MENU NORDIC

Nya Menu Nordic för sommaren ombord på restaurang Bon Vivant är denna gång komponerad av Silja Serenades köksteam. Njut av Nordiska smaker med en twist av det som säsongen har att erbjuda.

Som medlem får du rabatterat pris på menyn: 1145:– /pers (ord pris 1239:–)
 

 

Läs mer →

I Sibelius fotspår

Specialresa för Club One 16 september! Du som medlem i Club One får gärna följa med på vår specialresa "I Sibelius fotspår". Jean Sibelius är en av Finlands största tonsättare och lyckades i sin musik fånga den finska naturen, historien och myterna och hans musik spelade en viktig roll i den finska självständigheten. På resan följer vi Sibelius fotspår och besöker de platser som inspirerat honom i hans skapande.

Boka på: 08-666 33 33

Läs mer →

VISNING OCH GUIDAD TUR

Specialresa för Club One 18 augusti! Med sina akvareller där Lars Lerin avbildar allt från djur och natur till övergivna byggnader och krigshärjade städer har han målat sig rakt in i våra hjärtan. På kulturcentrumet Hanaholmen utanför Helsingfors får du chans till en exklusiv visning av några väl utvalda verk av Lars Lerin. Du kommer också att få en guidad tur av Hanaholmen.

Boka på: 08-666 33 33

Läs mer →

Rea på bonusresor

Just nu: upp till 50% rabatt på poängen!

Nyttja dina poäng och passa på att boka en resa till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo i sensommar och höst! Boka t o m 8.9 2019, res mellan 12.8 - 31.10 2019. Välj hytt i bokningen för att se rabatterat pris och poäng. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Åbo fr 2 400p + 100:- /B-hytt

Se alla priser →

Läs mer →

LYXIGA ESPA RIGA

ESPA är ett exklusivt day spa och Baltikums lyxigaste anläggning. Boka en 40 min massage (rygg, nacke, huvud) och få tillgång till takvåningen. Koppla av i Thermal Suite innan behandlingen – relaxavdelning med utomhuspool, bastur och avkopplingsrum.


Pris: 70€ /pers.
Betalas på plats i samband med uppvisande av medlemskort.
 


Läs mer →

SHOPPING OMBORD FÖR
CLUB ONE

Alltid de bästa priserna till Club One-medlemmar
Som Club One-medlem får du upp till 30% rabatt på över 200 utvalda produkter ombord på alla våra fartyg. I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras. I sortimentet finns också en mängd exklusiva varor du endast hittar ombord. Passa på att shoppa, och handla gåvor till dina nära och kära, eller varför inte dig själv? Dessutom har vi alltid månadens kampanjvaror upp till halva priset.

Håll dig uppdaterad och håll utkik efter våra Club One-kampanjer.

ALLA CLUB ONE ERBJUDANDEN →

VÅRA DESTINATIONER

Den bästa guiden till upplevelser

TALLINN, RIGA, HELSINGFORS & ÅBO Du har väl inte missat vår nya inspirationssite? Här kan du få de bästa tipsen inför resan, möta kända och okända personligheter och lära känna deras Östersjön. Du kan också hitta riktiga guldkorn när det kommer till mat och dryck iland. Smaka på det gastronomiska Riga, eller följ med på en upptäcksfärd i Tallinn Old Town.

Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!
 

LÄS MER →

TRÄNA
OMBORD

Träna ombord med Actic

Träningstips och 30 % rabatt på årskort

Det är enkelt att träna ombord Ett par sköna skor, din väska eller ett par smidiga gummiband räcker som redskap för ett helkroppsprogram i hytten eller på däck.

Det finns ett par riktigt bra fördelar med att träna ombord; havsutsikt och frisk luft under träningen samt möjligheten att avsluta träningspasset med dopp i poolen eller varför inte ett välgörande bastubad? Missa inte heller Club Ones förmån tillsammans med Actic.

 

LÄS MER →

 

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

ANVÄND #CLUBONESVERIGE FÖR ATT DELA MED DIG AV DINA UPPLEVELSER

För mer inspiration, följ oss på instagram under TallinkSverige och SiljaLineSverige.
Psst, riktigt fina bilder kan belönas med en kryssning!