X-CRUISE SUMMER WEEKND

17 - 19 MAJ 2019

 

 

Den 17-19 MAJ 2019 är det återigen dags för X-CRUISE och vad passar inte bättre än att vi inviger sommaren bara som vi kan göra? 40-timmar partykryssning som vi som vanligt laddar med artister, DJ's och massor av överraskningar.


Vad är X-Cruise?

Vill du ha en upplevelse utöver det vanliga så ta tillfället i akt och åk med på Sveriges bästa och galnaste fester. X-Cruise är ett paketerat nöjeskoncept med musik, dans och underhållning i världsklass. En 2 - dagars kryssning inkluderat boende, nöje och 6 timmar i staden, DJ's, artister och en enastående teknisk show.

Hyttpriser startar från 990:– /pers

OBS! Boka i tid. Nu senast sålde vi slut 2 månader innan avgång.

 

 

Lineup:

 • Freddy Kalas

  Freddy Kalas

  Vi är många som drömmer om att bli en stjärna över en natt och för Freddy Kalas, mindre känd som Fredrik Auke, blev det verklighet i slutet av 2014 när han släppte singeln “Pinne for Landet”. Sedan dess har “Fest-Chefen” fortsatt leverera allsångsvänliga hitlåtar i syfte att sprida glädje genom sin musik. I somras släppte han låten “Jovial” som blev en stor succé och låten ”Hey Ho” fortsätter att spelas flitigt bland jullåtar. Med ett fantastiskt år i ryggen som den självutnämnde “PARTY-Chefen” välkomnar vi den norska artisten Freddy Kalas till X-CRUISE som en av våra huvudakter.

 • Basshunter

  Basshunter

  Med över 4 miljoner sålda skivor, 3 miljoner fans på Facebook, runt 70 k följare på Twitter och över 700 miljoner videovisningar på Youtube är Basshunter en av världens mest omtalade, spännande och efterfrågade kommersiella dansartister. Basshunter har under många år turnerat flitigt runt hela världen. Hösten 2018 kom plötsligt nytt material och med låten ”Masterpiece” är Basshunter åter aktuell på dansgolven!

 • Kobojsarna

  Vi bjuder för första gången in Kobojsarna för lite nostalgisk allsång. Vem minns inte "Sång Om Ingenting", "Jag Vet Du Vill Ha Mig", "Studentsången" med flera?

 • Kuselofte

  Den norska duon Kuselofte som består av Emil Hals och Terje Kristensen kommer för första gången till X-CRUISE . Grabbarna beskriver musiken som ren partymusik med högt tempo som fångar lyssnaren. Duon gör främst musik till det norska Russefirandet som går att jämföra med det svenska studentfirandet – så vad passar inte bättre än att de kommer och lirar på Sveriges mest maxade partykryssning!

 •  

  ➤ Artister uppdateras fortlöpande

Det här kan du förvänta dig:

- Restauranger av toppkvalité
- Prisvärd taxfree-shopping
- Ett stort utbud av barer och nattklubbar
- Massa artister och DJ's
- Bekväma och trivsamma hytter
- Tid för shopping i Riga
- 40 timmar party


Prisinformation hytter →
HYTT PERS PRIS
B4-hytt 4 pers 990:-
3 pers 1090:-
2 pers 1190:-
1 pers 2390:-
A4-hytt 4 pers 1090:-
3 pers 1190:-
2 pers 1390:-
1 pers 2690:-
Deluxe-hytt 2 pers 3200:-
1 pers 5400:-
Suite 2 pers 3860:-
1 pers 6720:-
 

Info:

Fartyg: Romantika (Från Värtahamnen)
Vart åker man? RIGA (LETTLAND)
Datum: 17-19 Maj 2019, 17:00 (Var där senast 16:00)
Åter i Stockholm 10:30 Söndag 19 Maj.

Ålder: 18-års gräns på specialkryssningar
Vid frågor kontakta oss på info@xcruise.se


Följ oss på sociala medier:

Facebook
Instagram
Facebook-event

 • VIP

  Vad händer i VIP-området och vad kostar det?


  • VIP kostar endast 350 kr per person.
  • Vippen har öppet mellan 22:00-03:00 båda dagarna (SVENSK TID GÄLLER BÅDA DAGARNA).
  • Det finns flertal bord och soffgrupper att sätta sig vid utan att behöva reservera. Vill man slippa trängas och få snabbare service i baren är detta rätt för dig.
  • Vi kommer ha BEER PONG på plats.
  • Underhållning så som magiker, led-robotar, dansare m.m
  • Giveaways
  • Nyckelband med VIP-bricka hämtas i terminalen avresedagen. Mer information kommer i separat mail veckan innan avresa.

  Köp VIP-biljett här
 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem