Upplev mer
bila med båt

Upplev mer, ta bilen ombord! Hälsa på släkt och familj i Estland, Lettland eller Finland, eller smit iväg på en härlig bilsemester. Vi har alltid bra priser på bilpaket, och det är bekvämt att ta med bilen när du reser med hela familjen. Förutom att du hinner uppleva så mycket mer kan du shoppa loss och fylla bilen med alla godsaker.

Alltid bättre pris på bilpaket för medlemmar i Club One. Är du inte medlem?
Bli medlem här för bästa pris. Prisexempel nedan avser Silver-nivå.


FR 392:-
/HYTT & BIL

 

 

 • Trygghet på resan

   

   

  Välkommen ombord till en trygg och säker resa. Våra fartyg har gott om utrymme och därmed möjlighet till social distans. För din och vår trygghet har vi vidtagit en rad säkerhetsåtgärder såväl i terminalen som ombord på fartygen för att förhindra spridning av coronaviruset.

  Läs mer om trygghet och säkerhet ombord

   

Helsingfors
bilpaket

Ta med bilen på båten över till Helsingfors. Finlands landskap bjuder på en fantastisk variation av skog och vatten. Naturen är lättillgänglig från olika städer. Varje region har en egen utpräglad karaktär, från Lapplands vildmarker till östra Finlands sjösystem och skärgårdarna i sydväst.

Fr 1365:– /hytt & bil
Ingår: Båtresa enkel väg, C-hytt för 1–4 personer + personbil

BOKA BOKA

Åbo
kvällsavgång

Ta med bilen till Åbo. Utresa på kvällen med Galaxy, anländ tidig morgon till Åbo. Utforska Finland! En kort tur bort finns Helsingfors och allt som finns att uppleva där. Fortsätt till Tammerfors, väl värt för att se Nordens största inlandsstad, som du lätt bekantar dig med på egen hand.

Fr 1105:– /hytt & bil
Ingår: Båtresa Galaxy, enkel väg, E-hytt för 1–4 personer + personbil

BOKA BOKA

Åbo morgonavgång

Res på morgonen med Baltic Princess. Från Åbo når du flera spännande destinationer. Endast 15 km från Åbo hittar du Nådendal och Nådendal Spa Hotell. Bo kvar en natt, njut av spaupplevelser och roliga aktiviteter för barn på ett härligt hotell precis vid vattnet.

Fr 430:– /hytt & bil
Ingår: Båtresa Baltic Princess, enkel väg, E-hytt för 1–4 personer + personbil

BOKA BOKA

BILPAKET TALLINN

Ta med bilen på båten över till Tallinn. Från Tallinn når du vackra Pärnu. Bila längst kusten, kanske hela vägen ner till Riga. På senare tid har Tallinn återupptäckts av svenska familjer på jakt efter en förmånlig semester med bra hotell och spaupplevelser.

Fr 1270:– /hytt & bil
Ingår: Båtresa enkel väg, E-hytt för 1–4 personer + personbil.
Ny incheckningsplats för fordon i Tallinn D-Terminalen. Läs mer

  BOKA BOKA

BILPAKET RIGA

Ta med bilen på båten över till Riga. En härlig destination året om. Från Riga når du flera mysiga orter längst Rigabukten, bland annat Jurmala, ett riktigt sommarparadis! Här kan du bland annat njuta av spahotell i världsklass och vacker natur.

Fr 1655:– /hytt & bil
Ingår: Båtresa enkel väg, B-hytt för 1–4 personer + personbil.

  BOKA BOKA
 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  BLI MEDLEM