Åbo med hotellpaket

 

 

Finlands äldsta stad lockar turister från världens alla hörn. Här finner du ro bland kulturhistoriskt vackra miljöer.  

Åbos gator, torg och byggnader vittnar om livet från medeltid till nutid. Promenera längs Aura å och du kommer att upptäcka detta.

Äventyrsbadet på Holiday Club Caribia, vattenparken JukuPark och Muminvärlden i Nådendal står högt på önskelistan hos barnen.

Läs mer och boka tillval i Åbo →

Det här hotellets karibiska stämning och alla vattennöjen gör det till en riktig favorit för barnfamiljer. Även spa- och relaxsugna gäster trivs i den avkopplande miljön. Här finns flera olika pooler, masserande vattenfall, grottor och ett förlist sjörövarfartyg där du kan beställa härliga drinkar och salta tilltugg. Utomhusområdet bjuder på bastuby, varm och kall utomhusbassäng och på sommaren finns möjlighet att spela minigolf. Välj bland olika ansikts- och kroppsbehandlingar som utförs av professionella skönhetsexperter i wellnessavdelningen.

Häng med när vi besöker Holiday Club Caribia, inspireras och läs mer i vår destinationsguide

Ingår:
Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost och tillgång till poolavdelning.

FR 960:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One

 

Ett legendariskt hotell med lång historia, beläget i hjärtat av Åbo. Byggnaden har varit en ikonisk plats ända sedan 1895 när Hamburger Börs började servera mat och dryck, de första hotellrummen inreddes först 1904. Än idag är hotellet känt för sina restauranger och som gäst kan du välja mellan en mängd olika beroende på vilken stämningen du vill ha. Högst upp hittar du en trevlig bastuavdelning med utsikt över Salutorget och Åbos, här kan du även ta några simtag i bassängen.

Ingår: 
Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost.

FR 880:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One

 

Specialerbjudande! 40% rabatt på hotellpaket!

Det lyxiga spahotellet i Nådendal utanför Åbo har nyligen renoverat samtliga rumskategorier. Nådendal ligger 15 km från Åbo, en idyllisk liten stad som redan på medeltiden var ett populärt resmål för semesterfirare. Spahotell Nådendal har listats bland de hundra bästa spaanläggningarna i världen och är den enda nordiska spaanläggningen i den internationella kedjan Royal Spas of Europeen. På dettta femstjärniga spahotell med högklassig service har du allt du kan önska dig: bassänger, ett brett spektra av spa- och wellnessbehandlingar, bubbelpool, olika bastur, trevliga restauranger och vacker natur vid havet. Spahotell Nådendal har genomgått större renoveringar och är nu klara med rumsrenoveringen och det nya fitnesscentret - OLOFitness.

Häng med när vi besöker Nådendal Spa, inspireras och läs mer i vår destinationsguide

Ingår:
Båtresa t/r med del i E-hytt, en övernattning med del i Standard DeLuxe inkl. frukost, inträde till badavdelningen samt tillgång till gym.

Just nu fr:
715:- /PERS

Boka senast 28.2, res senast 30.3 2019.

UPP TILL 20% RABATT MED Club One