Club One
Bilpaket till Finland 2018 Bilpaket till Finland 2018
FR 299:-/HYTT INKL. BIL

Res med bil till bästa pris

Medlemspris på bilpaket utvalda datum i sommar

Spendera sommaren på andra sidan Östersjön. Res med bil och upplev mer. Extra bra medlemspriser på bilpaket till Finland under utvalda datum i sommar.

Helsingfors fr 917:-* /C-hytt inkl bil
Åbo morgonavgång fr 299:-* /E-hytt inkl bil
Gäller utvalda avgångar mellan 5.6 - 31.8 2018.

*Prisexempel avser silvernivå.

Boka nu →

Boka nu →

 

SHOPPINGSHOPPINGOMBORD

SHOPPING OMBORD FÖR CLUB ONE

Alltid de bästa priserna som Club One-medlem

Som Club One-medlem får du upp till 30% rabatt på över 200 utvalda produkter ombord på alla våra fartyg. I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras. I sortimentet finns också en mängd exklusiva varor du endast hittar ombord.

Passa på att shoppa, och handla gåvor till dina nära och kära, eller varför inte dig själv? Dessutom har vi alltid månadens kampanjvaror upp till halva priset. Håll dig uppdaterad och håll utkik efter våra Club One-kampanjer.

ALLA CLUB ONE ERBJUDANDEN →

FÖRMÅNER

ERBJUDANDEN FRÅN CLUB ONE PARTNERS

Resan fortsätter iland!

Som medlem har du massor av förmåner genom våra utvalda samarbetspartners. Du kan till exempel få rabatt på sightseeing, museer, restauranger och taxi på våra destinationer - och i Sverige. Ett kort, tusen möjligheter.

Missa inte heller dina förmånliga erbjudanden på våra resor. Läs mer om dem här, eller logga in för att ta del av dina personliga erbjudanden.

FÖRMÅNER ILAND →

Mitt Östersjön Mitt Östersjön
MITTÖSTERSJÖN

MITT ÖSTERSJÖN

Tallinn, Riga, Helsingfors & Åbo

Den bästa guiden till upplevelser! Du har väl inte missat vår inspirationssite med destinationstips? Bäst mat, shopping och upplevelser inför resan.

Smaka på det gastronomiska Riga, eller ta en upptäcksfärd i Tallinn Old Town. Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!

LÄS MER HÄR →

 

KONTAKTA
OSS

Har du frågor om Club One eller om ditt medlemskap? Vi hjälper gärna till! Följ länken nedan för att kontakta oss på Club One.
 

Kontakta oss

SKÄNKA DINA
POÄNG

Resa med vännerna? Du kan skänka poäng till en annan Club One-medlem, så får ni snabbare ihop till en bonusresa tillsammans. Du gör detta online på Mina sidor.

Logga in

DIGITALT MEDLEMSKORT

Genom att ladda ner vår app hittar du smidigt din bokningsbekräftelse och all information kring din kommande resa. Nu kan du även få ditt digitala medlemskort i din mobil!

Läs mer här

 

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

ANVÄND #CLUBONESVERIGE FÖR ATT DELA MED DIG AV DINA UPPLEVELSER

För mer inspiration, följ oss på instagram under TallinkSverige och SiljaLineSverige.
Psst, riktigt fina bilder kan belönas!