BOKA NU → Prisförslag / Fartygsvisning
 
08 - 22 08 30 Ring oss

 

Idrottsresor med Tallink & Silja Line


Vi kan skräddarsy upplevelsen efter behov och önskemål ombord och i land så att träningslägret blir exakt som ni önskar.
 


Specialpriser gäller för idrottare som reser från Sverige till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo för att delta i idrottstävlingar och träningsläger. Och kom ihåg! Upplevelsen börjar redan ombord på fartyget med upplyftande shower, god mat och prisvärd shopping.
 

 

Träningsläger och
cuper

Samla laget och åk på träningsläger i Finland eller Tallinn. Våra utvalda hotell erbjuder träningsfaciliteter för flertalet sporter. Vi erbjuder cuper och träningsläger i bl a:

 • Kisakallio (Finland)
 • Vierumäki (Finland)
 • Tallinn (Estland)

Se alla erbjudanden

Reguljärresor för idrottsgrupper

Ska ni på match, träningsläger eller cup i Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo? Vi erbjuder specialpriser på reguljärresor för klubbar som reser i grupp.

Kontakta vår grupp och konferensavdelning för prisförslag och tips inför resan.

Reguljärresa Åbo prisex 50:- /pers

Se priser & erbjudanden

Aktuellt

 • Vierumäki Skidpaket

  Med Silja Line


  Koppla av ombord med god mat och färgsprakande underhållning för att sedan få härliga dagar i magiskt vinterlandskap på Vierumäki Resort Hotel.

  Vierumäki är ett olympiskt träningscenter och här skidar du klassiskt och fritt i skidspår från 3 till 25 km. Det finns utöver skidspår ett stort val av aktiviteter som ridning och simning. Perfekt för den aktiva semestern i vacker natur eller för dig som vill ha bästa förutsättningar för att satsa på träningen. Vi erbjuder förmånliga paketresor.

  Läs mer & boka