Close-Up Båten

25 MARS 2021 | 23 H GALAXY

 

 

 

23-timmars hårdrockskryssning med hårdrocksspelningar, hårdrocksdisco, hårdrockskaraoke, hårdrocksskivförsäljning, hårdrocksöl och en massa annat hårdrockskul.

Endast 18 års åldersgräns.
Mer info på: facebook.com/CloseUpMagazine

Pris från 595:–* /person
* Gäller när 4 pers delar gemensam E-hytt

Bokning via telefon, ring 08-666 33 33. En serviceavgift på 70:- tillkommer när du ringer in och bokar, boka online så bjuder vi på den. För onlinebokning klicka på boka-knappen nedan.

Var uppmärksam på att du bokar rätt datum.


boka online


boka online

Prisinformation →

Priser nedan visas per person

HYTT PERS/HYTT PRIS / PERS
E-hytt 4 pers 595:-
3 pers 780:-
2 pers 940:-
1 pers 1330:-
B-hytt 4 pers 770:-
3 pers 930:-
2 pers 970:-
1 pers 1410:-
A-hytt 4 pers 820:-
3 pers 970:-
2 pers 1080:-
1 pers 1590:-
A-premium 2 pers 1160:-
1 pers 1790:-
Deluxe-hytt 2 pers 1760:-
1 pers 2500:-
Suite 2 pers 2150:-
1 pers 3260:-
Executive Suite 2 pers 2390:-
1 pers 3860:-

 

 

LIVE PÅ SCEN:
| RAUBTIER | PAIN | SUNGEN | SKITARG |

| F.K.Ü. | MISERY LOVES CO. | KNOGJÄRN | MASS WORSHIP |

 

 

Line up

 • RAUBTIER

  Favorit i repris. Det här blir fjärde Close-Up båten-strapatsen för Haparandas hårdaste. Senaste albumet, det sjätte i ordningen, bär titeln ”Överlevare” men det räcker med att lyssna för att du ska komma till insikt om att Pär Hulkoff och hans industrimetalmanskap är sorten som står pall de svåraste av prövningar. På karaktäristisk tornedalsdialekt är Hulkoff skildrare av och språkrör för den svenska glesbygdsmänniskan, där frihet, natur, jakt, djur och just överlevnad är centrala beståndsdelar. Allt till musik som förenar brutalitet med bombasmer.

  Hemsida: facebook.com/rovdjur
  Close-Ups RAUBTIER-rekommendation på Spotify

 • PAIN

  Melodisk, orkestral och industriell kvalitetsmetal, det har Peter Tägtgren levererat med PAIN i mer än tjugo år. Storslaget möter blytungt och blir något helt eget. Den högproduktive Abyss studio-chefen, som växelvis kör dödsmetall med HYPOCRISY, må ha sagt att han gör musik för sin egen skull men har i själva verket aldrig slutat att förgylla fansens tillvaro. Om än inte utan viss insats. Som Tägtgren sa i en Close-Up-intervju: ”Absolut ingenting går som en dans i mitt liv. Det är hela tiden kämpa, kämpa, kämpa. Mitt enda trumfkort är att jag är jävligt envis. Det är nog det jag vinner på.”

  Hemsida: facebook.com/OfficialPain
  Close-Ups PAIN-rekommendation på Spotify

 • SUNGEN

  Nu tar äntligen Sungen sin rullande musikfest ut på vägarna. Efter stor succé på sociala medier med sketcher som svenska folket har delat hundratusentals gånger, och med sin musik med texter som alla kan känna igen sig i så kommer denna festliga ångvält nu att kunna höras live på Close-Up Båten. Sungen är "The supreme metalhead of Sweden" om han själv får välja, men är så mycket mer mångfacetterad så att klockorna stannar. Men är det hårdrock? Är det discodunk? Är det raggarrock? Det ÄR fest!!

  Hemsida: facebook.com/SungenOfficial
  Close-Ups SUNGEN-rekommendation på Spotify

 • SKITARG

  Exklusiv återförening! De hejdlösa, marginellt smakfulla clownmetalmarodörerna som förra året satte punkt för sina upptåg återuppstår tillfälligt för att kunna framföra publikfavoriter som ”Jag bryter nacken av din häst”, ”Bruna skatter”, ”Min vän klamydia” och andra klenoder från den fyra album omfattande diskografin. Det notoriskt retsamma Stockholmsbandet – ”en stor familj av idioter”, som de själva har formulerat saken – har alltid kombinerat löjlighet med musikalitet och det finns väl en del som talar för att Skitarg fortsätter på den banan även på Close-Up båten.

