Välkommen till Club One

CLUB ONE

Östersjöns största kundklubb

Bonusresor, exklusiva förmåner och erbjudanden väntar.
Dina förmåner som medlem »
Aktuella erbjudanden »
Höstmagasinet Ombord »
Tävla med månadens bild »

Logga in för att se dina bokade resor.

SF KIDS PLAY

Få en extra kostnadsfri månad

Nu har du som medlem i Club One möjligheten att prova på SF Kids Play – en ny playtjänst bara för barn! Välkommen in i en spännande och magisk värld! Med SF Kids Play kan hela familjen återupptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Den enkla designen gör det lätt att navigera och med offline-läget kan barnen se den nya filmen eller favoritserien var ni än befinner er. Med smarta föräldrakontroller kan du påverka tittandet. SF Kids Plays trygga, roliga och barnvänliga app finns för dator, mobil och surfplatta.

Gå till www.sfkids.com och registrera ditt konto. Använd den unika registreringskoden CO2016SE med vilken du får en extra kostnadsfri månad (utöver den första månaden) hos SF Kids Play. Koden gäller till den 1.10-31.12. Gäller endast nya kunder.

Läs mer om SF Kids Play »

Tax free för club one

HANDLA OMBORD TILL FÖRMÅNLIGA PRISER

Som Club One-medlem får du upp till 20 % rabatt på utvalda produkter ombord alla våra fartyg. I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras. I sortimentet finns också en mängd exklusiva varor du endast hittar ombord. Passa på att handla gåvor till dina nära och kära, eller varför inte dig själv? Dessutom alltid månadens kampanjvaror upp till halva priset. Håll utkik efter våra Club One-kampanjer.

Tax Free erbjudanden »