Classic Car Cruise Parade

29 maj 2020 | 40-timmars kryssning med Romantika till Riga

 

 

För 15:e gången i rad arrangeras specialkryssningen, Classic Car Cruise Parade (CCCP). De 12 första åren gick resan till Estland och dess huvudstad Tallinn men de senaste två åren har resan gått till Lettlands huvudstad, Riga. 2020 års resa gå även den från Stockholm till Riga. Resan blir år efter år en succé så vi känner nu pressen på oss att åter kunna leverera något stort. Men utan ER medverkan står vi oss slätt.

Ombord på Romantika bjuds vi på skön livemusik från flera scener både inomhus och ute på det stora soldäcket. Romantika avgår från Värtahamnen i Stockholm till Riga fredagen den 29 maj kl. 17.00 och är åter i Stockholm söndagen den 31 maj kl 10.30.

Resenärer med fordon*:
Incheckning av passagerare med bil öppnas kl. 14:30 och stänger 1 timme före avgång dvs kl. 16:00.
Resenärer utan fordon: Incheckning av passagerare öppnas kl. 14:30 och ombordstigning sker från kl. 15:15. Incheckningen stängs 30 minuter före avgång dvs kl. 16:30. För ytterligare information se www.carparade.se.

*För er som önskar ta med er Classic Car bil över till Riga och delta i den populära Car Paraden kan vi meddela att bilplatserna tyvärr är fullbokade sedan länge och arrangören har upprättat en väntelista för eventuella återbud. För vidare kontakt och information se www.carparade.se eller skicka ett mail till info@carparade.se.

Pris fr 755:– /pers
Priset avser hytt och resa t/r med del i B4-hytt.

Vid bokning via telefon, ring 08-666 33 33 och uppge kod: CCCP. En serviceavgift på 70:- tillkommer när du ringer in och bokar. Vid onlinebokning bjuder vi på den. Klicka på boka-knappen nedan.
 

 

Artister ombord 2020

 • Larz Kristerz

  Larz Kristerz slog igenom med buller och bång hösten 2008 när dem vann dansbandskampen på svt i överlägsen stil. Deras framgångar har sedan dess innehållit krogshower, grammisnomineringar, guld & platinaskivor, guldklavenvinster och sist men inte minst en film om bandet ”Det måste gå att dansa till” som hade miljonpublik när den sändes på svt 2018. Listan på framgångarna kan göras hur lång som helst, senast våren 2019 gjorde Peter Larsson i Larz Kristerz succé i programmet ”Stjärnornas stjärna”.

 • John Lindberg Trio

  De har placerat sig som topp 10 på den svenska albumlistan med sina fyra senaste album. De har 14 års intensivt turnérande i ryggen och åtta studioalbum. Ändå fortsätter John Lindberg Trio att stadigt växla upp. John Lindberg Trio har byggt sin fanbase the old-fashioned way. Deras konstanta turnerande i snart femton år är ett envist arbete som befäst deras roll som Sveriges okrönta rockabilly-kungar. Idag har de en alltjämt växande skara anhängare, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även i länder som Tyskland och USA. Deras moderna tappning av klassisk rock n’ roll rymmer även influenser av blues och country, ett sound som de gräver djupare i på årets nya releaser.

   

 • Anders Kahn

  En av Sveriges mest populära trubadurer, ANDERS KAHN; sköter underhållningen på Romantikas soldäck under vår resa ut och hem ifrån RIGA. Det blir en blandning av gästernas önskemål och lite av de artister Anders själv håller högt såsom Johnny Cash, Bob Marley, Cornelis m.fl. Inte ett öga är torrt när Anders smekande toner lägger sig som en honungskaka över Romantikas akterdäck.

BUSSANSLUTNINGAR TILL OCH FRÅN CCCP och ROMANTIKA:

Vi har bussar som går till/från flera orter med anslutning till Romantika-avgången och Värtahamnen. Våra anslutningsalternativ bokar du samtidigt som du bokar din båtresa.

Läs mer


 


VIKTIG INFORMATION: För resenärer till och från Riga krävs pass- eller nationellt ID-kortsinformation (resehandlingsnummer, giltighetstid och utfärdandeland) för varje passagerare. Detta måste uppges för samtliga passagerare vid bokning. Det är obligatoriskt för samtliga resenärer att ha med pass- eller nationellt ID-kort på resan. Det är de Lettiska myndigheterna som har infört detta krav! Läs mer under resehandlingar.

Priser & bokningsinformation

Pris från 755:– /person

Prislista och hyttkategorier →

Priser nedan visas per person.

HYTT PERS PRIS
B-hytt 4 pers 755:-
3 pers 960:-
2 pers 1240:-
1 pers 2360:-
A-hytt 4 pers 880:-
3 pers 1140:-
2 pers 1470:-
1 pers 2820:-
DeLuxe-hytt 2 pers 2760:-
1 pers 5210:-
Suite 2 pers 3820:-
1 pers 7310:-
 

Betalningsvillkor:

 • Bokningar som görs; till och med 13 mars skall vara betalda senast 28 mars.
 • Mellan 14 mars – 5 maj skall vara betalda senast 7 dagar efter bokningstillfället.
 • Mellan 6 maj – 20 maj skall vara betalda 2 dagar efter bokningstillfället.
 • Mellan 21 maj – 26 maj skall vara betald 1 dag efter bokningstillfället.
 • Mellan 27 maj – 28 maj skall vara betald senast 12 timmar efter bokningstillfället.
 • På avresedagen skall biljetter vara betalda senast 5 timmar före avgång. Ingen betalning av förhandsbokade biljetter kan ske i terminalen på avresedagen.
Avbokningsvillkor:

För bokningar som avbokas 27-14 dagar före avresa återbetalas 50 procent av resans pris. För avbokningar mindre än 14 dagar före avresa sker ingen återbetalning.

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem