UPPLEV MER
BILA MED BÅT

Har du vänner i Estland, Lettland eller Finland? Passa på att hälsa på i vår! Vi har alltid bra priser på bilpaket, och det är bekvämt att ta med bilen ombord. Förutom att du hinner uppleva så mycket mer kan du shoppa loss ordentligt och fylla bilen med alla godsaker. Du kan till exempel resa Stockholm - Åbo och hem Helsingfors - Stockholm för att upptäcka den finska skärgården eller varför inte Stockholm - Tallinn och hem Riga - Stockholm för att se vad kuststräckan har att erbjuda.

Ta med bilen ombord

LÄS MER →
 • Åbo fr 372:-* per hytt och personbil
 • Helsingfors fr 1146:-* per hytt och personbil.
 • Tallinn fr 1489:-* per hytt och personbil
 • Riga fr 1100:-* per hytt och personbil

 • * För exakt pris - se bokningsmotorn.

 

BILPAKET
FR
372:–

/HYTT & BIL

Bilpaket Helsingfors

Ta med bilen på båten över till Helsingfors. Finlands landskap bjuder på en fantastisk variation av skog och vatten. Naturen är lättillgänglig från olika städer. Men varje finsk region har en egen utpräglad karaktär, från Lapplands vildmarker till östra Finlands sjösystem och skärgårdarna i sydväst.

Fr 1146:– /hytt och personbil
Ingår: Båtresa enkel väg, C-hytt för 1-4 personer + personbil.

 

BOKA

BOKA

Åbo
kvällsavgång

Ta med bilen till Åbo. Utresa på kvällen med Galaxy, anländ tidig morgon till Åbo. Utforska Finland! En kort tur bort finns Helsingfors och allt som finns att uppleva där. Fortsätt till Tammerfors, väl värt för att se Nordens största inlandsstad, som du lätt bekantar dig med på egen hand.

Fr 734:– /hytt och personbil.
Ingår: Båtresa Galaxy kväll, enkel väg, E-hytt för 1-4 personer + personbil.

 

BOKA

BOKA

Åbo morgonavgång

Res på morgonen med Baltic Princess. Från Åbo når du flera spännande destinationer. Endast 15 km från Åbo hittar du Nådendal och Nådendal Spa Hotell. Bo kvar en natt, njut av spaupplevelser och roliga aktiviteter för barn på ett härligt hotell vid vattnet. Vacker natur och spännande upplevelser.

Fr 372:– /hytt och personbil.
Ingår: Båtresa Baltic Princess morgon, enkel väg, E-hytt för 1-4 personer + personbil.

 

BOKA

BOKA

BILPAKET TALLINN

Ta med bilen på båten över till Tallinn. Från Tallinn når du vackra Pärnu. Bila längst kusten, kanske hela vägen ner till Riga. På senare tid har Tallinn återupptäckts av svenska familjer på jakt efter en förmånlig semester med bra hotell och spaupplevelser.

Fr 1489:– /hytt och personbil.
Ingår: Båtresa enkel väg, B-hytt för 1-4 personer + personbil.

 

BOKA

BOKA

BILPAKET RIGA

Ta med bilen på båten över till Riga. En härlig destination året om. Från Riga når du flera mysiga orter längst Rigabukten, bland annat Jurmala, ett riktigt sommarparadis! Här kan du bland annat njuta av spahotell i världsklass och vacker natur.

Fr 1100:– /hytt och personbil.
Ingår: Båtresa enkel väg, C-hytt för 1-4 personer + personbil.

 

BOKA

BOKA

TIPS

 • TRIANGELRESOR

  UPPLEV FLER DESTINATIONER

  Upplev en eller flera destinationer under en och samma resa. Du kan till exempel ta båten till Åbo genom Nådendal och skärgården och lära känna Helsingfors på vägen hem innan ni tar båten tillbaka till Stockholm. Triangelresor bokas enklast som enkelresor med bil.

  VÅRA TRIANGELRESOR →

 • VÅRA DESTINATIONER

  SE MER PÅ DIN RESA

  Med oss kan du åka till flertalet destinationer i Finland – nästan som hemma men lite annorlunda. Det finns många bra skäl att besöka Estland. Spakulturen och blandningen mellan öst och väst lockar många turister varje år. Lettland, ett land som på senare år blivit väldigt populärt bland spa- och livsnjutare.

  VÅRA DESTINATIONER →

 • SHOPPA OMBORD

  FYLL BILEN MED VAROR FRÅN TAXFREE

  Om du är ute efter en massa bra shopping har du hittat rätt. Gå loss bland årets dofter, förstklassiga viner, godis, smink och delikatesser. Du hittar ett brett utbud av shopping på alla våra fartyg. Bäst av allt är att du kan lassa bilen full med godbitar.

  SHOPPING OMBORD →

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

  BLI MEDLEM →