Marski by Scandic

  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1

Nyhet!

Nytt namn, ny design! Äntligen har Marski by Scandic öppnat sina dörrar efter en helrenovering. Finlands första signaturhotell med Helsingfors mest oslagbara läge – mittemot Stockmann och Svenska Teatern. I närheten ligger Design District, bra restauranger och många shoppinggator. Marskis restaurang Kuusi Palaa erbjuder finska rena smaker med en internationell twist. Njut av Marskis egen kaffeblanding på Kafé 7:01 eller besök Marski Bar – en modern finsk cocktailbar med familjevänlig service och en unik atmosfär. Få tips på hur ni bäst spenderar tiden i Helsingfors med hjälp av hotellets Lifestyle concierge-service.

Ingår:
Båtresa t/r med del i B-hytt, en hotellnatt med del i Classic dubbelrum inkl frukost

FR 1605:- /PERS

Hotellpaket

Familjepaket

RES MED FAMILJEN Bo bekvämt på Marski by Scandic med hela familjen. Här bor ni nära till allt och kan få hjälp med tips och hjälp med bokngar av hotellets egen Lifestyle concierge.

Fr 3730:– /familj

Ingår: Resa t/r i B-hytt, en hotellnatt i Spacious Family (2 vuxna och 2 barn 0–11 år) inkl frukost

Hotellpaket

UNNA DIG LITE Res iväg på en getaway till Helsingfors och bo i en hytt med havsutsikt. Väl framme bor du mitt i stan, nära till restauranger, museer och det mysiga området Rödbergen.

Fr 1675:– /pers

Ingår: Resa t/r med del i A-hytt, en hotellnatt med del i Classic dubbelrum inkl frukost

Tips iland

SIGHTSEEING

RUNDTUR MED GUIDE Stadsrundturen tar dig bekvämt med till de mest intressanta sevärdheterna. Audio City Tour (röda Panorama bussar) erbjuder rundtur med hörlurar på 8 olika språk. Boka resa och sightseeing samtidigt. Läs mer här

Pris 294:– /vuxen

BOKA NU

SEA LIFE

SPÄNNANDE UNDERVATTENSVÄRLD Ta med barnen på en sagolik resa i undervattensvärlden Sea Life. Har du alltid undrat hur en sjöstjärna, sjöborre eller sjögurka ser ut på nära håll? Då är det möjligt att bekanta sig med dessa här! Läs mer här

Pris 165:– /vuxen

BOKA NU