Våra
destinationer

 

TALLINN | RIGA | Helsingfors | Åbo | Åland

arrow

Våra
destinationer

 

TALLINN | RIGA | Helsingfors | Åbo | Åland

arrow

 • Välkommen till den bästa guiden till din destination!


  Här hittar du tips på mat, shopping och upplevelser inför resan. Vi uppdaterar med nya tips allt eftersom. Smaka på det gastronomiska Riga, eller ta en upptäcktsfärd i Gamla stan i Tallinn. Aktivera dig i Åbo, eller shoppa i Helsingfors. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!

  Med en 40-timmars kryssning får du en heldag iland att lära känna staden. Frukost ombord eller på café, spabesök, museum eller andra aktiviteter plus en härlig långlunch. Med våra hotellpaket kan du stanna en natt eller två och få mer tid till upplevelser. Alltid till ett förmånligt pris när du bokar via oss. Du hinner med spa, kultur, fantastiska matupplevelser och shopping. Det är bara att ta för sig!

  Letar du efter information om våra olika kryssningar och rutter - besök våra kryssningssidor här.

   

AKTUELLT

Smaka på Helsingfors

Den bästa vegoburgaren finns i Helsingfors

HELSINGFORS Staden har tagit upp kampen om att bli Nordens restauranghuvudstad nummer ett. Vi tipsar om de bästa restaurangerna i Helsingfors. Läs mer →

ETT AVSLAPPNAT FOODIE-PARADIS

SMAKA PÅ TALLINN

TALLINN En av norra Europas mest intressanta restaurangstäder. Foodies och gourmander från hela världen lägger upp bilder och filmer från de välbesökta matställena. Passa på att besöka Tallinn Restaurant week 1-7 november 2019!

Läs mer →

Restauranger på Åland

VÅRA BÄSTA TIPS PÅ RESTAURANGER

ÅLAND Här finns det sjävklart ett stort antal restauranger att besöka och avnjuta menyerna på. Vi har listat våra bästa tips på restauranger på Åland som alla är väl värda ett besök.
 

Läs mer →

AKTIVERA DIG I ÅBO

ÄVENTYR, MUMINTROLL OCH MINIGOLF I NEON

ÅBO Det här är staden för den lekfulla och äventyrslystna. Du hittar allt från motorsport och havsbad till minigolf i nattklubbsmiljö och den färgsprakande Muminvärlden som har öppet utvalda helger i höst!

Läs mer →

Upplev Helsingfors rika kulturliv

Konst, kultur & sevärdheter

HELSINGFORS Staden sjuder av kultur och erbjuder ett brett utbud av kvalitetsupplevelser. Här finner du allt från svensk teater, formgivning och design till världsmusik, och ett brett utbud lockande museer. Passa på att besöka bl a nyöppnade museet Amos Rex.

Läs mer →

Relaxa i Riga

LYXSPA, BARBERARE OCH BASTUKULTUR

RIGA Staden där öst möter väst och gammalt möter nytt. Här hittar du allt från det moderna Espa Spa och skönhetssalongen Babor, till det anrika Baltā Pirts och barbershopen Rīgas Bārddzinis.
Läs mer →

 •  

  Tallinn

  Upplev Tallinn - här hittar du våra bästa tips på upplevelser och aktviteter i Tallinn! Ta en upptäcksfärd i Gamla stan, hitta de bästa guldkornen för den shoppingsugne, njut av prisvärda och lyxiga spaupplevelser eller besök trendiga hak för den ölintresserade. Det finns mycket att hinna med under ett besök i Tallinn!

  Till artiklarna

 •  

  Riga

  Trendiga Riga - häng med när vi tipsar om upplevelser och aktviteter i Riga! Semestra på Lettlands riviera i den mysiga kurorten Jurmala, ta del av Rigas sjudande konst- och kulturliv, eller smaka på det gastronomiska Riga med lyxa smakupplevelser till bra priser. Oavsett om du reser på en kryssning eller stannar en längre stund finns upplevelser för alla smaker och intressen.

  Till artiklarna

 •  

  Helsingfors

  Här hittar du den bästa guiden till upplevelser i Helsingfors och övriga Finland. Lär bl a känna Finlands matkultur och få tips på restauranger av världsklass i Helsingfors, eller häng med när vi besöker och tipsar om några av våra favorithotell i Helsingfors.

  Till artiklarna

 • Åbo

  Åbo är staden för den lekfulla och äventyrslystna! Här hittar du allt från motorsport och havsbad till minigolf i nattklubbsmiljö och den färgsprakande Muminvärlden. Vi ger dig de bästa tipsen på aktiviteter, shopping, mat och upplevelser när du besöker Åbo på en kryssning eller med ett hotellpaket.

  Till artiklarna

 •  

  Åland

  Till Åland tar du dig enkelt på en reguljärresa med något av våra fartyg till Åbo, Helsingfors eller Tallinn. Många åker till Åland för att njuta av sol och bad under sommarhalvåret. Men faktum är att du kan bada året runt på ön. Passa även på att göra ett besök på Kastelholms slott, vars historia börjar i slutet av 1300-talet. Här finns mycket att se och uppleva året om!

  Till artiklarna

LÄS MER OM VÅRA KRYSSNINGAR →