BOKA NU → Prisförslag / Fartygsvisning
 
08 - 22 08 30 Ring oss

 

Att mötas på havet

 


Att mötas på havet. Det är många företag, organisationer och grupper som har upptäckt fördelarna med att mötas ombord på våra fartyg. Det är inte så konstigt, för vi har mycket att erbjuda. Vår miljö inbjuder till gemenskap, samverkan och effektiva möten, oavsett om det är en konferens, ett event eller en mässa. Här finns också tid för avkoppling, som att avnjuta en fantastisk middag på någon av våra restauranger, ta en lugn stund i bastun eller bara stilla reflektera samtidigt som du blickar ut över havet.

Välkommen att skapa din egen mötesupplevelse ombord!

 


 

KONFERENSKRYSSNING

Konferera till havs och ha allt samlat på ett ställe. Vi har konferenspaket som passar alla, endast ombord eller med tid iland.

Läs mer →

 

 

GRUPPKRYSSNING

Fler än 10 personer? Res till specialpris! Vi har gruppkryssningar till alla våra destinationer.

Läs mer →

 

KONFERENSRESA MED HOTELL

Konferens ombord på något av fartygen och boende på hotell är en perfekt kombination!

Läs mer →

 

GRUPPRESA MED HOTELL

Reser ni som en större grupp? Få specialpris på resan. Kombinera er kryssning med hotell.

Läs mer →

IDROTTSRESOR

Vi skräddarsyr er resa, och kombinerar aktiviteter både ombord och iland efter era önskemål. Specialpriser gäller för idrottare som reser från Sverige till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo för att delta i idrottstävlingar och träningsläger.

Läs mer →

SKOLRESOR

Planerar ni en resa med skolklassen? Tallink & SIlja Line erbjuder prisvärda skolresor till historiska Tallinn. Med hamnen nära belägen Gamla Staden i Tallinn kan man under resan uppleva Tallinn via teambuilding, aktiviteter och utflykter.

Läs mer →