Riga inkl hotell

 

 

Lettlands charmiga huvudstad Riga lockar besökare från hela Europa.

Strosa runt bland butiker, kullerstensgator och mysiga caféer. Stanna kvar en natt eller flera med ett hotellpaket. Passa på att boka in en prisvärd spabehandling och njut av vällagad mat, sköna uteserveringar och ett härligt pulserande nattliv. Ta med dig barnen och bo på Tallink Hotel Riga. Alla barn (3–12 år) får roliga presenter i receptionen. I närheten av Riga ligger Jurmala, en riktig sommarpärla.

Vi har också hotellpaket på Jurmala Spa Hotel i härliga semesterparadiset Jurmala, cirka 30 minuter från Riga, samt i litauiska Vilnius – som du når från Riga cirka fyra timmar med bil eller buss.

Boka tillval i Riga →

 

Just nu: Fina priser på sommarens hotellpaket, få upp till 25% rabatt på båtresan! Boka senast 28.6, res t o m 30.8 2019.

Hotellpaket fr 825:- /pers
Ingår: Båtresa t/r i E-hytt, hotellnatt med del i standardrum inkl frukost

Boka nu

 

På en paradgata mitt i Rigas pulserande stadskärna ligger Tallink Hotels nyaste förstklassiga hotell. Tallink Hotel Riga är en naturlig samlingsplats för nordiska Rigaresenärer tack vare utmärkt service, vänligt bemötande och annorlunda arkitektur. I hotellets restaurang Elements kan du själv tillreda din förrätt på en lavasten.

Häng med när vi besöker Tallink Hotel Riga, inspireras och läs mer i vår destinationsguide

Ingår:
Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost

JUST NU! FR 1010:-/PERS

Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel ligger centralt i närheten av Gamla stan. Passar perfekt för möten, konferenser, seminarier och andra stora evenemang. Internationell atmosfär med trevliga restauranger, nattklubb, casino och en häftig skybar på 26 våning med Rigas absolut bästa utsikt. I hotellets spaavdelning finns simbassäng, gym. Passa på att unna dig en behandling och ta del av bastun och utomhuspoolen.

Ingår:
Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost

FR 1420:- /PERS

Förstklassigt och mysigt boutiquehotell beläget i Gamla Stan. Byggnaden, som är från 1877, gjordes om till hotell 2000. Hotellet ligger på gångavstånd till både kulturella sevärdheter och shoppingdistrikt. Njut av mat komponerad av prisbelönta kockar på hotellets restaurang eller ta en drink på terrassen under sommarmånaderna.

Ingår:
Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost

FR 1490:- /PERS