Studentresor

Upp till 25% studentrabatt på våra kryssningar för medlemmar i mecenat


De bästa studentkryssningarna hittar du hos Tallink och Silja Line! Res enkelt på minisemester till Helsingfors, Tallinn och Riga, eller upplev 23h party ombord på Galaxy. Koppla av med kompisgänget till havs, alltid till de bästa priserna. Kryssa i 40 timmar, eller stanna på hotell. Vi har flera hotellpaket på alla destinationer, så att du kan uppleva mer på plats! 

Via Mecenat har du upp till 25% studentrabatt på kryssningar. Gäller ej specialkryssningar och antalet platser är begränsade.

Just nu får du ett extra bra erbjudande på kryssning 23h med Galaxy med din mecenatkod! Kryssa för 100:- /hytt - boka senast 30.4. Läs mer och hämta din rabattkod nedan.

Klicka på knappen för att hämta din unika studentrabatt.

Hämta rabattkod

mecenat logotyp
 

Erbjudande

Kryssning 23h med Galaxy

Häng med på en fartfylld 23-timmars nöjeskryssning där semestern startar så fort du stiger på. Just nu extra bra pris för dig som är medlem i Mecenat. Begränsat antal platser per avgång. Boka senast 30.4, res t o m 20.6 2019.

Kryssning för 100:- /B-hytt
Uppge din rabattkod från Mecenat när du bokar - du hämtar den via knappen ovan.

BOKA NU

BOKA NU

Artister ombord

Helger på Galaxy

Fredagar och lördagar har vi kända artister och duktiga DJ:s på scen - med uppträdanden som passar alla åldrar. Kommande artister är bl a:

Stiftelsen
Wiktoria
Lisa Ajax
Stor

Läs mer här →

BOKA NU

BOKA NU

DJ'S OMBORD

HEDEGAARD & MARTIN JENSEN

20.4 2019 Häng med på en partykryssning ombord Galaxy, med uppträdande av två prisbelönta DJ's och producenter! Danska Hedegaard och Martin Jensen står för kvällens underhållning, kända bl a för låtarna "Happy Home" ft Lukas Graham och "Solo Dance".

Läs mer här →

BOKA NU

BOKA NU

 

INTE MEDLEM i Club One?

INTE MEDLEM i Club One?

Bli medlem här →

Östersjöns största kundklubb! Ta del av exklusiva erbjudanden, rabatter och bonusresor.