Classic Car Cruise Parade

14 juni 2019 | 40h-timmars kryssning med Romantika till Riga

 

 

För 15:e gången i rad arrangeras specialkryssningen, Classic Car Cruise Parade (CCCP). De 13 första åren gick resan till Estland och dess huvudstad Tallinn men i fjol flyttades turen till Lettlands huvudstad, Riga. 2018 års resa blev en oerhörd succé och styr även detta år mot Riga. Vi känner nu pressen att åter kunna leverera något stort. Men utan ER medverkan står vi oss slätt.

Ombord på Romantika bjuds vi på skön livemusik från flera scener både inomhus och ute på det stora soldäcket. Romantika avgår från Värtahamnen i Stockholm till Riga fredagen den 14 juni kl. 17.00 och är åter i Stockholm söndagen den 16 juni kl 10.30.

Resenärer med fordon*:
Incheckning av passagerare med bil öppnas 14.30 och stänger 1 timme före avgång dvs kl 16.00.
Resenärer utan fordon: Incheckning av passagerare öppnas 14.30 och ombordstigning sker från 15.15. Incheckningen stängs 30 minuter före avgång dvs kl. 16.30. För ytterligare information se www.carparade.se.

*För er som önskar ta med er Classic Car bil över till Riga och delta i den populära Car Paraden kan vi meddela att bilplatserna tyvärr är fullbokade sedan länge och arrangören har upprättat en väntelista för eventuella återbud. För vidare kontakt och information se www.carparade.se eller skicka ett mail till info@carparade.se.

Pris fr 755:– /pers
Priset avser hytt och resa t/r med del i B4-hytt.

Vid bokning via telefon, ring 08-666 33 33 och uppge kod: CCCP. En serviceavgift på 70:- tillkommer när du ringer in och bokar. Vid onlinebokning klicka på boka-knappen nedan.  
 

Artister ombord 2019

 • ANDERS KAHN

  En mjukstart väntar på soldäck. Anders Kahn är en av de mest frekvent bokade trubadurerna i vårt avlånga land. Under de 25 år han turnerat själv eller i olika gruppsammansättningar, möts han av stor uppskattning och kärlek för sitt vägvinnande sätt. Anders ser till att ni under CCCP 2019 får en skön atmosfär i väntan på att Romantikas personal serverar den goda Romantika-burgaren tillsammans med kall dryck. Två sköna stunder på soldäck är att vänta.

 • THE MADDOX

  På begäran så har vi med ett skönt rockband. Långt nere i en källare i södra Stockholm, letade vi upp denna välljudande rockkonstellation. Här snackar vi inte om små pojkar med moppe-mustascher, utan bredbenta män med rock n roll i blodet. Vilka sköna hits de har på repertoaren, som bland annat; Cadillac, Mustang Sally, Mercury Blues m.fl. här har ni möjligheten att önska något ur deras ca. 200 låtar breda repertoar... RESPEKT

 • John Wildcat

  Skön Rockabilly på svenska. Som ett av de första banden är John Wildcat unika i sitt val av språk för sin musik. Rockabilly med svensk text tillhör inte vanligheterna men här får vi det fullt ut och med en perfektionism som är som en uppenbarelse. Det blir två gig, ett gig per kväll, så köp din kryssningsbiljett och njut av den ultimata resan för den bil och musikintresserade.

 • MUD

  För 53 år sen bildades Glam Rock bandet MUD som inledningsvis av karriären levde högt på sin nya musikstil. De och Sweet blev föregångarna i genren och deras första listetta i England var låten Tiger Feet. Bandet kom att lägga om sin stil och blev mer influerade av 50-tals rocken. Bandet har totalt haft 14 top 20 låtar på Englandslistan och tre av dessa var förstaplatser. Vi är inte helt säkra men vi tror oss vara de första arrangörerna som anlitar detta band med en så stor musikalisk skatt. GRATTIS ni som blir med och får uppleva allt på plats. Här kan det vara läge att hartsa danspjucken för svänger gör det.

 • BUSSANSLUTNINGAR TILL OCH FRÅN CCCP och ROMANTIKA:

  Vi har bussar som går till/från flera orter med anslutning till Romantika-avgången och Värtahamnen. Våra anslutningsalternativ bokar du samtidigt som du bokar din båtresa.

  Läs mer

 • Priser & bokningsinformation

  Pris från 755:– /person

  Prislista och hyttkategorier →

  Priser nedan visas per person.

  HYTT PERS PRIS
  B-hytt 4 pers 755:-
  3 pers 960:-
  2 pers 1240:-
  1 pers 2360:-
  A-hytt 4 pers 880:-
  3 pers 1140:-
  2 pers 1470:-
  1 pers 2820:-
  Deluxe-hytt 2 pers 2760:-
  1 pers 5210:-
  Suite 2 pers 3820:-
  1 pers 7310:-
   

  Betalningsvillkor:
  Bokningar som görs; till och med 30 mars skall vara betalda senast 14 april.
  Mellan 31 mars – 22 maj skall vara betalda senast 7 dagar efter bokningstillfället.
  Mellan 23 maj – 5 juni skall vara betalda 2 dagar efter bokningstillfället.
  Mellan 6 juni – 11 juni skall vara betald 1 dag efter bokningstillfället.
  Mellan 12 juni -13 juni skall vara betald senast 12 timmar efter bokningstillfället. På avresedagen skall vara betalda senast 5 timmar före avgång.
  Ingen betalning av förhandsbokade biljetter kan ske i terminalen på avresedagen.

  Avbokningsvillkor:
  För bokningar som avbokas 27-14 dagar före avresa återbetalas 50 procent av resans pris.
  För avbokningar mindre än 14 dagar före avresa sker ingen återbetalning.
  Vid återbetalning mot läkarintyg debiteras 110 kronor i expeditionsavgift.

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem