X-CRUISE KRYSSNING

23 - 25 november 2017 | Romantika, Riga

VÄLKOMMEN TILL X-CRUISE - SVERIGES MEST MAXADE PARTYKRYSSNING!

Vad är X-CRUISE?

Vill du ha en upplevelse utöver det vanliga så ta tillfället i akt och åk med på Sveriges bästa och galnaste fester! X-CRUISE är ett paketerat nöjeskoncept med musik, dans och underhållning i världsklass. En 2 - dagars kryssning (2 nätter ombord!) inkluderat boende, nöje och 6 timmar i Riga, dj's, artister, flera dansgolv, och en enastående teknisk show.

Nu gör vi den femte resan med X-CRUISE och vi har som vanligt maxat med artister, dj's och happenings.

Hyttpriser startar från 890:- /person.

OBS! Boka i god tid om du vill vara säker på att kunna följa med!

 

 

LINEUP

ITALOBROTHERS
Italobrothers besöker oss nu för andra gången och vi är alltid lika glada att kunna boka denna proffsiga artist från Tyskland. Italobrothers har nu stora framgångar på listorna i skandinavien med sin sommarhit "Summer Air". Detta ser vi fram emot och vi förväntar oss allsång så taket lyfter i November.
Musikvideo: https://youtu.be/AbviedGZELM
Spotify: https://goo.gl/ge4U8V

KALIFFA
Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson har under de senaste åren gjort stort avtryck hos det svenska folket med låtar som ”Spontanitet”, ”Det strålar så om dig” m.fl. Nu är Kaliffa stor aktuell med låten ”HELT SERIÖST” som toppat listor på Spotify och vi är supernöjda med denna bokning.
Musikvideo: https://youtu.be/vt9NOsD3alo
Spotify: https://goo.gl/sohWLT

ANIS DON DEMINA
DJ Anis Don Demina kommer bjuda på en show i världsklass. Han har spelat för världsartisten Silento och öppnat för akter som Deniz Koyu och Matoma. Han flyger direkt från Dubai för att spela på X-Cruise. Många känner även till Anis som Youtuber med snart 100 000 följare och en halv miljon visningar i veckan, och inte nog med det skrev han även på med skivbolaget Warner häromdan, har vi riktigt tur släpps det en grym låt innan avgång.

KAMFERDROPS
Är det nån som undgått Kamferdrops i sommar? Med en topplacering på listor i både Sverige och Norge med "Jag trodde änglarna fanns" så verkar det som att den Norska mystiska gruppen Kamferdrops är här för att stanna. Med träffsäkra moderna covers på svenska klassiker har de tagit svenskarna med storm. Antingen hatar man eller älskar man de. Med den nya singeln Tusen bitar kommer vi förmodligen även se en ny låt på top 10 i Sverige alldeles snart och vad passar då inte bättre än att vi får se dessa på X-CRUISE.
Musikvideo →
Spotify →

ELOV & BENY 
Elov & Beny grundades 2008 och består av Mattias Elovsson och Oscar Kilenius. Samma år slog de igenom med låten "Singel och sökande" som tog duon till en 18:e plats på Sverigetopplistan. De följde upp med låtar som "hal som en tvål", "fasad" och "Kommer över dig". Låtarna är glada festlåtar, ofta med fyndiga texter. På spotify har man över 22 miljoner lyssningar, och flera av dessa låtar är mer regel än undantag på Sveriges förfester. År 2014 bestämde sig Oscar och Mattias för att ta en paus från den Svenska musiken för att göra EDM under namnet "Charlie Who?". Den största hiten blev "Russian Roulette" som har streamats över 40 000 000 gånger på spotify. Nu har de bestämt sig att avsluta de dom en gång påbörjade hemma i mammas förråd. Resan började den 12:e februari då första singeln "Om du bara visste" släpptes. Nu senast är de aktuella med Kör vilket är en cover på norska gruppen Staysman & Lazz låt KJÖRR.
Elov & Beny - Kör →
Elov & Beny - Om du bara visste →
Elov & Beny - Kommer över dig →

DJ MANGOO
Vi slänger även in lite nostalgi med Dj Mangoo. Med humor låtar som "Fanta & Rose" samt "Alla får ligga" så kommer Dj Mangoo bjuda på en riktig charter nostalgi tripp i November. Internationellt känd är Mangoo mest med den gamla trance låten Eurodancer med över 20+ miljoner visningar på Youtube.
Dj Mangoo & Stora Torget - Fanta & Rosé →
Dj Mangoo - Alla får ligga →
Dj Mangoo - Eurodancer →

Det här kan du förvänta dig:
- Restauranger av toppkvalité
- Prisvärd taxfree-shopping
- Ett stort utbud av barer och nattklubbar
- Massa Artister och DJ:s
- Bekväma och trivsamma hytter
- Tid för shopping i Riga
- 40 timmar party
 
Romantika avgår från Värtahamnen (Hamnpirsvägen 10) den 23 november 2017 kl 17:00 - Vi rekommenderar att ni är på plats kl 15:30 med giltigt Pass eller Nationellt-ID.

För mer information och kontakt, använd informationen nedan:
Hemsida
Facebook
Event Facebook
Email

 

Från 890 kr per person

 

Prislista och hyttkategorier →
HYTT PERS PRIS
B-hytt 4 pers 890:-
3 pers 990:-
2 pers 1090:-
1 pers 2000:-
B2-hytt 2 pers 1090:-
1 pers 2000:-
A-hytt 4 pers 990:-
3 pers 1090:-
2 pers 1290:-
1 pers 2390:-
A2-hytt 2 pers 1290:-
1 pers 2390:-
Deluxe-hytt 2 pers 2000:-
1 pers 5500:-
Suite 2 pers 4000:-
1 pers 7000:-
Execetive Suite 2 pers 1720:-
1 pers 3140:-