BOKA NU → Prisförslag / Fartygsvisning
 
08 - 22 08 30 Ring oss

 

Gruppkryssningar

Efter många års erfarenhet av grupp- och konferensresor är du i goda händer när du får resan arrangerad av oss. Du kan få hjälp med allt från födelsedagskalas och temafester till möhippor och svensexor. Välj mellan Helsingfors, Tallinn, Riga eller Åbo. Gruppkryssningar anordnas för 10 personer eller fler.

Välkommen att arrangera nästa gruppresa med oss!

11 tim

Dagskryssning

En 11-timmars dagskryssning till Åland och tillbaka är ett enkelt och prisvärt sätt att få en energikick. Börja dagen med en härlig frukostbuffé och utsikt över skärgården.

 


Prisexempel: 121:- /pers
Ingår: Kryssning + frukostbuffé

 

Dagskryssning för grupper →

 

 

1 dygn

Gruppkryssning med Galaxy

Välkommen ombord på det perfekta fartyget för grupper - Östersjöns bästa nöjeskvarter! Följ med på en 23-timmars kryssning med Galaxy som avgår på kvällen från Stockholm.

 

Prisexempel: 290:- /pers
Ingår: Kryssning + lunchbuffé

 

Galaxykryssning för grupper →

 

 

1 dygn

Gruppkryssning med Baltic Princess

Välkommen ombord på en dygnskryssning som avgår på morgonen från Stockholm. Följ med på en 23-timmars kryssning med Baltic Princess genom skärgården.

 

Prisexempel: 290:- /pers
Ingår: Kryssning + lunchbuffé

 

Baltic Princess kryssning för grupper →

 

 

2 dygn

Gruppkryssning till Helsingfors

Systerfartygen fyller din resa med spännande upplevelser, upplyftande shower och efterlängtad avkoppling. Förboka ett event ombord, antingen under hamnuppehållet i Helsingfors eller under resans gång.

 

Prisexempel: 515:- /pers
Ingår: Kryssning + middagsbuffé
 

 

Gruppkryssning till Helsingfors →

 

 

2 dygn

Gruppkryssning till Tallinn

Victoria I och Baltic Queen fyller din resa med spännande upplevelser, upplyftande shower och avkoppling. Förboka föreläsningar, antingen under hamnuppehållet i Tallinn eller under resans gång.

 

Prisexempel: 440:- /pers
Ingår: Kryssning + middagsbuffé
 

 

Gruppkryssning till Tallinn →

 

 

2 dygn

Gruppkryssning till Riga

Fartygen Isabelle eller Romantika tar er till Riga där ni njuter av våra gruppmenyer ombord. På Isabelle finns dessutom teambuildingaktiviteten Escape Room. Förboka föreläsningar, antingen under hamnuppehållet i Riga eller under resans gång. Vi erbjuder även aktiviteter i Riga.

 

Prisexempel: 465:- /pers
Ingår: Kryssning + middagsbuffe

 

Gruppkryssning till Riga →