Club One

Rea på bonusresor

Just nu: upp till 50% rabatt på poängen!

Nyttja dina poäng och passa på att boka en resa till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo i sensommar och höst! Just nu rabatterat pris på bonusresor, med upp till 50% rabatt på poängen.

Boka t o m 8.9 2019, res mellan 12.8 - 31.10 2019. Välj hytt i bokningen för att se rabatterat pris och poäng. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Åbo fr 2 400p + 100:- /B-hytt

 

Se alla priser →

 

Läs mer →

ERBJUDANDEN FRÅN VÅRA PARTNERS

Resan fortsätter iland

Som medlem har du massor av förmåner genom våra utvalda samarbetspartners. Du kan till exempel få rabatt på sightseeing, museer, restauranger och taxi på våra destinationer - och i Sverige. Ett kort, tusen möjligheter.

JUST NU:

Prova exempelvis Italiens delikatesser och få 10% hos Eataly i Stockholm eller ta en heldag på Gröna Lund där du och 4 vänner får 10% rabatt på inträde och åkband. Med SF Kids Play kan barnen se sina favoritfilmer och serier, samtidigt kan du njuta av en ljudbok hos Nextory - perfekt på resan! Se mer av vilka partners och erbjudanden som passar just dig och din resa.

Läs mer →

SHOPPING OMBORD FÖR CLUB ONE

Alltid de bästa priserna som Club One-medlem

Som Club One-medlem får du upp till 30% rabatt på över 200 utvalda produkter ombord på alla våra fartyg. I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras. I sortimentet finns också en mängd exklusiva varor du endast hittar ombord.

Passa på att shoppa, och handla gåvor till dina nära och kära, eller varför inte dig själv? Dessutom har vi alltid månadens kampanjvaror upp till halva priset. Håll dig uppdaterad och håll utkik efter våra Club One-kampanjer.

ALLA CLUB ONE ERBJUDANDEN →

Mitt Östersjön Mitt Östersjön

MITT ÖSTERSJÖN

Upplev Tallinn, Riga, Helsingfors & Åbo

Den bästa guiden till upplevelser på din destination! Du har väl inte missat vår spännande inspirationssite med destinationstips? Här hittar du tips på mat, shopping och upplevelser inför resan.

Smaka på det gastronomiska Riga, eller ta en upptäcksfärd i Tallinn Old Town. Aktivera dig i Åbo, eller shoppa i Helsingfors. Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!

LÄS MER HÄR →

 

KONTAKTA OSS

Har du frågor om Club One eller om ditt medlemskap? Vi hjälper gärna till! Följ länken nedan för att kontakta oss på Club One.
 

Kontakta oss

SKÄNKA DINA POÄNG

Resa med vännerna? Du kan skänka poäng till en annan Club One-medlem, så får ni snabbare ihop till en bonusresa tillsammans. Du gör detta online på Mina sidor.

Logga in

DIGITALT MEDLEMSKORT

Genom att ladda ner vår app hittar du smidigt din bokningsbekräftelse och all information kring din kommande resa. Nu kan du även få ditt digitala medlemskort i din mobil!

Läs mer här

 

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

ANVÄND #CLUBONESVERIGE FÖR ATT DELA MED DIG AV DINA UPPLEVELSER

För mer inspiration, följ oss på instagram under TallinkSverige och SiljaLineSverige.
Psst, riktigt fina bilder kan belönas med en kryssning!