Bad & Relax i Riga

 

LYXSPA, BARBERARE OCH BASTUKULTUR

Riga är en stad där öst möter väst och gammalt möter nytt, vilket märks tydligt i stadens relaxutbud. Här hittar du allt från det moderna sex våningar höga Espa Spa och skönhetssalongen Babor, till den anrika badanläggningen Baltā Pirts och barbershopen Rīgas Bārddzinis.

 

 

Tips på relax & spa i Riga

Espa Riga

Sex våningar spa-lyx

Många skulle nog säga att Espa Riga är kronan i juvelen bland spa-anläggningar i Baltikum. Med sina sex våningar, utomhuspool på taket, inomhuspooler, otaliga behandlingsrum och gym, lever denna anläggning verkligen upp till sitt motto: Fem stjärnor – sex våningar – sjunde himlen.

Läs mer

Karta
 

Pullman Hotel Riga - Fit and Spa

Rigas avlångaste pool

Högst upp på Pullman Hotel Riga Hittar du Fit and Spa med en fantastisk vy över staden. Förutom gym och en uppsjö spa-behandlingar hittar du även Rigas – troligen – smalaste pool vilken man bara måste ta ett dopp i, flankerad av coola solstolar.
 

Läs mer

Karta

 

Babor Beauty Spa

Internationellt erkänd skönhet sedan 1956

Babor startades 1956 i Tyskland och är idag en internationell aktör inom professionell hudvård med egna produkter och behandlingar. I Riga hittar du Babor Beauty Spa där sju specialister erbjuder allt från massage och ansiktsbehandlingar till mer medicinska behandlingar som Botox och fillers.

LÄS MER: baborbeautyspa.lv/en/

Karta
 

Dome Hotel

Spamys i femstjärnig miljö

På det femstjärniga Dome Hotel hittar du denna mysiga spa- och bastuanläggning. Isolerad från omvärlden kan du njuta av ett stort utbud behandlingar i spa-delen. Vill du istället njuta av en privat Hamam kan du boka hela bastun privat.
 

LÄS MER: domespa.lv/en

Karta
 

Barberarshop - Rīgas Bārddzinis

Barberarshop i shoppingstråket

Skägg- och mustaschkulturen har formligen exploderat i Riga. Detta märks inte minst i att det ploppar upp barberare i snart varje kvarter. En av de första att etablera sig på marknaden var Rīgas Bārddzinis i shoppingkvarteren kring Berga Bazārs. Här får du en klassisk rakning med kniv för 15 euros. Bra att veta är att de bara tar emot kontanter.

LÄS MER: www.rigasbarddzinis.lv/en/apakseja-izvelne/shops_in_riga/barber_shop_barber_of_riga

Karta
 

Baltā Pirts bastuanläggning

Ångbastu med anor från 1908

Baltā Pirts är en bastuanläggning med anor från 1908. För tio år sedan renoverades hela huset och en yogastudio och ett kafé adderades. Pirts är den lettiska varianten av ångbastu, men du måste även ta ett dopp i kallpoolen för att kyla ner dig eller unna dig en professionell massage.LÄS MER: www.baltapirts.lv/en/home 

Karta

LÄS MER OM KRYSSNING TILL RIGA →