TALLINK och X-CRUISE presenterar stolt

 

X-CRUISE WINTER WONDERLAND
22 - 24 NOVEMBER 2018

 

 

➤ X-Cruise open up the doors to an amazing cruise inspired by Winter Wonderlands. On this cruise we also celebrates our 3 year anniversary of creating awesome fares over the great Baltic Sea.

The harbor is covered with new fallen snow. When you enter this cruise it’s like to open the doors to Narnia. As usual we give you the best artists combined with an awesome crew ready to make your trip on the floating Narnia to an unforgettable trip.

We’re looking forward to see you Sincerely / Snow White

➤ Den 22-24 NOVEMBER 2018 är det dags för X-CRUISE 3-ÅRS JUBILEUM som kommer gå helt i sagornas tecken. Helt galna happenings som ni inte sett tidigare och som vanligt har vi fyllt fartyget med artister och dj´s.

Vad är X-Cruise?

Vill du ha en upplevelse utöver det vanliga så ta tillfället i akt och åk med på Sveriges bästa och galnaste fester. X-Cruise är ett paketerat nöjeskoncept med musik, dans och underhållning i världsklass. En 2-dagars kryssning inkluderat boende, nöje och 6 timmar i staden Riga, DJ´s, artister och en enastående teknisk show.

Hyttpriser startar från 890:– /pers

OBS! Boka i tid.
 

 

Lineup:

 • ITALOBROTHERS

  Italobrothers besöker oss nu för tredje gången och vi är alltid lika glada att kunna boka denna proffsiga artist från Tyskland. Italobrothers har nu stora framgångar på listorna i skandinavien med sin sommarhit "Summer Air". Detta ser vi fram emot och vi förväntar oss allsång så taket lyfter i November.

  Musikvideo
  Spotify

 • LBSB - Lika bär smakar bäst

  LBSB är fyra maskprydda män som alla är rotade i Västerås. Genom sina olika bakgrunder inom musik har medlemmarna i gruppen skapat ett unikt sound med dansanta melodier, tunga rytmer och fyndiga texter. Med över 100 inbokade liveframträdanden bara under 2018 har gruppen har börjat vinna allt mer mark runt om i landet och i takt med att spelningar avklaras växer också ryktet om LBSB som en grym liveakt. LBSBs musik streamas över 2.5 miljoner gånger i månaden på Spotify och har streamats över 23 miljoner gånger totalt.

   

 • Kaliffa

  Ingen kan ha undgått hiten ”Helt seriöst” med Kaliffa. Nu fortsätter Kaliffa sprida glädje i landet med en stor sommarturné. Till X-CRUISE kommer han för andra gången och är nu aktuell med senaste singeln Orginalo.

  Musikvideo - Helt seriöst
  Musikvideo - Originalo
  Spotify

 • ELOV & BENY

  Elov & Beny grundades 2008 och består av Mattias Elovsson och Oscar Kilenius. Samma år slog de igenom med låten "Singel och sökande" som tog duon till en 18:e plats på Sverigetopplistan. De följde upp med låtar som "hal som en tvål", "fasad" och "Kommer över dig".

  Låtarna är glada festlåtar, ofta med fyndiga texter. På spotify har man över 24 miljoner lyssningar, och flera av dessa låtar är mer regel än undantag på Sveriges förfester.

  Spotify

   

 • DJ-LINE UP

  AMANDA ALMIUS | FIDELIX | INTERVENE | KIMAZO
  LUDWIG EMRETZON | OLIVER ORTMAN | OSCAR V | NEUTROPHIC
  NICHOLAS ADAMS & JOACHIM FIELDS | SEBASTIAN SAINTS | THATO | TOTAL

Info:

Fartyg: Romantika (Från Värtahamnen - Värtaterminalen)
Vart åker man? RIGA (LETTLAND)
Datum: 22-24 NOVEMBER 2018, 17:00 (var där senast 16:00)
Åter i Stockholm 10:30 Lördag 24 NOVEMBER
Ålder: 18 årsgräns på specialkryssningar
Vid frågor kontakta oss på info@xcruise.seFrån 890:– /per pers

Prislista och hyttkategorier →
HYTT PERS PRIS
B-hytt 4 pers 890:-
3 pers 990:-
2 pers 1090:-
1 pers 2000:-
B2-hytt 2 pers 1090:-
1 pers 2000:-
A-hytt 4 pers 990:-
3 pers 1090:-
2 pers 1190:-
1 pers 2200:-
A2-hytt 2 pers 1190:-
1 pers 2200:-
Deluxe-hytt 2 pers 3000:-
1 pers 5000:-
Suite 2 pers 3670:-
1 pers 6340:-

 

Det här kan du förvänta dig:

- Restauranger av toppkvalité
- Prisvärd taxfree-shopping
- Ett stort utbud av barer och nattklubbar
- Massa Artister och DJ:s
- Bekväma och trivsamma hytter
- Tid för shopping i Riga
- 40 timmar party


För mer information och kontakt, använd informationen nedan:

Facebook
Event Facebook
Email

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser! Extra bra medlemspriser på alla hotellpaket och kryssningar: upp till 10% rabatt som bronze-medlem, upp till 20% rabatt som silver-medlem och upp till 30% rabatt som gold-medlem, även på Sista Minuten-priser.

  Bli medlem