Narva inkl hotell

 

 

Populär semesterort i årtionden

Narva-Jõesuu, även kallad Nordens Riviera har med sin rena, vita sand varit en populär semesterort i Estland i många årtionden. Än idag finns många badhotell och några av Östersjöns bästa stränder kvar här. Se mer av Estland! Med oss kan du boka hotellpaket på härliga Noorus Spa Hotel.

Vi har också hotell i Tallinn, Tartu, Pärnu och på Ösel.

 

Till den här vackra platsen har människor rest sedan 1800-talet för att vila upp sig. Som en hyllning till historien har detta moderna Noorus Spa Hotel vid Narvaflodens strandkant kombinerat moderna arkitekturlösningar, professionell service, bekvämlighet och mysighet – allt för att vara en perfekt viloplats. Välj mellan flera olika bastur och pooler, Jacuzzi, terrass och gym. I matväg finns en hel del att välja mellan. På Romantic Garden Restaurant kan du njuta av traditionella estniska rätter, Noorus Pub bjuder på en stor meny och mysig stämning och i lobbybaren finns en mindre meny med lättare rätter.

Ingår:
Båtresa t/r med del i E-hytt, en hotellnatt med del i Standard dubbelrum inkl frukost samt inträde till pool- och bastuavdelningen

FR 965:- /PERS