BOKA NU → Prisförslag / Fartygsvisning
 
08 - 22 08 30 Ring oss

 

Ombord

Mat, hytter, shopping & nöjen

Under ett och samma tak finns det mycket att upptäcka ombord. Vi erbjuder många olika smakupplevelser, allt från grillat, fine dining till läckra skaldjur och buffé där ni hittar ett brett och varierat matutbud med något för alla smaker. Ombord erbjuder vi förmånlig shopping till taxfree-priser. Dessutom hittar du produkter i vårt utbud som inte går att hitta i land. Njut av vår uppskattade underhållning med allt från akrobatik och dansshower till uppträdanden av kända svenska artister. Missa inte att varva ner i vår relaxavdelning eller slå dig ner på däck och njut av fantastiska vyer av skärgård och hav.


 

Helger på Galaxy

SILJA LINE Bästa festen får du ombord på Galaxy, med kända artister på utvalda helger under hela året!
Häng med på en 23-timmars kryssning ombord Silja Resort, det blir stjärnspäckad underhållning, härlig partystämning och sköna beats från dj-båset.

Läs mer om artister och helger på Galaxy

Shower ombord

It's Showtime! Varje kväll uppträder showgrupper från alla världens hörn ombord ör att du ska få en så trevlig och underhållande resa som möjligt. Showerna kan innehålla allt ifrån dans, sång och magi till stand-up, akrobatik och balett. Det bjuds alltid på en show på eftermiddagen/kvällen samt en show runt midnatt.

Läs mer om shower ombord

 

Relax & bad

 

 

På alla fartyg till och från Stockholm finns någon form av bastu och bad, antingen pool eller jacuzzi. Det finns även flera bastualternativ, både turkisk bastu och traditionell. Boka privat bastu eller passa på att avnjuta en svalkande dryck i relaxområdet.

 
  • Pool

Fartyg: Baltic Queen (40h Tallinn) & Silja Galaxy (23h Åbo)

 
  • Bastu - privat eller delad

Fartyg: Samtliga

 
  • Jacuzzi

Fartyg: Samtliga

 
  • Behandlingar

Fartyg: Baltic Queen & Victoria I (40h Tallinn), Romantika & Isabelle (40h Riga)


Läs mer