Att mötas på havet

Att mötas på havet. Det är många företag, organisationer och grupper som har upptäckt fördelarna med att mötas ombord på våra fartyg. Det är inte så konstigt, för vi har mycket att erbjuda. Vår miljö inbjuder till gemenskap, samverkan och effektiva möten, oavsett om det är en konferens, ett event eller en mässa. Här finns också tid för avkoppling, som att avnjuta en fantastisk middag på någon av våra restauranger, ta en lugn stund i bastun eller bara stilla reflektera samtidigt som du blickar ut över havet.

Välkommen att skapa din egen mötesupplevelse ombord!

 KONFERENSKRYSSNING
Konferera till havs och ha allt samlat på ett ställe. Vi har konferenspaket som passar alla, endast ombord eller med tid iland.

Läs mer »

 


GRUPPKRYSSNING
Ta med hela gänget och res till specialpris. Vi har gruppkryssingar till alla våra destinationer. För fler än 10 personer.

Läs mer »


KONFERENSRESA MED HOTELL
Konferens ombord på något av fartygen och boende på hotell är en perfekt kombination!

Läs mer »


GRUPPRESA MED HOTELL
Reser ni som en större grupp? Då kan ni få specialpris på resan. Kombinera er kryssning med boende på hotell.

Läs mer »

IDROTTSRESOR

Vi skräddarsyr er resa, och kombinerar aktiviteter både ombord och iland efter era önskemål. Specialpriser gäller för idrottare som reser från Sverige till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo för att delta i idrottstävlingar och träningsläger.

Läs mer »

SKOLRESOR

Planerar ni en resa med skolklassen? Tallink & SIlja Line erbjuder prisvärda skolresor till historiska Tallinn. Med hamnen nära belägen Gamla Staden i Tallinn kan man under resan uppleva Tallinn via teambuilding, aktiviteter och utflykter.

Läs mer »