  Hemsida: facebook.com/skitarg
  Close-Ups SKITARG-rekommendation på Spotify

 • F.KÜ.

  Thrash 4 life. Uppsalaveteranerna vägrar vika av från sin vinnande formel. På senaste albumet ”1981” hämtar F.K.Ü. näring från det tidiga åttiotalets storhetstid för vhs-skräckfilm, särskilt då året i titeln. Kanske inte konstigt att resultatet blev extra inspirerat. För Close-Up berättade sångaren Larry Lethal: ”Vi var alla överens om att vi ville göra en röjig platta. Rakt på sak och live-ig. Inte stå och harva på samma riff om och om igen, utan hela tiden vara på tå och knappt hänga med i svängarna.” Kanske läge för passagerarna på vår båt att överväga inköp av åksjuketabletter.

  Hemsida: facebook.com/moshoholics
  Close-Ups F.K.Ü.-rekommendation på Spotify

 • MISERY LOVES CO.

  På nittiotalet vann MISERY LOVES CO Grammis, turnerade med Slayer och hade internationella framgångar. Nitton år efter tredje albumet ”Your vision was never mine to share” återvände så Uppsalas industrimetalstolthet i fjol med ”Zero”. Det borde inte vara möjligt men det lät precis lika hungrigt som när det begav sig. En förklaring står kanske att finna i vad sångaren Patrik Wirén yttrade inför skivan: ”I niohundranittionio fall av tusen återföreningar handlar det om att ge publiken det den vill ha. Vi har aldrig fått några feta erbjudanden utan gör det enbart för vår egen skull.”

  Hemsida: facebook.com/Misery-Loves-Co-100819526726770s
  Close-Ups MISERY LOVES CO.-rekommendation på Spotify

 • KNOGJÄRN

  Det var när de bytte sångspråk från engelska till svenska och namn från IN SPITE till KNOGJÄRN som Karlstadskvartetten verkligen hittade rätt – och började nå ut på riktigt. Och de gjorde det med somlig draghjälp av den Martin Westerstrand-assisterade försvenskningen av REFUSED-klassikern ”New noise” betitlad ”Ni är i vägen!”. Just släppt är gruppens tredje album ”Stora och farliga”, fylld av vredgad, muskulös och melodisk metal av slagkraftig sort. I en recension skrev NWT: ”Det bjuds på starka refränger som både klistrar och skapar eftertänksamhet.”

  Hemsida: facebook.com/knogjarnkd
  Close-Ups KNOGJÄRN-rekommendation på Spotify

 • MASS WORSHIP

  Ta mörkret och den allestädes närvarande faran från death metal, tyngden från doom metal och lägg till såväl energin som attityden från punk så torde du landa rakt i famnen på MASS WORSHIP. Det här är elak skit som trycker sig på, får blicken att svartna, gör att din bröstkorg pulserar av både oro och kickar. Fjolårets självbetitlade debut på Century Media övertygade på alla sätt och vis, som lyssnare ville du omgående ha mer. Det råder ingen tvekan om att det här Stockholmsbandet som kan traditionen och klassikerna men inte bara vill apa efter utan de facto har åtskilligt eget att tillföra.

  Hemsida: facebook.com/massworship
  Close-Ups MASS WORSHIP-rekommendation på Spotify

Betalningsvillkor:

Bokningar måste betalas inom 14 dagar från bokningstillfället, dock minst 28 dagar före avresa. Bokningar som görs mindre än 28 dagar före avresa måste betalas vid bokningstillfället. Onlinebokningar betalas alltid vid bokningstillfället.

Avbokningsvillkor:

Ingen återbetalning för bokade och betalda resor.

Särskilda villkor:

Vid inställt arrangemang på grund av covid-19 återbetalas resan men ändras arrangemanget till annat datum bokas din resa om till det nya datumet med automatik och det sker då inte någon återbetalning. Alternativt kan du välja att boka om till annan Close-Up-kryssning under 2021.

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem