Studentresor

Upp till 25% studentrabatt på våra kryssningar för medlemmar i mecenat


De bästa studentkryssningarna hittar du hos Tallink och Silja Line! Res enkelt på minisemester till Helsingfors, Tallinn och Riga, eller upplev 23h party ombord på Galaxy. Koppla av med kompisgänget till havs, alltid till de bästa priserna. Kryssa i 40 timmar, eller stanna på hotell. Vi har flera hotellpaket på alla destinationer, så att du kan uppleva mer på plats! 

Via Mecenat har du alltid upp till 25% studentrabatt på kryssningar. Gäller ej specialkryssningar och antalet platser är begränsade.

Klicka på knappen för att hämta din unika studentrabatt.

Hämta rabattkod

mecenat logotyp

Galaxy Party Weekends

SUMMER EDITION Bästa helgerna får du ombord på Galaxy, varje fredag och lördag hela sommaren! Det blir svalkande drinkar på utedäck och sköna beats från dj-båset i Sun Lounge och Starlight Palace - och som alltid ett 23-timmars party ombord. Missa inte det!

ALEXANDER BERGSTRÖM 1 & 2.6
THONY LAURENT 8 & 9.6
AMANDA ALMIUS 6 & 7.7

Läs mer här →

BOKA NU

BOKA NU

Monday Bar Summer Cruise

SPECIALKRYSSNING Den legendariska klubbpromotern Monday Bar har fram tills idag hunnit presentera hela 52 internationella kryssningar. Nu är de tillbaka igen! En 40h kryssning till Riga med dansmusik som trance och PSY, framfört av kända DJ's .

BEN NICKY
RAM
NOISECONTROLLERS
MAJOR7

Läs mer här →

BOKA NU

BOKA NU

Artister ombord

KONSERTER & SPELNINGAR Vi har artister i världsklass ombord året om. Håll koll i vårat spelschema för att se de senaste bokningarna och passa på att res när just din favoritartist uppträder.

Vi anordnar också tillsammans med en rad samarbetspartners över 70 populära specialkryssningar varje år. Följ länken nedan för att se vad som händer ombord i vår artistlista!

 

Läs mer här →

BOKA RESA

BOKA NU

 

INTE MEDLEM i Club One?

INTE MEDLEM i Club One?

Bli medlem här →

Östersjöns största kundklubb! Ta del av exklusiva erbjudanden, rabatter och bonusresor.