X-CRUISE WINTER WEEKND

29 NOV - 1 DEC 2019

 

 

Den 29 NOV - 1 DEC 2019 är det återigen dags för X-CRUISE. X-CRUISE är nu uppe i sin 9:e resa och klassas idag som Skandinaviens absolut största Partykryssning.

Vi kombinerar de populäraste partyakterna med välrenommerade dj´s från hela Skandinavien. Vi har till höstens resa fokuserat mycket på Norska partyakter från de enorma "Russefesterna" men har även besök från såväl Tyskland som Sverige. Vill du vara med om nåt unikt och träffa likasinnade från hela Skandinavien så är det oss Ni ska åka med. Efter en resa vill man åka med på alla. Senast sålde vi slut 4 månader innan avgång och vi förväntas ta det rekordet med råge till denna resa.

Vill du ha en upplevelse utöver det vanliga så ta tillfället i akt och åk med på Sveriges bästa och galnaste fester. X-Cruise är ett paketerat nöjeskoncept med musik, dans och underhållning i världsklass. En 2 - dagars kryssning inkluderat boende, nöje och 6 timmar i staden, DJ's, artister och en enastående teknisk show.

Hyttpriser startar från 990:-* /pers
*Gäller när 4 pers bokar gemensam B4-hytt

OBS! Boka i tid. Nu senast sålde vi slut 5 månader innan avgång.

Lineup:

 •  

  ➤ ITALOBROTHERS


  Tyska Italobrothers kommer till X-CRUISE för 4:e gången. Med klassiker som "STAMP ON THE GROUND", "My Life Is A Party", " Sleep When We Are Dead" och nya superlåten SUMMER AIR kommer de som vanligt få dansgolvet att explodera.
   

 • ➤ ELOV & BENY


  Elov & Beny grundades 2008 och består av Mattias Elovsson och Oscar Kilenius. Samma år slog de igenom med låten "Singel och sökande" som tog duon till en 18:e plats på Sverigetopplistan. De följde upp med låtar som "hal som en tvål", "fasad" och "Kommer över dig". Låtarna är glada festlåtar, ofta med fyndiga texter. På spotify har man över 24 miljoner lyssningar, och flera av dessa låtar är mer regel än undantag på Sveriges förfester.

  År 2014 bestämde sig Oscar och Mattias för att ta en paus från den Svenska musiken för att göra EDM under namnet "Charlie Who?". Den största hiten blev "Russian Roulette" som har streamats över 50 000 000 gånger på spotify.

  Nu har de bestämt sig att avsluta de dom en gång påbörjade hemma i mammas förråd. De är nu aktuella med senaste låten ”Supa Sova Sex & Likes”.
   

 • ➤ KUSELOFTE


  Kuselofte är en Norsk duo bestånde av Terje Kristensen och Emil Hals. Deras första låt släpptes i December 2017.

  Två år senare har Kuselofte 90 Miljoner streams på Spotify och har fått en ökad popularitet i Skandinavien och Europa. Med sånger som "Dominanten 2018" och "Om Sverige vinner VM" är de en av Norges mest streamade artister. 2019 har de ökat till 525.000 unika och totalt 6,5 miljoner lyssnare per månad på Spotify där 60% av lyssnarna är svenska.

  Den enorma populariteten i Sverige hhar gett dem möjligheten att kunna spela på fesivaler som Törebodafestivalen, Schools Out och givetvis på X-CRUISE där de spelar för andra gången.
   

 •  

  ➤ BEK & DJ LOPPETISS


  Mycket norskt på höstens upplaga av X-CRUISE. BEK & DJ LOPPETISS är stora i vårt grannland Norge och har fått ökat popularitet i Sverige. Med låtar som "MIN VILLA", "FAKKBOI", "MAD MICKEY" har de dominerat musiken på de Svenska och Norska festerna.
   

 •  

  ➤ RINGNES-RONNY


  Med flera miljoner streams har Rignes-Ronny på kort tid etablerat sig om en av Norges största ”Russe-artister”. Med en sprakande liveshow och en specialkonstruerad mask kommer glädjespridaren Ringes-Ronny lyfta taket på fartyget! Mycket skoj och allsång garanteras!

Info

Det här kan du förvänta dig:


Restauranger av toppkvalité
Prisvärd taxfree-shopping
Ett stort utbud av barer och nattklubbar
Massa artister och DJ's
Bekväma och trivsamma hytter
Tid för shopping i Riga
40 timmar party
 

Prisinformation hytter →
HYTT PERS PRIS
B4-hytt 4 pers 990:-
3 pers 1090:-
2 pers 1190:-
1 pers 2290:-
A4-hytt 4 pers 1090:-
3 pers 1190:-
2 pers 1390:-
1 pers 2690:-
Deluxe-hytt 2 pers 3000:-
1 pers 5000:-
Suite 2 pers 4000:-
1 pers 7000:-
 

Fartyg: Romantika (Från Värtahamnen)
Vart åker man? RIGA (LETTLAND)
Datum: 29 nov - 1 dec 2019, 17:00 (Var där senast 16:00)
Åter i Stockholm 10:30 söndag 19 maj.

Ålder: 18-års gräns på specialkryssningar
Du behöver ha giltigt pass/nationellt id-kort med dig.
Vid frågor kontakta oss på info@xcruise.se

Följ oss på sociala medier:
Facebook
Instagram
Facebook-event

 • VIP

  Vad händer i VIP-området och vad kostar det?


  • VIP kostar endast 350:– per person.
  • Vippen har öppet mellan 22:00-03:00 båda dagarna
   (SVENSK TID GÄLLER BÅDA DAGARNA).
  • Vippen är placerad på övervåningen där ni har utsikt över artister, djs och dansgolv.
  • Det finns flertal bord och soffgrupper att sätta sig på utan att behöva reservera. Vill man slippa trängas och få snabbare service i baren är detta rätt alternativ för dig.
  • Vi kommer ha BEER PONG på plats.
  • Underhållning i form av magiker, led-robotar, dansare m.m
  • Giveaways

  Köp VIP-biljett här
 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem