Erbjudanden för
medlemmar just nu

 

Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena för medlemmar just nu! Härliga kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. För att se dina personliga priser och rabatter, logga in här. Inte medlem? Bli medlem i Club One idag

Nedan hittar du pågående kampanjer för Club One-medlemmar.

 

MENU NORDIC

Höstmenyn på restaurang Bon Vivant ombord på våra Helsingforsfartyg är komponerad av köksteamet på Silja Symphony. Låt smaker av fisk och skaldjur, viltkött, bär och svamp ta med dig på en utsökt resa genom Norden.

Som medlem får du rabatterat pris på menyn 109 € /pers (ord pris 118 €)

Läs mer →

Menu Saaremaa

På restaurang Gourmet ombord på våra Tallinnfartyg har höstens meny komponerats av kökscheferna på Victoria, som har sina rötter från ön Saaremaa i Estland. Smakerna och dofterna har har de tagit med sig från barndomens smakupplevelser.

Som medlem får du rabatterat pris på menyn 109 € /pers (ord pris 118 €)

Läs mer →

LYXIGA ESPA RIGA

ESPA är ett exklusivt day spa och Baltikums lyxigaste anläggning. Boka en 40 min massage (rygg, nacke, huvud) och få tillgång till takvåningen. Koppla av i Thermal Suite innan behandlingen – relaxavdelning med utomhuspool, bastur och avkopplingsrum.

Pris: 70€ /pers.
Betalas på plats i samband med uppvisande av medlemskort.

Läs mer →

EN JULHÄLSNING TILL VÅRA
BÄSTA VÄNNER

Vinterns bästa priser på resor!

Till dig som är medlem i Club One ger vi de allra bästa rabatterna på härliga kryssningar, enkelresor och hotellpaket till valfri destination! Du kan resa redan nu under julen, eller ända fram till 31.3 2020. Res lite lyxigare och uppgradera din resa med poäng. Boka senast 31.1 2020.

Åbo fr 130:– /B-hytt
Uppgradera med poäng till A-hytt från 130:– + 3 900 p

Logga in för att se din bokningskod. Läs mer om erbjudandet och se alla priser genom att följa länken nedan.

Läs mer →

SHOPPING
OMBORD

SHOPPING OMBORD FÖR
CLUB ONE

Alltid de bästa priserna till Club One-medlemmar
Som Club One-medlem får du upp till 30% rabatt på över 200 utvalda produkter ombord på alla våra fartyg. I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras. I sortimentet finns också en mängd exklusiva varor du endast hittar ombord. Passa på att shoppa, och handla gåvor till dina nära och kära, eller varför inte dig själv? Dessutom har vi alltid månadens kampanjvaror upp till halva priset.

Håll dig uppdaterad och håll utkik efter våra Club One-kampanjer.

ALLA CLUB ONE ERBJUDANDEN →

VÅRA DESTINATIONER

Den bästa guiden till upplevelser

TALLINN, RIGA, HELSINGFORS & ÅBO Du har väl inte missat vår nya inspirationssite? Här kan du få de bästa tipsen inför resan, möta kända och okända personligheter och lära känna deras Östersjön. Du kan också hitta riktiga guldkorn när det kommer till mat och dryck iland. Smaka på det gastronomiska Riga, eller följ med på en upptäcksfärd i Tallinn Old Town.

Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!
 

LÄS MER →

TRÄNA
OMBORD

Träna ombord med Actic

Träningstips och 30 % rabatt på årskort

Det är enkelt att träna ombord Ett par sköna skor, din väska eller ett par smidiga gummiband räcker som redskap för ett helkroppsprogram i hytten eller på däck.

Det finns ett par riktigt bra fördelar med att träna ombord; havsutsikt och frisk luft under träningen samt möjligheten att avsluta träningspasset med dopp i poolen eller varför inte ett välgörande bastubad? Missa inte heller Club Ones förmån tillsammans med Actic.

 

LÄS MER →

 

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

ANVÄND #CLUBONESVERIGE FÖR ATT DELA MED DIG AV DINA UPPLEVELSER

För mer inspiration, följ oss på instagram under TallinkSverige och SiljaLineSverige.
Psst, riktigt fina bilder kan belönas med en kryssning!