BILA MED BÅT - UPPLEV MER


Har du vänner i Estland, Lettland eller Finland, hälsa på dem i vinter. Vi har alltid bra priser på bilpaket. Det är bekvämt att ta med bilen ombord. Förutom att du hinner uppleva så mycket mer kan du shoppa loss ordentligt och fylla bilen med alla godsaker. Du kan till exempel resa Stockholm - Åbo och hem Helsingfors - Stockholm för att upptäcka den finska skärgården eller varför inte Stockholm - Tallinn och hem Riga - Stockholm för att se vad kuststräckan har att erbjuda.

Åbo fr 372:-* per hytt och personbil
Helsingfors fr 955:-* per hytt och personbil
Tallinn fr 1599:-* per hytt och personbil
Riga fr 1760:-* per hytt och personbil

Missa inte att bli medlem i Club One för exklusiva erbjudanden och rabatter! Extra bra medlemspriser på alla bilpaket: upp till 10% rabatt som bronze-medlem, upp till 20% rabatt som silver-medlem och upp till 30% rabatt som gold-medlem.

* För exakt pris - se bokningsmotorn.

BOKA DIREKT »

$image.alt-text.data

Triangelresor

Upplev en eller flera destinationer under en och samma resa. Du kan till exempel ta båten till Åbo genom Nådendal och skärgården och lära känna Helsingfors på vägen hem innan ni tar båten tillbaka till Stockholm.


Triangelresor bokas enklast som enkelresor med bil.
Boka »

Våra destinationer

Med oss kan du åka till flertalet destinationer i Finland – nästan som hemma men lite annorlunda. Det finns många bra skäl att besöka Estland. Spakulturen och blandningen mellan öst och väst lockar många turister varje år. Lettland, ett land som på senare år blivit väldigt populärt bland spa- och livsnjutare.
 

Våra destinationer »

$image.alt-text.data

Fyll bilen med taxfree shopping

Om du är ute efter en massa bra shopping har du hittat rätt. Gå loss bland årets dofter, förstklassiga viner, godis, smink och delikatesser. Du hittar ett brett utbud av shopping på alla våra fartyg. Bäst av allt är att du kan lassa bilen full med godbitar.
 

Shopping ombord »

Bilpaket Tallinn fr. 1599:-

Ta med bilen på båten över till Tallinn.

Från Tallinn når du vackra Pärnu. Bila längst kusten, kanske hela vägen ner till Riga. På senare tid har Tallinn återupptäckts av svenska familjer på jakt efter en förmånlig semester med bra hotell och spaupplevelser.

Ingår: Båtresa enkel väg, B-hytt för 1-4 personer + personbil

Boka »

Bilpaket Riga FR. 1760:-

Ta med bilen på båten över till Riga.

Från Riga når du flera mysiga orter längst Rigabukten, bland annat Jurmala. Här kan du njuta av spahotell i världsklass och vacker natur.

Ingår: Båtresa enkel väg, C-hytt för 1-4 personer + personbil

Boka »

Bilpaket Helsingfors FR. 955:-

Ta med bilen på båten över till Helsingfors.

Finlands landskap bjuder på en fantastisk variation av skog och vatten. Naturen är lättillgänglig från olika städer. Men varje finsk region har en egen utpräglad karaktär, från Lapplands vildmarker till östra Finlands sjösystem och skärgårdarna i sydväst.

Ingår: Båtresa enkel väg, C-hytt för 1-4 personer + personbil

 

Boka »

Bilpaket Åbo fr. 372:-

Ta med bilen på båten över till Åbo.

Från Åbo når du flera spännande destinationer förutom själva Åbo. Endast 15 km från Åbo hittar du Nådendal och Nådendal Spa Hotell. Bo kvar en natt, njut av spaupplevelser och roliga aktiviteter för barn. Bara en liten biltur bort är Helsingfors och allt som finns att uppleva där.

Pris fr. 372:- med Baltic Princess morgonavgång
Ingår: Båtresa morgon, enkel väg, däcksplats + personbil

Pris fr. 734:- med Galaxy kvällsavgång
Ingår: Båtresa kväll, enkel väg, E-hytt för 1-4 personer + personbil

Boka »