BOKA NU → Prisförslag / Fartygsvisning
 
08 - 22 08 30 Ring oss

 

Att mötas på havet

 


Det är många företag, organisationer och grupper som har upptäckt fördelarna med att mötas ombord på våra fartyg. Det är inte så konstigt, för vi har mycket att erbjuda. Vår miljö inbjuder till:

  • Gemenskap och samverkan
  • Effektiva möten (konferens, event eller en mässa)
  • Tid för avkoppling! Fantastisk middag på någon av våra restauranger, en lugn stund i bastun eller bara stilla reflektera samtidigt som du blickar ut över havet.
  • Fartyg som avgår varje dag - med kapacitet på mellan 10 - 1000 pers

Välkommen att skapa din egen mötesupplevelse ombord!
 

Kontakta oss

Har du frågor om våra resor eller vill ha hjälp att boka/skräddarsy din resa? Vi hjälper gärna till! Följ länken nedan och fyll i formuläret för att kontakta oss på grupp- och konferensbokningen. Du kan också ringa oss på 08 - 22 08 30.

Kontakta oss

Bussanslutningar

Vi har bussanslutningar som går till och från flera orter i Sverige, med anslutning till Värtaterminalen i Stockholm. Vi hjälper dig att lägga till något av våra förmånliga anslutningsalternativ när du bokar din resa.

Läs mer

Få vårt nyhetsbrev

Som prenumerant får du inspirerande restips för nästa konferens eller kick-off. Håll dig uppdaterad om vad som händer ombord. Du får bl a inspiration inför din nästa resa, specialerbjudande på konferenser och destinationsnyheter.

Prenumerera