Club One

FIRA VÅREN TILL HAVS

Vårfira till superpriser

Just nu har vi superpriser på kryssningar till Tallinn och Riga. Upplev god mat, shopping, underhållning och nöjen både ombord och iland. Vi firar även att Tallink fyller 30 år och därför erbjuder vi upp till 30% rabatt på alla våra fyra fina Tallink Hotels när du bokar ett hotellpaket.

Prisex. kryssning Tallinn och Riga 450:– /hytt
Boka senast den 31.5, res t o m 7.7 2019.
 

Få dessutom 50% rabatt på resa i höst
Passa på att få upp till 50% rabatt på en resa i höst! Boka en resa till Tallinn eller Riga med avresa senast 31.8 2019, och få 50% rabatt på en resa med Tallink eller Silja Line i höst. Boka senast 31.5 2019 för att få din 50% rabattkod. Rabattkoden skickas via e-post efter det att bokning och betalning av resan är genomförd.

Boka direkt →

Boka direkt →

ERBJUDANDEN FRÅN VÅRA PARTNERS

Resan fortsätter iland

Som medlem har du massor av förmåner genom våra utvalda samarbetspartners. Du kan till exempel få rabatt på sightseeing, museer, restauranger och taxi på våra destinationer - och i Sverige. Ett kort, tusen möjligheter.

JUST NU:

Prova exempelvis Italiens delikatesser och få 15% hos Eataly i Stockholm, eller besök hantverksbageriet Gateau med 15% rabatt i både Sverige och Finland. Med SF Kids Play kan barnen se sina favoritfilmer och serier, samtidigt kan du njuta av en ljudbok hos Nextory - perfekt på resan! Se mer av vilka partners och erbjudanden som passar just dig och din resa.

Läs mer →

SHOPPING OMBORD FÖR CLUB ONE

Alltid de bästa priserna som Club One-medlem

Som Club One-medlem får du upp till 30% rabatt på över 200 utvalda produkter ombord på alla våra fartyg. I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras. I sortimentet finns också en mängd exklusiva varor du endast hittar ombord.

Passa på att shoppa, och handla gåvor till dina nära och kära, eller varför inte dig själv? Dessutom har vi alltid månadens kampanjvaror upp till halva priset. Håll dig uppdaterad och håll utkik efter våra Club One-kampanjer.

ALLA CLUB ONE ERBJUDANDEN →

Mitt Östersjön Mitt Östersjön

MITT ÖSTERSJÖN

Upplev Tallinn, Riga, Helsingfors & Åbo

Den bästa guiden till upplevelser på din destination! Du har väl inte missat vår spännande inspirationssite med destinationstips? Här hittar du tips på mat, shopping och upplevelser inför resan.

Smaka på det gastronomiska Riga, eller ta en upptäcksfärd i Tallinn Old Town. Aktivera dig i Åbo, eller shoppa i Helsingfors. Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!

LÄS MER HÄR →

 

KONTAKTA OSS

Har du frågor om Club One eller om ditt medlemskap? Vi hjälper gärna till! Följ länken nedan för att kontakta oss på Club One.
 

Kontakta oss

SKÄNKA DINA POÄNG

Resa med vännerna? Du kan skänka poäng till en annan Club One-medlem, så får ni snabbare ihop till en bonusresa tillsammans. Du gör detta online på Mina sidor.

Logga in

DIGITALT MEDLEMSKORT

Genom att ladda ner vår app hittar du smidigt din bokningsbekräftelse och all information kring din kommande resa. Nu kan du även få ditt digitala medlemskort i din mobil!

Läs mer här

 

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

ANVÄND #CLUBONESVERIGE FÖR ATT DELA MED DIG AV DINA UPPLEVELSER

För mer inspiration, följ oss på instagram under TallinkSverige och SiljaLineSverige.
Psst, riktigt fina bilder kan belönas med en kryssning!