Våra
destinationer

 

TALLINN | RIGA | Helsingfors | Åbo | Åland

arrow

Våra
destinationer

 

TALLINN | RIGA | Helsingfors | Åbo | Åland

arrow

 • Den bästa guiden till upplevelser på din destination


  Välkommen till vår destinationsguide runt Östersjön. Här hittar du tips på mat, shopping och upplevelser inför resan. Smaka på det gastronomiska Riga, eller ta en upptäcksfärd i Gamla stan i Tallinn Old. Aktivera dig i Åbo, eller shoppa i Helsingfors. Besök härliga badpärlor på Östersjöns riviera. Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!

  Letar du efter information om våra olika kryssningar och rutter - besök våra kryssningssidor här.

AKTUELLT

SEMESTRA PÅ LETTLANDS RIVIERA

JURMALAS SEMESTERPARADIS

JURMALA Den perfekta kurorten med relax och spa för semesterfirare årets alla dagar. Endast 30 minuter från storstadspulsen i Riga väntar Jurmalas charmiga badorter.

Läs mer →

SOL OCH BAD I PÄRNU

EN KLASSISK BADPÄRLA

PÄRNU Sanden gnistrar och havet glittrar i Estlands mesta sommarstad Pärnu. Med ett strandliv av högsta klass, trendiga matupplevelser och massor av kul för kidsen säger vi bara: res till Baltikums Miami.

Läs mer →

KONST, KULTUR OCH KONSERTER

Upplev kulturen i Tallinn

TALLINN Oavsett om du gillar opera, balett, folkmusik, rock, pop eller jazz, om du vill sitta eller dansa inne eller ute, så finns det något för dig. Tallinn har även ett rikt utbud av muséer att besöka.

Läs mer →

AKTIVERA DIG I ÅBO

VATTENLEK, MUMINTROLL OCH MINIGOLF I NEON

ÅBO Åbo är verkligen staden för den lekfulla och äventyrslystna. Du hittar allt från motorsport och havsbad till minigolf i nattklubbsmiljö och den färgsprakande Muminvärlden.
 

Läs mer →

Upplev Helsingfors rika kulturliv

Konst, kultur & sevärdheter

HELSINGFORS Helsingfors sjuder av kultur och erbjuder ett brett utbud av kvalitetsupplevelser. Här finner du allt från svensk teater, formgivning och design till världsmusik, och ett brett utbud lockande museer. Passa på att besöka bl a nyöppnade museet Amos Rex.

Läs mer →

SOMMARKRYSSA TILL HELSINGFORS

SOL OCH BAD I CITY

HELSINGFORS Under våren och sommaren vaknar Helsingfors till liv och du kan njuta av lata dagar i en solstol längs vattnet, ta ett dopp mitt i stan eller hoppa in i en taxi för några minuters bilfärd och uppleva äkta finsk bastukultur när den är som bäst.
Läs mer →

 •  

  Tallinn

  Upplev Tallinn - här hittar du våra bästa tips på upplevelser och aktviteter i Tallinn! Ta en upptäcksfärd i Gamla stan, hitta de bästa guldkornen för den shoppingsugne, njut av prisvärda och lyxiga spaupplevelser eller besök trendiga hak för den ölintresserade. Det finns mycket att hinna med under ett besök i Tallinn!

  Till artiklarna

 •  

  Riga

  Trendiga Riga - häng med när vi tipsar om upplevelser och aktviteter i Riga! Semestra på Lettlands riviera i den mysiga kurorten Jurmala, ta del av Rigas sjudande konst- och kulturliv, eller smaka på det gastronomiska Riga med lyxa smakupplevelser till bra priser. Oavsett om du reser på en kryssning eller stannar en längre stund finns upplevelser för alla smaker och intressen.

  Till artiklarna

 •  

  Helsingfors

  Här hittar du den bästa guiden till upplevelser i Helsingfors och övriga Finland. Lär bl a känna Finlands matkultur och få tips på restauranger av världsklass i Helsingfors, eller häng med när vi besöker och tipsar om några av våra favorithotell i Helsingfors.

  Till artiklarna

 • Åbo

  Åbo är staden för den lekfulla och äventyrslystna! Här hittar du allt från motorsport och havsbad till minigolf i nattklubbsmiljö och den färgsprakande Muminvärlden. Vi ger dig de bästa tipsen på aktiviteter, shopping, mat och upplevelser när du besöker Åbo på en kryssning eller med ett hotellpaket.

  Till artiklarna

 •  

  Åland

  Till Åland tar du dig enkelt på en reguljärresa med något av våra fartyg till Åbo, Helsingfors eller Tallinn. Många åker till Åland för att njuta av sol och bad under sommarhalvåret. Men faktum är att du kan bada året runt på ön. Passa även på att göra ett besök på Kastelholms slott, vars historia börjar i slutet av 1300-talet. Här finns mycket att se och uppleva året om!

  Till artiklarna

LÄS MER OM VÅRA KRYSSNINGAR →