GOLF I BALTIKUM
MED TALLINK

Golfbanor i världsklass på andra sidan Östersjön
 

Lockar en golfresa men du vet inte riktigt vart du vill åka? Upptäck de härliga golfbanorna i Estland och Lettland. Vi på Tallink hjälper dig ordna en skön golfsemester, där det mesta ingår i priset. Kombinera gärna med lyxiga, prisvärda spaupplevelser. Vi erbjuder flertalet golfbanor i Estland och Lettland, i närhet till Tallinn och Riga. Med våra hotellpaket får du två nätter ombord och en eller flera nätter på ditt nya golfresemål.

Är ni färre än 10 personer bokar ni båtresan och hotellövernattningen online via oss och kontaktar golfklubbarna på egen hand för tidsbokning. För personlig service ring 08-22 21 40. Greenfee betalas på plats. Är ni fler än 10 personer hjälper vi gärna till att boka hela resan enligt önskemål. Ring då oss på 08-22 08 30.

PRISEX
PER PERS
1900:-

GREENFEE INGÅR

LÄS MER NEDAN

 

GOLFRESOR TILL ESTLAND

I Estland hittar du unika golfbanor i utkanten av Tallinn. Du kan välja att bo centralt i stan eller i närheten av golfbanorna. Här är våra favoriter; Niitvälja Golf, Estonian Golf & Country Club och Pärnu Bay Golf Links.

Golfbanor i Estland

GOLFRESOR TILL LETTLAND

I Lettland samarbetar vi med Ozo Golf Club, lettlands första 18-hålsbana endast 8 km från huvudstaden Riga. Utmaningar för varje golfare är banans vattenhinder och många sandbunkrar. Läs mer om golf i Lettland på denna sida.

Golfresor i Lettland