Åland

 

arrow

 

Åland

 

arrow

  • Våra bästa Ålands-tips


    Till Åland tar du dig enkelt på en reguljärresa med något av våra fartyg till Åbo, Helsingfors eller Tallinn. Vi har samlat på oss de bästa tipsen på aktiviteter, shopping, mat och upplevelser att hinna med under din resa. Vi uppdaterar denna sida med nya tips allt eftersom. För dig som är sugen på ett hotellpaket hittar du våra bästa tips på trevliga hotell längre ned på denna sida. Hotellen är bokningsbara som förmånliga hotellpaket med oss.

    Letar du efter information om våra reguljärresor till Åland, läs om det här.

    Reguljärresa till Åland fr 130:- /pers enkel väg (däcksplats)

    Boka nuBoka nu

Shopping på Åland

DESIGN, INREDNING, KLÄDER, CHIPS OCH CHOKLAD

ÅLAND Torggatan 15 i Mariehamn är en trevåningsdröm för alla med minsta intresse för inredning och design. På första våningen ligger Viktor crafts & design, en designbutik med nästan enbart åländsk design.

Läs mer →

Sevärdheter på Åland

SANDSTRÄNDER, KULTUR OCH MIKROBRYGGERIER

ÅLAND Många åker till Åland för att njuta av sol och bad under sommarhalvåret. Men faktum är att du kan bada året runt på ön. Passa även på att göra ett besök på Kastelholms slott, vars historia börjar i slutet av 1300-talet.

Läs mer →

Restauranger på Åland

VÅRA BÄSTA TIPS PÅ RESTAURANGER

ÅLAND Här finns det sjävklart ett stort antal restauranger att besöka och avnjuta menyerna på. Vi har listat våra bästa tips på restauranger på Åland som alla är väl värda ett besök.

Läs mer →

CAFÉER OCH FIK PÅ ÅLAND

4 TIPS PÅ CAFÉER OCH FIK

ÅLAND Stilla ditt sötsug på någon av dessa caféer och fik. Här hittar du bakverk som är allt ifrån sockerfria och glutenfria godsaker till klassiska och sockersöta bakverk.

Läs mer →

Nattklubbar på Åland

DRINKAR OCH DANS INPÅ SMÅTIMMARNA

ÅLAND Mariehamns uteliv lever verkligen upp under sommarsäsongen med bland annat sina klassiska vattenhål så som Indigo och Arkens uteserveringar.

Läs mer →

Hotelltips på Åland

Bo på Hotell Arkipelag

Mariehamns bästa utsikt och swimmingpool

ÅLAND I centrala Mariehamn vid Österhamnen hittar du Hotell Arkipelag. Med sin swimmingpool och uteservering påminner hotellet dig om betydligt sydligare breddgrader.

Läs mer →

Bo på Hotell Pommern

NYRENOVERAT HOTELL
MITT I STAN

ÅLAND Mitt i Mariehamn hittar du nyrenoverade Hotell Pommern med en av stadens trendigaste restauranger Kvarter5, som erbjuder en modern fusion av de åländska och asiatiska köken.

Läs mer →

Bo på Havsvidden

LYXIGT BOENDE MED HAVET SOM FOND

ÅLAND Havsvidden Resort ligger vackert på en berghäll med svindlande utsikt över Djupviken. Med lyxiga klippvillor eller enklare hotellrum boende för alla plånböcker.

Läs mer →

 

LÄS MER OM HOTELLPAKET TILL ÅLAND →