Club One

Sista dagarna! Vinterns bästa priser

Rabatt på kryssningar, enkelresor och hotellpaket!

Nu har vi fyllt på med extra många hytter till fina priser! De allra bästa rabatterna på härliga kryssningar, enkelresor och hotellpaket till valfri destination! Res t o m till 31.3 2020. Res lite lyxigare och uppgradera din resa med poäng. Boka senast 31.1 2020.

Extra!

Boka A-hytt till specialpris mellan 17.1 - 22.1 2020, res t o m 31.3 2020.
Helsingfors, Tallinn och Riga fr 390:-/A-hytt
DeLuxe-hytt - exklusivt för Gold fr 990:- /hytt

Logga in för att se din bokningskod. Läs mer om erbjudandet och se alla priser genom att följa länken nedan.

Läs mer →

ERBJUDANDEN FRÅN VÅRA PARTNERS

Resan fortsätter iland

Som medlem har du massor av förmåner genom våra utvalda samarbetspartners. Du kan till exempel få rabatt på sightseeing, museer, restauranger och taxi på våra destinationer - och i Sverige. Ett kort, tusen möjligheter.

JUST NU:

Prova exempelvis Italiens delikatesser och få 10% hos Eataly i Stockholm eller ta en heldag på Gröna Lund där du och 4 vänner får 10% rabatt på inträde och åkband. Med SF Kids Play kan barnen se sina favoritfilmer och serier, samtidigt kan du njuta av en ljudbok hos Nextory - perfekt på resan! Se mer av vilka partners och erbjudanden som passar just dig och din resa.

 

Läs mer →

SHOPPING OMBORD FÖR CLUB ONE

Alltid de bästa priserna som Club One-medlem

Som Club One-medlem får du upp till 30% rabatt på över 200 utvalda produkter ombord på alla våra fartyg. I våra butiker ombord finns ett spännande utbud av varor som ständigt förnyas och uppdateras. I sortimentet finns också en mängd exklusiva varor du endast hittar ombord.

Passa på att shoppa, och handla gåvor till dina nära och kära, eller varför inte dig själv? Dessutom har vi alltid månadens kampanjvaror upp till halva priset. Håll dig uppdaterad och håll utkik efter våra Club One-kampanjer.

ALLA CLUB ONE ERBJUDANDEN →

VÅRA DESTINATIONER

Den bästa guiden till upplevelser

TALLINN, RIGA, HELSINGFORS & ÅBO Du har väl inte missat vår nya inspirationssite? Här kan du få de bästa tipsen inför resan, möta kända och okända personligheter och lära känna deras Östersjön. Du kan också hitta riktiga guldkorn när det kommer till mat och dryck iland. Smaka på det gastronomiska Riga, eller följ med på en upptäcksfärd i Tallinn Old Town.

Häng med på en resa runt Östersjön med oss. Den bästa guiden till upplevelser på din destination helt enkelt!
 

LÄS MER →

KONTAKTA OSS

Har du frågor om Club One eller om ditt medlemskap? Vi hjälper gärna till! Följ länken nedan för att kontakta oss på Club One.
 

Kontakta oss

SKÄNKA DINA POÄNG

Resa med vännerna? Du kan skänka poäng till en annan Club One-medlem, så får ni snabbare ihop till en bonusresa tillsammans. Du gör detta online på Mina sidor.

Logga in

DIGITALT MEDLEMSKORT

Ladda ner vår app för ditt digitala medlemskort, bokningsbekräftelse och all information kring din kommande resa. Nyhet! Nu kan du lägga till ditt medlemskort i Apple Wallet.

Läs mer här

 

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

DELA DINA BILDER FRÅN RESAN

ANVÄND #CLUBONESVERIGE FÖR ATT DELA MED DIG AV DINA UPPLEVELSER

För mer inspiration, följ oss på instagram under TallinkSverige och SiljaLineSverige.
Psst, riktigt fina bilder kan belönas med en kryssning!