Häng med på Finnkampsbåten 18

 

En av de mest klassiska idrottshändelserna och den äldsta landskampen är Finnkampen. Detta är vår 3dje Finnkampsbåt och vi upprepar succén 2018 då tävlingarna än en gång hålls i Tammerfors. För att njuta riktigt mycket av den härliga stämning som råder bland likasinnade Friidrottssupportrar, häng med på Finnkampsbåten! Galaxy avgår torsdagen den 30 augusti klockan 19.30 Stockholm-Åbo. Ombord möter du kända friidrottsprofiler, lyssnar på intervjuer, njuter av god mat och underhållning.


Med buss tar vi oss gemensamt till Tammerfors. Väl framme i Tammerfors fortsätter uppladdningen för alla svenska supportrar på Klubb Sverige med ännu mer underhållning och uppsnack inför tävlingarna. Från Klubb Sverige avgår sedan en gemensam supportermarsch till arenan. Tävlingarna hålls på Ratina Stadion fredag- och lördagkväll. På söndag finns tid för att utforska Tammerfors på egen hand innan buss tar oss till Åbo för avfärd med Baltic Princess kl. 20.15. Vi är åter i Stockholm måndagen den 3 september klockan 06.00.
 

Ring och boka: 08 666 33 33

Pris ex 2990 kr

I prisexemplet ingår: del i dubbelhytt t/r, E-kategori (annan kategori mot tillägg) samt 2 hotellnätter inkl frukost på Scandic City eller Sokos hotel Ilves (Scandic Station eller Sokos Hotel Torni mot tillägg), Arenabiljett B kategori (ej under tak), transfer t/r Åbo-Tammerfors samt Supporterkit.

För A-biljett (plats under tak på arenan) kostar detta paket 3450 kr/person.

Du väljer själv hyttalternativ och de måltidsalternativ som passar dig bäst. Hotellövernattningar sker på, Scandic hotel City eller Station, Sokos hotel Ilves eller Torni i Tammerfors. Samtliga hotell ligger centralt i Tammerfors och med gångavstånd till Ratina Stadion.

Flyer →
Program →

 • Bussanslutning

  Boka bussanslutning

  Ett smidigt sätt att ta sig till och från fartygen

  Boka din bussanslutning online samtidigt som din kryssning, eller boka den via telefon om du behöver en mer flexibel bokning. Vänligen boka på telefon 08 - 22 21 40

  Läs mer om bussanslutningar →

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem