Isabelle


Stockholm - Riga

 
 • En 40-timmarskryssning till Riga med Isabelle som trafikerar Stockholm - Riga varannan dag
 • Prisvärd shopping, spännande underhållning och restauranger och barer för alla smaker
 • Sky bar på däck 11, med fantastiskt utsikt över Östersjön
 • Isabelle har plats för 2 480 passagerare - två nätter ombord och en hel dag iland
 

Kryssning Riga fr :- /pers

Utbud ombord på Isabelle

Din destinationsguide

Låt dig inspireras av vår destinationsguide Mitt Östersjön - där du kan läsa om tips om restauranger, shoppingstråk, upplevelser och evenemang du bara inte vill missa! Hitta tips och rekommendationer från alla våra destinationer.

Läs mer om Riga →

SPAPAKET I RIGA

Riga blir allt mer populärt för oss svenskar. För de prisvärda hotellen, för närheten – och inte minst för utbudet av spa. Börja din spakryssning redan ombord.
 

Läs mer om olika spapaket →

Nöjeskalender

Ta reda på vilka artister som uppträder och shower som visas på de olika fartygen. Allt från världssuccéshower till liveband och barnprogram.
 

Nöjeskalender →

Vad händer ombord?

Ta en smygtitt på vad som händer ombord under resan. Allt från när showen börjar, när dansbandet tar över och när dj'n sätter fart på partyt. 
 

Kryssningsprogram 1.12 2018 - 23.3 2019 →
Kryssningsprogram 5.4 – 31.5 2019 →

Shower | Stockholm - Riga

Varje kväll uppträder showgrupper ombord på våra fartyg, så att du ska få en så trevlig och underhållande resa som möjligt. Ombord på Romantika och Isabelle är det Showtime vid 21.00 / 23.00 respektive 22.00 / 24.00.

The Euro Talent Awards

1.12 2018-23.3 2019

Showen låter sångare och dansare från hela Europa tävla mot varann för att vi i slutändan ska kunna kora den rättmätiga kungen eller drottningen av The Euro Talent Awards. Under dag 1 får varje tävlande visa vad de går för och tävla om vinsten i både sång och dans. Dag 2 är det dags för efterfesten - då firar vi vinnarna och festar som riktiga rockstjärnor!

Circus TAO

5.4–31.5 2019

Circus TAO kliver ombord och bjuder på cirkusnummer med inslag från olika delar av Asien. I en show fylld av akrobatik, jonglering och dans bjuder de publiken på spännande underhållning.

Workshop i cirkus och dans

5.4–31.5 & 30.6–31.8 2019

Varje fredag-söndag och under skollov 5.4–31.5 håller Asian Circus i workshops tillsammans med barn och ungdomar ombord där man får prova på riktiga cirkusaktiviteter som bl a rockring, diabolo och clownernas minicyklar. Under sommarlovet hålls workshop i dans.

Frukost ombord

Frukostbuffé

Generös frukostbuffé med en mängd olika valmöjligheter, serveras i bufférestaurangen ombord. Barn 0-5 år äter gratis.

Specialfrukost

Något lyxigare variant som serveras i en av à la carte-restaurangerna. Buffén inkluderar varma rätter och ett glas med mousserande vin. Kaffe, te och varm choklad serveras till bordet. Barn 0-5 år äter gratis.

Förbokning av frukost innebär ett förmånligt förköpspris. Betalning kan också ske direkt i dörren ombord.

The dining room

En trevlig restaurang med meny bestående av a la carte-klassiker blandade med ryska specialiteter. Förrätt- respektive efterrättsbord med alternativ för alla smaker. Som Club one-medlem får du rabatt på The Dining Rooms trerättersmeny. Imponerande utbud viner från Tallinks vinsortiment. Specialfrukosten serveras på The Dining Room.

Meny →
Drinkmeny →
Barnmeny →
Gruppmeny t o m 2.4 2019→
Gruppmeny 3.4 – 2.10 2019 →
Gruppmeny 3.10 2019 – 31.3 2020→

The Chef's kitchen

Ett mysigt restaurangkoncept i en avslappnad miljö. Menyn på The Chef's Kitchen är skapad av Isabelles kökschef. Restaurangchefen har satt ihop vinlistan för att komplettera menyn på bästa sätt.

Meny →
Drinkmeny →
Barnmeny →

 

 

Tapas & wine

Brett utbud av både varma och kalla tapasrätter. Serveras ihop med utvalda viner och öl. Serveringen är öppen till sent på kvällen.

