OBSERVERA

I samband med toppmötet mellan Ryssland och USA i Helsingfors 13-17 juli, ber vi alla passagerare att avsätta extra tid för att ta sig till terminalerna i Helsingfors. Under dessa dagar gäller även ökade gränskontroller i Finland, kom ihåg officiella resedokument.
 

Läs mer information här


På grund av mötet kommer det att finnas stora trafikstörningar i Helsingfors 16 juli. Extra tid behövs för att nå hamnar och betydande förseningar i trafiken i staden är möjliga. Passagerare uppmanas att tillåta mer tid än vanligt att resa till hamnen och vara beredda på förseningar i staden.
 

Trafikstörningar kommer också att gälla för kollektivtrafik, fotgängare och cykelbanor. Av säkerhetsskäl kommer konvojernas rutter inte att publiceras i förväg och polisen har befogenhet att stoppa trafiken. Mer information kommer att ges av Helsingfors stad på hel.fi så snart mötesplatsen är bekräftad.
 

Finland kommer att återinföra tillfälliga gränskontroller vid sina inre EU-gränser för att stödja säkerhetsarrangemangen för mötet mellan USA: s president Donald Trump och Rysslands president Vladimir Putin. Kontrollerna vid den inre gränsen börjar fredag ​​den 13 juli kl 12.00 och slutar tisdag 17 juli kl 12.00. Kontrollerna vid den inre gränsen kommer inte att utföras på alla passagerare. Alla passagerare måste medföra giltiga resedokument och vara beredda att presentera dessa på begäran av polisen och gränspolisen. Vi uppmanar alla passagerare att avsätta mycket tid till, från och i terminaler.

Svalkande drinkar i Sun Lounge

23H NÖJEN PÅ GALAXY Häng med på en 23-timmars kryssning med Galaxy och njut av sommaren ombord! Slappna av med svalkande drinkar i Sun Lounge på utedäck, med DJ's som uppträder varje helg.

Loungen håller öppet hela sommaren - bästa festen börjar här!

Läs mer & boka

Stanna kvar längre
med ett hotellpaket

TALLINK HOTELS City break i Tallinn eller Riga i sommar! Boka en resa med övernattning på Tallink Hotels och upptäck destinationens pärlor - oavsett om du vill ha tempo eller sköna spaupplevelser.

Hotellpaket fr 1 000:– /pers
Ingår: del i B2-hytt t/r och hotellnatt

LÄS MER & Boka

Kryssningar för hela familjen

FAMILJESEMESTER I SOMMAR Häng med oss till Helsingfors, Tallinn, Riga, Åbo eller Åland – vi har de rätta familjepaketen för en härlig sommarresa. Familjehytter, eller hytter med mumintema, och massvis med busiga aktiviteter.

Välkommen ombord!

Läs mer & boka

SHOPPING OMBORD