Hotellpaket i Ösel

Grönskande turistö

Den grönskande turistön Ösel är känd för sin medeltida historia. Har finns också vackra klapperstensfyllda stränder och fantastisk natur. I den lilla staden hittar du massor av charmiga barer, butiker och segelbåtar. En perfekt sommarsemester för vännerna så som familjen! Res till Tallinn och ta sedan antingen buss eller bil till Ösel. Boka ett hotellpaket med oss där hotell och båtresa ingår, och stanna kvar på något av de trevliga hotellen nedan.

Vi har också hotell i Tartu, Pärnu, Haapsalu, Narva och i Tallinn.

GEORG OTS SPA

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

GOSPA räknas bland de trendigaste hotellen i Estland. Det ligger naturskönt vid havet bredvid Kuressaares berömda biskopsborg och är ett familjevänligt spahotell som har rum speciellt anpassade för barnfamiljer. De flesta rummen har balkong och fin utsikt mot havet eller borgen.

Ingår:
Båtresa i del i B2-hytt, 1 hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost. Begränsat antal platser.

FR 845:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One

 

Det stilfulla hotellet Grand Rose SPA mitt i hjärtat av Kuressaare är känt för sin lyxiga spa- och bastuavdelning Rosaarium. Hotellet är ett av de modernaste på Ösel, men förenar ny stil med gammaldags. Här kan du få välgörande behandlingar, äta god mat och njuta av lyx.

Ingår:
Båtresa i del i B2-hytt, 1 hotellnatt med del i dubbelrum, en flaska mousserande vin i hotellets restaurang samt 1 valfri behandling av följande: Medi Jet massagesäng (20 min), massagefåtölj (15 min) eller saltkammare (40 min).Begränsat antal platser.

FR 995:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One

 

Bo modernt i historisk miljö. 4-stjärniga Arensburg Boutique Hotel & Spa ligger mycket centralt, nära biskopsparken och endast 800 m till närmaste badstrand.

Ingår:
Båtresa i del i B2-hytt, 1 hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost. Begränsat antal platser.

FR 897:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One