Drinkmeny →

Grande Buffét

Grande Buffét bjuder på en trendigare och modernare tolkning av gamla favoriter och nya inslag. Internationella smaksensationer och ett hälsosammare tänk. De minsta resenärerna kan självklart också hitta goda alternativ i buffén ombord!

Meny →
Drinkmeny →

sea side Café

Härligt luftigt kafé med snacks, smörgåsar, kalla och varma rätter samt sallader. I Seaside Café finns tilltugg och mättande portioner, alltid smidigt tillgängliga.
 

STARLIGHT PALACE

Upplev minnesvärda ögonblick av underhållning i den flytande klubben Starlight Palace. Kvällens höjdpunkt är den showen med professionella artister och dansare. Pröva din lycka i spel i casinot, beläget strax intill Starlight Palace.

CLUB HEAVEN

När du vill dansa med vännerna till den senaste klubbmusiken och äldre klassiker är Club Heaven rätt ställe för dig. En nattklubb för alla partyglada, oavsett ålder.

PUB

När du och dina vänner vill inleda kvällen med lite småprat till trubadurmusik i en avkopplande miljö passar puben utmärkt. I puben hittar du ett trevligt sortiment av öl, whisky och rom.

Drinkmeny →

SKY BAR

Njut av drinkar högt över Östersjön. Sky bar ligger på däck 11 med en fantastiskt utsikt. Vår favorit när det kommer till sång och karaoke.

Öppettider:
Stockholm – Riga: 17.00-22.00 & 08.00-10.00, lokal tid
Riga – Stockholm: 15.00-01.00 & 08.00-10.30, lokal tid

Grupper kan hyra lokalen för privat tillställning, kontakta vår kundservice för en förfrågan.

Tillval

HYTTSERVICE

Överraska ditt ressällskap med champagne, rosor eller choklad som väntar på er när ni kliver ombord. Här kan du läsa mer om vilka förfriskningar och godsaker du kan förbeställa till hytten.

Läs mer om hyttservice →

FÖRBOKA MÅLTIDER

Spara pengar ombord genom att förboka dina måltider i samband med resan. Inför resan kan det också vara skönt att ha allt förberett och klart! Med måltidspaket sparar du upp till 15%.

Läs mer om måltider & priser →

Supermarket

Den välfyllda butiken Supermarket erbjuder ett stort utbud av alkohol, cigaretter och godis – mycket som du inte kan hitta någon annanstans. Du kan också fylla din sminkväska med all världens lyxiga parfymer och smink till bra priser. Vi har även ett utbud av barnprodukter och minnesvärda souvenirer från Sverige och Lettland. Fråga gärna vår erfarna butikspersonal om råd och tips!

Det är begränsade tider för försäljning av alkohol. De aktuella tiderna kan fås i Informationen eller finns angivet på skyltar i butiken.

Se vårt sortiment → 

För alla barn ombord!

Kryssningar för hela familjen! Det finns alltid massvis med roliga saker att göra ombord. Bland annat finns det lekrum där barnen kan hitta nya kompisar, leka, spela spel och busa. När väl energin börjar ta slut så äter alla barn 0-5 år gratis i buffén.

Läs mer om familjekryssningar och lekrum m.m. här

Workshop i cirkus och dans

5.4–31.5 & 30.6–31.8 2019

Varje fredag-söndag och under skollov 5.4–31.5 håller Asian Circus i workshops tillsammans med barn och ungdomar ombord där man får prova på riktiga cirkusaktiviteter som bl a rockring, diabolo och clownernas minicyklar. Under sommarlovet hålls workshop i dans.

Relax & Bastu

Slappna av och njut i relax och bastuavdelningen på däck 6. Här erbjuds bubbelbad och fyra separata bastur.

Pris
Vuxen 43 kr
Barn (6-17 år) 22 kr
Barn (0-5 år) gratis

Pris för privat bastu
För 1-8 personer, 1 timme: 376 kr, därefter 286 kr/timme.

I priset ingår handduk, jacuzzi och förvaringsskåp.

HERA SALONG

Passa på att skämma bort dig lite extra genom att boka in en avkopplande massage på Hera Salong ombord.

Bokning av behandlingar sker i fartygets bastukomplex på däck 6.

 

BEHANDLINGAR OMBORD →

Suite

Suite (34 m2) med separat sovrum och vardagsrum med havsutsikt. Hytten ligger på däck 9. Specialfrukost inklusive ett glas mousserande vin ingår och serveras i en av à la carte-restaurangerna. Minibar med förfriskningar ingår. Hytten har plats för 2 vuxna och 2 barn.
 

