SIGNATURMENY AV STJÄRNKOCK

Sommarens Menu Nordic på Bon Vivant är komponerad av kocken Ismo Sipeläinen, som har rankats som en av Finlands tio bästa kockar av Svenska Gastronomipriset 2017. Som medlem får du rabatterat pris på menyn - 1090:– /pers (ord. 1180:–) Finns ombord 16.5 - 18.9 2018.

Läs mer →

 

Ditt digitala medlemskort

Du vet väl om att du kan få ditt digitala medlemskort direkt i din mobil? Ladda ner eller uppdatera appen för att använda det digitala kortet. Du kan använda det ombord på alla våra fartyg samt hos våra partners.
 

Läs mer →

 

FÖRMÅNER PÅ TALLINK HOTELS

Du vet väl att du alltid har fina förmåner på Tallink Hotels, där du också tjänar Club One-poäng? Som medlem har du 10% rabatt på maten på hotellen. Kom ihåg att du kan uppgradera rummet med bonuspoäng!
 

Läs mer →

 

Rea på Bonusresor Rea på Bonusresor
FR 60:-+ 2000p

REA PÅ BONUSRESOR

Planera för höstmys

Mer minisemester! Förmånliga erbjudanden på kryssningar. Njut av lite mer lyxig tid tillsammans med nära och kära. Förläng känslan av ledighet och boka in en minisemester nu på sensommaren eller i höst. Smaka våra nya läckra menyer, shoppa loss till taxfree-priser, bli uppiggad av sköna artister och shower. Just nu rea på bonusresor. Vänta inte för länge med din bokning, begränsat antal platser och hytterna brukar gå åt snabbt!

Åbo fr 60:- + 2000p /E-hytt
Helsingfors fr 300:- + 6000p /C-hytt
Tallinn & Riga fr 290:- + 7000p /C & E-hytt

Boka t o m 30.9 2018, res t o m 31.10 2018.

Läs mer →

Hotellpaket Riga och Jurmala 2018 Hotellpaket Riga och Jurmala 2018
FR 1100:-/PERS

Bästa beachen med ett hotellpaket

Prova en strand på andra sidan Östersjön

Vad sägs om Jurmala, en halvtimme utanför Riga? Här får du semesteridyll och lata dagar på stranden, som är över två mil lång! Spendera en helg på Jurmala Spa Hotel, ett spahotell som lockar resenärer året om. Eller boka ett hotell i stan för en avstickare till Jurmala över dagen. Som medlem har du alltid rabatt på ordinarie hotellpaket.

Läs mer om Jurmala här. 

Riga fr 1100:- /pers
Ingår: Båtresa t/r i B-hytt, 1 natt på Tallink Hotel Riga eller Jurmala Spa Hotel, del i dubbelrum. På Jurmala Spa Hotel ingår inträde till Wellness Oasis som öppnar 12.8. Prisexempel avser silvernivå.

Boka nu →

 

Bilpaket till Finland Bilpaket till Finland
FR 299:-/HYTT INKL. BIL

Res med bil till bästa pris - hela sommaren

Medlemspris på bilpaket utvalda datum i sommar


Spendera sommaren på andra sidan Östersjön. Res med bil och upplev mer av vad destinationen har att erbjuda. Vi har extra bra medlemspriser på bilpaket till Finland.

Helsingfors fr 917:-* /C-hytt inkl bil
Åbo morgonavgång fr 299:-* /E-hytt inkl bil

Gäller utvalda avgångar mellan 5.6 - 31.8 2018.
*Prisexempel avser silvernivå.

Boka nu →

Boka nu →

Tallink Shuttle Tallink Shuttle
FR 110:-/PERS

Sommarens resor mellan Tallinn och Helsingfors

Rabatterat pris på loungeplats ombord

På resor t o m 31.8 har vi rabatterad tilläggsavgift på Comfort Lounge med Tallink Shuttle (Star & Megastar), med ännu bättre pris för medlemmar. Även avgiften för Business Lounge är rabatterad (endast Megastar) på resor mellan t o m 31.7 2018. I Business Lounge ingår fri mat och dryck. Läs mer om loungerna här.

Shuttle Comfort Lounge rabatterat pris: 110:- (ej medlem: 140:-)
Shuttle Business Lounge rabatterat pris: 320:- (ej medlem: 390:-)
Däcksplats pris: 220:- /pers

Boka nu →

Boka nu →

SHOPPINGSHOPPINGOMBORD

SHOPPING OMBORD FÖR
CLUB ONE

Alltid de bästa priserna till Club One-medlemmar
Som Club One-medlem får du upp till 30% rabatt på över 200 utvalda produkter ombord på alla våra fartyg. I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras. I sortimentet finns också en mängd exklusiva varor du endast hittar ombord. Passa på att shoppa, och handla gåvor till dina nära och kära, eller varför inte dig själv? Dessutom har vi alltid månadens kampanjvaror upp till halva priset. Håll dig uppdaterad och håll utkik efter våra Club One-kampanjer.
 

ALLA CLUB ONE ERBJUDANDEN →

 

Destinationer Destinationer
MITTÖSTERSJÖN

MITT ÖSTERSJÖN

Den bästa guiden till upplevelser

TALLINN, RIGA, HELSINGFORS & ÅBO Du har väl inte missat vår nya inspirationssite? Här kan du få de bästa tipsen inför resan, möta kända och okända personligheter och lära känna deras Östersjön. Du kan också hitta riktiga guldkorn när det kommer till mat och dryck iland. Smaka på det gastronomiska Riga, eller följ med på en upptäcksfärd i Tallinn Old Town.

Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!
 

LÄS MER →