Åbo med hotellpaket

 

 

Finlands äldsta stad lockar turister från världens alla hörn. Här finner du ro bland kulturhistoriskt vackra miljöer.  

Åbos gator, torg och byggnader vittnar om livet från medeltid till nutid. Promenera längs Aura å och du kommer att upptäcka detta.

Äventyrsbadet på Holiday Club Caribia, vattenparken JukuPark och Muminvärlden i Nådendal står högt på önskelistan hos barnen.

Läs om våra tillval i Åbo →
Läs våra tips och få inspiration →

Just nu: Fina priser på sommarens hotellpaket, få upp till 25% rabatt på båtresan! Boka senast 31.8, res t o m 31.8 2019.

Hotellpaket i Åbo fr 1190:- /pers
Ingår: Båtresa t/r i E-hytt, hotellnatt med del i standardrum inkl frukost

Boka nu

 

Det här hotellets karibiska stämning och alla vattennöjen gör det till en riktig favorit för barnfamiljer. Även spa- och relaxsugna gäster trivs i den avkopplande miljön. Här finns flera olika pooler, masserande vattenfall, grottor och ett förlist sjörövarfartyg där du kan beställa härliga drinkar och salta tilltugg. Utomhusområdet bjuder på bastuby, varm och kall utomhusbassäng och på sommaren finns möjlighet att spela minigolf. Välj bland olika ansikts- och kroppsbehandlingar som utförs av professionella skönhetsexperter i wellnessavdelningen.

Häng med när vi besöker Holiday Club Caribia, inspireras och läs mer i vår destinationsguide

Ingår:
Båtresa t/r med del i E-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost och tillgång till poolavdelning

FR 1320:- /PERS

 

Nyhet!

Det gamla societetshuset i Åbo från 1920-talet har renoverats och blivit ett livfullt boutiquehotell i modern stil. Solo Sokos Hotel Seurahuone passar dig som vill koppla av och njuta av det bästa Åbo har att erbjuda. Sandvikens saluhallen hittar du alldeles intill hotellet och bara runt hörnet finns flera butiker, kaféer och restauranger att upptäcka. Bo bekvämt i detta alldeles nyrenoverade hotell.

Ingår:
Båtresa t/r med del i E-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost

FR 1600:- /PERS

 

Det lyxiga spahotellet i Nådendal utanför Åbo har nyligen renoverat samtliga rumskategorier. Nådendal ligger 15 km från Åbo, en idyllisk liten stad som redan på medeltiden var ett populärt resmål för semesterfirare. Spahotell Nådendal har listats bland de hundra bästa spaanläggningarna i världen och är den enda nordiska spaanläggningen i den internationella kedjan Royal Spas of Europeen. På dettta femstjärniga spahotell med högklassig service har du allt du kan önska dig: bassänger, ett brett spektra av spa- och wellnessbehandlingar, bubbelpool, olika bastur, trevliga restauranger och vacker natur vid havet. Spahotell Nådendal har genomgått större renoveringar och är nu klara med rumsrenoveringen och det nya fitnesscentret - OLOFitness.

Häng med när vi besöker Nådendal Spa, inspireras och läs mer i vår destinationsguide

Ingår:
Båtresa t/r med del i E-hytt, en övernattning med del i Comfortrum inkl frukost och fri tillgång till bad- och bastuavdelning samt gym

FR 1500:- /PERS