Välkommen till Club One

VÄLKOMMEN TILL CLUB ONE

Östersjöns största kundklubb

Bonusresor, exklusiva förmåner och erbjudanden väntar.
Bli medlem helt gratis i Club One »

Logga in här för att se dina bokade resor. Eller så kan du boka bonusresa för dina poäng här.

Om Club One

Club One är Tallink Silja Lines stamgästprogram med tre medlemsnivåer: Bronze, Silver och Gold. Redan på den första nivån får du många olika slags förmåner. Ju mer du handlar och reser, desto mer förmåner och högre medlemsnivå får du.

Priser & bokning

Använd ditt medlemskap i Club One på bästa sätt. Boka resor till förmånliga rabatter och tjäna in bonuspoäng under resans gång. Din bonuspoäng kan sedan användas för bonusresor till destinationer som Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo.

Erbjudanden

Shoppingen är en del av kryssningsupplevelsen. Handla till förmånliga havspriser ombord! På fartygen väntar ett stort utbud av trendiga kläder, accessoarer, kvalitetsmärken inom parfym, kosmetik och hudvård samt ett brett sortiment av alkohol, godsaker och livsmedel.

Bli medlem

Gå med i Östersjöns största kundklubb! Medlemskapet är hushållbaserat och gäller för personer som bor i samma hushåll som huvudkortsinnehavaren. Registrera alla familjemedlemmar, även minderåriga. Ansök om Club One-medlemskap redan idag!

Bli medlem

tax free för Club One

Se alla shoppingerbjudanden »

Som Club One-medlem får du upp till 20 % rabatt på utvalda produkter i Tallink och Silja Lines butiker. Håll utkik efter våra Club One-kampanjer och var först att ta del av alla spännande erbjudanden. 

Se erbjudanden »