BOKA NU → Prisförslag / Fartygsvisning
 
08 - 22 08 30 Ring oss

 

Tallink &
Silja Line sport


Specialpris när ni reser med ert idrottslag


Förhöj lagandan och åk på match, träningsläger eller cup med Tallink & Silja Line. Hos oss får du specialpris när du reser med ditt idrottslag! I och runt våra destinationer finns fräscha träningsanläggningar av hög kvalité som gör det möjligt att utöva en mängd sporter. Våra fartyg har allt som krävs för den perfekta resan för laget, klubben eller föreningen. Med Tallink & Silja Line får du en smidig och prisvärd resa för ditt idrottslag!
 

 

 • Reguljärresor för idrottsgrupper


  Ska ni på match, träningsläger eller cup i Tallinn, Riga,
  Helsingfors eller Åbo?

  Vi erbjuder specialpris till grupper som bokar enkelresor till och från någon av våra destinationer för att resa på exempelvis träningsläger. Se nedan prisexempel till våra olika destinationer.
   

  Kontakta oss & boka

Åbo

Prisex: 50:- /pers

Ingår:
Resa t/r med del i E-hytt (4 pers /hytt)

Tallinn

Prisex: 250:- /pers

Ingår:
Resa t/r med del i E-hytt (4 pers /hytt)

Helsingfors & Riga

Prisex: 190:- /pers

Ingår:
Resa t/r med del i C-hytt (4 pers /hytt)

 • Träningsläger & cuper


  Samla laget och åk på träningsläger!

  Vi erbjuder resor till utvalda träningsfaciliteter, där ni kan delta i träningsläger och cuper inom flertalet sporter. Vi erbjuder cuper och träningsläger i bl a:

  • Kisakallio (Finland)
  • Vierumäki (Finland)
    

  Läs mer här

 • Ombord


  Det finns mycket att upptäcka ombord. Välj bland våra hytter. Upptäck ett brett matutbud med något för alla smaker. Shoppa till taxfree-priser och ta del av underhållningen med allt från shower till kända artistupptädanden.
   

  Läs mer

 • Aktiviteter & tillval


  Spetsa till resan med gruppaktiviteter ombord eller i land! Upptäck mer av staden med en guidad sightseeing eller svetsa lagandan med en av våra många teambuildingaktiviter.
   

  Läs mer