Golfresor i Åbo

 

Upplev vacker natur och unik miljö när du golfar utanför Åbo

Under resan kan du bo centralt i Åbo och passa på att uppleva staden under din vistelse. Spela golf på en av Finlands äldsta golfklubbar Aura Golf eller utmana dig i en idyllisk skärgårdsmiljö med vacker utsikt på Kultaranta Golf, ritat av den svenske arkitekten Jan Sederholm. Vilken bana du än väljer kommer du att njuta av natursköna upplevelser med vackra vyer.

 

Golfpaket (upp till 10 personer)

Boka båtresan och hotellövernattningen online via oss och kontakta golfklubbarna på egen hand för tidsbokning. För personlig service och prisförslag ringer du 08-22 21 40 eller skicka ett mail till golfresor@tallinksilja.com.

Tips för en lyckad golfresa:
1. Ta med bilen – du slipper checka in golfbagar och betala extraavgifter för specialbagage.
2. Åk med hela familjen – familjemedlemmarna som inte vill spela golf kan njuta av hotellens pooler och jacuzzis.
3. Bli medlem i Club One och erhåll greenfeerabatt!

 

Golfpaket för grupper och konferensresor (från 10 personer)

Vi hjälper alla typ av grupper att skräddarsy er resa enligt önskemål utan extra serviceavgift. För personlig service och prisförslag ringer du 08-22 08 30.

Tips för en lyckad golfresa:
1. Boka ett konferenspaket där konferensrum i 6 timmar, fikabuffé & kaffe non stop, två bufféfrukost, en trerätters gruppmeny utan dryck och en buffémiddag med dryck ingår.
2. Walk and talks med kollegorna eller kompisgäng – kombinera med en omgång på golfbanor i världsklass.
3. Teambuilda med lagspel i golf!

 

Sokos Hotel Turun Seurahuone

ÅBO Det gamla societetshuset i Åbo från 1920-talet har renoverats och blivit ett livfullt boutiquehotell i modern stil. Bo här om vill koppla av och njuta av det bästa Åbo har att erbjuda.

Prisex 1280:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i A-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost

BOKA

Scandic
Julia

ÅBO Hotellet ligger i centrala Åbo på en gågata med butiker, varuhus, Salutorget och med Åbo Svenska Teater runt hörnet. Efter en dag på stan kan du koppla av i bastun.


Prisex 1160:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i A-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost

BOKA

Nådendal
Spahotell

NÅDENDAL Nordens kanske bästa spahotell ligger i Nådendal, ca 15 km från Åbo. Här hittar du allt du kan önska dig: bassänger, behandlingar och vacker natur vid havet.


Prisex 1155:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i A-hytt, en hotellnatt med del i Comfort dubbelrum inkl frukost och tillgång till bastu- och poolavdelningen.

BOKA

Mat & dryck ombord

På fartygen finns utmärkta restauranger av toppkvalité. Läckra grillrätter, skaldjur och specialiteter från Norden och Italien är bara några av de smakupplevelser du kan få ombord på våra fartyg. Dessutom finns det alltid en bufférestaurang och enklare matalternativ för dig som vill äta något snabbt. Passa på att njut lite extra på resan över, varje fartyg har sina favoriter.

LÄS MER

Fartyg

Silja Lines fartyg Silja Galaxy och Baltic Princess trafikerar linjen mellan Stockholm och Helsingfors. Ombord finns mycket att göra. Ät gott, shoppa till förmånliga havspriser och varva ner i bastun eller jacuzzin i relaxavdelningen. Dessutom kan du se fram emot underhållning av världsklass varje kväll.  Lär mer om allt du kan göra ombord. Här finns allt du behöver veta om våra olika fartyg.

LÄS MER