 • Dubbelsäng
 • Bäddsoffa
 • Dusch och wc
 • TV
 • Hårtork
 • Minibar
 • Porttelefon

Junior Suite

Junior Suite (16 m2) med havsutsikt. Hytterna har plats för 2 vuxna och 2 barn (ett av barnen sover i föräldrarnas säng) och ligger på däck 9. Specialfrukost inklusive ett glas mousserande vin ingår och serveras i en av à la carte-restaurangerna. Minibar med förfriskningar ingår.
 

 • Dubbelsäng
 • Soffa
 • Dusch och wc
 • TV
 • Hårtork
 • Minibar
 • Porttelefon

DeLuxe-hytt

DeLuxe-hytt (11 m2) med havsutsikt. Hytterna har plats för 2 personer och ligger på däck 9. Specialfrukost inklusive ett glas mousserande vin ingår och serveras i en av à la carte-restaurangerna. Minibar med förfriskningar ingår.
 

 • Dubbelsäng
 • Dusch och wc
 • TV
 • Hårtork
 • Minibar

A-hytt

A-hytt (8 m2) med havsutsikt. Hytterna har plats för 1-4 personer och ligger på däck 5 och 6. Tillgång till allergivänliga och handikappanpassade A-hytter finns
 

 • Separata sängar
 • Dusch och wc

B-HYTT

Hytt utan fönster för 1-4 personer (8.4m²). Hyttkategorin finns som fyrbäddshytt och tvåbäddshytt. Fyrbäddshytten har två övre och två nedre sängar. Tvåbäddshytten har två nedre sängar. Båda hytterna har garderob, toalett, dusch, handdukar och sängkläder. Hytterna finns på däck 5, 6 och 9. Tillgång till allergivänliga och handikappanpassade B-hytter finns (sista bilden).
 

 • Insideshytt
 • Separata sängar
 • Dusch och wc

B2-HYTT

B-hytt (7m²) utan fönster för 1-2 personer. Det finns en övre och en nedre säng, garderob, toalett, dusch, handdukar och sängkläder. Hytterna ligger på däck 5, 6 och 9.
 

 • Insideshytt
 • Separata sängar (en övre och en nedre)
 • Dusch och wc

C-HYTT

C-hytt (8 m2) för 1-4 personer, på däck 2 (under bildäck).
 

 • Insideshytt
 • Separata sängar
 • Dusch och wc

Grupp- och konferens

Isabelle erbjuder stora utrymmen för möten, konferenser, utställningar och mini-mässor. Konferensen har rum för 10-180 personer. Våra populära konferenspaket inkluderar konferens catering och menyer grupp.

Konferenskryssningar
Här hittar du våra färdiga grundpaket för lyckade konferenskryssningar.

Hotellkonferens
Konferens ombord med boende på hotell är en perfekt kombination.

Mässor & evenemang 
Hyr hela fartyget eller arrangera en mässa ombord.

Gruppresor
Resor för små och stora grupper.

Idrottsresor
Resor för din idrottsklubb eller idrottsförening.

Tillval för grupper
Överraska din grupp med ett eget specialevent ombord eller i land.
 

Läs mer om våra grupp & konferensresor här →

Fartygsfakta Isabelle

Linje: Stockholm-Riga
Byggd: 1989, Split, Kroatien
Hemmahamn: Riga
Längd: 170,9 m
Bredd: 27,6 m
Motorer: Wärtsilä 23 760 kW
Hastighet: 20,5 knop
Is klass: 1 A Super
Passagerare: 2 480
 

service ombord

Informationsdisk
Fartygets informationsdisk på däck 7 är öppen dygnet runt. Här kan du bland annat få information om vad som händer ombord och tips på hur du kan tillbringa dagen i land i Riga.

Förbeställ till hytten
Överraska ditt ressällskap ombord och förbeställ godsaker till hytten. Champagne, vin, läsk och choklad kan förbeställas senast fyra dagar innan avresa på telefon 08-22 21 40.

Babysäng
Spjälsäng finns att låna. Förbeställ i samband med din bokning.

Internet
Kostnadsfritt wifi finns ombord.

Förvaring av värdesaker
I informationsdisken finns kostnadsfria förvaringsfack. Rederiet ansvarar inte för värdesaker eller pengar som förvaras i hytten.

Valutaväxling och spelautomater
Du kan betala med kreditkort, SEK och EURO ombord. Valuta kan växlas i informationsdisken på däck 7, öppettider hittar du i kryssningsprogrammet. Uttag av kontanter är inte möjligt ombord. Spelautomaterna fungerar med EURO-mynt. 

Sjuksköterska
På fartyget finns en sjuksköterska som vid behov kan kontaktas via informationsdisken. 

Post
Postlåda finns på däck 7 bakom receptionen. Posten stämplas med fartygets stämpel.