Sista minuten

Här kan du hitta härliga kryssningar, hotellpaket och reguljärresor till extra bra sista minuten-pris.

 


Förändrad trafik till Tallinn, Riga, Helsingfors och Åbo

All trafik på linjen Stockholm-Riga ställs in tills vidare.
All trafik på linjen Stockholm-Helsingfors ställs in tills vidare.

All trafik på linjen Stockholm-Tallinn ställs in tills vidare.
Reguljärresor på linjen Stockholm-Åbo tillåts endast för nödvändiga resor.
23-timmarskryssning med Galaxy på linjen Stockholm-Åbo tillåts för alla.

Detta beslut är till följd av den pågående coronavirus-situationen och för att säkerställa hälsa och säkerhet för personer som bor runt Östersjön.

Läs mer

  • CLUB ONE

    Östersjöns största kundklubb

    Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

    Bli medlem

Sista minuten kryssningar

Är du sugen på en sista minuten resa till Finland, Tallinn eller Riga? Då har du hamnat rätt! Här hittar du alla våra resor och kryssningar som du kan boka sista minuten. När andan faller på är det skönt att det finns resor du kan boka och komma iväg på snabbt, kanske redan samma dag. Unna dig en sista minuten weekend, en kryssning i skärgården eller en reguljärresa till din favoritstad, allt till riktigt bra sista minuten-priser.

På grund av rådande situation erbjuder vi inga sista minuten-resor just nu. Men håll utkik, vi uppdaterar denna sida så snart läget ändrats! Vi längtar tills vi kan resa sista minuten tillsammans igen, tryggt och säkert.