Ösel inkl hotell

 

 

Grönskande turistö

Den grönskande turistön Ösel är känd för sin medeltida historia. Har finns också vackra klapperstensfyllda stränder och fantastisk natur. I den lilla staden hittar du massor av charmiga barer, butiker och segelbåtar. En perfekt sommarsemester för vännerna så som familjen! Res till Tallinn och ta sedan antingen buss eller bil till Ösel. Boka ett hotellpaket med oss där hotell och båtresa ingår, och stanna kvar på något av de trevliga hotellen nedan.

Vi har också hotell i Tallinn, Tartu, Pärnu och Narva.

 

Just nu: Upp till 40% rabatt på hotellpaket med spa! Boka senast 5.2 - res t o m 29.3 2020. Ring gärna och boka för personlig service och de bästa tillvalen, vi bjuder på serviceavgiften! Tel: 08 - 22 21 40

Hotellpaket med spa fr 570:- /pers
Uppge kod: 108915

Ännu mer rabatt! Självklart har vi ännu bättre kampanjpris för medlemmar. Inte medlem? Bli medlem här

Läs mer & boka

 

GEORG OTS SPA

  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1

GOSPA räknas bland de trendigaste hotellen i Estland. Det ligger naturskönt vid havet bredvid Kuressaares berömda biskopsborg och är ett familjevänligt spahotell som har rum speciellt anpassade för barnfamiljer. De flesta rummen har balkong och fin utsikt mot havet eller borgen.

Ingår:
Båtresa t/r med del i E-hytt, en hotellnatt med del i Standard dubbelrum inkl frukost och tillgång till spaavdelning

FR 935:- /PERS

Det stilfulla hotellet Grand Rose SPA mitt i hjärtat av Kuressaare är känt för sin lyxiga spa- och bastuavdelning Rosaarium. Hotellet är ett av de modernaste på Ösel, men förenar ny stil med gammaldags. Här kan du få välgörande behandlingar, äta god mat och njuta av lyx.

Ingår:
Båtresa t/r med del i E-hytt, en hotellnatt med del i Standard dubbelrum inkl frukost tillgång till spaavdelning

FR 800:- /PERS

Arensburg Boutique Hotel & Spa förenar modern arkitektur med 300-årig historia i denna prisbelönta byggnad. Här bor du på huvudgatan i den gamla stadskärnan i Kuressaare nära biskopsborgen, biskopsparken och badstrand. Hotellets spa erbjuder behandlingar för alla behov och du kan även ta några simtag i poolen eller slappna av i bastun.

Ingår:
Båtresa t/r med del i E-hytt, en hotellnatt med del i Superior dubbelrum inkl frukost och tillgång till spaavdelning

FR 1000:- /PERS