.
 

LÄS MER →

 

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

ANVÄND #CLUBONESVERIGE FÖR ATT DELA MED DIG AV DINA UPPLEVELSER

För mer inspiration, följ oss på instagram under TallinkSverige och SiljaLineSverige.
Psst, riktigt fina bilder kan belönas med en kryssning!