Golfresor
i Helsingfors


 

Golf i världsklass utanför Helsingfors

Upptäck utmanande och vackra skogsbanor en stenkast bort från Helsingfors centrum. Det är lätt att trivas i herrgårdsmiljön och historisk atmosfär. Under resan bor du centralt i Helsingfors med närhet till andra nöjen staden har att erbjuda.

 

Golfpaket (upp till 10 personer)

Boka båtresan och hotellövernattningen online via oss och kontakta golfklubbarna på egen hand för tidsbokning. För personlig service och prisförslag ringer du 08-22 21 40 eller skicka ett mail till golfresor@tallinksilja.com.

Tips för en lyckad golfresa:
1. Ta med bilen – du slipper checka in golfbagar och betala extraavgifter för specialbagage.
2. Åk med hela familjen – familjemedlemmarna som inte vill spela golf kan njuta av hotellens pooler och jacuzzis.
3. Bli medlem i Club One och erhåll greenfeerabatt!

 

Golfpaket för grupper och konferensresor (från 10 personer)

Vi hjälper alla typ av grupper att skräddarsy er resa enligt önskemål utan extra serviceavgift. För personlig service och prisförslag ringer du 08-22 08 30.

Tips för en lyckad golfresa:
1. Boka ett konferenspaket där konferensrum i 6 timmar, fikabuffé & kaffe non stop, två bufféfrukost, en trerätters gruppmeny utan dryck och en buffémiddag med dryck ingår.
2. Walk and talks med kollegorna eller kompisgäng – kombinera med en omgång på golfbanor i världsklass.
3. Teambuilda med lagspel i golf!

 

Sokos Hotel Presidentti

HELSINGFORS Här bor du bekvämt i hjärtat av Helsingfors. Bredvid hotellet har du det moderna köpcentret Kamppi. Du har nära till allt i stan! På Presidentti kan du också basta, ta ett dopp i poolen och koppla av i biblioteket.


Prisex 1670:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i A-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost

BOKA

Scandic
Simonkenttä

HELSINGFORS Ett modernt, skandinaviskt hotell ett stenkast från bussterminalen, t-banan och järnvägsstationen. Nära till krogar, shopping och sevärdheter. Från restaurangen har du fin utsikt över staden.


Prisex 1690:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i A-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost

BOKA

Klaus K
Hotel

HELSINGFORS Ett vackert designhotell, inspirerat av Finlands nationalepos – Kalevala. Hotellet har ett perfekt läge i hjärtat av Helsingfors, nära till Stockmanns varuhus, Kiasma och spännande sevärdheter. 


Prisex 1405:– /pers
Ingår: Båtresa t/r med del i A-hytt, en hotellnatt med del i dubbelrum inkl frukost

BOKA

Mat & dryck ombord

På fartygen finns utmärkta restauranger av toppkvalité. Läckra grillrätter, sushi och specialiteter från Norden och Italien är bara några av de smakupplevelser du kan få ombord på våra fartyg. Dessutom finns det alltid en bufférestaurang och enklare matalternativ för dig som vill äta något snabbt. Passa på att njut lite extra på resan över, varje fartyg har sina favoriter.

LÄS MER

Fartyg

Silja Lines fartyg Silja Serenade och Silja Symphony trafikerar linjen mellan Stockholm och Helsingfors. Ombord finns mycket att göra. Ät gott, shoppa till förmånliga havspriser och varva ner i bastun eller jacuzzin i relaxavdelningen. Dessutom kan du se fram emot underhållning av världsklass varje kväll.  Lär mer om allt du kan göra ombord. Här finns allt du behöver veta om våra olika fartyg.

LÄS MER