Reguljärresor

 

För dig som är ute efter att resa en väg, tur/retur, med eller utan bil är en reguljärresa perfekt. Passa på att träffa släkten, bila mellan Åbo och Helsingfors eller Tallinn och Riga. Upptäck mer på en och samma resa. För dig som reser till Tallinn kan du bekvämt använda vår Pre Order nätbutik. Handla hemma och hämta ut vid terminalen strax innan hemfärd. Perfekt för den planerade hemmafesten, bröllopet eller annat firande.

Är du mer intresserad av att åka på en kryssning? Här hittar du våra kryssningar!

  • Trygghet på resan

     

     

    Välkommen ombord till en trygg och säker resa. Våra fartyg har gott om utrymme och därmed möjlighet till social distans. För din och vår trygghet har vi vidtagit en rad säkerhetsåtgärder såväl i terminalen som ombord på fartygen för att förhindra spridning av coronaviruset.

    Läs mer om trygghet och säkerhet ombord


REGULJÄRRESA Tallinn

Res reguljärt till Tallinn med våra fartyg Victoria och Baltic Queen som avgår dagligen från Stockholm.

Läs mer och boka

REGULJÄRRESA RIGA

Boka en reguljärresa till Riga med fartyget Isabelle eller Romantika som avgår varje dag från Stockholm.

Läs mer och boka

Reguljärresa till Helsingfors

Du vet väl att du kan boka enkel- eller tur och returbiljetter till Helsingfors? På vägen har du tillgång till hela utbudet ombord på Silja Serenade eller Silja Symphony.

Läs mer och boka

Reguljärresa till Åland

Res reguljärt till Åland med Galaxy eller Baltic Princess som avgår dagligen från Stockholm. Smidigt och enkelt, och du kan också ta med dig bilen ombord.

Läs mer och boka

Reguljärresa till Åbo

Boka en enkelresa, eller en tur och retur-biljett till Åbo med Silja Line. Utbudet ombord på Galaxy eller Baltic Princess får du på köpet och fartygen avgår både morgon och kväll.

Läs mer och boka