SIGNATURMENY AV STJÄRNKOCK

Höstens Menu Nordic på Bon Vivant komponeras av stjärnkocken Jukka Nykänen från restaurang Juuri. Som Club One medlem får du rabatterat pris på menyn! Juuri Menu Nordic finns ombord 6.9 - 10.1 2018.

Läs mer →

HOTELLPAKET FÖR FAMILJER

6 tips för familjen! Upptäck några fantastiska boenden för en bekväm minisemester. Här har vi samlat de bästa hotellpaketen för familjer i höst. In och inspireras och läs mer om en lyckad semester.

Läs mer →

FÖRMÅNER PÅ TALLINK HOTELS

Du vet väl att du alltid har fina förmåner på Tallink Hotels, där du också tjänar Club One-poäng? Som medlem har du 10% rabatt på maten på hotellen. Kom ihåg att du kan uppgradera rummet med bonuspoäng!

Läs mer →

Julkuponger 2017 Julkuponger 2017
KRYSSNINGFR 60:-

En julhälsning med poäng

Ditt medlemserbjudande med vinterns bästa priser är här! Kliv ombord med oss och njut av allt som julen hör till. Vi har specialpris på kryssningar, enkelresor och hotellpaket. Kryssningar fr 60:– /B-hytt. Kryssa med stil och uppgradera till en lyxigare hytt med dina bonuspoäng.
 

Helsingfors, Tallinn & Riga fr 200:- /B-hytt
Åbo fr 60:- /B-hytt

Boka och res t o m 14.2 2018. Uppge ditt Club One-nummer när du bokar.

LÄS MER →

Fira med Club One Fira med Club One
fr 0:-/hytt

FIRA OMBORD MED CLUB ONE

Födelsedag | Bröllopsdag | Årsdag
Ni firar, vi sköter resten! Samla familj och vänner för en resa till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo. Erbjudandet bokas endast via telefon på 08-22 21 40 och senast 7 dagar före avresa. Hyttpriserna gäller då du bokar på en middag per person för minst 2 personer.

Endast en Deluxe-hytt / Commodore-hytt per bokning till rabatterat pris.

Åbo fr 0:– /hytt
Uppge bokningskod: 81837

 

LÄS MER →

 

SHOPPINGSHOPPINGOMBORD

SHOPPING OMBORD FÖR CLUB ONE

Alltid de bästa priserna till Club One-medlemmar
Som Club One-medlem får du upp till 30% rabatt på över 200 utvalda produkter ombord på alla våra fartyg. I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras. I sortimentet finns också en mängd exklusiva varor du endast hittar ombord.

Passa på att shoppa, och handla gåvor till dina nära och kära, eller varför inte dig själv? Dessutom har vi alltid månadens kampanjvaror upp till halva priset. Håll dig uppdaterad och håll utkik efter våra Club One-kampanjer.

ALLA CLUB ONE ERBJUDANDEN →

 

Destinationer Destinationer
MITTÖSTERSJÖN

MITT ÖSTERSJÖN

Den bästa guiden till upplevelser
TALLINN, RIGA, HELSINGFORS & ÅBO Du har väl inte missat vår nya inspirationssite? Här kan du få de bästa tipsen inför resan, möta kända och okända personligheter och lära känna deras Östersjön. Du kan också hitta riktiga guldkorn när det kommer till mat och dryck iland. Smaka på det gastronomiska Riga, eller följ med på en upptäcksfärd i Tallinn Old Town.

Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!

 

LÄS MER →