UPPLEV MER
BILA MED BÅT

Har du vänner i Estland, Lettland eller Finland? Passa på att hälsa på i vår! Vi har alltid bra priser på bilpaket, och det är bekvämt att ta med bilen ombord. Förutom att du hinner uppleva så mycket mer kan du shoppa loss ordentligt och fylla bilen med alla godsaker. Du kan till exempel resa Stockholm - Åbo och hem Helsingfors - Stockholm för att upptäcka den finska skärgården eller varför inte Stockholm - Tallinn och hem Riga - Stockholm för att se vad kuststräckan har att erbjuda.
Ta med bilen ombord

LÄS MER »
 • Åbo fr 372:-* per hytt och personbil
 • Helsingfors fr 1106:-* per hytt och personbil.
 • Tallinn fr 1599:-* per hytt och personbil
 • Riga fr 1656:-* per hytt och personbil

 • * För exakt pris - se bokningsmotorn.

 • Bli inspirerad och läs mer om våra resor nedan!

 

BILPAKET FR
372:–

/HYTT & BIL

BILPAKET

 

BILPAKET

 

BILPAKET TALLINN

Ta med bilen på båten över till Tallinn. Från Tallinn når du vackra Pärnu. Bila längst kusten, kanske hela vägen ner till Riga. På senare tid har Tallinn återupptäckts av svenska familjer på jakt efter en förmånlig semester med bra hotell och spaupplevelser.

Fr 1599:– /hytt och personbil.
Ingår: Båtresa enkel väg, B-hytt för 1-4 personer + personbil.

 

BOKA »

BOKA »

BILPAKET RIGA

Ta med bilen på båten över till Riga. En härlig destination året om. Från Riga når du flera mysiga orter längst Rigabukten, bland annat Jurmala, ett riktigt sommarparadis! Här kan du bland annat njuta av spahotell i världsklass och vacker natur.

Fr 1656:– /hytt och personbil.
Ingår: Båtresa enkel väg, C-hytt för 1-4 personer + personbil.

 

BOKA »

BOKA »

BILPAKET HELSINGFORS

Ta med bilen på båten över till Helsingfors. Finlands landskap bjuder på en fantastisk variation av skog och vatten. Naturen är lättillgänglig från olika städer. Men varje finsk region har en egen utpräglad karaktär, från Lapplands vildmarker till östra Finlands sjösystem och skärgårdarna i sydväst.

Fr 1106:– /hytt och personbil
Ingår: Båtresa enkel väg, C-hytt för 1-4 personer + personbil.

 

BOKA »

BOKA »

BILPAKET ÅBO KVÄLLSAVGÅNG

Ta med bilen över till Åbo. Utresa på kvällen med Galaxy, och anländ tidig morgon till Åbo. Utforska Finland med bil. En kort tur bort finns Helsingfors och allt som finns att uppleva där. Fortsätt med en omväg till Tammerfors, väl värt för att se Nordens största inlandsstad, som du lätt kan bekanta dig med på egen hand.

Fr 734:– /hytt och personbil.
Ingår: Båtresa Galaxy kväll, enkel väg, E-hytt för 1-4 personer + personbil.

 

BOKA »

BOKA »

BILPAKET ÅBO MORGONAVGÅNG

Res på morgonen med Baltic Princess. Från Åbo når du flera spännande destinationer förutom själva Åbo. Endast 15 km från Åbo hittar du Nådendal och Nådendal Spa Hotell. Bo kvar en natt, njut av spaupplevelser och roliga aktiviteter för barn på ett härligt hotell vid vattnet. Vacker natur och spännande upplevelser.

Fr 372:– /hytt och personbil.
Ingår: Båtresa Baltic Princess morgon, enkel väg, E-hytt för 1-4 personer + personbil.

 

BOKA »

BOKA »

TIPS

 

TIPS

 
 • TRIANGELRESOR

  TRIANGELRESOR

  UPPLEV FLER DESTINATIONER

  Upplev en eller flera destinationer under en och samma resa. Du kan till exempel ta båten till Åbo genom Nådendal och skärgården och lära känna Helsingfors på vägen hem innan ni tar båten tillbaka till Stockholm. Triangelresor bokas enklast som enkelresor med bil.

  BOKA NU »

 • VÅRA DESTINATIONER

  VÅRA DESTINATIONER

  SE MER PÅ DIN RESA

  Med oss kan du åka till flertalet destinationer i Finland – nästan som hemma men lite annorlunda. Det finns många bra skäl att besöka Estland. Spakulturen och blandningen mellan öst och väst lockar många turister varje år. Lettland, ett land som på senare år blivit väldigt populärt bland spa- och livsnjutare.

  VÅRA DESTINATIONER »

 • SHOPPA OMBORD

  SHOPPA OMBORD

  FYLL BILEN MED VAROR FRÅN TAXFREE

  Om du är ute efter en massa bra shopping har du hittat rätt. Gå loss bland årets dofter, förstklassiga viner, godis, smink och delikatesser. Du hittar ett brett utbud av shopping på alla våra fartyg. Bäst av allt är att du kan lassa bilen full med godbitar.

  SHOPPING OMBORD »

 

 
 • CLUB ONE

  CLUB ONE

  ÖSTERSJÖNS STÖRSTA KUNDKLUBB

  Missa inte att bli medlem i CLUB ONE för medlemsrabatt på ordinarie priser! Extra bra medlemspriser på bilpaket till alla våra destinationer, upp till 10% rabatt som bronze-medlem, upp till 20% rabatt som silver-medlem och upp till 30% rabatt som gold-medlem. Läs mer »

  BLI MEDLEM »