Våra
destinationer

 

TALLINN | RIGA | Helsingfors | Åbo | Åland

arrow

Våra
destinationer

 

TALLINN | RIGA | Helsingfors | Åbo | Åland

arrow

 • Välkommen till den bästa guiden till din destination!


  Här hittar du tips på mat, shopping och upplevelser inför resan. Vi uppdaterar med nya tips allt eftersom. Smaka på det gastronomiska Riga, eller ta en upptäcktsfärd i Gamla stan i Tallinn. Aktivera dig i Åbo, eller shoppa i Helsingfors. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!

  Med en 40-timmars kryssning får du en heldag iland att lära känna staden. Frukost ombord eller på café, spabesök, museum eller andra aktiviteter plus en härlig långlunch. Med våra hotellpaket kan du stanna en natt eller två och få mer tid till upplevelser. Alltid till ett förmånligt pris när du bokar via oss. Du hinner med spa, kultur, fantastiska matupplevelser och shopping. Det är bara att ta för sig!

  Letar du efter information om våra olika kryssningar och rutter - besök våra kryssningssidor här.

   

VÅRA TIPS

Längta bort med oss

För dig som längtar till havet

LÄNGTAN Eftersom att det finns en begränsad möjlighet att kryssa just nu vill vi passa på att ta med dig på en resa digitalt! Häng med oss ombord, följ med till våra destinationer och ta del av andra resenärers upplevelser såväl ombord som i land. Till sidan →

23h ombord på Galaxy

God mat, shopping, bad & relax

23H GALAXY Kliv ombord på Galaxy för en härlig 23-timmarskryssning! Koppla av med relax och bad, njut av god mat och trevlig taxfreeshopping. Läs mer →

WE WILL CRUISE AGAIN

VÅR RESA BÖRJAR PÅ BLOGGEN

Håll dig uppdaterad och inspirerad på vår nya blogg! Följ med på mysiga reseupplevelser, ta del av både spännande nyheter och härliga destinationsminnen. Ibland lägger vi dessutom upp roliga tävlingar med fina priser! Vi är i detta tillsammans – och tillsammans ska vi ge oss ut på havet igen. Läs mer →

 • Tallinn i Estland

   

  Tallinn

  Upplev Tallinn - här hittar du våra bästa tips på upplevelser och aktviteter i Tallinn! Ta en upptäcksfärd i Gamla stan, hitta de bästa guldkornen för den shoppingsugne, njut av prisvärda och lyxiga spaupplevelser eller besök trendiga hak för den ölintresserade. Det finns mycket att hinna med under ett besök i Tallinn!

  Läs mer om Tallinn

 • Riga i Lettland

   

  Riga

  Trendiga Riga - häng med när vi tipsar om upplevelser och aktviteter i Riga! Semestra på Lettlands riviera i den mysiga kurorten Jurmala, ta del av Rigas sjudande konst- och kulturliv, eller smaka på det gastronomiska Riga med lyxa smakupplevelser till bra priser. Oavsett om du reser på en kryssning eller stannar en längre stund finns upplevelser för alla smaker och intressen.

  Läs mer om Riga

 •  

  Helsingfors

  Här hittar du den bästa guiden till upplevelser i Helsingfors och övriga Finland. Lär bl a känna Finlands matkultur och få tips på restauranger av världsklass i Helsingfors, eller häng med när vi besöker och tipsar om några av våra favorithotell i Helsingfors.

  Till Helsingfors

 • Åbo

  Åbo är staden för den lekfulla och äventyrslystna! Här hittar du allt från motorsport och havsbad till minigolf i nattklubbsmiljö och den färgsprakande Muminvärlden. Vi ger dig de bästa tipsen på aktiviteter, shopping, mat och upplevelser när du besöker Åbo på en kryssning eller med ett hotellpaket.

  Till Åbo

 •  

  Åland

  Till Åland tar du dig enkelt på en reguljärresa med något av våra fartyg till Åbo, Helsingfors eller Tallinn. Många åker till Åland för att njuta av sol och bad under sommarhalvåret. Men faktum är att du kan bada året runt på ön. Passa även på att göra ett besök på Kastelholms slott, vars historia börjar i slutet av 1300-talet. Här finns mycket att se och uppleva året om!

  Till Åland

LÄS MER OM VÅRA KRYSSNINGAR →