X-CRUISE SUMMER WEEKND

NYTT DATUM! 11–13 september 2020 | 40H victoria i, tallinn

 

 

För den som inte upplevt X-CRUISE så är detta ett måste. X-CRUISE har under våra snart 5 år vuxit till en av Skandinaviens absolut största och mest uppskattade partykryssningar. Folk från hela Skandinavien kommer för att festa och umgås under våra 40 timmar tillsammans. Till vår sommarkryssning kommer vi ladda på som vanligt med artister och underhållning i världsklass. Skumparty på soldäck är alltid en given succé. Våra gäster brukar säga att genom att åka med oss så får man samma känsla som att åka på en stor musikfestival eller en charterresa. Lycka och glädje är vårt signum och gästerna får med sig minnen för livet efter våra fester.

Vill du ha en upplevelse utöver det vanliga så ta tillfället i akt och åk med på Sveriges bästa och galnaste fester. X-Cruise är ett paketerat nöjeskoncept med musik, dans och underhållning i världsklass. En 40-timmarskryssning inkluderat boende, nöje och 6 timmar i staden, DJs, artister och en enastående teknisk show.

Lineup:

 • Dr. Bombay

  Hit-maskinen Dr. Bombay besöker oss och drar på en show ni sent kommer att glömma! Dr. Bombay var en av de största artisterna på sent 90-tal och början av 2000 med hitlåtar som ”Calcutta”, ”SOS (the tiger took my family)”, ”Rice & Curry” & ”Dr Boom-Bombay”. Nu senast har han släppt "Stockholm to Bombay" och firar 20 år som artist. Roligt och speciellt och ett jävla drag!

 • Frej Larsson

  Ert ord är vår lag! Låt oss få presentera kungen bakom Maskinen, Far & Son och Slagsmålsklubben!

 • Heux

  HEUX har utmärkt sig som en av de ledande artisterna på norska russescenen. HEUX kan garantera Er en fantastisk liveshow blandad med hårda dropp och singalong-klassiker!

 • Mangoo

  Låten PLAY har toppat listorna världen över och går flitigt på radio just nu. Mangoo är killen bakom den klassiska världshiten Eurodancer med över en halv miljard streams! Nyligen gjorde han comeback när han tillsammans med superdj:n ALAN WALKER gjorde en remake på Eurodancer och låten Play föddes. Låten har legat på top 50 i Sverige hela hösten, musikvideon har 25 miljoner visningar på YouTube och 46 miljoner streams på Spotify!

 • Soppgirobygget

  En av våra favoriter från X-CRUISE WINTER WEEKND! Vi kunde inte hålla oss från att boka grabbarna igen. Sånt jävla drag senast!

 • Klockrent!

  Max Huss som går under namnet Klockrent! debuterade vintern 2016 och har sedan dess gjort sig ett ordentligt avtryck. Med över 14 miljoner spelningar på Spotify i bagaget och ett namn som fyllt spelningar med hängivna fans runt om i hela Sverige. Med nakna och ärliga texter har Klockrent! levererat singlar som ligger många varmt om hjärtat!

 • Unge Lama

  En relativt ny frisk fläkt på norska russescenen är Unge Lama. En upcoming artist för oss svenskar som vi kan garantera er mycket från inom kort. Med låtar som Sommartider, Festa for alltid och Rangers 2019 är Unge Lama här för att stanna. Norsk partymusik när den är som bäst!

Info

Det här kan du förvänta dig:


Restauranger av toppkvalitet
Prisvärd taxfreeshopping
Ett stort utbud av barer och nattklubbar
Massa artister och DJ's
Bekväma och trivsamma hytter
Tid för shopping i Riga
Skumparty
40 timmar party
 

Prisinformation hytter →
HYTT PERS/HYTT PRIS/PERS
B4-hytt 4 pers 990:-
3 pers 1090:-
2 pers 1240:-
1 pers 2290:-
A4-hytt 4 pers 1140:-
3 pers 1240:-
2 pers 1440:-
1 pers 2690:-
Deluxe-hytt 2 pers 3000:-
1 pers 5000:-
Suite 2 pers 4000:-
1 pers 7000:-
 

OBS. NYTT DATUM!
Fartyg: Victoria I (Från Värtahamnen)
Vart åker man? TALLINN (ESTLAND)
Datum: 11–13 september 2020, 17:30 (Var på plats senast 16:00)
Åter i Stockholm 10:15 söndag 13 september

Ålder: 18-årsgräns på specialkryssningar
Du behöver ha giltigt pass/nationellt id-kort med dig.
Vid frågor kontakta oss på info@xcruise.se

Följ oss på sociala medier:
Facebook
Instagram

 • VIP

  Vad händer i VIP-området och vad kostar det?


  • VIP kostar endast 350:– per person.
  • Vippen har öppet mellan 22:00-03:00 båda dagarna
   (SVENSK TID GÄLLER BÅDA DAGARNA).
  • Vippen är placerad på övervåningen där ni har utsikt över artister, djs och dansgolv.
  • Det finns flertal bord och soffgrupper att sätta sig på utan att behöva reservera. Vill man slippa trängas och få snabbare service i baren är detta rätt alternativ för dig.
  • Vi kommer ha BEER PONG på plats.
  • Underhållning i form av magiker, led-robotar, dansare m.m
  • Giveaways
   

  VIP-biljett läggs till när du har valt hytt

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem