Studentresor

Upp till 25% studentrabatt på våra kryssningar för medlemmar i mecenat


De bästa studentkryssningarna hittar du hos Tallink och Silja Line! Res enkelt på minisemester till Helsingfors, Tallinn och Riga, eller upplev 23h party ombord på Galaxy. Koppla av med kompisgänget till havs, alltid till de bästa priserna. Kryssa i 40 timmar, eller stanna på hotell. Vi har flera hotellpaket på alla destinationer, så att du kan uppleva mer på plats! 

Via Mecenat har du alltid upp till 25% studentrabatt på kryssningar. Gäller ej specialkryssningar och antalet platser är begränsade.

Klicka på knappen för att hämta din unika studentrabatt.

Hämta rabattkod

mecenat logotyp

Galaxy Party Weekends

MELODI EDITION Bästa helgerna på Galaxy, för dig som älskar festivalen! Alla avgångar har show med festivaltema, quiz och karaoke med härlig festivalstämning ombord. Det blir en helkväll på Galaxy med sköna beats från dj-båset och ett 23-timmars party ombord.

 

JOHN LUNDVIK 27.4
LIAMOO 28.4
MÅNS ZELMERLÖW 5.5

Läs mer här →

BOKA NU

BOKA NU

Garden stage cruise

BY SUMMERBURST Den perfekta förfesten för Summerburst 2018! För andra året i rad presenterar vi Garden Stage Cruise. Några av de starkast lysande stjärnorna i DJ-världen ombord den 4 maj 2018.

 

LAIDBACK LUKE
R3HAB WILL SPARKS
ALBIN MEYERS
THE JILLIONAIRE
MARK VILLA

Läs mer här →

BOKA NU

BOKA NU

Artister ombord

KONSERTER & SPELNINGAR Vi har artister i världsklass ombord året om. Håll koll i vårat spelschema för att se de senaste bokningarna och passa på att res när just din favoritartist uppträder. Vi anordnar också tillsammans med en rad samarbetspartners över 70 populära specialkryssningar varje år.

 

RENAIDA 18.5
MARTIN ALMGREN 19.5
ACE WILDER 25.5

Läs mer här →

BOKA NU

BOKA NU

 

 

Club One kundklubb