Finnkampsbåten

4–7 September 2020 | Galaxy & Baltic Princess

 

 

Häng med på Finnkampsbåten 2020!

En av de mest klassiska idrottshändelserna och den äldsta landskampen är Finnkampen. Detta är vår fjärde Finnkampsbåten och vi upprepar succén 2020 då tävlingarna än en gång hålls i Tammerfors. För att njuta riktigt mycket av den härliga stämningen som råder bland likasinnade friidrottssupportrar – häng med på Finnkampsbåten! Galaxy avgår fredagen den 4 september klockan 19.30 Stockholm-Åbo. Ombord möter du kända friidrottsprofiler, lyssnar på intervjuer, njuter av underhållning och god mat.

Med buss tar vi oss gemensamt till Tammerfors. Väl framme i Tammerfors fortsätter uppladdningen för alla svenska supportrar på Klubb Sverige med ännu mer underhållning och uppsnack inför tävlingarna. Från Klubb Sverige avgår sedan en gemensam supportermarsch till arenan. Tävlingarna hålls på Ratina stadion lördag kväll och söndag eftermiddag. Direkt när tävlingarna slutar väntar bussar som tar oss till Åbo för avfärd med Baltic Princess som avgår kl. 20.15. Vi är åter i Stockholm måndagen den 7 september klockan 06.10.

Ring och boka: 08 666 33 33

Fotograf: Ryno Quant

Prisex 2595 kr/pers

I prisexemplet ingår: del i E2-hytt (annan kategori mot tillägg) t/r och 1 hotellnatt inkl frukost på Scandic Station eller Sokos Hotel Torni (Sokos Hotel Ilves mot tillägg), arenabiljett B-kategori (ej under tak, tillägg för A-biljett dvs under tak), transfer t/r Åbo-Tammerfors och supporterkit.

Du väljer själv hyttalternativ och de måltidsalternativ som passar dig bäst. Hotellövernattning sker på Scandic Tampere Station, Original Sokos Hotel Ilves, Solo Sokos Hotel Torni Tampere eller Scandic Tampere City (för tillfället fullbokat). Samtliga hotell ligger centralt i Tammerfors med gångavstånd till Ratina stadion.

Program →

Fotograf: Ryno Quant

Fotograf: Ryno Quant

 • Bussanslutning

  Boka bussanslutning

  Ett smidigt sätt att ta sig till och från fartygen

  Boka din bussanslutning samtidigt som din kryssning, ring och boka på telefon 08-666 33 33.

  Läs mer om bussanslutningar →

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem