Tillval i Åbo

Förboka upplevelser

För dig som åker på en kryssning, reguljärresa eller hotellpaket erbjuder vi förbokning av olika aktiviteter och upplevelser i Åbo.

Du kan lägga till våra tillval samtidigt som din du gör din bokning online eller via telefon eller också ringa för att lägga till tillvalen i efterhand om du redan har gjort din bokning.

 

Åbo Svenska Teater

Piaf - jag ångrar ingenting på Åbo Svenska Teater

Finland firar 100 år! Detta firar även Åbo Svenska Teater med premiärer av finlandssvenska pjäsförfattare! Åbo Svenska Teater är en svenskspråkig professionell institutionsteater inhyst i Finlands äldsta teaterhus (invigt år 1839), som ligger mitt i Åbo.

Hösten börjar på stora scenen med ett musikdrama som berättar om Edith Piafs liv och innehåller hennes älskade sånger. Här får du inblick i henens barndom, karriärens början som gatusångare, kärleksförhållanden, framgång och hur hon blev en stjärna. I föreställningen ”Piaf – jag ångrar ingenting” får du höra många Piafs oförglömliga chansoner sådana som Non, je ne regrette rien, Milord, Hymne à l`amour och Sous le ciel de Paris.

I rollen som Edith Piaf ses Emma Klingenberg men på fyra föreställningar ges med Sarah Nedergård i huvudrollen.

Premiär 14.9 på stora scenen!

Res över dagen till Åbo och se matinéföreställning eller stanna en natt och gå på kvällsföreställning. Boka via Tallink Silja och garantera dig en plats till höstens musikdrama!

Datum →

Längd: ca 2,5 h inkl. paus
12.10  kl 19.00
1.11    kl 19.00
24.11  kl 19.00
16.12 kl 18.00
13.1   kl 14.00
19.1   kl 19.00
20.1   kl 18.00
27.1   kl 14.00
27.1   kl 18.00

Du bor smidigast på hotell Sokos Hamburger Börs då både hotellet och teatern ligger vid Salutorget. För matinéföreställningar kan man boka En dag i Åbo- kryssning.

385:- per pers

Superpark

SuperPark - En inomhushall fylld av aktiviteter. 
Ett äventyr för liten och stor. Det finns ett Äventyrsområde särkilt planerat för barn. I spelarenan Game Arena går det att pröva olika idrottsgrenar, medan Freestylehallen är för fartgrenar, så som skate- och scootpark och göra trick på trampolinerna. 

Öppettider
Mån – fre 13.00 – 20.00
Lör – sön 11.00 -20.00
Helgdagar 11.00-20.00

Läs mer →

Äventyrsområde -  Klättra högt, hoppa på trampoliner, hängglid, åk utför eller trampa trampbil!

Game Arena - Du kan öva att slå och kasta bollar i boboll och baseboll. Testa också frisbeegolf, gatubasket och det superroliga fotbollsflipperspelet! I Game Arenan kan du spela en längre match innebandy eller något annat bollspel.
Freestylehallen - Skate- och scootpark, trampoliner, skumgummihav, parkour och parketten ger dig nya möjligheter att testa dina gränser. Här kan du också göra freestylehopp där du landar mjukt i ett skumgummihav. 

SuperPark ligger intill Holiday Club Caribia. Stanna kvar på Caribia eller besök Caribias badavdelning med vattenrutchbanor - roligt för hela familjen. Vuxna kan även passa på och boka spabehandlingar.

Entré  
144:- /Vuxna och barn från 4 år
Gratis /Barn 0-3 år