Jurmala inkl hotell

 

 

Semestra på Lettlands riviera!

Solig semesteridyll och lata dagar på stranden under sommartid - javisst! Men även den perfekta kurorten med relax och spa för semesterfirare årets alla andra dagar. Endast 30 minuter från storstadspulsen i Riga väntar Jurmalas charmiga badorter. Här kan du spendera en helg på Jurmala Spa Hotel - ett modernt spahotell som lockar resenärer året om. Läs mer om Jurmalas semesterparadis här.

Vi har också hotellpaket i centrala Riga för den som vill bo i stan och besöka Jurmala över dagen.

Hotellpaket i riga

Hotel Jurmala Spa är ett modernt spahotell med konferenscenter som erbjuder bekväma och rymliga rum och är beläget i hjärtat av Jurmala på Jomas street som är huvudgatan för nöje och shopping. Under sommaren 2018 renoverades hotellets spa, Wellness Oasis, där du hittar allt som behövs för total avkoppling och återhämtning: pooler med olika temperaturer, Jacuzzi, Aqua bar, flera olika duschar och sex typer av bastur.

Obs. Hotel Jurmala Spa renoveras 28.1–28.4 2019, Wellness Oasis är stängt för underhåll 16.6–23.6 2019. Vi ber om ursäkt för eventuella störningar.

LÄS MER OM JURMALA

Ingår:
Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost, inträde till pool- och bastuavdelning samt gym.

FR 950:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One

 

Lielupe by Semarah hotels är ett stiligt och modernt hotell mitt bland väldoftande tallar och välkomnande havsdoft, bara fem minuters promenad till Bulduristranden och bra kommunikationer till Rigas och Jurmalas sevärdheter. Hotellet har perfekta rum för familjer. I det rymliga wellnesscentret finns 25-metersbassäng, barnpool, bastu, turkiskt ångbad, Jacuzzi, Techogym med den allra senaste utrustningen och relaxavdelning med lugnande naturljud. Fyll på med energi och ta hand om dig själv i Lielupe SPA Centre som har ett stort utbud av lyxiga spabehandlingar för kropp, ansikte, händer och fötter.

LÄS MER OM JURMALA

Ingår:
Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost samt 2,5 timmar i poolavdelningen per dag.

FR 920:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One