Golfresor
i Helsingfors


 

Golf i världsklass utanför Helsingfors

Under resan bor du centralt i Helsingfors med närhet till andra nöjen staden har att erbjuda. Är ni färre än 10 personer bokar ni båtresan och hotellövernattningen online med oss, och kontaktar golfklubbarna på egen hand för tidsbokning.

För personlig service ring 08-22 21 40 eller skicka ett mail till golfresor@tallinksilja.com. Greenfee betalas på plats. Är ni fler än 10 personer hjälper vi gärna till att boka hela resan enligt önskemål via telefon. Ring oss då på 08-22 08 30.

 

Golfpaket

Prisex per pers 1 320:– 
Ingår: Båtresa t/r med del i A2-hytt och frukost,
en hotellnatt med del i dubbelrum på Vierumäki Resort
Hotel inkl. frukost.


Greenfee tillkommer!

 

Golfkonferenspaket

Prisex per pers 2 190:– 
Ingår: Båtresa t/r med del i A2-hytt, konferenspaket, en hotellnatt med del i dubbelrum på Vierumäki Resort Hotel inkl. frukost.

Konferenspaket: Konferensrum i 6 timmar, fikabuffé & kaffe non stop, två bufféfrukost, en trerätters gruppmeny utan dryck och en buffémiddag inkl. dryck.

Greenfee tillkommer!

 

 

Sokos Hotel Presidentti

HELSINGFORS Här bor du bekvämt i hjärtat av Helsingfors. Bredvid hotellet har du det moderna köpcentret Kamppi. Du har nära till allt i stan! På Presidentti kan du också basta, ta ett dopp i poolen och koppla av i biblioteket.


Fr 1160:– /pers
Ingår: Båtresa med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost.

BOKA

Scandic
Simonkenttä

HELSINGFORS Ett modernt, skandinaviskt hotell ett stenkast från bussterminalen, t-banan och järnvägsstationen. Nära till krogar, shopping och sevärdheter. Från restaurangen har du fin utsikt över staden.


Fr 1140:– /pers
Ingår: Båtresa i del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost.

BOKA

Hotel
Klaus K

HELSINGFORS Ett vackert designhotell, inspirerat av Finlands nationalepos – Kalevala. Hotellet har ett perfekt läge i hjärtat av Helsingfors, nära till Stockmanns varuhus, Kiasma och spännande sevärdheter. 


Fr 1290:– /pers
Ingår: Båtresa med del i B-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl. frukost.

BOKA

Mat & dryck ombord

På fartygen finns utmärkta restauranger av toppkvalité. Läckra grillrätter, sushi och specialiteter från Norden och Italien är bara några av de smakupplevelser du kan få ombord på våra fartyg. Dessutom finns det alltid en bufférestaurang och enklare matalternativ för dig som vill äta något snabbt. Passa på att njut lite extra på resan över, varje fartyg har sina favoriter.

LÄS MER

Fartyg

Silja Lines fartyg Silja Serenade och Silja Symphony trafikerar linjen mellan Stockholm och Helsingfors. Ombord finns mycket att göra. Ät gott, shoppa till förmånliga havspriser och varva ner i bastun eller jacuzzin i relaxavdelningen. Dessutom kan du se fram emot underhållning av världsklass varje kväll.  Lär mer om allt du kan göra ombord. Här finns allt du behöver veta om våra olika fartyg.

LÄS MER