Hotellpaket i Tartu

Estlands äldsta stad

Tartu är intellektets stad i Estland, här grundade kung Gustav II Adolf universitetet år 1632. Estlands äldsta stad är också landets näst största, och hit tar du dig enkelt med buss, bil eller tåg från Tallinn. Boka ett hotellpaket med oss och kombinera båtresan med en eller flera hotellnätter i Tartu. Här finns vackra klassicistiska byggnader från 1700-talet, grönskande parker, mysiga små caféer och låga priser som höjer trivseln.

Vi har också hotell i Tallinn, Pärnu, Haapsalu, Narva och på Ösel.

HOTEL DORPAT

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tartus största hotell bär stadens gamla namn, Dorpat. Hotellet öppnades 2007 i centrala Tartu och här har du många möjligheter till en skön vistelse: spa, wellness, en stor à la carte-restaurang med fin utsikt över ån Emajõgi och självklart alla sevärdheter och andra nöjen i närheten.

Ingår:
Båtresa i del i B2-hytt, 1 hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost. Begränsat antal platser.

FR 900:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One

 

HOTEL PALLAS

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nyrenoverade Pallas har ett utmärkt läge i centrala Tartu. Hotellet präglas av en modern glasfasad och en inredning inspirerad av konstverk av den s.k. Pallasskolan från 1920-talet. Det här är en favorit bland arkitektur-, kultur- och idrottsintresserade som vill bo i stimulerande miljö.

Ingår:
Båtresa i del i B2-hytt, 1 hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost. Begränsat antal platser.

FR 860:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One

 

Det nyöppnade lyxiga spahotellet erbjuder upplevelser för hela familjen. Hotellet ligger i centrala Tartu mitt i det nya shoppingkvarteret bland butiker, restauranger och barer. Det moderna fyrstjärniga spahotellet har 79 rum och ett stort spa- och vattencenter. Här öppnas en hel värld av olika spaupplevelser! Testa de elva olika poolerna och jacuzzis som spacentret erbjuder men också de fyra olika bastur - bland annat hamam, rysk bastu eller den klassiska finska bastun. För barnen finns såklart en egen pool med vattenattraktioner. På sommaren kan du njuta av soltimmarna på solterassen mitt i stan. Spabaren erbjuder förfriskningar och både kalla och varma snacks. Här finns också en spaavdelning där du kan välja behandlingar som väcker både kropp och själ. För dig som vill träna finns modernt utrustat gym.

Ingår:
Båtresa i del i B2-hytt, 1 hotellnatt med del i superiorrum inkl. frukost och inträde till bad samt flaskvatten, morgonrock och tofflor på rummet. Begränsat antal platser.

FR 1135:- /PERS
UPP TILL 20% RABATT MED Club One