Aktuell information till dig som Club One-medlem gällande coronaviruset

Läs mer

Club One
Sommarens kryssningar Sommarens kryssningar

Sommarens kryssningar

Upptäck årets sommardestinationer

Kryssa till Visby med en eller två dagar i land, eller unna dig en lite längre tur där du kombinerar två av sommarens härligaste destinationer: populära Visby och pittoreska Ystad. Du får även chansen att upptäcka världens högsta kustlinje från vattnet - kryssa till fantastiskt vackra Höga Kusten

Prisex, Kryssning till Visby

Gold 2090:- /hytt
Silver 2190:- /hytt
Bronze 2290:- /hytt

Ingår: Kryssning i Promenade-hytt. Avser kryssning till Visby med två nätter ombord och en dag i land.

Läs mer & boka sommarkryssning →

Boka bonusresa

Vill du boka sommarkryssning och delbetala med poäng så går det bra!

Läs mer & boka bonusresa →

ERBJUDANDEN FRÅN VÅRA PARTNERS

Resan fortsätter i land

Som Club One-medlem har du massor av förmåner genom våra utvalda samarbetspartners. Du kan till exempel få rabatt på sightseeing, museer, restauranger och taxi på våra destinationer – och i Sverige. Ett medlemskap, tusen möjligheter.

Passa på att se en utställning på Fotografiska & få 30 kr rabatt på entréavgiften. Därefter kan du ta dig in till city och Olearys på Tolv Stockholm för en middag med spännande aktiviteter! Här äter barnen gratis och du kan njuta av 50% rabatt på aktiviteter måndag-torsdag. Är du sugen på att åka iväg på en lite längre utflykt? Se då till att hyra en bil hos vår partner Mabi för 20% rabatt. Perfekt för en tur till golfbanan! Boka din golfrunda via Golfstar och få 10% rabatt på greenfee. Har kidsen lite extra spring i benen? Då rekommenderar vi Jumpyard i Barkarby där ni kan utmana varandra på Ninjabanan. Eller varför inte testa på skojiga Tom Tits, här får ni 20% rabatt på inträdet! Efter en fullspäckad dag i huvudstaden kan du slappna av med en e-bok/ljudbok från Nextory.

Läs mer →

SHOPPING FÖR CLUB ONE

Shoppa ombord eller i Tallink Webshop

I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras – och som Club One-medlem får du upp till 30% rabatt på över 200 utvalda produkter!

Shopping ombord →

Och du, du har väl inte missat Tallink Webshop? Här hittar du ett stort utbud av alltifrån mode och inredning till godis och drycker – allt till riktigt bra priser. Glöm inte att du kan delbetala upp till 10% av priset med dina bonuspoäng! 

Tallink Webshop →

VÅRA DESTINATIONER

Den bästa guiden till upplevelser

TALLINN, RIGA, HELSINGFORS & ÅBO Du har väl inte missat vår nya inspirationssite? Här kan du få de bästa tipsen inför resan, möta kända och okända personligheter och lära känna deras Östersjön. Du kan också hitta riktiga guldkorn när det kommer till mat och dryck iland. Smaka på det gastronomiska Riga, eller följ med på en upptäcksfärd i Tallinn Old Town.

Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!
 

LÄS MER →

KONTAKTA OSS

Har du frågor om Club One eller om ditt medlemskap? Vi hjälper gärna till! Följ länken nedan för att kontakta oss på Club One.

 

Kontakta oss

SKÄNKA DINA POÄNG

Resa med vännerna? Du kan skänka poäng till en annan Club One-medlem, så får ni snabbare ihop till en bonusresa tillsammans. Du gör detta online på Mina sidor.
 

Logga in

DIGITALT MEDLEMSKORT

Ladda ner vår app för ditt digitala medlemskort, bokningsbekräftelse och information kring din resa. Nu övergår vi helt från plast till digitala medlemskort, för miljön! Du kan även lägga till ditt medlemskort i Apple Wallet.

Läs mer här

 

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

ANVÄND #CLUBONESVERIGE FÖR ATT DELA MED DIG AV DINA UPPLEVELSER

För mer inspiration, följ oss på instagram under @tallinksiljasverige.
Psst, riktigt fina bilder kan belönas med en kryssning!